Last news in Fakti

16 Март, 2021 13:25 2 027 12

Повечето канадци смятат монархията за отживелица

  • канада-
  • монархия-
  • великобритания

Ново проучване

Повечето канадци смятат монархията за отживелица - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ново проучване показва, че повечето от половината канадци смятат, че британската монархия е отживелица, съобщи The Canadian Press.

Анкетата е направена след интервюто на херцога и херцогинята на Съсекс. Принц Хари и Меган Маркъл обвиниха кралското семейство в неразбиране и студено отношение.

Двамата напуснаха кралското семейство. Те се отказаха от своите титли и се преместиха в САЩ.

Ново проучване показва, че 53% от анкетираните канадци смятат британската монархия за отживелица. Те смятат, че тя няма място в Канада.

Една трета биха искали да запазят част от нейното наследство. 59% симпатизират повече на семейството на принца.

Кралското семейство излезе с изявление, в което заявява, че ще проучи всички обвинения, отправени по време на интервюто.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    5 2 Отговор
    Няма страшно - така са смятали и атински демагози преди 2600 години!
  • 2 💢Demon😈

    10 3 Отговор
    До тук добре монархията е отживелица, но според мен канадците трябва да осъзнаят че и вкарването на черни имигранти за подсилване на иконовиката и затова че липсват бели имигранти от Европа неозначава че трябва да внасят имигранти по скоро да увеличат парите за една бяла канадка да ражда повече бели хора вместо чернокожи безбожници с които сега бял Ню Йорк заприлича на зоопарк за всякакви динозаври само не и за хора
  • 3 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки за монархията!
  • 4 ПЕНКО

    0 4 Отговор
    ДВЕТЕ РЕЛИГИИ СА- ЕВРЕЙСКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ /ГЕНИАЛНИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ / И ВЛВАДЕЯТ СВЕТА НА ТАПАНАРИТЕ !!!!! НО ИМА И ДРУГИ РЕЛИГИИ : БУДА -МУДА И РАЗНИ ДРУГИ ВУДУ -ЮДО ОТКАЧАЛЩИНИ !!! АМА ЦИОНИСТКИЯТ "ХОЛИУУД" СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИИ НОКТИ ДА ВИ Е Б А ВА МОЗЪЧЕТАТА С ГЛИСТИАНСТВО И САТАНИНСТВА И СЪС "САМО Е Б А Н" !?!?!?!?!?+

    Коментиран от #9

  • 5 1234

    4 0 Отговор
    Белия човек превзе америка от племена, 400 г по късно, юдеите предават америка на племена от цял свят. Колко време ще изкарат в мир съчленената държава сащ с китайски квартал, с мексиканския щат, с черниянчат, с гетото и лгтб квартала, а да и еврейския щат.
  • 6 Тъпунгер

    3 0 Отговор
    Епа ние не вярваме, ама последния път като гласувахме за оня рептил general- governer, преправихте резултатите и пак го натресохте.
  • 7 ****

    3 0 Отговор
    И тези стоплиха вече малко късно,но по добре късно отколкото никога,разбраха,че от търтеи полза нямат и,че монархията е отживелица.
  • 8 ТаУмВзе

    2 2 Отговор
    Повечето канадци смятат, че има около 32 пола. И ако ги питаш на картата, къде е Британия няма да знаят. Медията като блъф на иформираност е норма.
  • 9 Не точно

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕНКО":

    Будизма не е религия, а Буда е най-обикновен човек т.е. не е месия. Будизма няма религиозни догми или свещени текстове или тактики за насилствено вменяване в човешкото съзнание , нещо което ако не е било приложено(насилственото) от християнството и исляма то никога нямаше да бъдат установени религии , юдаизма не споменавам, защото не съм наясно как точно е бил внедрен, но мога да кажа със сигурност, че е взаимстван от шумерите, християнството е взаимствано и от двете, а исляма е и от трите
  • 10 Руснака

    1 0 Отговор
    Италиано-немския фашизмо нацизъм е свобода на бялата европейска раса, другите са подтисничество като християнско мексико които мафията реже глави по улиците, атеизма на многомилиардните китайци, комунизма на северна корея, авторитаризма на русия, ислямизма на ислямска държава, бутиските репресии на непал, военните режими като мианма, мюсюлманите като турция и саудитска арабия които бесят и колят, либералното глобалиско интерконтинетално модерно робство, робството на измислената демокрация и капитализъм, робството на плановата икономика като иран

    Коментиран от #11

  • 11 Мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Руснака":

    Аз лично не мисля, че атеизма има нещо общо с подтисничество, това е работа на политиката, а атеизма конкретно нито се занимава с политика, нито се интересува от политика, а това, че има политици, които ползват атеизма, като някакъв инструмент си е чиста гавра с обективността, която изповядва атеизма
  • 12 Абе добре да бяха

    3 0 Отговор
    само канадците.От доста години,австралийското кенгуру,и новозеландското киви искат да се откъснат от короната.Само им снасят ежегодна " лепта" като колонии. Интерес никакъв.До дестина години,ще станат самостоятелни субекти.Цял континет,със правителство,парламент и натрапен Генерал- Губернатор.Напълно независим,защото на практика от него,нищо не зависи! Чисто представителна фигура!
Новини по държави: