Last news in Fakti

4 Септември, 2021 16:41 8 750 6

Тежка катастрофа уби шестима

  • турция-
  • влак-
  • катастрофа-
  • автобус

Товарен влак се е блъснал в автобус

Шестима души са загинали, а седем са ранени при катастрофа тази сутрин на жп прелез в района на Ергене в окръг Текирдаг, съобщи Анадолската агенция. Товарен влак с 11 вагона, пътуващ от Одрин за Истанбул, се е блъснал в микробус, превозващ работници. При катастрофата са загинали шестима души, които са били в микробуса, а седем са били ранени.

В района на инцидента са изпратени много линейки и екипи на полицията и жандармерията. Ранените са настанени в болници в Чорлу и Черкезкьой, съобщи турският телевизионен канал НТВ.

По-рано турски медии съобщиха, че четирима души са загинали, а седем са ранени при катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Доротея

    5 9 Отговор
    ОставкИ! Военни ли ще ви управляват все още!?

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Военен

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доротея":

    Ако имаше Акъл,Доротейо,щеше да управляваш ти!!!!!Ама като нямаш,недей да даваш това дето го нямаш!!!!;))))
  • 6 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Ужас !! Отново многотонажният влак е виновен и в Турция !
    Ако водачът е сам в автомобила си и се изпречи на влака, някак си го асимилирам. Унесъл се е, задрямал е, бил е състояние на афект и т.н., но е бил сам. Не искам да мъдрувам, какво може да се случи.
    Но да превозваш хора и да ги хвърлищ на релсите пред идващия влак. Това ми е непонятно. Много често заслуга имат и пътниците , които отвличат вниманието на водача. Много е възможно и сега случаят да е точно такъв.
    Но Господи,- там има бализи, има табели с надписи, има бариери, има светлини разни , звуков режещ прекъсващ сигнал...и да избиеш хората - не ми го побира главата........
    Дядо ми спираше воловете с каруцата на 10-15 метра от първата релса. Няма бариери, няма светлини, че и звуков сигнал. Отиваше до релсите, ослушваше се, оглеждаше се, клякаше долу на ръбестия чакъл и слагаше ухо на релсата. Така около минута. Надигаше се ,хващаше добичетата и ги прекарваше през прелеза. И така постъпваха всички стопани. Четири прелеза - само единият имаше бариери до самата гара и маневриращите често излизаха извън района на гарата . до самият семафор. Последният също показваше - идва ли тренът или не ...........
Новини по държави: