3 Юли, 2021 16:40 6 796 53

Путин одобри най-важния план

  • русия-
  • правителство-
  • владимир путин

Основни идеи за напредък

Путин одобри най-важния план - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин одобри стратегията за национална сигурност. Указът беше публикуван днес, съобщи ТАСС.

Стратегията трябва да допринесе за опазването на руския народ. Търси се подобряване на човешкия потенциал и благосъстоянието на гражданите.

Идеята е да се постигнат националните идеи за развитие. Важно е да се види ръст на конкурентноспособността и престижа на страната.

Защитават се основните на руското общество. Трябва да се отговори на опитите за сдържане на Русия.

Важно е да се използват достиженията и конкурентните предимства на страната. Разглеждат се и международните тенденции.

Новият план е обсъден с всички фигури от руското правителство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    21 85 Отговор
    Това което направи Путин на Русия, никой враг не можеше да го стори

    Коментиран от #5

  • 2 Диверсант

    62 9 Отговор
    Най важният план от седмица е, че при посегателство над суверенитета на Руската Федерация , за да да разкара наглеца Русия може да използва ядрено оръжие

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 12345

    70 10 Отговор
    Това е Президент.За Русия !Защита на границите.Предимство в конкуренцията.Никакви диктовки от гейдружинките от Европа, Урсула фон дер Лайен/диванчето/,джендърите от сащ.На първо място е опазване здравето и работоспособността на руския народ.Железни договори със страни, с които има взаимни интереси.

    Коментиран от #9, #14

  • 5 Костова

    61 7 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Това, че Путин вдигна на крака руската армия ли? О, да, с положителност никой враг на Русия няма интерес да го стори.

    Коментиран от #6

  • 6 Kcaniba

    8 48 Отговор

    До коментар #5 от "Костова":

    Да с краката нагоре вярно е

    Коментиран от #11, #37

  • 7 надарена кака

    10 16 Отговор
    Дреме ми на сатенените прашки!
  • 8 Костова

    46 7 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    Ядреното оръжие не е за използуване, а предимно за сдържане. Знаем коя държава го е използвала срещу мирни граждани. Само защото е била сигурна, че никой друг по онова време няма такова оръжие.

    Коментиран от #15

  • 9 КолевБосия

    13 37 Отговор

    До коментар #4 от "12345":

    При такава доктрина Путин трябва най-напред да бомбардира Сибир, за да избие 50 млн. китайци!

    Коментиран от #12, #20, #51

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Костова

    31 6 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Имаш странна пространствена ориентация. Не зная какво правят някакви си крака , разположени отгоре или отдолу
    в темата, че руската армия по времето на Елцин бе почти унищожена и 100 процента унижена.

    Коментиран от #16

  • 12 Костова

    24 4 Отговор

    До коментар #9 от "КолевБосия":

    50 милиона китайци в Сибир? Почти половината от всички граждани в Русия. Странно, при подобно разположение на силите Сибир би трябвало отдавна да е вече китайски, а той си е още руски. И парите, събирани от бизнеса на китайците отиват в руската хазна. Какво дремят китайците, да го провъзгласяват за свой.
  • 13 Рико

    11 26 Отговор
    РФ е федерация, пише го в името. "Опазване на РУСКИЯ народ. А другите? Това сегрегация ли е ; непризнаване на другите народи; или обявяване война на другите в РФ. Опазване на само един народ и то когато се говори за национална сигурност. За една нация само във федерацията е тази национална сигурност,така е написано в документа. Всички военослужещи от неруска народност непременно да го прочетат! Не е за вярване че е възможен такъв огромен и непростим гаф!

    Коментиран от #18, #33, #38, #47

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Диверсант

    18 5 Отговор

    До коментар #8 от "Костова":

    Душа, много си активна тука, но си пропуснала изявлението след историята с британския кораб... Ако бъде извършена агресия срещу Русия ще използваме дори ядрено оръжие за да се защитим.

    Коментиран от #21, #52

  • 16 Рико

    4 15 Отговор

    До коментар #11 от "Костова":

    Войската беше с Елцин. Разказвали са ми преки свидетели: онези се окопали в Белия дом и от куполата стрелят с картечници по хората; отгоре въртят два хеликоптера и по високоговорител нареждат да спре стрелбата. Онези не спират - бум ракетата и няма купол няма, картечари. А Елцин-върху бронята на танка. Войската беше с него.

    Коментиран от #19

  • 17 mi6osp

    27 7 Отговор
    Путин пое Русия в състояние като след война. Оттогава безпристрастната статистика показва, че с Путин начело Русия върви само във възходящ тренд, напред и нагоре. От успешна реиндустриализация, силна армия с най модерни оръжия до удължена с 10% средна продължителност на живота на руснаците. Е, външният дълг на Русия бе намален на под 5% от БВП, но това лошо ли е?

    Коментиран от #53

  • 18 mi6osp

    24 5 Отговор

    До коментар #13 от "Рико":

    Отново имаш грешка. В Русия има много народи, но понятието руски народ включва всичките. Затова спечелиха Отечествената война, затова нямат движение BLM, даже и 52 пола нямат. И най-важното, затова не можаха да им приложат цветна революция.

    Коментиран от #22, #42

  • 19 Костова

    19 3 Отговор

    До коментар #16 от "Рико":

    Не мога да ти попречва да вярваш в приказки , емоционално допълнени с Бум, Тряс, Пляс. Елцин имаше задача от Западните си,, приятели "да унищожи руската армия. С тази задача, както и с други той се справи отлично. След това Русия бе отписана. Само чакаха да се саморазпадне. Путин обаче им обърка плановете. После дойде 2007 година и речта му в Мюнхен. От тогава санкциите са с честотата на метериологични прогнози.( сравнението е откраднато от политическия експерт Дмитрий Джангиров.)

    Коментиран от #25

  • 20 mi6osp

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "КолевБосия":

    Босичък си, пък и лъжеш като дърт циганин. В Сибир в момента има под 60 000 китайци и броят им постоянно намалява.
  • 21 Костова

    17 4 Отговор

    До коментар #15 от "Диверсант":

    Естествено, че ако срещу Русия е посегнано с ядрено оръжие ще има ответка. Въпросът за мислене е дали ще му стиска на някой да я нападне по този начин, особено като се информира за естеството на ядреното и оръжие.

    Коментиран от #27, #31, #32

  • 22 Рико

    4 16 Отговор

    До коментар #18 от "mi6osp":

    Щом е обобщаващо(което е пълен абсурд), защо тогава не се наричате калмикски или чукотски ,нали е все един обобщен народ?

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Верно е

    4 18 Отговор
    Другаря Путин се грижи също като другаря Пиночет,Мао,Ким Чен Ум,Полпот ,Сталин,Хитлер и други изявени Куманисти за Народа!

    Коментиран от #29

  • 25 Рико

    3 11 Отговор

    До коментар #19 от "Костова":

    Елцин е генерален секретар на кпсс и президент на държавата, обаче го командвали от "запада"; Горбачов е генералин секретар на кпсс и президент на държавата, обаче го командвали от "запада". Давате ли си изобщо сметка какви ги говорите? Ами ако е вярно говори още по-лошо за вас. Че хората ви №1, еманацията на нацията са продажници!

    Коментиран от #26

  • 26 Георги

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "Рико":

    Много си бос... Елин никога не е бил генерален секретар на КПСС, а един просто секретар на градския комитет на партията в Москва.

    Коментиран от #34

  • 27 Рико

    4 9 Отговор

    До коментар #21 от "Костова":

    Какво "естество", бе. Не можете да направите тротинетка да стигне до другата пряка, ще направите ракети стигащи до друг континент. Разбери, в моженето няма островчета! Всичко е блато, ами има тук едно островче. Невъзможно е. И не си вярвайте в глупостите ,че ще направите някоя глупост и ще ви изгорят. До нула ще ви изгорят.
  • 28 Я па го тоя

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "Рико":

    Абе неукия--едно е руски народ--друго е русияни...Явно и тук превода е куц....Защото в Русия за етническите руснаци казват русияни--а за всичките жители на РФ казват руски народ-независимо от националностите им...За твое сведение във Великобритания в паспортите им пише-поданник на Кралицата-а не гражданин...-а сега се поинтересувай какво значи поданник и тогава ми бращолеви небивалици от либералните медии,че Путин не зачитал другите народи в РФ...

    Коментиран от #35

  • 29 Ама вярно ли

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Верно е":

    Ти такива соросоидни клипчета си ги гледай сам...Да ти напомня ли,как от такива клипове с жертви на хим атака в Сирия същите тези жертви възкръснаха и руснаците ги доведоха на пресконференция в сърцето на Европа...????
  • 30 JEFF

    2 7 Отговор
    Няма как да се справят с подобряване на човешкия потенциал. Такъв липсва от векове. Количеството не допринася за качеството.
  • 31 барчо

    13 4 Отговор

    До коментар #21 от "Костова":

    Точните думи на президента Путин бяха, че ако срещу тях се изстреля ракета от носител, който може да изстрелва ядрени глави, отговорът ще е ядрен. Това е продуктивано от простата аритметика, че не е сигурно ракетата дали е с ядрена глава или не. Времето за адекватно реагиране е сведено до минимум, някъде около 2-4 минути, за да е ефективно и затова ще се третира като ядрена атака. Естествено, че ако се стреля с РПГ или гаубици до определен калибър няма да има ядрен отговор. За потопяването на канонерка като английската също едва ли ще се ползва ядрени бомби. Това че някои галфони искат да изглежда изказването по друг начини или да го интерпретират по свой, за да си доказват овчата мисъл си е тяхен проблем.

    Коментиран от #39

  • 32 Диверсант

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Костова":

    Пак не си разбрала. Потърси изявленията преди седмица.. Не става въпрос за ядрени, конвенционални, прашки, лъкове. Говори се са посегателство срещу соверенитета.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Рико

    5 5 Отговор

    До коментар #26 от "Георги":

    Знам от какво ще умре онази държава. Остър интелектуален дефицит на гражданите и.

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 4748494949

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "Рико":

    Да ти се обясни, ама няма ти стане ясно щото си сукал джендърска идиология!
  • 39 асдадса

    3 7 Отговор

    До коментар #31 от "барчо":

    От 2-4 минути за реакция ,ако има какво да ти покаже ,че следва такова нападение.Руснаците са такива изостанали бушмени,че най-веротно ще бъдат изпепелени до крак и изтрити от лицето на земята докато разберат,че към тях лети балистична ракета.От 2015г. системите за ранно предупреждение и сателитите на русопитеците не работят.

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 От страни

    5 4 Отговор
    Эй, този Рико толкоз народ се опитва да му обясни нещо, да му опровергае глупостите, обаче, приятели който е гледал филма с Том Круз - "Мисията невъзможна". Аз като Пилат Понтийски си измивам ръцете. Последно нещо ще му кажа - Рико, чети бе. Само с глупости няма да стигнеш доникъде. Та то са глупави глупости в квадрат или даже в куб.
  • 42 От страни

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "mi6osp":

    Имам приятел в Русия той е татарин и винаги казва, че е "руский татарин" и пее песента, не помня точно но нещо за "я татарин с руска душа". Руски вече не е националност а принадлежност към руския свят.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 От страни

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "Рико":

    Маминото.... Ти си с профицит на интелект? Леле...Давам ти гаранция че ти се смеят всички тук. Само че ги мързи да ти коментира глупостите. Вие сте няколко човека - не го забелязваш? Много сте активни - вярно е. Не знам каква е природата на тази активност.

    Коментиран от #49, #50

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Не става

    5 1 Отговор
    Тези вървят сто години назад което е характерно за диктатурата Ако прекалено се демократизират диктатора пада

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Едуард Петров-Едо

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Не става":

    Това правилно твърдение за Българския народ ли го каза?
  • 49 Рико

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "От страни":

    Знаеш ли откъде идва активността? " Дни на съветската ... "; седмица на съветската ...; десетдневка на съветската ... ; декада(което е същото!)на съветската ...; година на съветската...; 200 ленинови дни ...! И още и още, до пълно оглупяване. Ежесекундно. С толкова помия са ми напълнили ушите, че два живота няма да ми стигнат да я изчистя. Аз я чиста отвътре навън, отвън никой не иска да чисти.
  • 50 Рико

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "От страни":

    На онзи вашия за когото ми беше реакцията, бях написал че един генерален секретар не може да бъде чужд агент(това е комплимент, дори), а той знаеш ли какво ми е отговорил? А-а, той не е генерален ,първи секретар е! Аз ли съм идиотът?
  • 51 Ogiigo

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "КолевБосия":

    Правилно сте си избрали ника! Не само сте бос, но и доста умствено недостатъчен!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "mi6osp":

    Я не лъжи бе!Ние да не падаме от небето?Путин не е направил никаква реиндустриализация.Продава газ, петрол и дървесина и това е.Продължителността на живота не е мръднала.Външния дълг им е 50% от БВП.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания