Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 18:11 2 121 4

Силни експлозии разтревожиха жителите на Белград

  • експлозия-
  • белгия-
  • сърбия-
  • ракети-
  • фабрика-
  • едепро

По време на експлозиите във фабриката е имало около 100 работници

Силни експлозии разтревожиха жителите на Белград - 1
Снимка: Shutterstock

Няколко силни експлозии отекнаха днес към 15.15 часа българско време в района на Бубан поток и разтревожиха жителите на Белград, съобщава вестник "Новости", предаде БТА.

Според ТВ Първа и радио Б92 са загинали двама души. Засега няма официални информации за инцидента. От МВР съобщиха за Б92, че екипи на Сектора за извънредни ситуации са изпратени на мястото. Според "Новости" е избухнало ракетно гориво в цеховете на фабриката за специално производство "Едепро", в които се правят противоградни ракети.

Граждани съобщиха, че земята се е разтресла и огромен облак дим се е издигнал над мястото на експлозията.Според непотвърдени официално информации експлозиите са били три. По време на взрива във фабриката е имало около 100 работници, чиято съдба засега не е известна.

Няма достъп до фабриката, в която са изпратени спасителни екипи. Част от пътя към фабриката е сринат, движението е блокирано, допълва вестникът. Вестник "Блиц" съобщава на свой ред, че линейки със сирени напускат района на фабриката и се предполага, че има повече ранени. На мястото са изпратени "огромен брой" полицаи, допълва вестникът. Изпратени са девет пожарни коли с 36 пожарникари, съобщи и сръбската държавна телевизия РТС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Македония на европско

    2 10 Отговор
    Били са бугарите. Ке ни изтрепат тия терористи

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кире

    2 0 Отговор
    Много мощни тия противоградни ракети!
  • 4 МИРИЗЛИВИЯ ОТБОР

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Македония на европско":

    Споко провали ли са сделка с износ за 3ти страни но без комисионна за дженърите и ги запалиха
Новини по държави: