Last news in Fakti

24 Юни, 2021 17:20 1 588 7

Гръцки туроператор няма да изплаща отменени почивки

  • гърция-
  • туроператор-
  • почивки

Очаква държавна подкрепа

Гръцки туроператор няма да изплаща отменени почивки - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцки туроператор очаква подкрепа от Гърция. Това обяви представителят на ‘‘Музендис травъл‘‘ Теодор Севастидис пред НОВА ТВ.

Компанията за кратко спира своята дейност. Представителите ѝ се надяват на подкрепа от държавата.

Така те ще покрият належащи плащания. Към този момент от там няма как да връщат пари за отменени почивки.

Българските туроператори са предупреждавали за подобен вариант от началото на годината. Туристическата индустрия работи трудно от дълъг период от време.

Това създава трудности за покриването на важни задължения. Гръцкият туроператор спря дейност до края на юли.

Това поставя под въпрос почивките на много български туристи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    16 1 Отговор
    Гърците кръв повръщат НО ПАРИ НЕ ВРЪЩАТ!
  • 2 QR Виза

    10 0 Отговор
    Откога ви казвах, че гърците искат просто да им превеждате парите си за почивка, но да не ходите там! Слагахте ми минуси и сега десетки хиляди разочаровани, но поне няма да има и припадащи в жегата по великодушно отворената граница! Гаврите продължават!

    Коментиран от #3

  • 3 Да питам

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "QR Виза":

    Друго си е по Лайноморието. Там никой не фалира нали?

    Коментиран от #4

  • 4 QR Виза

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Да питам":

    Темата е за Гърция, но все пак, ще ти отговоря, понеже мнооо обичате да "сравнявате", ако гърците имаха, колкото нашата брегова ивица положението, щеше да е същото, ако не и по- лошо! Изобщо не ги мисли за такива "светци"!

    Коментиран от #5

  • 5 QR Виза

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "QR Виза":

    п.п. Фактите, брегова ивица: Гърция 14 880 км; България 354 км. Така че стига вече с това "бетономорие", "лайноморие" и пр., ако гърците имаха колкото нас дали нямаше да изглежда и по-зле, щот те са не по малки тарикати и в тоя бизнес са малко по-отдавана, а?

    Коментиран от #7

  • 6 Made in Bg

    2 0 Отговор
    Това си е чиста измама,ако прибереш пари за определена услуга и не я осъществиш и парите не върнеш! Не разбирам ,що за наглост от Гръцкия тур оператор! Ако с тези пари са иЗвършени някакви плащания към трети,четвърти страни,то тур оператора си натиска тях и пак парите ще се върнат на клиентите,но ако са похарчени за покриване на стари фирмени задължения дори във връзка с оандемията,то си е престъпление и измама към клиентите платили на туроператора за да им осигури почивка! Съд и разпродаване на фирмата и имуществото ,след което възстановяване парите на клиентите потърпевши и измамени! Да извиняват тези фирми и бизнесмени които плачат,но всички ние хората малко или много сме потърпевши от пандемията,от никой не подпомогнати ,но което не значи ,че трябва да извършваме кражби и измами!
  • 7 Еллада

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "QR Виза":

    И именно, защото имат такава брегова ивица, че като отида със семейството си на някой сенчест плаж под маслинови дървета с лодката цял ден не виждам никой или най-много някоя друга лодка на 2 мили навътре, ходя САМО в Гърция.
Новини по държави: