30 Юни, 2021 13:59 1 395 1

Португалия завършва европейското председателство

  • португалия-
  • председателство-
  • ес

Страната с няколко успеха

Португалия завършва европейското председателство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейското председателство на Португалия приключва днес, съобщи Политико.

Председателството на Съвета на ЕС от утре ще бъде поето от Словения. Португалските представители отчитат няколко важни успеха в този период.

Договорени бяха правилата за управление на земеделските земи. Правилата в селското стопанство бяха договаряни от дълго време и постоянно отлагани.

През последните дни беше намерено решение и субсидиите вече ще са по-екологични и справедливи. Договорен беше и закон за климата.

Основните идеи вече са залегнали в законодателството на ЕС и се очаква да бъдат реализирани. Договорени бяха и нови пътни такси в групата.

Те трябва да гарантират опазване на околната среда и предпочитание за екологичен тип автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полковник РУМНО

    1 0 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe.
Новини по държави: