Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 20:20 4 778 106

Захарова: За разлика от Запада, Русия предлага само взаимноизгодни енергийни проекти

  • мария захарова-
  • енергетика-
  • русия-
  • запад

Западните страни насилствено прекрояват света

Захарова: За разлика от Запада, Русия предлага само взаимноизгодни енергийни проекти  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Русия предлага на други държави само взаимноизгодни енергийни проекти, докато западните страни насилствено прекрояват света, за да отговаря на своите интереси, където не могат да издържат на конкуренцията. Това съобщи официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „Неделя вечер с Владимир Соловьов“ по телевизионния канал „Русия-1“.

"Вижте какво правят нашите западни партньори. Това е насилствено прекрояване на енергийната картина на света в съответствие с техните интереси, където те не могат да издържат на конкуренция, където разбират, че няма да бъдат в пряка полза. Вижте какво предлага Русия. Да вземем газта. Само взаимноизгодни проекти, които предлагаме на страните да правят и създават заедно.Северен поток 2 е конгломерат от интереси и усилия, съединяване на интересите на редица държавни и частни компании“, каза тя.

Захарова отбеляза, че Русия е лидер в енергийния сектор, въпреки че много страни не разбират това. „Ядрената енергетика, за която сега се говори толкова много. Тридесет и шест блока се строят от Росатом по целия свят, това е много важен момент. И това не е само един континент, а, например, пост- Съветското пространство или Източна Европа, където това се прави от онези валцувани релси, както беше преди. Това са различни континенти, това са различни климатични особености, това са различни традиции, отношенията [между държавите] са много важни. Това са Турция, Китай, Бангладеш, Унгария, Финландия, Беларус – тридесет и шест блока“, добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил

    25 133 Отговор
    То Русия нищо не може да предложи.

    Коментиран от #6, #23

  • 2 еее

    20 68 Отговор
    Захарова е лзбима милф - ка, многократно искам да я ощастливявам!

    Коментиран от #101

  • 3 Haha

    15 103 Отговор
    Този вампир кривокрак да отиди в руските степи още в тайгата и там да командва
  • 4 Пандора

    120 18 Отговор
    Западния модел се разпада. САЩ са като немощния си президент-плашат гаргите но никой вече не го е страх.Краят им е близо и колкото по рано се преориентираме във вънщната политика толкова повече бихме могли да спечелим

    Коментиран от #62, #73

  • 5 гочев

    22 110 Отговор
    Русия винаги шантажира клиентите си зимата.Студ и високи цени.

    Коментиран от #81

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КАЛИГУЛА

    51 9 Отговор
    Добра е дамата ще разберем така ги виждам аз нещата. Само задокеанските акули да не ни съдят какви ги вършим зад кулисите. Досадни хамериканци пък и нахални
  • 8 Миряна

    71 13 Отговор
    Захарова - голяма работа е! Много ме кефи.
  • 9 дфсф

    54 16 Отговор
    Гроб за запада гроб за тази измислена измет ! СМЪРТ ЗА АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА !
  • 10 Разлика нямаме

    6 31 Отговор
    Аз разлика не виждам..и заради интересите на едните и на другите мрат хора..само че едните мрат от умни бомби
  • 11 Рошко

    18 2 Отговор
    Така си е,
  • 12 Колев

    83 10 Отговор
    Гледам тук няколко мнения и предполагам , че сте млади хора. Абе толкова ниско ли паднахме в културно отношение, че пишем всякакви глупости. Бойко Борисов ли е кумирът ви с една прочетена книга Винету??? Интернетът ви дава непозната до сега възможност за ограмотяване, не е нужно да знаете и чужди езици, но се иска ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТ и малко ум разбира се. Ако този ум липсва ще се уригвате грозно под всяка статия. Щатите имат най-много ядрени централи в света, но в колко други страни са построили , питайте бе хора. Разликата между руснаци и англичани (американци в това число) е потвърдена исторически. Англия още държи куп колонии под властта си. Щатите са държавата , която е водила най-много войни след втората световна, а цивилните жертви от тях са милиони. Къде е американският сгъстен газ, нали затова ни забраниха южния поток, от който щяхме да печелим само от пренос 400милиона. Ами като сме такива ще бъдем винаги бедни.

    Коментиран от #13, #14, #16, #20, #29, #98

  • 13 Ми не

    17 61 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Страшен мишмаш си написал, от който трябва да заключим, че Америка и Англия са лоши за нас. Доста елементарна хибридка. Лоши са само онези, които ни държат бедни и зависими!

    Коментиран от #19, #50

  • 14 Чукча писател ...

    23 58 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Точно Бойко изпълняваше всички корупционни сделки с кремълските мафиоти - десетки милиарди данък Кремъл. Няма страна , която да ни ограбвала така както Русия и по точно управниците, защото руския народ страда от същите бандити !

    Коментиран от #85

  • 15 Землянин

    8 43 Отговор
    Тая пак пръдна... дали въобще си вярва горната...
  • 16 Наборе

    16 53 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Колев не ставай смешен с долнопробна пропаганда Всички знаем какво беше и какво е сега Ако има неща които не вървят това е заради такива като тебе които саботират прогреса на България във всяка една сфера на живота в интерес на Интернационалната ви Болшевишка мафия

    Коментиран от #26

  • 17 НИЯ

    47 8 Отговор
    ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ИЛИ СТЕ ТЪПИ, ЧЕ ЕНЕРГИЙНИЯ КОНГЛОМЕРАТ Е РУСИЯ, КАКЪВ САЩ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ИЗКУКАЛИ, ЧЕ ДА ПРАВИМ СРАВНЕНИЯ.
  • 18 Ленин

    8 28 Отговор
    Захарова предлага и взаимоизгодни музикални проекти.
  • 19 Миро

    53 11 Отговор

    До коментар #13 от "Ми не":

    Америка и Англия са добри към нас а лошите са руснаците. И с нашите големи приятели ще воюваме дружно срещу Русия. Хибридка или електричка или дизел няма значение. Взимай раницата ,оръжие и заминавай да воюваш за демокрацията и да превземаш Москва. Без мен обаче. Освен два файтона хора няма кой да те последва изобщо и е добре да го знаеш това.

    Коментиран от #24, #32

  • 20 Минало несбъднато

    4 17 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Щяхме да печелим е добре казано
    Колкото печелим и сега щяхме
  • 21 Голем смях

    13 43 Отговор
    За разлика от Запада ,Россия е поне със 100 години изостанала.Страна от третия свят .Не случайно са дектатура ..Путина.

    Коментиран от #27, #46, #48

  • 22 От страни

    41 5 Отговор
    Тя предлага ама няма кой да чуе. Айде остави че ние нямаме правото да приемем руски предложения, изгодни на нас ама как-то виждам и такива държави като Германия също нямат самостоятелност и суверинитет да приемат предложения и да ги реализират. Путин предложи на Германия "едино пространство от Владивосток до Лисабон", ама таково сътрудничество е страшен сън за Америка. Суровините и технологиите, обмяна и такава Европа става непобедима. От тук са трудностите на Германия, па и нашите също.

    Коментиран от #28, #30

  • 23 Чапай

    14 35 Отговор

    До коментар #1 от "Васил":

    Русия предлага азиатска гонорея в изобилие чрез тази говорителка.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Голем смях

    9 29 Отговор
    И кой вади на умрял нож...че да вика и българите на помощ..Айде вървете на гугутката в ауспуха с опорките си за нападението над никаква страна като Россия.Тя си продава всичко без бой.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Миро

    33 10 Отговор

    До коментар #21 от "Голем смях":

    Русия е колос на глинени крака и е 1000 години назад а не сто. Ми ходи го бутни този колос ! Чети Дойче веле за Русия и Китай и оставаш в друг свят.

    Коментиран от #53

  • 28 Въпрос

    24 5 Отговор

    До коментар #22 от "От страни":

    Ти ранкинга за износ на оръжие виждал ли си го?..как си представяш Европа да спре да купува американско оръжие и да им срути икономиката там..такъв филм просто няма..европа има капацитет да произвежда всичко и има конкретни причини това да не се случва

    Коментиран от #59, #60

  • 29 Стефан

    7 25 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Колев нещата не са такива каквито се опитваш да ги представиш, като си толкова знаещ я ни кажи КОЛКО и КОГА ще почнем да печелим от Турски или Балкански поток, Южен поток беше замислен като САМОСТОЯТЕЛЕН проект на Газпром и САМО ТЯХНА ГАЗ, няма кой да ни позволи да го направим така.Проекта реално го спря Орешарски подкрепян от БСП и ДПС, а мутрата му в типичния негов стил си приписва чужди заслуги.
  • 30 Миро

    22 3 Отговор

    До коментар #22 от "От страни":

    Това което Путин го каза в Берлин преди около 20 години го каза в германския Бундестаг.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Дрън дрън

    3 18 Отговор

    До коментар #19 от "Миро":

    Това ти няма как да знаеш, така че спести ни евтините си внушения!
  • 33 АБСОЛЮТНО

    27 3 Отговор
    Вярно! Газът в ЕС скочи благодарение на идиотите от ЕП и ЕК. Брендон не го е еня кво става в ЕС, стига той да си продава скъпия сгъстен газ на китайците. За това говори Захарова. Китаецът купува от Брендон, щото още Дони им каза: Нещо търговското ни салдо куца! Почвайте да купувате нещо от нас, за да го поизравним...малко. И така Брандон продава, а китаеца купува без да гледа цената.

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 United states

    12 30 Отговор
    Много ми харесва илюстративната снимка от новината, много добре отразява покъртителната вълна от ковид в момента. Както е известно , понякога една снимка говори повече от 1000 думи. Днес имаше шествие в Москва по повод 7 ноември. Множеството също носеше маски , като само най-безстрашните последователи на Ленин бяха без маски. Честит празник комунисти, така и не разбрахте че първоначалната идея на Ленин беше да избяга със богатствата на Романови в Германия, но както винаги Щатите се намесват във възможно най - удобния за имащите власта в Русия , и след като централните сили загубиха Първата световна на Ленин му се наложи да продължи с план б - световната революция, ЗА ЩАСТИЕ УСПЕШНО спряна пак от Щатите

    Коментиран от #44, #49, #99

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Газъ

    24 2 Отговор

    До коментар #33 от "АБСОЛЮТНО":

    Газа скочи защото трябва да се приберат излишните пари дето ги напечатаха..само че за бедняци като нас е драма и с една стотинка да го качат..
  • 38 ДаЗдраПерМа

    20 1 Отговор
    който смучи безплатни горива от Сирия и Ирак той управлява Света. При обама имаше даже отрицателни цени.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 До набора,,от 16.

    8 4 Отговор
    Точно ,заради ,, Колев ,,,,не вървят нещата,!,,И няма и да тръгнат!!.Колев спъва ,процеса на възход на България,,!!..Колев е от международната ,,,болшевишка ,мафия...КОЛЕВ Е ВСИЧКО ТОВА,,!......Хахаха..
  • 42 Реалист 2

    32 4 Отговор
    " Захарова: За разлика от Запада, Русия предлага само взаимноизгодни енергийни проекти" - - Ами тя и Америка, не предлага, ами направо Налага : Турция да ни вземе Южен поток - - - Саш налагат да не строим Аец Белене - - - Саш Налагат да стоим без газоснабдявабе и да чакаме щатски втечнен газ. - - - Американо-турски, натовски мръсотии !!! 😯
  • 43 източна ромелия

    24 5 Отговор
    Запада се разпада. Западния мдел отиде в небитието. Капитализма загина както комунизма.
  • 44 Ленин

    4 10 Отговор

    До коментар #35 от "United states":

    Точно така си мислех да направя,но болшевиките ми попречиха,хихихи
  • 45 БРАВООО

    9 6 Отговор
    Много благородна тази Русия . . .
  • 46 Научи се

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Голем смях":

    поне да пишеш, про.тас
  • 47 ХАХАХАХА

    17 3 Отговор
    Незнам каква е Захарова, но питам неолибераските тролове да ми обяснят това какво значи:
    Ако смятате, че фалшивият президент Джо Байдън има психични проблеми, запознайте се с председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси.
    В зашеметяваща, вихреща обиколка или на страничните ефекти на инсулта, или на прекомерната консумация на алкохол, Пелоси обучава Джо Байдън на „глупавост“, като се бърка за родилни бани и „привилегировано търкане“, каквото и да означава това.
    Нейните реални думи (вижте цялото видео по-долу):
    Така че получаваме някаква птица и привилегия.
    Мисля, че най-вече получаваме привилегировани ексфолианти.
    „Защото привилегированият скраб е безмъртен за сметката.
    Птица, не, е важна, но трябва да я извадите.
    Но нарушаването на привилегиите може да ви извади.
    Тя продължава да обещава на зрителите, че каквото и да каже, „Няма лош отговор“. Все още не знаем какво е „привилегирован скраб“.
    Това не е лош превод.
  • 48 Миряна

    20 4 Отговор

    До коментар #21 от "Голем смях":

    Твоя "напреднал" САЩ е напреднал във все по-растящо печатане на пари. И гласуване на все по-голям

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 не си разбрал

    19 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ми не":

    Нищо не си разбрал от написаното , човека иска да каже, че не си гледаме българския инетерес, както другите, че за другите може, а за нас не може,а това не е правилно и честно. Пише , че сме глупаци, че не си гледаме собствения интерес.
  • 51 иван

    2 13 Отговор
    Руская РАТ.
  • 52 Голем смях

    4 13 Отговор

    До коментар #48 от "Миряна":

    Кога се върна от САЩ?Щото аз се върнах преди два месеца.Все едно ,че се връщаш от друга планета.И това при кацане в Париж от Ню Йорк.

    Коментиран от #54, #56

  • 53 Голем смях

    7 21 Отговор

    До коментар #27 от "Миро":

    Че кой иска да я бута?Никой не иска да се зарови в лай..на..та ..че да вади Рассия.Напротив.Всички искат да си стои в третия свят.То с този прост,алкохолизиран народ .....светло бъдеще я чака.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Захарова

    13 19 Отговор
    Например, България!
    25 години купуваше руска газ на два пъти по висока цена от тази, която купуваше богатата Германия.
    Лукойл 25 години не плаща данък печалба.
    Платиха 3 милиарда за руската тръба от „Турски поток“ с наши пари без да има грам полза за българите ?
    Това се казва взаимоизгодно сътрудничество!

    Коментиран от #57

  • 56 Джон ,Смит.

    1 4 Отговор

    До коментар #52 от "Голем смях":

    Впечатлил си,,се ,много?,..ЕхААаа.??.И аз!!..
  • 57 Захарова

    7 4 Отговор

    До коментар #55 от "Захарова":

    Под "наши пари " да се разбира, български пари.
  • 58 Седесарят.

    15 3 Отговор
    Много са прости ,нещата!!,,РФ ,има газ ,.И продава!!.Който иска купува..!.Германия ,Франция,Испания, Австрия,Италия ,Унгария и др ,купуват .И България купува,,щото е изгоден .Някой ,чакат Азерския газ ...Ще има да чакат!..Това е пазарна икономика..Не е планова.!!.

    Коментиран от #63

  • 59 7253

    8 19 Отговор

    До коментар #28 от "Въпрос":

    Къде се намирате такива и въобще четеш ли си глупостите.Естествено ,че САЩ продават най-много оръжие,защото е най-качественото и над 100 държави по света търсят американското.Ако някоя държава не може да си позволи американското ,тогава вече се обръща към Русия за по-нисък клас,но това няма никакво значение за разни глупости от типа "тоя и оня нямал избор".Това са повече от глупости и само един простоват човек може да вярва на подобни мантри.Първото което е западните държави са държави които си гледат личните интереси ,защото имат силата ,влиянието и всичко останало да го правят.САЩ не могат да им кажат и копче,първо ,защото имат сходни интереси и второ на държави като Германия,Франция,Великобритания и.т.н. не можеш просто да им кажеш нещо или да им наложиш мнение със санкции.Само за последната година мога да ти дам няколко примера в които тези държави показа несъгласие в някои отношения със САЩ и това е съвсем нормално.Западните държави не са икономически недоносеници като Русия ,че да им плеснеш два шамара със санкции и им сринеш стойността на валутата с 50% ,както го отнесе Русия наскоро.Държавите които нямат избор са държавите слуги на Русия.Руската диктатура се пренася и на васалките им държавици.
  • 60 7676

    6 14 Отговор

    До коментар #28 от "Въпрос":

    Освен това износа на оръжие е по-малко от 0.01% от американската икономика,която е над 20 трилиона.Мислиш ли ,че ако някой спре да купува оръжие ще повлияе на американската икономика ? Въобще това мозъче използваш ли го за мислене ? И кой е този луд ,че да се откаже от най-модерното и най-качественото ?

    Коментиран от #78

  • 61 7676

    7 19 Отговор

    До коментар #6 от "Банго Василе":

    Е какво може да предложи Русия ? Русия нито произвежда нещо ,нито има износ,нито нищо.Само дупчи и продава тук таме някой ресурс откраднат от природата и това е.Дори малка Белгия има по-голям износ от Русия.

    Коментиран от #100

  • 62 7676

    5 18 Отговор

    До коментар #4 от "Пандора":

    Дай горе долу някаква дата и час на тоя разпад ,че ни писна да чакаме вече.70 години въртите една и съща мантра ,а единственото нещо което изчезна от тоя свят е сесесерето и комунизма
  • 63 Беги беги

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Седесарят.":

    Диктатора Алиев е протеже на Путин. Ако си умен както твърдиш, сам ще си направиш изводите.

    Коментиран от #67

  • 64 България

    10 15 Отговор
    винаги ще бъде последна по всичко, защото е населена предимно с русофилистици.

    Коментиран от #91

  • 65 Седесарят.

    2 15 Отговор
    Никой не иска руския газ ,,особенно ,Украйна,,Тя,Бяга от него!.

    Коментиран от #70

  • 66 хйскд

    12 3 Отговор
    Хайде , бееее, кога ще направите ЮП и да си достроим Белене, че ще останем без българска енергия и цените на всичко ще скочат до небесата! Кога?
  • 67 Седесарят.

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Беги беги":

    Аааа,за умен нищо не съм ,споменал,, колега,!!..Всеки сам си прави изводите,,!!.Газпром ,обработва запасите в Каспийско море!!.
  • 68 източна ромелия

    11 0 Отговор
    Западния капитализъм умре , както и комунизма
  • 69 Игленик

    7 14 Отговор
    Руснаците и взаимоизгодност. Нонсенс ! Империалисти.
  • 70 фйъйт

    9 1 Отговор

    До коментар #65 от "Седесарят.":

    Аз пък неотдавна четох, че украинците прекарвали газа през Словения, навлизал на няколко десетки метра навътре в Словения и излизал обратно в Украйна с 30% по-висока цена, не се шегувам!
    Гледах преди няколко години и филми в тТбата за олигарсите им , дерат им кожата на горките украинци за всичко, наистина са за съжаление, отделно ги използват и като пушечно месо!

    Коментиран от #74, #75

  • 71 факти

    6 13 Отговор
    Да не дава господ някога повече да имаме нещо общо с тея руски нещастници.Едвам се отървахме от това зло.Остана само България да изхвърли и русофилистичните българофоби и комунетата от тук и всичко ще си дойде на мястото.

    Коментиран от #82

  • 72 Pietro

    8 14 Отговор
    Руските проекти миришат на водка и пазаят спомена от Чернобил. Навремето Чаушеску излезе многопо-хитър от правешкия цървул и монтира френски реактори в АЕЦ Черна вода. Румънците и сега са по-хитри. Докато в България спрягат отживелицата Белене, Букурещ започва да инсталира безопасни щатски малки модулни реактори. През 2028 ще затворят въглищните димилници. В Българи проруската енергийна мафия е яхнала властта и няма спасение.

    Коментиран от #76, #80, #95

  • 73 червенгад

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "Пандора":

    Знаеш ли , че 40 години тия идиотщини дето си ги писал съм ги слушал, че и аз съм ги приказвал като преподавател. Когато децата на руските олигарси и управляващи се върнат в червената кочина доброволно, може и да повярвам, че някъде на запад има проблем.

    Коментиран от #77

  • 74 Седесарят.

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "фйъйт":

    Може би за Словакия , става дума!!..Милост ,няма !!.
  • 75 опппс

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "фйъйт":

    Обърках се ,не Словения , а Словакия.

    Aз пък нeoтдaвнa чeтoх, чe укрaинцитe прeкaрвaли гaзтa прeз Cлoвакия, нaвлизaл нa някoлкo дeceтки мeтрa нaвътрe в Cлoвакия и излизaл след което влизал oбрaтнo в Укрaйнa c 30% пo-виcoкa цeнa, нe ce шeгувaм!
    Глeдaх прeди някoлкo гoдини и филми в Тубaтa зa украинските им oлигaрcи , дeрaт им кoжaтa нa гoркитe укрaинци зa вcичкo, нaиcтинa ca зa cъжaлeниe, oтдeлнo ги изпoлзвaт и кaтo пушeчнo мeco!
    Този конфликт трябва да намери мирно решение, хората страдат.
  • 76 Нинка.

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Pietro":

    Трябвало е да си ,оставят Николае!!.И Елена..Заради реактора!!Френския.!.
  • 77 Бен Гън

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "червенгад":

    Не познавам бивша проститутка. Този,който е тръгнал да мие чинии на запад с нищо не е повече от тях. И едва ли би се върнал,дори и да спи под моста на Сена:)
  • 78 Въпрос

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "7676":

    Въпроса не е колко процента е
    Въпроса е че създава работни места
    Щатите са най големият продавач следват руснаците..германците са по към средна категория там като отстъпват с много на тия две страни..друг е въпроса че със щатите постоянно си връткат технологии и всеки си разработва някаква ниша..германците по скоро продават оръжие за да им върви индустрията докато в щатите е бизнес който създава много работни места
  • 79 Порнозахар

    1 2 Отговор
    Да иизямклиторА.
  • 80 От САЩ.

    10 0 Отговор

    До коментар #72 от "Pietro":

    ,Скоро и в България,ще слагаме ,малки ,безвредни ,щатски реакторчета..Даже са по малки от главата ти !!.Петре!!..Кой ще плаща??
  • 81 Ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "гочев":

    Защо бе,Гочев?Защо се поддаваш на шантаж? Идва голямото затопляне.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ник

    3 0 Отговор
    БЕ ПАЛИ С ТИЗЕК И НЕ КУПУВАИ ГАЗ
  • 84 Вагнеровец

    9 12 Отговор
    Русия освен евтина проституция и водка ,друго не може да даде на света.Децата на целия руски елит учат и живеят на запад и никой не би си и помислил да се върне в руското блато.А на тая безцицестата Захарова докато продължавате да й давате трибуна тук ,ще й четем и глупостите.Друг е въпроса ,че никой пет пари не дава за мнението на руснаците по каквито и да било въпроси.От това колко й знае устата на Русия зависи единствено дали шамара от санкциите ще е по-малък или по-голям.

    Коментиран от #86

  • 85 Ясноо

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Чукча писател ...":

    Ясно е,че си илитерат като Толупа.Иначе би знал Кой създаде ГРОБ и по чия заповед Толупа спря Белене,Бургас- Александруполис и Южен поток.И кога за последно е стъпвал Толупа в Русия ,пил е кафе с Путин или Лавров,хапвал "Сахер"със Захарова ( прегръщайки я с 200).А виж с Мустафата,с фон Лайен,с Ердоган постоянно беше по софри и седенки твоя любим простак .
  • 86 ХАХАХАХ

    8 6 Отговор

    До коментар #84 от "Вагнеровец":

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Мокрите сънища на неолиберастките тролове!
    Интересно, защо Меркел оди до Москва, турчето звъни по телефона, защото не го пускат в Кремъл, Брандон прелита през месец до Европа, американски високопоставени лица се навъртат по кремълските зали?! И всичко това, защото никой не давал пет пари за наезнам си кво.
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #94

  • 87 разума

    7 3 Отговор
    САЩ предлагат договори като на "Мариците". Дори Бойко Борисов се възмоти от тези договори , а те мълчат и лапат ли лапат въпреки изявлението на европейската комисия ,че това е държавна помощ от България за САЩ /понеже сме богати/ и трябва да се прекрати. Сега е тишинааааааааааааааааааа........................

    Коментиран от #90

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ДЯДО

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "разума":

    Незнам какъв разум лансирате но вросиа 1кг черен йаивер е 25 р. а във ЕС. е320Е
  • 91 F13

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "България":

    Тука си прав
    +++
    ++++++++++++++++
  • 92 Какво ще каже че на нея и плаща Русия

    2 0 Отговор
    И то много добре всички голями и развити държави искат да наложат тяхните фирми и да стават по богати чрез натиск а България я правят зависима политиците които се продават и продават и бг обслужва други интереси но не и на България
  • 93 Хаха

    2 2 Отговор
    Вицът на деня !
  • 94 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #86 от "ХАХАХАХ":

    Тоя истеричен смях май само показва ,колко ти е отчаяно коментарчето.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Тая Захарова

    4 5 Отговор
    Винаги е солена и кисела !
  • 97 Западните даржави правят Русия

    3 0 Отговор
    Богата България е платила десетки милиони за изграждането на северен поток
  • 98 Бодак

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    " Щатите са държавата , която е водила най-много войни след втората световна, а цивилните жертви от тях са милиони."

    В гтршка си. Не само след Втората световна а въобще. В историята не е познато такова зло. Държава на около 250 години в водила над 270 войни и войнички по Земята срещу други народи.
    Единствената използвала Ядрено оръжие за унищужение и то срещу цивилни, не среюу военни. Повсеместно използване на бойни отровни вещества във Виетнам. Заедно с другите Западняци, изтребиха около 100 милиона ( по американски данни) от местното американско / индианско население - невиждан геноицд в историята на Земята.
    Сега имат над 750 бази по Земята и за военщина харчат повече от следващите ги 10 в класацията взети заедно.
    И кат си помишлиш че има хора, които се кефят на това Зло...
  • 99 Революционер

    4 3 Отговор

    До коментар #35 от "United states":

    Щатския Уолстрийт спонсорира т.н. Руска революция. От управлението на СССР от към 270 човека има 2-3 руснака, около 50-60 от всякакви народности от Азия иЕвропа. Останалото -- към 200 и кусур човека - от избрания народ, в т.ч. такива като "руския революционер" Троцки от Америка. Петата колона, от онез избраните - редовните революционери, използвани, от уолтстрийтските си сънародници, за да гътне Православната империя застрашаваща планираното му бъдещо госпоство ннад Земята.

    Да споменем, че комунизмът, както и други мракобеснически учения, бяха изобретени на Запад и наложени на други народи с разни полит-технологии познати вече на всички под името "Цветни революции - в случая Червената "руска".
  • 100 Банго Василе

    5 5 Отговор

    До коментар #61 от "7676":

    Стомана, алуминии, хим промишленост, двигатели и всякакъв вид машини, оръжие и пшеница ( втора след УСА), неизброими по вид хранителни продукти.

    Коментиран от #102

  • 101 Олга

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "еее":

    Ощастливи тази, която чисти обора ти. Само за такава ставаш.
  • 102 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "Банго Василе":

    Най бедните в Азия

    Коментиран от #103

  • 103 Хо хи ха

    1 3 Отговор

    До коментар #102 от "ха ха":

    В Азия? Ма за теб Азия как си я представяш? Колкото Балканския полуостров ли?
  • 104 Българин

    1 2 Отговор
    Взаимоизгодни енергийни проекти:
    За Южен поток великодушните руснаци предлагаха да теглим заем от тях, като заема беше в размер на 4,5 милиарда, но забележете не казваха лихвен процент.Та с тези 4,5 милиарда заем ние трябваше да изградим трасето на наша територия и кога щяхме да го изплатим не се знае.
    Транзитни такси щяхме да получаваме когато трасето достигне пълния си капацитет.Е да ама проблема е, че има руски газопроводи, които 30 години не могат да достигнат капацитета си на 100%.
    Гадните американци били спрели проекта.Да са живи и здрави братята американци, бих казал аз.
    Не, че сега Боко не им направи на великите руснаци Балкански поток с наши пари ама поне даде 3 ,,само" милиарда.

    Коментиран от #105

  • 105 любопитен

    1 2 Отговор

    До коментар #104 от "Българин":

    "...братята американци..." Кои американци са ти братя? Местните? Белите? Латиносите или афроамерикаците? Максималната цена за осемте изтребителя F-16 Block 70, които България иска да придобие, и оборудването за тях ще е около 1.673 млрд. долара, или приблизително 2.925 млрд. лв. Това става ясно от съобщение на Агенцията за сътрудничество в областта на отбраната и сигурността на САЩ. А сега познай от коя банка изтеглихме заема за тези самолети? Американска-позна!

    Коментиран от #106

  • 106 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #105 от "любопитен":

    Трябва да купим още 8 самолета и цената за тях ще бъде друга.При следващите осем още по-друга и така нататък докато не станем клиент като Полша.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания