Last news in Fakti

14 Май, 2021 10:07 2 073 14

Израелската армия още не е навлязла в Газа

  • израел-
  • ивица газа-
  • палестина-
  • армия-
  • сблъсъци-
  • ракети-
  • атака-
  • война-
  • тел авив

В Газа "няма войници"

Израелската армия още не е навлязла в Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Израелската армия потвърди рано тази сутрин, че не е навлязла в ивицата Газа, както беше обявила по-рано тази нощ, като се позова на "вътрешен комуникационен проблем", предаде БТА, цитирайки Франс прес.

Малко след полунощ армията изпрати съобщение до медиите, за да ги информира, че войски са "вътре" в ивицата Газа, както беше потвърдил говорителят ѝ за АФП. Два часа по-късно обаче, армията публикува "уточнение", за да каже, че в Газа "няма войници". Потърсен от АФП, армейският говорител обясни ситуацията с "вътрешен комуникационен проблем".

Телевизия "Скай нюз Арабия" също съобщи, че сухопътните сили на израелската армия още не са навлезли в сектора Газа, след като по-рано пресслужбата на Армията за отбрана на Израел съобщи, че въздушни и сухопътни подразделения "атакуват" Газа. Появи се и информация, че войски са навлезли в крайбрежния анклав. Говорителят на Армията за отбрана на Израел Авихай Едри каза по телевизия "Скай нюз Арабия", че опровергава информацията на няколко медии за сухопътно навлизане в сектора.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 5 Отговор
    Тайпи да праща фериботите и да си събира камиларите от сектор Газа.
  • 2 боко ПКП

    7 8 Отговор
    Какво чакат, време е за премахване на ислямските шалвари!
  • 3 ЪРП

    17 8 Отговор
    НE E ИCТИНA КAКВA ГНУCНA ПРOИЗРAEЛCКA И AНТИПAЛECТИНCКA ПРOПAГAНДA ТEЧE ПO ВCИЧКИ ЛИЗAAAЧECКИ МEДИИ В БЪЛГAРИЯ!!!!!!

    OТ ДECEТИЛEТИЯ ИЗРAEЛЦИТE CE OТНACЯТ C ПAЛECТИНЦИТE, ТOЧНO КAКТO ХИТЛEР C ИЗРAEЛЦИТE!!!!!
    AБCOЛЮЮЮТEН ГEНOЦИД НAД ПAЛECТИНЦИТE!!!!!!!

    OЩE ПРEДИ 3-4 ГOДИНИ ГЛEДAХ И ФИЛМ ПO "НEШAНЪЛ ДЖИOГРAФИК" В КOЙТO ПOКAЗВAХA, ЧE ВOЙНAТA В OГРOМНA CТEПEН E ЗA ВOДA!!! ДA , ВOДA!!!
    ИЗРAEЛЦИТE CA ЗАГРАБИЛИ С ВОЕННА СИЛА AБCOЛЮТНO ВCИЧКИ НAЙ-ГOЛEМИ ПOДЗEМНИ ВOДOИЗТOЧНИЦИ И OБРИЧAТ НA CКOТCКИ ЖИВOТ И УМИРAНE OТ БEЗВOДИE, ПAЛECТИНЦИТE!!!!!!!!!
    ДАВАХА, КАК В ЗАГРАБЕНИ ПАЛЕСТИНСКИ ЗЕМИ В ПУСТИНЯТА, ЕВРЕИТЕ СТРОЯТ НОВИ СУПЕРЛУКСОЗНИ КВАРТАЛИ ОТ КЪЩИ С ОГРОМНИ ПЪЛНИ БАСЕЙНИ, А НАОКОЛО ПАЛЕСТИНЦИ ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ БЕЗ ДА ИМ СЕ ДАВА ДОСТЪП ДО ВОДОИЗТОЧНИЦИТЕ!!!

    ПAК, КAЗВAМ ГНУCНO E , ДA ГЛEДAШ ,КAК ИЗРAEЛЦИТE, КОИТО СА СТРАДАЛИ ОТ ГЕНОЦИД, СЕГА ИЗВЪРШВAТ ТOТAЛEН ГEНOЦИД НAД ПAЛECТИНCКOТO НACEЛEНИE , A ПOЧТИ ВCИЧКИ ДЪРЖAВИ CИ ЗAТВAРЯТ OЧИТE ЗA ТOВA!!!!!!!!!

    НE МИ ПУКA, НИТO ЗA ПAЛECТИНЦИТE, НИТO ЗA ИЗРAEЛЦИТE!!!!!!
    ПРOCТO ТOВA E ИCТИНAТA!!! ТOВA CA ФAКТИТE!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Ух чи лошу

    0 0 Отговор
    Ко има война, бендЗиня че скочи якУ
  • 5 Ункъл Адолф

    6 4 Отговор
    Евреите много ги е страх от смърттс. За това нямат топките да започнат съхопатна оперяция защото под Гяза е пълно с тунели и ще мрът много евреи. За товя бомбят отгоре.
  • 6 Няма и да влязат

    8 4 Отговор
    Ако помнят 2006 когато атакуваха Хизбула, за два дни изгубиха 50 танка и се изтеглиха безславно.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Seid & Selahaddin i Eyyubi

    2 1 Отговор
    Да но ние сме си на мястото както казах по рано.
  • 9 Yehudim ve ani

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Поредна гнусна лява лъжа . Разходи се малко към Ливан ,Йордания и виж как живеят те . Също като орките, вода ,ток здравно обслужване го плаща Израел . Като си много загрижен вземи ги в своя дом. В израелската армия служат араби също /други,бедуини, маронити-христяни / . Май инфото ти е грешно

    Коментиран от #11

  • 10 Yehudim ve ani

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Няма и да влязат":

    Още една лъжа . Като сте гостоприемни приемете ги

    Коментиран от #12, #14

  • 11 ЪРП

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Yehudim ve ani":

    ИНФОТО МИ ИЗРАЕЛЕЦО, ВЪОБЩЕ НЕ Е ГРЕШНО!
    КАКТО КАЗАХ ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ ПО ФИЛМ НА НЕШАНЪЛ ДЖИОГРАФИК, В КОЙТО ПОКАЗАХА ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ЗАГРАБЕНИТЕ ОТ ЗЕМИТЕ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ВОДОИЗТОЧНИЦИ И КАКВО ПРАВЯТ ИЗРАЕЛЦИТЕ И КАК ПАЛЕСТИНЦИТЕ ЖИВЕЯТ ПО-ЗЛЕ И ОТ КЛОШАРИ В ОКОЛНОСТИТЕ, А АРМИЯТА ГИ ГОНИ И РЕПРЕСИРА ЕЖЕДНЕВНО!!!! А ПАЛЕСТИНЦИТЕ СЕ ПРОМЪКВАХА ПРЕЗ НОЩТА С РАЗНИ ДВУПОТОМНИ ВОДОНОСКИ И СЕ ОПИТВАХА ДА СИ ОСИГУРЯТ ВОДА ЗА ДЕЦАТА ДА НЕ УМРАТ!!!!!!
    И ТУК ИЗРАЕЛЕЦО, В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЦИГАНИ, И ТЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ БЕДНОСТ И МЪРЗЕЛ ЕЖЕДНЕВНИ НАБЕЗИ И КРАЖБИ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ВОДА, КОИТО НАЧИСЛЯВАТ НА СМЕТКАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, НО НЕ ИЗВЪРШВАМЕ УБИЙСТВЕН И БРУТАЛЕН ГЕНОЦИД НАД ЦИГАНИТЕ!!!!!!
    ОК??????!!!
  • 12 666

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Yehudim ve ani":

    Никът ти е доста по турски стил изписън
  • 13 666

    0 0 Отговор
    Яхудим( значение - евреина ми) ве(и) ани( стари арменски развалини намиращи се в северозападния турски град Карс).


    Населението на град Карс и много населени места наоколо е било подложено на поголовна сеч от страна на арменците които взели страна на нахлуващите руски воиски през 1915 г.
  • 14 махуми бе мами

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Yehudim ve ani":

    Мир няма да видите, семит. Бог си разчисти сметките с вас - разпиля ви по света и затри ви кръвната линия и ви предаде в ръцете на сатаната. За това веете знаме с неговия символ. Кивотът къде е? - тю тю - изчезна, втория храм на Соломон го разрушиха римляните за назидание. Като умирате - идва равина и ви шепне - "Месията дойде" - поне с последния си дъх да помолите за милост същия този Бог, ама на - ядец. Превзехте католиците и протестантите, ние православните останахме единствената преграда. Да има как живи ще ни изядете. Да не забравя - Тел Авив стана град номер едно в света по брой хомосексуалисти. Да са ви са честити даровете на смъртта.