Last news in Fakti

11 Септември, 2021 18:56 7 940 60

Ракета или самолет се удари в Пентагона на 11 септември?

  • 11 септември-
  • сащ-
  • атентат-
  • пентагона-
  • кулите близнаци-
  • конспиративни теории-
  • ал кайда-
  • терористи-
  • еленко ангелов-
  • йордан божилов

Във войната между доказано и недоказано победители няма. Има жертви.

Ракета или самолет се удари в Пентагона на 11 септември? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Фалшиви преводи, спекулации с Ванга и тонове попкултура създават редица митове около фаталния вторник на 11 септември 2001 г.

"Това е една добре планирана, жестока, абсурдна терористична атака. Пропускът е в координацията на службите и в подценяване на зловещото лице на тероризма. Имаше една комисия от конгресмени на САЩ, която събра всичката информация, включително и секретна. Заключенията бяха, че именно Ал Кайда стои зад тези терористични атаки", казва инспекторът по сигурност Йордан Божилов, предаде bTV.

Това е официалната версия за 11 септември, но мнителните умове подреждат нещата по друг начин. "Несъответствията са толкова големи, че и дете, което се върти на въртележката ще ги открие. Като почнеш от странните взривове - самите говорители тогава коментираха първо за детонации. Като почнеш от това, че няма открит самолет, нещо много подобно на ракета удря Пентагона", твърди специалистът по конспиративни теории Еленко Ангелов.

Йордан Божилов твърди, че всяко световно събитие е следвано от конспирации и те се раждат от желанието на хората да получат обяснение, което е по-рационално. Еленко Ангелов обаче е на мнение, че зад това стои нова империалистична политика да влязат в Иран и Ирак, а по-голямата цел е отнемане на всякаква свобода и тотален контрол.

"Атаката срещу Световния търговски център е символична - да се уязви символът на САЩ и Западният свят, целяща, да предизвика много жертви", казва още Божилов. Във войната между доказано и недоказано победители няма. Има жертви. А за тях статистики и версии не важат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЖИМ

    41 3 Отговор
    МАЛКА РАКЕТА

    Коментиран от #26

  • 2 Въпрос

    34 5 Отговор
    Тия талибани да не са били пилоти кой е насочил самолета ? Ако е пилото то той не е ли знак, че така или иначе ше загине закакво им е помогнал ?
  • 3 Енчев

    64 1 Отговор
    За справедливост и Чест на Човешкия морал в света, трябва вече строго, да осъдим OTAN-ците за терористичните атаки, подготвени и извършени от тях в Ню Йорк, на 11.09.2001 г.
    А не да им търпим "Ислямския Лъжe-Т€рор", с цел безнаказаните им кражби, на €нергийни ресурси, по планетата!
    Прогресивната част на Планетата, поменава най-голямият, и жесток атентат, в историята си,
    9/11/2001 ОТАН-самовзривите в Ню Йорк. Отнели живота на около 3,000 невинни жертви, обвинявайки арабският свят, за да започне САЩ кражбата на енерго-ресурси, по планетата.
    Първа жертва на този "Ислямския Лъжe-Т€рор", стана непобедимият Афганиста!
    Който им, отмъсти много жестоко.
    20г. ОТАН-ците се шматкаха, профуквайки дем(ек)ократски на вятъра, над $72трилиона, и бидеха изхвърлени позорно от Афганистан.
    С над 10,000, убити и около 13,800 ранени, без ОТАN-коалицираните марионетки, от други държави. Членството на които се е превърнало в тотално-централизиранo, васал-феодаленo, ОТАN-робство! Колко общо, са Българските ОТАN-марионетни жертви, в Афганистан?
    Няма никаква разлика между;
    Кабул-2021 и Сайгон-1975, в бягството на САЩ от Афганистан, както на времето, от Виетнам!
    "Гласът на, Н€Суверенна БЪЛГАРИЯ"
  • 4 Гръка

    55 2 Отговор
    няма значение ракета или самолет, проблемите си ги създават самите американци като си блъскат техните глави
  • 5 НЛО

    24 2 Отговор
    Извън Земните бяха
  • 6 ТЕСЛАТА

    49 2 Отговор
    това което е наредил буш ,това се е ударило ,четете ,гледайте филми ,научете истината 11/11
  • 7 ????

    40 0 Отговор
    Коментар на атлантик номер едно, няма ли да има? Чакам го с нетърпение да се посмея малко!
  • 8 Изпариха се

    53 2 Отговор
    Къде са крилата, двигателити, опашката?
  • 9 Конспиративно

    45 0 Отговор
    Ако това не беше театро създадено от самите американци, те още преди 20 години са си признали, че са гола вода!
  • 10 ЖОЗЕПЕТО

    36 0 Отговор
    байдъню - ние се изтеглихме от Афганистан - ха ха ха - избягахте позорно дори техника и оръжие за една виетнамска война забравихте там - шмекерче ше дойде склерито
  • 11 рач капур

    44 1 Отговор
    не че някой го интересува!!!....но след 20 години толкова клипове,толкова новини,толкова документални филми и никъде не ПОКАЗАХА ОТЛОМКИТЕ ОТ САМОЛЕТИТЕ!!!никъде не показаха разрушените части от самолетите,защо не търсиха черните кутии да чуят записите накрая????сега видите ли баламосват стадото как влюбена двойка удрила със самолета едната кулата...и как разбраха че са влюбени при разпита като ги хванаха след атентата ли?!....аахахахаха цирк за простолюдието!!!
  • 12 Соломон Паси

    45 2 Отговор
    След атентатите в САЩ, един месец съм ревал за американците, къса ми се сърцето за Америка и НАТО, дано България стане 53 щат на САЩ
  • 13 Няма ли

    23 0 Отговор
    някой да обвини комунистите :Д
  • 14 ТОЧКАТА

    26 1 Отговор
    Това бе самолет ...ИГЛА!!!!!!Ама то ТАКЪВ НЯМА!!!!!!......Е...Тогава наистина е въпрос на конспирация.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ivan

    22 1 Отговор
    нито едното ,нито другото,вси4ки клипове са CGI,по просто казано компутърна графика на самолет,в зградите гърмят бомби,не слу4айно след атентата службите изземват вси4ки записи на кулите,дори и граждански записи и след това предоставят само преработени,виждал съм клипове как небостарга4а гърми и самолет не се вижда,достатъ4но филми излязоха с подробни анализи и най важното е,4е главните медии играят с правителството ББС дори обявява 3 зграда за паднала 5мин преди тя да падне и това се казва в ефир,аз съм го гледал както и милиони други хора

    Коментиран от #32

  • 18 Хахаха

    0 12 Отговор
    Откога р.ус.н.а.к вече е обида?
    Бравъ факти, издигате ми се в очите
  • 19 Иван

    11 1 Отговор
    Нито едното, нито другото...... взрив в секцията, която е трябвало да се моделира......преди това оттам са изнесли всички мебели и електроники.
  • 20 стоян георгиев

    4 28 Отговор
    еи сега тема за българските путиноиди.у нас е пълно със специалисти дето лесно познават мачовете на барселона и знаят кво правят цру,кгб,илюминатите...евреите ,масоните .интересно обаче що им дават на тия големи специалисти по 150 евро пенсия и заплатите им рядко стигат 500 евро.тия същите не се ваксинират,смятат спорта за вреден а ракията и системния алкохолизъм за полезни.те са воденичния камък на обществото ни и лошото е че хич не са малко.
  • 21 Анджело

    6 0 Отговор
    Нищо не се е ударило
  • 22 az #Победа76

    29 1 Отговор
    Според официалната версия България стои зад атентата срещу папа Йоан Павел II. И всички знаем, че това не е така... По същия начин официалната версия за 11.09 гласи, че Алкайда стои зад атаката ... Сами се досещате, доколко е вярно последното ...
  • 23 нали

    10 0 Отговор
    БайДъна каза, че ще разсекрети всички документи по разследването. Сега "истината" ще бъде преразказана, а пък който иска да вярва, който не иска, негов си е проблема.
    Станалото-станало...няма да е последно.
  • 24 Kcaniba

    0 0 Отговор
    малка, но много хубава и симпатична
  • 25 Hoho Boho

    17 0 Отговор
    Има много станни неща.
    Кулите се сриват ТОЧНо по същия начин, както падат взривените сгради с цел разрушаването им.
    Това е очевиден факт, но не съм чул официално обяснение, защо е така.

    Защо няма останки от самолетите?
    Видеата истински ли са, или ни пробутват компютърна графика?
    Ако пътническите самолети не са се взривили в кулите, все пак как и къде са изчезнали?
    Ако е залаган взрив в сградите, как така е станало без никой да разбере? Това е доста работа...

    Коментиран от #38, #50

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 5 ъгъла

    1 0 Отговор
    сладолет
  • 28 Гад Заяви

    22 1 Отговор
    Атентатите са подла и безмилостна провокация и терор на жидоянките. Сами си ораганизират атентатите. Най-вероятно са прихванали Алкайда, че иска да отмъщава на САЩ и са им помогнали с логистика и пасивно наблюдение на подготовката им. В деня на атентатите кулите на СТЦ са изпразнени след предварително масонско предупреждение на всички жидоянки, работещи в кулите, тоя ден да не ходят на работа, че ще има взривове. Подготвяни са и допълнителни взривове, които са активирани след като самолетите се забиват, за да паднат кулите. Иначе те са щели да си останат... Жертвите от 3000 души в СТЦ са само на персонал по подръжката, хигиенисти, охрана и пожарникари.
    Самолетът който се забива Пентагона уцелва участъка от сградата, в който няма нито един човек. Как става това, такъв точен удар на камикадзетата!!? И т.н.
    Предполага се, че в подземните трезори на СТЦ са съхранявани ценни книжа на Китай, които са излизали на падеж в този ден. Сори - няма документи, няма връщане на стотици милиарди.
    След това агресия на САЩ към невинни държави, набедени в световен тероризъм. Двадесетгодишната война срещу Афганистан поглъща 20 трилиона долара. Може би това са печалби на жидомасонския ВПК на САЩ. Човешките жертви и трагедии на милиони хора са без значение за тях. Преди седмици си го получиха шута, подобно на Виетнам, Сирия, Ирак и т.н.
  • 29 i-рян

    9 0 Отговор
    и те там в най-голямата сграда нямат камери... а ние трева пасем щото
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 МалкоЛогика

    11 1 Отговор
    Не разбрах тогава дали се намериха двигателите, които са с много здрава конструкция. А и дупки от тях липсваха в стените.
  • 32 РЗС

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "ivan":

    момче, не се излагай, как си го представяш всички медии да казват каквото им кажеш ти? това да не ти полско-тръмбежки вестник или локалната ти кабеларка? Имаш ли на представа колко много хора биха знаели истината, това са много хиляди хора, все от някъде ще изтече информация и нещо такова струва страшно много пари, ако има доказателства, най-малкото струва достойнство. Между другото самолети е имало, аз съм гледал случващото се по телевизията на живо, има хиляди клипове от хора снимани на улицата. Може те да са си взривили сградите, но да кажеш че не е имало самолети вече е прекалено. В тия самолети са загинали хора също така. Сграда номер 7 пада, поради пожар, както и двете кули, има документални филми обясняващи точно как е станало. От една страна ми е трудно да повярвам, от друга, който знае какви смешни строителни стандарти имат, с тия картонени строителства, дет като духне по силен вятър и къщата ти я няма, донякъде може и да е истина. Сграда номер 7 не е имала никакви гърмежи, потвърдено е от очевидци, а такива са поне 120 децибела, ще се чуе през няколко улици.пак казвам, може и да е огъня, може и да не е, 50 на 50 е.

    Коментиран от #34, #40, #47, #52

  • 33 Цру Удари

    7 0 Отговор
    ФАЩ и после ни лук яли ни лук мирисали ХаХаХа
  • 34 Hoho Boho

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "РЗС":

    "Между другото самолети е имало, аз съм гледал случващото се по телевизията на живо"
    ====
    Сигурен ли си, че видеата са истински, а не са компютърна графика?
    "на живо"? - сигурен ли си?

    "какви смешни строителни стандарти имат"
    =====
    Ами за такива значими сгради - няма ка да имат смешни стандарти

    Коментиран от #36, #51

  • 35 Hoho Boho

    7 1 Отговор
    На радарите е било видно, че пътническите самолети пътуват нанякъде си. Защо не са взели мерки?
  • 36 РЗС

    5 6 Отговор

    До коментар #34 от "Hoho Boho":

    мисля, че обясних, че конспирация от такъв мащаб е невъзможна, особено в САЩ, това не ти е комунистически Китай, самолети е имало, има разкази на хиляди очевидци. Сигурен съм, че не са компютърни симулации да. За втория самолет пък има двойно повече очевидци, защото всички са гледали натам. Напротив, дори за тези сгради се установява посредством откриване доказателства за случилото се, че заради огъня, носещите колони не се стапят, а умекват и се огъват навън, позволяващи на цялата тежест да пада надолу. Казаха, че е спестено от носещи колони, трябвало е да бъдат много повече. Това се установява едва след симулации на тяхната главна строителна стандарт институция, която отнема 2 години да бъде извършена със абсолютна точност на кулите и удара в тях. Техните строежи са като комплект лего, като единственото бетонно нещо са асансьорните шахти и стълбищата, според теб дали е достатъчно? Каквато и да е истината, САЩ няма да признаят вина, така, че колкото и да повтаряш, че са те, няма да промени нищо.

    Коментиран от #41, #46

  • 37 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    17 0 Отговор
    При кулите има нещо, което е много по-озадачаващо. При такива огромни сгради след срутване би трябвало да има планина от железобетон. Вместо това, при падането се превръщат в прах, който един месец покрива Ню Йорк. Сеизмологичните центрове не отчитат почти нищо, което не е нормално. Има самозапалили се автомобили, включително и полицейски, което запалване е тръгнало само от една посока. Така, че нещата са много по-странни и по-дълбоки.
  • 38 Селяк

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "Hoho Boho":

    Напротив, много е просто всичко и си има клипове и материали които съм гледал. Минути преди самолетите да ударят кулите, хората от първите етажи чуват взрив който ги повдига от столовете, тогава те се задействат и излизат, това се усеща само на първите етажи, след което се удрят самолетите. Има много интервюта с хора които да чули взривовете. Другото което е важно, че кулите са купени месеци преди атаката от най-голямата фирма за недвижими имоти в САЩ собственици са евреи. Същите те, няколко месеца преди атентата прибавят към застрахователната полица на кулите и терористична атака. Същите те, месец преди 11.09. Изпразват кулите за проверка на пожарогасителите в работно време, какво се случва обаче вие се досетете сами. След атентата, фирмата бая време се бореше за обещетение в съда и получи бая милиони след това. Всичко е една много зле изиграна игра според мен. Ако погледнете един тест на удар на самолет ще разберете, че е абсурдно самолет разбир в тонове стомана и бетон да направи така, че сграда от такъв мащаб да се срине перфектно като планирано разрушаване. Ако сте виждали ударени птици в самолет какво причиняват, ще разберете колко е нелепо всичко.

    Коментиран от #43

  • 39 Дае жив и

    3 3 Отговор
    Здрав Байдънчо и скоро да го погребем заедно с цяла Америка
  • 40 Селяк

    13 0 Отговор

    До коментар #32 от "РЗС":

    Точно за сграда Н7 има хиляди очевидци потвърдили, че са чули взривове! Ама недей да пишеш глупости. Прочети коментарите под видеата за сграда 7 и ще разбереш много повече. Това трябва да е единствената сграда в света рухнала перфектно в една позиция след пожар! Единствената! То друга такава няма. И има документален филм за строежа на кулите — вземи го изгледай да видиш как са построени, бая бетон и стомана е използвано, не знам от къде ти идват тея фантасмагории, че са строени като кашурките на 3те прасенца, това да не ти е Китай дето ги строят сградите с бамбукови скелета! Прочети, проучи и тогава спори.
  • 41 Hoho Boho

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "РЗС":

    "Сигурен съм, че не са компютърни симулации"
    =====
    И аз съм сигурен, че има Бог.
    Но това опира до вяра - не е наука.

    "За втория самолет пък има двойно повече очевидци"
    ======
    В криминалисиката има понятие - лъже като очевидец.
    Очевидецът не лъже, но покрай стреса и т.н. - спомените му са "много странни".
    /виж в нета - "лъже като очевидец"/

    "носещите колони не се стапят, а умекват и се огъват навън"
    ======
    Не съм специалист, но ми се губи логиката.
    Пожарът и пораженията започват в горната третина на сградата.
    Коя е е причината, колоните да умекнат в първата третина едновременно с горната.
    Акцентирам на "едновременно" с горната третина.
    Би трябвало да се прекърши като недоизгоряла свещ
  • 42 Hoho Boho

    5 0 Отговор
    Някой да не си помисли, че ще разкрия убийството на Кенеди или истината за 11.9.
    Просто си задавам въпроси...
  • 43 Hoho Boho

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "Селяк":

    "Минути преди самолетите да ударят кулите, хората от първите етажи чуват взрив който ги повдига от столовете, тогава те се задействат и излизат"
    ===============
    Внушението е, че има взрив преди самолетите да ударят кулите, нали?
    Тогава няма смисъл от самолетите. Кулите изгърмяват и... готово - Ал Кайда са виновни

    "Същите /евреите/ те, няколко месеца преди атентата прибавят към застрахователната полица"
    ===============
    Самата операция по взривяване на кулите е много по-скъпа от застраховката.
    /три самолета, 3700 убити хора и т.н. - звучи нелогично/

    "Aкo пoглeднeтe eдин тecт нa удaр нa caмoлeт щe рaзбeрeтe, чe e aбcурднo caмoлeт да се рaзбие в тoнoвe cтoмaнa и бeтoн дa нaпрaви тaкa, чe cгрaдa oт тaкъв мaщaб дa ce cринe пeрфeктнo кaтo плaнирaнo рaзрушaвaнe."
    =====
    ЕТО НА ТОЗИ ВЪПРОС НЕ СЪМ ЧУЛ РАЗУМЕН ОТГОВОР ОТ НИКОГО!

    Коментиран от #44

  • 44 Гледай

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "Hoho Boho":

    анализа на доктор Джуди Ууд, която е специалист по строителство и материалознание. Тя показва видео, на което се вижда как голямо парче от обшивката пада и много ясно се вижда как се превръща на прах. Освен контролирания взрив на кулите кой знае какво има още.Това е изключително многокомпонентна операция.

    Коментиран от #45

  • 45 Hoho Boho

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Гледай":

    Това ли?
    "Знаете кой направи 11.09.2001, но знаете ли какво всъщност се случи?" - в ютуб?
    Гледайте го!
  • 46 От страни

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "РЗС":

    Изобщо не е така. Като строител работил в техни строителни фирми мога да кажа че нищо не може да омекне - това да не ти е оная работа. Колоните са си толкова колкото трябва. Колоните се обработват със специални огнезащитни бои, мазилки и могат да държат огън. Колоните даже да са "омекнали" то трябваше да са само на етажите дето горя горивото на самолета но е и по цялата си дължина. Кво е това омекване. На първите снимки от катастрофата има стърчащи колони със косо срязани краища и парчета их мелето със косо срязани краища, това са следите от термитна взрив, която се лепи на колоните при контролирано разрушаване на сгради - само по тоя начин всичките етажи могат да се сгромолясат за секунди до нулевия цикъл, демек до първите етажи. Ако беше картината как казваш ти с омекването щеще да е така - в мястото на пожара омекнали колоните, ама всичките от стотина-двеста независимо че самолета се удари само в едната част, то горнатс част над удара щеще да се наведе и се срути, останалото да е останало горе. Или не разбираш или умишлено ги защитаваш.
  • 47 От страни

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "РЗС":

    Вривове се чуват при обикновена взрив, термитните взривове не са много силни, там е като горене а не взрив, малко по силно и бързо от бенгалския огън - погледай филми има ги в тубата. Строителите бяха обвинени и първи дадаха експертни оценки.
  • 48 От страни

    8 0 Отговор
    Това е подготвено, но в нашия век на информация не можеш да скриеш очевидното, еаписани са хиляди експертни заключения, има сума филми. ама нашите подлоги свято вярват и със всички сили се опитват да оневинят господарите си. Е па четете бе. Всичките провокации а краварите са шити с бели конци и те стърчат от всякъде, трябва човек да е много тъп или да обича много Америка за да не ги вижда.
  • 49 От страни

    9 0 Отговор
    Първите дни след атентата информация се появяваше отвсякъдн и беще сложно да я контролират, тоггава се яви видео от една бензиностанция недалече от пентагона, там се виждаше как небето преминава малка чертичка и се мушва в сградата. После записа е бил конфискуван от властите. И като видим отсъствието на частите от самолета, двигвтели, криле, дупката в сградата, която по щаслива случайност е затворена за ремонт малко преди това (спомняме си колко от работниците на СТЦ не дойде на работа този ден и ква националност бяха).
    Друго - срещу сградата на Пентагона е имало стълбове и жици, кото един самолет щше да помете а ракетата може да ги мине без проблем.
    Аз си приех че е била ракета.
  • 50 От страни

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Hoho Boho":

    Не е доста работа. Една бригада от 20-30 човека ще го сложи за една работна смяна. То се лепи на нишки около колоните накосо - отгоре отвън надолу навътре за да се сбира сградата на място - навътре. Не съм работил с самата взрив но съм работил с заваряване на жици. Гори като бенгалски огън ама много бързо като взрив.
  • 51 От страни

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Hoho Boho":

    Стандартите им хич не са смешни - наложи ми се да уча техни строителни кодекси - доста организирано и сложно нещо. Там строител не може да пръдне без да отвори кодекса. А това с колоните съм го гледал на друг обект - специална помпа за смес подава с маркуч на колоната отгоре до долу се покрива с един слой дебел 3-4 сантима и то е специално мазилка с някви асбестови влакна - с горелка сме го грели само се зачервяват конците.
  • 52 От страни

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "РЗС":

    Как всички медии до един спряха да показват Тръмп, да му трият Туитъра и Фейсбука, да прекъсват предавания с него по новините, та се наложи да си купува медиа която закриха веднага след като я купил. Т това за действащ президент!!
  • 53 От страни

    4 0 Отговор
    Имаше един италианец Джулието Кьеза, той разнищи доста та го пребиха накрая. (А може и сам да е умрел, все пак на 80 години.)
  • 54 РЗС

    2 5 Отговор
    Момчета, има ли смисъл да се разбиват самолети с жертви, което допълнително оскъпява и усложнява операцията, след като едно изгърмяване на носещите колони пак би било терористичен акт? Вие задавате ли си въпроса коя застраховка ще ти плаща щети като са били "намерени" срязани на косо колони и следи от контролиран взрив? Аз ще ви кажа коя - никоя! Дори при най-малки съмнения за вътрешна работа и измама застраховката няма да плати стотинка и ще раздуха по всички световни медии истината! Също така, който казва че поставянето на такива взривове става за един следобед е леко объркан, за такива сгради се изискват месеци подготовка и много прецизна работа. Също ще ви кажа, че който е гледал такива взривове, те се полагат до 1/4 от етажите на сградата, това са близо 30 етажа на кулите, всичките камери гледаха как кулите падат нито взривове се виждаха нито нищо, да не говорим, че няма как такива взривове да не изпочупят прозорците. Гледайте контролирани взривове и ми кажете прозорците там ли си стоят. Пак питам, за какво им е да разбиват самолети като заложените бомби са си терористичен акт? Хващат 10 алкайдаджий и ги обвиняват, за какво им е да го правят толкова сложно?

    Коментиран от #55, #57

  • 55 От страни

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "РЗС":

    Когато се решават такива въпроси всичко е в подчинение на службите.
  • 56 tate

    3 0 Отговор
    Тоя е надрънкал куп глупости ,и децата вече знаят че УСА сани си бутнаха кулите !! Кулите остаряха и беше нужна промяна какво по добре от терористична заплаха !!!!!!! Няма сила на света дето да ме убеди че това го направиха Бил Гладен и група мосюли !!
  • 57 tate

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "РЗС":

    Правилно си написал за косо отрязаните колони ! Другото -Хотела до кулите НЕ Е БИЛ ЗАСЕГНАТ но и той пада след кулите !!! ОПААААА ...........
  • 58 Анонимус

    3 0 Отговор
    УСА и Си А Ей,мн ясно.Бутнаха,взриха или по-точно стопиха до пепел всичко и мискините не казват с какво.Изпробваха си оръжието.И уж покрай тях заминал и федералния резерв,само за да не платят на китайците.Обаче си прибраха парите,кой остава да му изгорят няколко десетки трилиона и златни резерви?Мно хитри тез янки,тц,тц,тц...Ама забравят,че и на дявола някой е сложил рога.
  • 59 АнатемаКраврЕ

    1 0 Отговор
    Аз мисля,че се е"ударила" крава.
  • 60 ВащаМ...Краварска

    1 0 Отговор
    Арабската мъдрост гласи:"Там,където Краваринът(ФАЩ) изпонасе ре,не се бърше, не се пере."
    От мене толкова за днес.