Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 12:09 3 524 6

Гърция отговаря на високите цени

  • гърция-
  • сметки-
  • бонус

Страната подкрепя домакинствата

Гърция отговаря на високите цени - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцкото правителство прие да намали енергийните цени за домакинствата, съобщи Катимерини.

Това стана с промяна на закона. Подготвят се нови компенсации от началото на следващата година.

Получени бяха и първите сметки с намалени цени. Те са част от бонусите, които правителството гласува преди няколко седмици.

Планират се компенсации и за високите цени за отопление. Те ще доведат до коригиране на сметките.

Все още не е се уточнява какъв ще е размерът на намалението. Клиентите с просрочени плащания ще могат да влязат в нова програма.

Тя ще има позволи да наваксат вноските.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    16 1 Отговор
    Не сте коректни, когато съобщавате такава новина, защото не уточнявате това за всички домакинства ли ще е или само за такива като нашият обгрижван електорат.

    Коментиран от #4

  • 2 Загрижен

    14 1 Отговор
    А у територия кога? Никога...
  • 3 Дада

    7 0 Отговор
    А в Бг кога ??

    Коментиран от #5

  • 4 Ковидарите

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "????":

    Само за ваксинирани и такива, които ще се бодат в чест на новата религия и новите Богове Ковидарите и техния верен жрец Мицотака!
  • 5 Небесен

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дада":

    Никога, при Българите, докато корумпираните управляващи изнасят богатството на българския народ, то българите си остават вечните роби, скоро ще бъдем по бедни от ромска махала в Индия
  • 6 ТОЛКОВА ЯСНО

    2 0 Отговор
    Така е в БЕЛИТЕ СТРАНИ които били в гооооляма криза както гърците нашите политици ги оплакваха и се хлеха че НИЕ сме за пример...гооолям смъх но ние хората знаем как е и така ще бъде в Бг...кой продава евтиния Бг...ток и на каква цена продават на беззащитния народ.....и после не се знае кои са със сметките по ОФШОРКИТЕ....приятна зима Бог няма да ни даде само лято Бог дава и дърво нооо....май ще трябва да се вслушаме в него.....много богове,царе,папи и др.боклусi ни обещаваха светло бъдеще но с маски вече с ограничения забрани ииии....разсъмва се...
Новини по държави: