Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 14:35 2 414 6

Влязоха в офисите на „Беса Транс”

  • беса транс-
  • северна македония-
  • автобус-
  • любомир йовески

В офисите влязоха и представители на застрахователните компании

Влязоха в офисите на „Беса Транс” - 1
Снимка: БГНЕС

Компетентните служби са влезли в офисите на автопревозвача "Беса Транс" веднага след катастрофата, иззета е документация. Вчера в офисите влязоха и представители на застрахователните компании, предаде БТА.

Събираме данни и за отговорността на други лица и ако бъдат установени нарушения, ако има елементи на престъпление, всички ще отговарят пред закона, заяви държавният прокурор на Република Северна Македония Любомир Йовески на пресконференция в Скопие. Във връзка със съмненията за корупция открихме дело в прокуратурата, добави той в отговор на журналистически въпрос.

До края на другата седмица се очаква освобождаване на телата на загиналите при катастрофата на автомагистрала "Струма" от "Съдебна медицина", каза заместник окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов на брифинг в Скопие по повод на разследването на инцидента. Продължава работата по всички версии, но толкова бързо, и при събирането на много доказателства, не може да се каже кои са паричните за катастрофата, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ave

    5 1 Отговор
    Кел файда

    Коментиран от #3

  • 2 БАЙ Х@Й‼

    9 0 Отговор
    Ще се бръкнат ли застрахователните, ако се окажат водача без книжка и автобуса без лиценз за международен превоз 🤔🤔🤔
  • 3 така е

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ave":

    Прав си Ave! Хората като вече ги няма-Кел Файда?!
  • 4 ЯШУА

    2 1 Отговор
    Корупция! превозвали са наркотици за Турция автобуса е заслепен (осветен) факта ,че и на митницата не е отбелязан и проверен ..... какво толкова търсите причини ..... жалко за нещастните хора
  • 5 Киро от Расово

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: не може да се каже кои са паричните за катастрофата, посочи той.

    Коментиран от #6

  • 6 Има има

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Киро от Расово":

    Шофьора във всички случаи е виновен в България, но основната вина е в пътя, с грешна маркировка и не на място поставени мантинели и табели .
Новини по държави: