Last news in Fakti

14 Март, 2021 16:24 3 338 22

Дворецът разследва жалби срещу Меган Маркъл

  • великобритания-
  • дворец-
  • меган маркъл

Бивши служители свидетелстват за грубо отношение

Дворецът разследва жалби срещу Меган Маркъл - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бъкингамския двореец е наел кантора, която да разследва твърденията за грубо отношение на Меган Маркъл към нейни подчинени, съобщи ТАСС.

Избрана е правна кантора, която да разгледа твърденията. Нейни представители ще разпитват бивши и настоящи служители на кралския двор.

Те обвиняват херцогинята на Съсекс в грубо поведение към тях. Малко вероятно е принц Хари и Меган Маркъл да бъдат потърсени за въпроси.

Това може да обтегне отношенията допълнително. Решението идва след публикация на Таймс.

Те публикуваха разкрития на бивши служители в двореца, които твърдят, че Маркъл е демонстрирала грубо отношение към персонала. Двама от нейните сътрудници е трябвало да напуснат, заради огромния стрес на работа.

Представители на Маркъл отхвърлят твърденията.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 💢Demon😈

    19 6 Отговор
    Стига сте се занимавали с тая на Острова първо си изгонете паразитите които завземат Великобритания а после и търсете сметка и без това Афроамериканчетата са я осиновили с рижавия си съпруг който баща му е някой рижав негър шофоьор спал с принцесата Даяна

    Коментиран от #17

  • 3 Павел Пенев

    27 3 Отговор
    Ако това е така,вярна е поговорката: "Направили циганина цар, а той най напред убил баща си".
  • 4 дано

    3 4 Отговор
    следващото да е у,сате черничкса!!!
  • 5 Диверсант

    20 1 Отговор
    😁 изпотрошила е всички огледала в двореца защото като гледала в тях я показвали църна
  • 6 Обичайно

    25 1 Отговор
    Дай на плебса власт и му гледай сеира !
  • 7 Тия са отврат

    13 1 Отговор
    Стига за тях
  • 8 Уен дъ шит

    2 0 Отговор
    Хитс дъ фен =Шитсторм
  • 9 Лорд Минчу

    12 1 Отговор
    Тези служители да не се оплакват, че ще бъдат обвинени в расизъм или като подбудители, към самоубийство !
  • 10 Удовлетворен

    10 3 Отговор
    Е, сега тези лекенца вече си намериха майстора.

    Този път прошка няма и дворът ще ги натири завинаги без грош.

    Което го и заслужават - тези долно пробни самозванци.
  • 11 Цветната

    19 2 Отговор
    и най-вече взелата се на сериозно нейна майка си въобразиха, че ще командват парада и направиха възможно най-глупавите ходове.
    Те, използвайки това безмозъчно мекотело Хари, очакваха, че след смахнатата им забежка ще активират кралския двор да им се молят и ръкополагат като равнопоставени претенденти за трона.

    За МаНган е ясно колко и е камбанарията, но за Хари е недопустимо да се върже на такава въдица.СРАМ!
  • 12 Послушко

    3 8 Отговор
    "Служители обвинили Меган......................"
    Знаем служители как трябва да изпълняват заповедите нали?
    Явно е вярно което твърдяха Меган и Хари в интервюто. "Институцията" наистина ги е погнала и то една от причините е расизъм.

    Коментиран от #22

  • 13 Fucktea

    0 1 Отговор
    Факти, спрете да ни занимавате с разни измекяри, които даже не са в Европа. Ако няма нещо по-интересно Венчето е насреща.

    Коментиран от #21

  • 14 Борис Джонсън

    2 2 Отговор
    МЕГАН И ХАРИ ИМАТ СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ С_____ "SPOTIFY" ЗА 30 МИЛИОНА ЕВРО+ ДОГОВОР С______"NETFLIX" ЗА ПОЧТИ 90 МИЛИОНА ЕВРО_________________________________________ОБЩА СМЕТКА ЗА НАЧАЛО : 120 МИЛИОНА____________________________________САМО ЕДНО ИНТЕРВЮ ДОКАЗА ЧЕ ЩЕ ИЗКАРАТ ПАРИТЕ БЕЗ ДА СИ ПОМРЪДНАТ И ПРЪСТА СЕДНАЛИ В РАЗКОШНА ГРАДИНА ЗА МИЛИОНИ_________________________________МOHAPXИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОБАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ЦЪKAT МНОГО КОМЕНТАРИ ЗА ДА ИЗКАРАТ 5 ЦЕНТА____________________BAY
  • 15 ГHyCHи PAсиcти

    2 3 Отговор
    Институцията задвижи конспирациите. Трябва да атакуват иначе ще ги погнат американците за расизъм. Дори и били отнели паспорта, шофьорската книжка и ключовете. ИНСТИТУЦИЯТА Е МАФИЯ КОЯТО ДЪРЖИ БИЗНЕСА.
  • 16 Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

    4 4 Отговор
    Ще се пръсна от смях ха ха ха......................
    Слуги се оплакали за грубо поведение към тях от Херцогинята ................... Ха ха ха ха ха ха ха......... .. Явно е истина че в Бъкингама слугинажа командва а кралици и херцогини трябва да им се подмазват............. Ха ха ха ха ха
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Вики

    9 0 Отговор
    Принц Хари се оказа голям малоумник!Не можеше да си избере по лоша жена от тази.Разката го и него и семейството му, а тоя се кефи -ужас!По време на пандемия го разнася из Канада САЩ дава интервюта в тон с антирасиски настроения в САЩ тя вярно е ловка манипулаторка както твърдеше брат и, ама няма да свърши добре представлението и!
  • 19 Вики

    10 0 Отговор
    Правят я херцогиня на Съсекс ,допускат я да живее в дворец, колко пари от бюджета отидоха да им направят и сватба, и дворец само за тях. Тя за благодарност ги изкара расисти. Ако бяха, нямаше да я допуснат да стъпи там. Щяха да и дадът пари за да мълчи и да живее с Арчи в Южна Америка, иначе лошо!Така правят много династии при това не за разведени мулатки ,а за кандидатки без синя кръв .
  • 20 Вики

    1 1 Отговор
    Не знам дали Хари е толкова прост или има психически проблеми страх да не стане като с майка му. Обаче тези страхове сякаш имат точно обратен ефект!Имаше подходящи приятелки на острова Челси Дейвис Кресида Бонас избра тази сякаш за да му почерни живота и не само неговия на целият кралски двор вгорчи живота!Мисля че и най-големите врагове на династията не могат да им го причинят.Какво пък, може да е за добро ,време е да видим републиканска Англия!След Елизабет Втора, няма да има монарх на трона след толкова сътресения .
  • 21 угз

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Fucktea":

    Занимавайте ни с Руските и Китайски измекяри те са в европа, нали?
  • 22 Ella

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Послушко":

    Тези служители я обвиняват от доста преди интервюто. Да не говорим, че става дума за служители, които са НАПУСНАЛИ ивече не изпълняват ничии заповеди. Явно твоята глава не го възприема - идва нва снаха и изведнъж дългогодишни служители с отличия започват да напускат един след друг. Явно не е вярно онова, което казаха в интервюто и понеже ги е страх, нападат първи.
Новини по държави: