Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 17:12 1 821 16

Бил Гейтс: На Доналд Тръмп вероятно ще бъде позволено да се върне в социалните медии

  • туитър-
  • бил гейтс-
  • доналд тръмп

Компаниите за социални медии трябва да поставят етикети на бъдещи "фалшиви" публикации на републиканеца в своите платформи

Бил Гейтс: На Доналд Тръмп вероятно ще бъде позволено да се върне в социалните медии  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Големите технологични компании "вероятно" ще премахне забраната си за профилите в социалните медии на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп", предположи съоснователят на "Майкрософт" Бил Гейтс.

"Странно е, когато казваш, че изборите са откраднати, без зад това да стоят някакви факти. И колко разяждащо е това. Но се обзалагам, че големите технологични социални медии ще намерят начин да го пуснат отново", заяви той интервю за CNBC.

Бил Гейтс добави, че компаниите за социални медии трябва да поставят етикети на бъдещи "фалшиви" публикации на Тръмп в своите платформи, както са го правили няколко пъти преди забраната на профилите на бившия президент.

"Ще бъде интересно да наблюдаваме как технологичните гиганти ще се справят с този проблем, въпреки че може доста да намалее интересът на хората към това, което Тръмп казва", подчерта Гейтс.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    25 0 Отговор
    Да знаем че ти и сие редите новия свят, ама споко и за вас има два квадрата място под земята
  • 2 Кокорчо🙄

    20 1 Отговор
    От ден на ден все по нагъл, типичен евреин
  • 3 Знае нещо важно

    19 0 Отговор
    "Бил Гейтс добави, че компаниите за социални медии трябва да поставят етикети на бъдещи "фалшиви" публикации на Тръмп в своите платформи". Тръмп знае нещо, което би объркало плановете на Америка за Света.
  • 4 Шамара

    29 0 Отговор
    Какви са тия социални мрежи, щом налагат вето на, който си искат? Това са манипулатори !!!
  • 5 Антитрол

    26 0 Отговор
    На Доналд Тръмп вероятно ще бъде позволено да се върне в социалните медии

    Ха ха - соросоидите нещо да кажат за свободата на словото в краварника - той беше действащ президент когато го отрязаха - така да се каже наложиха цензура на президента си.

    Още някой да си мисли че в краварника е демокрация и управлява президент избран от народа а не "дълбоката държава".

    Компаниите за социални медии трябва да поставят етикети на бъдещи "фалшиви" публикации на републиканеца в своите платформи

    И кой ще решава дали публикациите са фалшиви или не и какво правим ако казва истината пък сложат етикет "фалшива".

    Хайде соросоидчета казвайте колко демократичен е краварника и каква диктатура е в Русия.
  • 6 Аз40🏴‍☠️

    13 0 Отговор
    Който разбира и чете между редовете знае, за какво иде реч. Интересното е, защо на психопата Бил Гейтс му пречи толкова Доналд Тръмп. Естествено, защото разкри плановете на Култа за депопулация, защото се бори против ваксините още от 80-те години. А това е най-голямото оръжие на Култа срещу човешките населения, от над век вече.

    Коментиран от #8

  • 7 Чичо Тончо

    7 0 Отговор
    Всъщност чичко Дони искал ли е такова нещо или дядо Бил прикляка?!
    Рано или късно ще се разчуе! А по природните закони чичко Дони има повече време да чака!
  • 8 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аз40🏴‍☠️":

    Може да очаква в следващия си мандат Тръмп да е по-сговорчив и да помага за поредното разтревожване на Гейтс - климата?!
    Може би ще иска съдействие в такованането таковата на таковата и на климата кардинално! Тоя Бил като се разтревожи за нещо и има-няма и 3-4 години и му се разтакова на таковата таковата! Разтревожи се за здравето на човешката популация и ей на : КОВИД!
    Следва продължение!
  • 9 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    освен представителна,фасадна,мутро вече си имаме и Билдемокрация!!!!!
  • 10 развеселен

    7 0 Отговор
    Няма по-голяма глупост от това да се включиш в някаква социална мрежа за да се хвалиш и някакъв пъпчив ИТ пикл..о да решава кога да ти разреши и кога - не! Моят избор беше правилен - все още не знам какво означават думите "фейсбук", "инстаграм" и всяка друга детска кашичка. Ако искам да се хваля не го правя през Фейсбоклук, а директно. Така Зукърбърг може само да мига на парцали като пребозало теле, че не може да ме контролира и да ми разрешава и забранява! На батко деби...лчето! Яж кашичката и ду..ай ако е много гореща!
  • 11 Тоя

    5 2 Отговор
    Кретен е на всяка манджа мерудия.И всики ден по медиите. Чудя се какъв е тоя незаменим капацитет по всичко?!
  • 12 тнт

    5 0 Отговор
    Били ,след това което му спретнахте Дони ще си направи "майкрософт-2" и ще ви целува със Сорос всички подред по-красота!
  • 13 Небесен

    1 0 Отговор
    Единствените доказателства за думите на Тръмп че което направи по така расистко и либералните глобалисти си намират причина за всичко ето на, либералите работят с недоказани факти а нацизма работи с директни действия против фалшивия либерализъм
  • 14 заденход

    3 0 Отговор
    Гил Бейтс почва да включва на задна, щото видя че Тръмп не е залък за него.
    Гил Бейтс почна да съкращава срока на " пандемията на частното му СЗО дето го захранва с по 2- 3 млрд. годишно да му прави оборот на санитарните стоки", щото изведнъж му удариха Пфизер ваксинките, като най- елитното научно- медицинско списание Лансет публикува единствено научно доказано и обосновано одобрение за руската Спутник 5- ефективност над 92 % и 2 години имунитет.

    На фондовата борса " неизвестни играчи" пресякоха като кисело мляко опита да фалират Геймстоп- компания физически разпространител на компютърни игри, фалит който беше плануван символично да обяви края на физическата търговия и преминаване към " трансджендър пандемична онлайн клауд нова нормалност".

    Тръмп заяви, че ще прави социална платформа, не можаха да го импичмънт, само му вдигнаха още повече рейтинга.

    Сега Гили Бейтс пак се опитва да се изявява, ама вече никой не му обръща внимание. Соц. платформите след цензурата на Тръмп регистрират постоянен спад на потребители в Америка, защото отвратиха хората от себе си.
  • 15 Ръдулчо

    2 0 Отговор
    Този фейсбук започна да ми прилича на в. " Работническо дело"
  • 16 ГЕЙТСА Е 007

    2 0 Отговор
    Той заповядва и коли и беси и който не слушка му дръпва кабела