Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 15:30 2 549 4

Откриха ферма за канабис в бивш хотел

  • германия-
  • хотел-
  • полиция-
  • канабис

Годишната "реколта" на пазара би се изтъргувала за близо 2 млн. EUR

Откриха ферма за канабис в бивш хотел - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Германската полиция откри незаконна плантация от канабис в бивш хотел в западния германски град Метман. Почти всички стаи в хотела с площ от 300 кв.м, както и площадка за боулинг в мазето, били превърнати в места за отглеждане на канабис, съобщи германската полицията.

Служителите на реда са арестували двама мъже - на 31 и на 20 години, и са иззели около 1500 растения. Заповедта за обиск била издадена, след като наскоро в обекта била забелязана "необичайна дейност".

По предварителни оценки на криминалната полиция в провинция Северен Рейн-Вестфалия, приходите от "реколтата" биха били около 2 милиона евро годишно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Почасов

    1 1 Отговор
    хотел !

    Коментиран от #2

  • 2 Сатана

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Почасов":

    Пише ,че е putterhaus каквото и да значи това.
  • 3 Артефакт

    9 0 Отговор
    Да дойдат германците в България.Да видят как се сее тук:ред жито, ред коноп,ред жито ред коноп.Те псевдо олигарсите тук от това се издържат.В Европа го водят био земеделие.
  • 4 Паразит

    2 1 Отговор
    И защо в канада можеш да си го купиш в магазина а в Германия и България ангажират полицията да арестува и инквизира? Само питам господа политици и европейски гейове?
Новини по държави: