Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 13:20 1 417 9

Програма мисли за подобряване качеството на живот на хората

  • украйна-
  • програма-
  • правителство-
  • хора

Украинското правителство посочи 12 ключови приоритета

Програма мисли за подобряване качеството на живот на хората - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Министър-председателят на Украйна Денис Шмигал представи на депутатите от Върховната Рада актуализирана програма за работа на правителството, която определя 12 национални приоритета. Това съобщи в събота пресслужбата на украинския кабинет.

"Програмата се състои от три групи национални приоритети: граждани, държава, икономика. Дванайсетте национални приоритета съдържат 97 задачи и над 2000 събития", уточняват от пресслужбата на ръководителя на правителството.

Шмигал уточни, че програмата предвижда подобряване на качеството на услугите за гражданите, възможни източници на финансиране, постигане на очакваните резултати и наблюдение на нейното изпълнение. В изпълнението на плана ще бъдат включени анализатори, представители на бизнеса и обществеността, както и ще бъдат използвани цифрови инструменти.

По-рано премиерът посочи, че планът се основава на предизборната програма на украинския президент Владимир Зеленски. Досега кабинетът на министрите в страната работи без план, одобрен от Радата.

На 4 юни 2020 г. парламентът изпрати правителствената програма за преразглеждане. Версията на документа, представена тогава в Радата, беше остро критикувана от депутатите. Вторият вариант беше разгледан на 18 юни, но гласуването отново се провали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муахаха

    5 1 Отговор
    Айде пак:
    Муахаха!
  • 2 Черна котка

    9 1 Отговор
    Грижат се за хората по масонски.

    Коментиран от #7

  • 3 БОЛШЕВИК 🌟

    10 1 Отговор
    Тая програма беше реализирана през 1917г. Защо беше тоя зор да се ликвидира и то със западна помощ и предателството на горби и шайка?
  • 4 Цуки

    2 1 Отговор
    Но не и за България.
  • 5 ЕВРО НЮЗ

    6 1 Отговор
    Програмата има една точка.... ДА КРАДЕМ РУСКА ГАЗ ОТ ГАЗОПРОВОДА КЪМ ЕВРОПА
  • 6 Наско

    2 1 Отговор
    Щом комшията вари ракия значи и аз ще съм добре
  • 7 В грешка си

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Черна котка":

    по еврейски- за гоите
  • 8 От страни

    1 0 Отговор
    Всеки луд с номера си а някои си имат цяла програма - така ли е? Те хохолите ще му покажат програма като се наложи да седят без газ зимата. Че даже и да имаха пари да я купят нема как да я вкарат. Май ще фърчат коктейлите на Молотов на Банковая улица във столни град Куява.
  • 9 Максим

    0 0 Отговор
    Част от съветниците на президента са другари из клоунския физнес. Програмите ги пишат както и сценариите за 95 Канал, комедийното шоу на Зеленски. Но на народа вече не му е до смях. От октомври влиза в сила новото увеличение на газ за битови нужди.
Новини по държави: