10 Юни, 2021 16:08 4 081 8

Споразумението с България създаде нови проблеми, Заев е лъжец

  • северна македония-
  • българия-
  • вмро-дпмне-
  • зоран заев-
  • антонио милошоски

Споразумението с България не реши проблемите, а създаде нови

Споразумението с България създаде нови проблеми, Заев е лъжец - 1
Снимка: БГНЕС

Блокадите, организирани от ВМРО-ДПМНЕ, имат една причина и тя е непрозрачността на правителството и тайните преговори, които дуетът Заев-Бучковски води с официална София за сметка на интересите на Република Македония, и свързано със споразумението, което според Заев е решило всички държавни проблеми. Това заяви членът на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, цитиран от Makfax.com.

„Очевидно е, че Заев е излъгал. Споразумението с България не реши проблемите, а създаде нови и сега от Македония се искат нови отстъпки. Вярваме, че това не бива да остане скрито, а трябва да бъде обявено на медиите и гражданите. Какви са приложенията, за които София настоява да бъдат част от рамката за преговори на Македония с ЕС?", попита Милошоски.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полковник РУМНО

    39 2 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe.
  • 2 Царь Батюшка

    30 7 Отговор
    Ако си мислите, че и ние знаем, за колко ни е продал Баце, дълбоко се лъжете.
  • 3 А Бою

    15 3 Отговор
    "светец" !
  • 4 Doni Brasko

    20 7 Отговор
    Тия от ДПМНЕ са руски агенти и имат за цел да дестабилизират обстановката, докато руснаците, чрез овчарското си куче Сърбия не кажат. Единствени Русия имат интерес РСМ да не влезе в ЕС. Знаят, че ние няма да се съгласим на подмяна на историята и затова ги настройват срещу нас. Последните изказвания на Путин за азбуката го доказват. За съжаление Русия не е това, което го описваха в учебниците ни по история. Трябва да изтрезнеем вече.

    Коментиран от #8

  • 5 BG Uber Ales

    22 2 Отговор
    ЩО Е МАКЕ, СВЕ Е БУЛГАР!!! Я СКАЗАЛ!!! НЯМА ДРУГА ИСТИНА, АКО ИСКАТ В ЕС, ДА СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ И СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ!!!
  • 6 ПЕНКО

    8 3 Отговор
    ЗАЕВ Е ПРОДУКТ НА КОТИЛОТО НА ЦРУ -ПРЪКНАЛО : ЗАЯЦ ; ЦИПРАС; ГОВНАЙДО И ЗАЕВ ; И МИТОВ; И ЦЪФТОКОВ И СИГУРНО ДОСТА ПО СВЕТА ДОЛАРОВИ "ВОЖДИЧЕТА " !!!! ДА УБЕВАМЕ И ИЗБИВАМЕ ЦРУ И МОСАД НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА- ЗА СВОБОДА !!!!!!!!!НО, ГЛАВНО ТРЯБВА ДА ЛИКВИДИРАМЕ БАНКИТЕ ИМ И БАНКЕРИТЕ ИМ -С ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ ИМ -СЕМИТСКИ !!!!!!!!!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Брендица

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Doni Brasko":

    Информирайте се преди да коментирате. ВМРО-ДПМНЕ е асоцииран член на ЕНП преди някои наши партии да се пръкнат.
Новини по държави: