Last news in Fakti

15 Септември, 2021 15:19 2 101 12

ЕС няма да допусне отново тази грешка

  • ес-
  • правила-
  • урсула фон дер лайен

Това обяви Урсула фон дер Лайен

ЕС няма да допусне отново тази грешка - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС няма преждевременно да се върне към бюджетната строгост. Това обяви европейският председател Урсула фон дер Лайен, съобщи Политико.

Разглеждат се различни варианти. Тя обяви, че уроците от финансовия срив могат да послужат за пример.

Тогава беше допусната грешката за преждевременно връщане към бюджетна строгост, която няма да бъде повторена. След две години отново ще бъде задействан Пактът за стабилност.

Важно е да има споразумение, въпреки очакваните трудни дискусии. През следващата седмица ще бъде подновен дебата за подновяване на икономическите правила.

Пактът за стабилност ограничава дефицита до три процента. Отдавна се предвижда дебат на тази тема.

Европейските държави трябва да изготвят единна позиция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    11 0 Отговор
    Значи ще стане точно обратното до дни!

    Коментиран от #2

  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    По-скоро ще стане като ШАШТ, всяка година слагат таван на дълга и всяка година го вдигат ‼️ сега гонят 3 с тринадесет нули май ‼️

    Коментиран от #4

  • 3 Майна

    14 0 Отговор
    Излишно е да ги слушате, ПРОСТО СВЕТЪТ ТРЯБВА ФА СЕ...ИЗЧИСТИ ОТ ТЯХ.ИЛИ ТЕ НАС..ИЛИ НИЕ ТЯХ, НО НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ . ВОЙНАТА Е ЗАПОЧНАХА ТЕ ...,ПРАВДАТА И БОГ Е НА НАША СТРАНА.

    Коментиран от #5

  • 4 ТаУмВзе

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Важното е моше да печата кинти, без покритие. После кво стана? Черния лебед на Талеб!
  • 5 Лесно ви е

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    в Германия - Хитлер Югенд и други бойни другари.
  • 6 Анонимен

    0 1 Отговор
    Българите искат без да работят да получават техните хонорари. Да, обикновените хора нямат вина, че Горе крадете от 1944 и се продължава. При тях става все по ок, но не и в Бг. Те излезнаха от Брекзит и е много по добре днес там. Иска се при тях да не лъжеш, крадеш, да си дисциплиниран, да спазваш тяхните правила и си добре Дошъл при тях, но яко се работи, но и се заплаща яко. Избирай. В бг беден и полунахранен, а навън не лишен, хладилници пълни с еко храна, тоалети, коли, работа, и само да ти се работи. Гладен навън няма да останеш. А в Бг има хора от 1944 с мебели от дедите им. И това ли му е хубавото, да работиш като роб и пенсия 300 мева, а че си пръскал пари за учение, родителите ви, тях това не ги интересува. Жалка, бедна и крадлива, комунистическа България??!!???? Лично мнение. Те ще се оправят на 100% за 2 гидини, но не и Бг България след 20,2040/2050, стига да е останал поне един българин до 2050.едва ли.
  • 7 Анонимен

    2 0 Отговор
    Колкото герб и бсп мислеха за клошарите, както и дпс, толкова и великите държави ще мислят за бедна и крадлива България.
  • 8 Анонимен

    5 0 Отговор
    Кога един работник в българия с една негова заплата си купи за един месец бензин, телевизор голям, пералня по Еконт. Тогава и българия ще я бъде. На запад 60 годишен старец кара кола за 60.000 лева. В в бг мафията кара такива коли. И стареца не може да повярва за България случващото се, и с пенсии от 150 евро и 300 евро заплати. Не може да бъде. И ако продължава да се краде още ще продължи потъването на обикновените хора.
  • 9 Gen Gurko

    5 0 Отговор
    Тетките оакаха всичко. Хелмут Кол се върти в гроба.
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    Хората на запад държат за хората, а вие умните и работохолиците ги убихте и оставихте непосредствените и днес се чудите какво да правите. Преди 20 години, айде да са и 10,ви писахме, за учители, лекари, за мед сестри.. И днес са над 65 г. Който удря народа си и му затваряха телефона, интернета, той губи. И загуби биткита. А ние не ви мислехме лошото, като ви казвахме истини. Сърбайте си попарата. Българите на запад се събират и си казват, деца им се родиха навън.. Добре, че сме избягали от Бг, децата ни щяха да гладуват там. Истини, но ни бяха блакорали с месеци. И отвън са, а бяха вътре, пак да ги изберете, а на бб, дори и на рр, сториха мръсно. Кои, знаете. Досещайте се, че отмъщават
  • 11 Истина

    3 0 Отговор
    Фалшив и. Ялов ЕС
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: