Last news in Fakti

29 Април, 2021 12:24 2 255 11

Пендаровски: Промени на границите на Балканите биха довели до кръвопролитие!

  • северна македония-
  • стево пендаровски-
  • зоран заев

Изобщо не бих искал да мисля за подобен сценарий, тъй като видяхме страшните страдания на обикновените хора, заяви държавният глава

Пендаровски: Промени на границите на Балканите биха довели до кръвопролитие! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Промени на границите на Балканите веднага биха предизвикали кръвопролитие, каза президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски в интервю за Евронюз, цитирано от македонския сайт Фактор.

"Не може да променяте границите на Балканите без да се стигне до кръвопролитие в същия ден. Просто е така", каза Пендаровски след като тези дни медиите оповестиха няколко неофициални документи, така наречени нон пейпъри, които предвиждат промени на границите на страните от бивша Югославия, предаде БТА.

Пендаровски заяви, че никога няма да приеме промяна на границите на Република Северна Македония, тъй като това би имало голяма цена в човешки животи.

"Изобщо не бих искал да мисля за подобен сценарий, тъй като видяхме страшните страдания на обикновените хора. Онези, които чертаят тези карти, не страдат. Имаше много такива неща на Балканите", каза Пендаровски.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 F-16

    22 0 Отговор
    Тия к'ви ги говорят пак се филмират нещо ?
  • 2 Бай Петко

    18 0 Отговор
    А дали така мислят в Тирана и Прищина,и дали въобще им дреме ако и да е вярно ?
  • 3 доган

    7 0 Отговор
    Този българомакедонец се изявява като лице в спора. Коко са смешни македончетата българи!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дългият

    15 0 Отговор
    Пендаровски,как мислиш са се чувствали тези българи през 1944 год.когато са заспивали единият ден българи и са се събуждали на другият ден македонци...
  • 6 Бг Туристъ

    11 1 Отговор
    Споко бе, Пенделовски. И без война ще ви дадем на албанците, па вие се опраайте. Щом така искате! На нас не ни трябвате, даже ще е добре да граничим с Източна Албания. Безвизово ще си почиваме на Дурс и Саранде.
  • 7 Нямам срам пред вас

    7 0 Отговор
    Промени на границите на Балканите биха довели до кръвопролитие. То вас не трябва да има на картата като държава а само като област .. вечната грешка на Тито
  • 8 Суеко

    9 0 Отговор
    Абе Педеровски, кво се филмираш толкова. Що па е нужно да има война. Просто паметника на ''Воинът на кон''( бивш Ал.Мак.) го обявявате за паметник на Скендер бег и нещата се решават на момента.
  • 9 софия

    4 0 Отговор
    Много точно казано - обикновените хора страдат докато Онези, които чертаят тези карти, не страдат.
  • 10 кьнь ювигй

    4 0 Отговор
    Ще ги окъпим в Искара !!! И Пендаровски и Заев и всички
    виликомакедонци сърбомани ЗА ВИЛИКИЯ СВЯТ ВОДОСВЕТ
  • 11 сороснерес

    0 0 Отговор
    Нищо не зависи от мъкидунци..„всичко ще решат..приятели на долара” от НПО-тата.
Новини по държави: