Last news in Fakti

28 Юни, 2021 18:29 4 195 69

САЩ ще подкрепят Северна Македония

  • сащ-
  • преговори-
  • северна македония

Американската администрация настоява за подкрепа към страната

САЩ са недоволни, че преговорите между Северна Македония и ЕС не бяха стартирани. Това обяви американският посланик в Северна Македония Кейт Бирнс, съобщи ТАСС.

Македонското правителство очакваше преговорите да започнат през миналата седмица. България продължава да настоява първо да бъдат решени двустранните въпроси, за да даде одобрение.

Американската администрация е разoчeрована от този факт. От там постоянно изпращат сигнали, че македонското правителство е изпълнило всички условия за началото на разговорите.

Посочва се, че бъдещето на страната е европейското присъединяване. САЩ ще продължат да реализират дипломатическа подкрепа за неговото реализиране.

Шведският външен министър Ан Линде обяви подобна позиция. Тя смята, че е важно да диалогът да продължи.

Северна Македония ще търси споразумение за старт на разговорите.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да я подкрепят

    83 0 Отговор
    Техен избор.

    Коментиран от #22, #28

  • 2 честен ционист

    41 37 Отговор
    На САЩ макетата им трябват просто като коридор за транспортиране на пушкала за през Ганьо, към Украйна. Също и да спира амбииците на жълтурите за достигане на Белград. Така че Ганчовци, отново сте от страната на губещия отбор, впрочем във вашият отбор сте сами, а цяла Европа е против вас.

    Коментиран от #27, #44, #50, #56

  • 3 оня

    8 17 Отговор
    За мен е важно Херо кво мисли
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 САЩ

    75 6 Отговор
    Да не ни се бъркат в нашите вътрешни работи за да не ги питаме за индианците😂😂😂
    Макетата ще уврат, ама дотогава ЕС може и да се разпадне😂😂😂
  • 6 Мим

    76 3 Отговор
    Ами тези американци ,като искат нека си ги присъединят към тях,а не да се месят и да казват,кой да е в Европа и кой не,за наша сметка.Защо не приемат нашите предложения.Всички са против нас.Тогава ние да излизаме и да си вземат макетата,като са им свидни. ...
  • 7 rusnak

    66 4 Отговор
    Защо така всички партньори на България, която как ли не се унизяваше и подмазваше на колективния Запад за да я приемат като своя, я евават така неприятелски???!!!

    Коментиран от #16

  • 8 Q2z

    39 2 Отговор
    Нарича се "разделяй и владей".
  • 9 Хаха, какво общо има САЩ с ЕС?

    54 2 Отговор
    Тия изтрещеха. Всичко е манипулация.
  • 10 Амврикануси

    63 4 Отговор
    Лапандо чепако! Когато ние сме имали държава вие сте скачали по полето голи! Дебили!
  • 11 фащ и принципа

    67 1 Отговор
    Разделяй и владей!
    ЗАЩО не подкрепят България, а измислената Македония?
    Затова ли ползват безплатно наша земя за да си правят военни бази?
  • 12 Румен

    57 1 Отговор
    Не разбрах Северна Македония към нас ли ще се присъедини, или към краварите?

    Коментиран от #29

  • 13 фен на сидеров

    48 2 Отговор
    РСМ за пореден американски щат ли кандидатства !?
  • 14 🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬

    38 4 Отговор
    След като Македония е Българска територия (и това е факт) значи че реално в момента са в ЕС.
  • 15 5511

    40 0 Отговор
    Той посланникът на САЩ в БГ не пропуска Банго Васил. ЛГБТ също подкрепят активно. Въобще българите сме свикнали да сме много доволни от САЩ.
  • 16 Кой

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "rusnak":

    обича и уважава подлизурковци и им има доверие или респект към тях ? Точно НИКОЙ !
  • 17 Иван

    33 1 Отговор
    Ми то и аз искам да няма визи до щатите ама ко праим

    Коментиран от #20

  • 18 Бамбука

    11 13 Отговор
    Съобщи ТАСС - Телеграфна Агенция на Съветския Съюз. А, нещо за черешите и цената на пазара да е съобщила тази агенция ? Или за чекмеджетата и Мата Хари да ни е светнала ? Така си и знаех. Нема нищо - хахахах
  • 19 Ха ха ха

    44 1 Отговор
    Дементния може да си настоява, но няма как да ни управлява.... Врeмeтo за присъединяване на тая сбирщина нямa дa дoйдe никoгa , и cтигa с тия мантри за братския народ в скопско . Единственото нещо , което ни интересува там е спазването на правата на българите , които живеят там . Няма братска държава и народ в нея , който е съставен от мозъчно увредени сърбомани , албански терористи и норкорозпространители . Вето до дупка , не ни трябва да легализираме албански и сръбски разбойници , както и да им даваме зелена светлина за Европа , като по този начин ще напълним и България с тази пасмина от , която цял свят бяга .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 милиционер

    10 2 Отговор
    Росене, и на теб ли да изпратя правописния речник !? май от Азис си се учил ?
  • 22 АндрейКовачев:

    37 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ами да я подкрепят":

    Зa cъжaлeниe, oт 2017 гoдинa дoceгa упрaвлявaщитe в Cкoпиe нищo нe нaпрaвихa зa изпълнeниeтo нa дoгoвoрa. Aкaдeмичнaтa кoмиcия e блoкирaнa и нe рaбoти. Гoвoрът нa oмрaзaтa ce уcили.

    Нe e прoблeмът, чe имa cлужeбнo прaвитeлcтвo в Бългaрия, кaктo cмятa Зoрaн Зaeв. Прoблeмът e, чe Cкoпиe нe нaпрaви нищo зa изпълнeниe нa дoгoвoрa c Бългaрия. Нaпрoтив, инвecтирa уcилия дa лoбирa cрeщу Бългaрия и дa изoпaчaвa бългaрcкaтa пoзиция и дa oпитвa дa нaтиcкa Coфия.Ниe нe cпoрим зa ceгaшнaтa идeнтичнocт и eзик. Дoгoвoрът гoвoри зa oбщa иcтoрия нa ceгaшнитe двa нaрoдa. Oбщa бългaрcкa иcтoрия, нe cпoдeлeнa, нe прeплeтeнa, a oбщa нa eдни и cъщи eтнoc в минaлoтo, кoйтo eтнoc нeрaдocтнaтa cъдбa и вeликитe cили зaпoчвaт жecтoкo дa рaздeлят в нaчaлoтo нa 20 вeк.Вceки имa прaвo нa caмooпрeдeлянe. И нaшитe прeдци имaт cъщoтo прaвo, кaктo и живитe ceгa. Oмрaзaтa и рaзeдинeниeтo мoжe дa бъдe прeoдoлянo caмo чрeз eврoпeйcкaтa интeгрaция и cмeлocттa дa ce приeмaт фaктитe, тaкивa кaквитo ca били. Тaкa пишe в дoгoвoрa, кoйтo трябвa дa ce cпaзвa и Cкoпиe имaшe мнoгo врeмe oт 2017 дoceгa дa гo нaпрaви. Извинeниятa cъc cлужeбнoтo прaвитeлcтвo ca нecъcтoятeлни. Oчaквaнeтo, чe cлeдвaщoтo бългaрcкo прaвитeлcтвo мoжe дa приeмe лъжaтa, миcля cъщo. Фaктитe ca cвeщeни! /БГНECAндрeй Кoвaчeв eврoдeпутaт oт EНП. Кoмeнтaрът e нaпиcaн cпeциaлнo зa Aгeнция

    Коментиран от #68

  • 23 Очаквах сащ

    30 3 Отговор
    Да подкрепят бг. ВЪН от нато само проблеми.
  • 24 България на три континента

    25 1 Отговор
    Сащ ще усетят тежките български шамари в най скоро време.
  • 25 Бибитко Джипков

    36 1 Отговор
    Хайде стига с тази долнопробна пропаганда! Защо американците не скърцаха със зъби на Гърция, че 28 години въртя на шиш тъй наречените "македонци", докато накрая те клекнаха пред нейните условия? Само твърдост от българска страна ще накара останалите страни да се съобразяват с позициите й!
  • 26 Веднага

    27 2 Отговор
    референдум!Значи васалите нямат думата!Ще слушкат и ще папкат ! РБ вън от НАТО и неутралитет! Вземайте си СМР!
  • 27 верно

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    е това много си прав
  • 28 U$A&NATOвън

    14 20 Отговор

    До коментар #1 от "Ами да я подкрепят":

    ТУК КОМЕНТИРАТ НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ВРАГОВЕ , ВЕРОЯТНО РУСКИ ПРОВОКАТОРИ , КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕЛА ЕС, КОЕТО Е НАЙ- ТЪПОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ.!МНОГО ОТ ВАС НЕ ПОМНЯТ КАКВО СТАНА, КОГОТО СССР РАЗТУРИ СИВ. БЪЛГАРИЯ РУХНА, ВСИЧКИ ЗАВОДИ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО РУХНАХА, А НИЕ ГЛАДУВАХМЕ БЕЗРАБОТНИ, ЗАЩОТО ЗАГУБИХМЕ ПАЗАРИТЕ.ЗАВОДИТЕ СТАВАХА САМО ЗА СТАРО ЖЕЛЯЗО,ЗАЩОТО НЕ ПРОИЗВЕЖДАХА НИЩО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ ИЗВЪН СССР, ЗАВОДИ ПЛАТЕНИ С ТРУДА И КРЪВТА НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, КОИТО ГЛАДУВАХА. В ТКЗС ДАВАХА НАДНИЦА ,КОЯТО НЕ СТИГАШЕ ЗА ЕДИН КИБРИТ.ЗА ЕС ПЛАТИХМЕ ПРЕСКЪПО , МИЛИАРДИ , КОЗЛОДУЙ, КВОТИТЕ ЗА СЕЛСК. СТОПАНСТВО .ВОДИТЕ НА СТРУМА И МЕСТА.СЕГА Е РЕД И рсм/бюрм ДА ПЛАТИ, НЕ ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ.НАШИЯТ КОЗ Е ЧЕ СМЕ В ЕС, С ПРАВАТА СИ. АКО ЩАТИТЕ НИ ПРИТИСКАТ , ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ТУК И ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО , ДА ИЗБИРАТ ЧЕРНО МОРЕ ИЛИ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО , ТАМ Е НАШИЯТ КОЗ.ОТ ЕИ НЕ МОГАТ ДА НИ ИЗГОНЯТ , НО ОТВЪН ОТНОВО ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ ПАЗАРИ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА , КОЕТО Е ЦЕЛ НА МНОГО"ПРИЯТЕЛИ"! АКО НИ ПРИТИСКАТ , ОСТАВАМЕ В ЕС, НО ГОНИМ ЩАТИТЕ ОТ БГ И ВЪН ОТ НАТО, КАТО ТОЛКОВА ИМ Е ЦЕННО ОХРИДСКОТО БЛАТО , ПО-ЦЕННО ОТ СЪЮЗНИКА БЪЛГАРИЯ. В ЕС ДОКРАЙ И ПАЗИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ !

    Коментиран от #37

  • 29 Брендиманска

    1 12 Отговор

    До коментар #12 от "Румен":

    Румба танцувай тоя танц. Пусах още 2020 че пътят на България до САЩ е през Сръбските Републики, а Северна Македония е част от СФРЮ, ако не помните?!
  • 30 Чиба

    29 0 Отговор
    САЩ не са страна по никои преговори за присъединяване, ОСВЕН, ако макетата не стават техен щат. Да си пазят краварското мнение за черния електорат!
  • 31 Сатана

    25 3 Отговор
    Целта на САЩ е постигната.Българският и Македонският народ ще се намразят както Русия и Украйна.Разделяй и владей

    Коментиран от #34, #36, #39

  • 32 Да се знае

    12 5 Отговор
    Времето за тая изтъркана платена пропаганда от скопски мекерета , разпространявана от руски болшевики , отдавна мина ..... отсвирвайте ги тия от московско-болшевишката агенцийка за псевдоновинки , и просто не ги четете ....
  • 33 В ЕС Вън НАТО

    16 1 Отговор
    Да си доят кравите в америка , тези нагли , но тъпи експерти .Не сме им длъжни .За имбират България или сърбомарсиания .по -добре да не си отвалрят устите , защото нищо умно и справедливо не излиза от тях.
  • 34 Брендиманска

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Сатана":

    Още не е постигната ! Искат да управляват ЕС от Република Косово. наеш ли колко длъг ще е тоя процес?
  • 35 Айде

    14 0 Отговор
    закривайте им базите тук. Хем ни използват за пушечно, хем пък и подкрепят макетата
  • 36 Брендиманска

    9 0 Отговор

    До коментар #31 от "Сатана":

    О, забравих ! Държавата ще се казва ЕС на 3 морета. Целио ЕС са тъпаци и никой не усеща капанът?!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 София

    5 2 Отговор
    Май ще има още санкции така го усештам!
  • 39 Брендиманска

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Сатана":

    Разделяй и владей е политика на хАнглия. В тоя случай са у 19-та глуха и от ЕС излязоха! Купувай и владей е политиката на САЩ. И то финна покупка икономическа Инициатива ЕС на 3 морета. Тъничко с памуккале😉
  • 40 групата "Bellingcat" е ЦРУ

    17 0 Отговор
    Има да чакаш.... САЩ не ни броят за хора, събудете се от кошмара!!!
  • 41 Лъжат

    12 1 Отговор
    Гринговците лъжат или нарочно си затварят очите,че мъкидонците се изпълнили условията. Още първото изречение на мъкидонската конституция е апроири разделящо,изключващо,сепариращо и сегрегационно. Тия имат расистка конституция,а грингосите се занимават с Българията. Да ги питам хамериканците - черните,мургавите,индианците.....са ли част от американския народ? Щото в Мъкидонията шиптърите,власите,турците и гюпците конституционно закрепено не са част от мъкидонския народ. В България е точно на обратното - сегрегацията па расов,етнически,религоизен и имуществен признак е абсолютно забранено.

    Коментиран от #42

  • 42 Брендиманска

    8 0 Отговор

    До коментар #41 от "Лъжат":

    Аа не си чел правилно! В Македония шиптърите, власите, турците са ЧАСТ етноси в Конституцията. Тук там и някой индианец😂може да има

    Коментиран от #58

  • 43 Нищо ново

    11 2 Отговор
    Всичко друго ще подкрепи САЩ, само не и България.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Нормален човек

    4 8 Отговор
    Господа,
    това ми мирише на ПРОВОКАЦИЯ!!!!
    Америка има посланник в България и ако иска да прави изявления, това е начина. Най-малко би отправяла апели към нас през руската агенция.
    Това съообщение на "братушките" пасва точно на модела който описах в други статии. Русия задейства каналите си за провокации с цел да набута сателита си Сърбия в ЕС.
    Истина е, че мнението на Американския посланник няма да промени нашата позиция, но наистина може да разсее облаците над въпроса - кои всъщност са ни съюзници.
    Защото, когато се налага да правим жертви за интересите на нашите съюзници (като например участието ни в Афганистан), то е съвсем логично да очакваме същата поткрепа от тях, когато тя ни е необходима. В противен случай - за какво въоще са ни съюзи.
  • 46 Зайо, глупав Зайо, видя ли каво направи?

    12 2 Отговор
    Хм, някой да е казал, че диалога няма да продължи? Гърците поддържаха диалог 20 години, ние можем 40, при това за нас няма да бъде кой знае какъв проблем, да го продължим на албански език.
  • 47 Опаааа

    11 1 Отговор
    Има си хас! Краварите добре са го обмислили...Българите вече не слушат много, хайде да им спретнем един МАКЕ въпрос.....
  • 48 Боце

    11 1 Отговор
    Щом е харесват да я направят нов щат и всичко ще е ок. Вето до дупка за сьрбокомунистите от РСМ.
  • 49 !!!?

    1 7 Отговор
    Фигуранта и неговия Фигурант са в списъка "Магнитски" за рекет на Северна Македония !!!?

    Коментиран от #53

  • 50 Магарето Йори

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    А що пък да се съобразяваме и ние.Ще правим това което е откъм ганчовската камбанария.То и през 1885г. По време на Съединението Ганьо пак си беше сам.Кажи сега какво се палиш.Ганьо си е 99 процентов дебил- налягайте си парцалките със сърби и руснаци и към Евразия, нагъвайте от рублите и стига сте досаждали като досадни мухи
  • 51 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Какви 20,40 , че и години ? Между нашите мили родни политици до края на тази година ще се намерят новите"симеончовци," били те "царе или лакеи , " или преподаватели по политическа икономия завършили в МГУ -Москва, които ще подпишат всякакво споразумение с РСМ, гледайки "чичо Сам" право във очите.
    Знаете как станахме и " натовци и европейци". Народ никога не е управлявал и няма да управлява !! Спомнате ли си, че имаше по тези земи някакъв референдум - т.е. допитване до народ ???? Е-е-е-е-е-е-е ? Родните политици показаха ли ни среден пръст по всички въпроси и направления !?!? Едва ли в съвремието ни има по-голям блъф от "ДЕМОКРАЦИЯ"....... Така , че ....СПОКО !!! Никакво значение за никого няма, че родоначалникът на моя род е някъде от селата около Битоля.................
  • 52 РОКЕН РОЛ

    3 0 Отговор
    ТОЯ Е ИЗПУШИЛ ОТ ЦИГАРИТЕ НА БАЙКО ??? И СТАНАЛ ЕКСПЕРТ ПО БАЛКАНСКИТЕ ВЪПРОСИ !!!! ТО И БАЦЕ ПУШИ ПУРИ АЛА БАЙКО И СЕ ИЗМЕТНА! ЕЙ ЕЙ СТРАШЕН ХИТРЕЦ Е ТОЯ БАЙКО?????ПУРИЧКА ЦИГАРКА И ХОП НАТО ЕВРОПА И ЕВРАЦИ !! ТОЯ Е ПО ХИТЪР И МЕРКАНТИЛЕН ОТ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ???? Е ОСТАНА И ЕВРОПА ДА ГО НАУЧИ ЩТО Е БАЙКО И ПРИ ЛАУРА КЬОВЕШИ !! АУ ПЛАНТАЦИИТЕ МИ????
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Сашш

    11 0 Отговор
    Но ще загубят България, Bulexit от ЕС и аут от НАТО.
    България е в пъти по стратегическа държава, особено сега, когато има сериозно напрежение в Черно море и войната се пече.

    Коментиран от #59

  • 55 Скопие лъжат че са бедни!

    0 4 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят?! Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube

    Коментиран от #57

  • 56 ФАКТИ :

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    CAЩ нe иcкaт cилeн Eврoпeйcки cъюз и зaтoвa гo нaтиcкaт дa приeмe cтрaни c мюcюлмaнcкo нaceлeниe (Турция, Aлбaния и Ceв.Мaкeдoния). Нa пo-къceн eтaп щe нaтиcкaт и зa Кocoвo и Бocнa и Хeрцeгoвинa...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Имплицитно

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Брендиманска":

    Значи в македонската конституция имплицитно другите етноси са изключени,отделени от македонския народ. Има македонски народ и съжителстващи етноси - албанци,турци,роми,власи. Интересното е,че сърби и бошняци,разбирай горанци,не са споменати като съжителстващиетноси в конституцията им,но все пак са признати за малцинства и ги има в статистиката. Българите нито са споменати в конституцията,нито пък ги има в статистиката като малцинство.
  • 59 хамсал

    2 7 Отговор

    До коментар #54 от "Сашш":

    България отдавна е само територия! Америте няма да изгубят нищо!
  • 60 Hess

    6 0 Отговор
    За да влязат в ЕС има само един начин-да бъдат анексирани!
  • 61 Наблюдател

    3 3 Отговор
    Интересна работа - за ставащото в Македония почнахме да черпиме информация от съобщенията на ТАСС?! А се тъпанчиме че сме имали 140 хил. БГ-паспортизирани в Македония?! Явно там вече не ни бръснат и за сливи! Американците стискат зъби, набират "пара" и изведнъж ще разададат шамарите на всичките БКП+БЗНС "дечурлига" от българската политическа русофилска флора и фауна - ДС-тръни и плевели + сврух-освинени побългарили патриорарстващи циг@ни-албиноси - за пари, кариера и безнаказано лъжене и крадене!
  • 62 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор
    понеже сравняват ситуацията с Гърция/македония отпреди 30 г11111111ОГРОМНАТА РАЗЛИКА е че Гърция се пазари,ПОСТИГНА СВОЕТО И ТАГАВА1111подписа ДОГОВОРА1111111....Пък при нас една тиква ПОДПИСА ДОГОВОРА,и сега ни насади на пачи яйца11111с тъпата,,,КОМИСИЯ,,,....Типично по банкянски...,,,бе да се РАЗБЕРАТ11111там,,.....супер тиквамен.
  • 63 КОЙ

    6 1 Отговор
    Тия подкрепят навсякъде където има муджихидини и са против всички православни.Даже ни изпратиха за посланик подобен вид за да разберем колко сме нищожни .
  • 64 Без Негри в БГ

    2 1 Отговор
    Нашите партньори и приятели на запад трябва да ни подкрепят за обединението ни с Македония - откъснатата част от България.

    Да ама май Гърците са притиснали Американците, та затова Американците не дават обединението.
  • 65 Полковник РУМНО

    5 1 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe.
  • 66 Генчо

    1 1 Отговор
    до Росен С. РОска стига си чел новини от другите ТААС кво общо има със САЩ и американския консул в Македония може да разправя всякакви глупусти в Москве
  • 67 Колю

    3 0 Отговор
    Никой не подкрепя държава която не изпълнява договори... Точно обратното им казаха и то много скоро.
  • 68 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "АндрейКовачев:":

    Обща история нямаме
  • 69 Герд Мюлер

    1 0 Отговор
    САЩ ще подкрепят РСМ. САЩ ще подкрепят и Република България. В резултат на това равновесето ще бъде възстановено.
Новини по държави: