Last news in Fakti

12 Декември, 2021 09:21 4 015 92

Захарова: Защо САЩ хвърлят ЦРУ срещу Русия и Китай

  • мария захарова-
  • цру-
  • сащ-
  • русия

Путин обсъди по телефона с Бърнс

Захарова: Защо САЩ хвърлят ЦРУ срещу Русия и Китай - 1
Снимка: БГНЕС

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира доклада на CNN за преразглеждането от Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) на методите за обучение на нейните разузнавачи.

"ЦРУ ще се съсредоточи върху обучението срещу Китай и Русия", съобщава CNN, цитирайки източници, запознати със ситуацията. В какво точно САЩ и НАТО (както и CNN) обвиняват Русия и Китай. Mоже ли една държава да участва в разузнавателни дейности срещу други или е невъзможно?" - написа дипломатът в своя Telegram канал. Само ако CNN получи отговор на този въпрос от Вашингтон", добави Захарова.

В петък CNN съобщи, че ЦРУ преразглежда обучението на своите кадри от разузнаването, като се фокусира главно върху противопоставянето на Русия и Китай. Според негови източници през последните 20 години, отделът е обучавал персонал за противопоставяне на ислямистки терористични групи, но сега основният акцент трябва да бъде върху събирането на разузнавателна информация. Според ръководството на ЦРУ, съперничеството на САЩ с Руската федерация и КНР и предизвикателствата, поставени от тези страни, правят особено важно създаването на шпионски мрежи там и защитата на доносниците.

Поне един кадър от Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) беше сред съветниците на руското правителство в началото на 90-те години. Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю.

На фона на нарастващото напрежение между Москва и Киев САЩ трябва да останат много бдителни относно плановете на руското ръководство. Това каза по-рано тази седмица директорът на ЦРУ Бил Бърнс. "Никога не бих подценил склонността на президента Путин да поема рискове с Украйна", каза Бърнс на събитие, организирано от в. "Уолстрийт джърнъл". Той отбеляза, че е важно да се отговори на руската политика спрямо Украйна със силна комбинация от възпиране и оръжия на дипломацията.

Припомняме, че преди месец, Путин обсъди по телефона с Бърнс отношенията между Руската федерация и САЩ, кризата в дипломатическата практика, регионалните конфликти и киберсигурността.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз да пиша

    16 109 Отговор
    Този грозен кривокрак съветски вампир пак се пръкна .Да си живее в необятната руска тайга.

    Коментиран от #4, #23, #24, #36

  • 2 Ами ...

    5 39 Отговор
    А, сетиха се.

    Коментиран от #45

  • 3 ха ха

    16 76 Отговор
    Е, как защо САЩ хвърля ЦРУ срещу Китай и Русия?!?!? Защото сте света вода ненапита!
  • 4 101010

    21 61 Отговор

    До коментар #1 от "Аз да пиша":

    Влез си в пещерата и се скри кривите крака там не ги показвай публично

    Коментиран от #12

  • 5 Rothschild

    13 98 Отговор
    Защо 99.99%, от населението на Русия е толкова слабоумно? Вкл. Президента й говорителката му.

    Коментиран от #11

  • 6 цербер

    18 7 Отговор
    Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова
  • 7 Антимаймуна

    13 79 Отговор
    Няма по-тъпи хора от ватниците. Даже бай Ганьо е по-добре, нищо че мозъкът му е като подметка.

    Коментиран от #16, #72

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хавана

    55 9 Отговор
    Цереуто са хле.барки и руснаците ще ги стъпчат!
  • 10 Юрий

    55 7 Отговор
    Руснаците фалираха Обора трилиони хвърленинза войни и разузнаване, и резултатите нулеви парите обаче ги няма.

    Коментиран от #18

  • 11 Антимилиционер

    13 64 Отговор

    До коментар #5 от "Rothschild":

    Генетично е,освен това бълхясалите ушанки и ватенки много ги спарват и вследствие на това мозъчните им клетки са мъртви...руснака и зомбито са с еднакъв коефициент на интелект!

    Коментиран от #15

  • 12 Аз да пиша

    31 13 Отговор

    До коментар #4 от "101010":

    Купи си фередже ,да се скриеш ти. А ,твоята пещеря си сложи кюлотите непрани и така никой не ще дойде . Кой знае какъв грозен убитак си.
  • 13 спомени

    8 48 Отговор
    Марчето беше доста стройно пе преди няколко години. Как се е наляла само. Това става с руските жени вследствие водката. А и бях фен.

    Коментиран от #21

  • 14 Навалний

    7 40 Отговор
    Тази пак е ползвала аржентинският кокс!
  • 15 Фронт

    40 9 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилиционер":

    Наркоманската говедарска нация защо не я защитиха от службите за разузнаване?

    Коментиран от #89

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Антимилиционер

    11 45 Отговор

    До коментар #8 от "Антимаймуна":

    Защо убиждаш клетите маймуни сравнявайки ги с руснаците

    Коментиран от #39

  • 18 закривай

    6 17 Отговор

    До коментар #10 от "Юрий":

    Точно като Кори. Жертваха магистрала Хемус за да овладеят властта. На народа обаче му трябва магистрала, а не користни самовлюбени политици.
  • 19 📌🇧🇬

    4 14 Отговор
    Епизод от СССР-(Русо) Финската Зимна Война, 1939 30 Ноември 1940 12 Март. “ Атаката срещу Сумя също започна с мощна артилерийска подготовка, която продължи до 10 часа сутринта. По време на последвалата масова атака руснаците насочиха артилерията си пред пехотата и преместиха огъня напред пред настъпващата линия. Това, разбира се, изискваше тясна връзка между артилерийските наблюдатели и офицерите за управление на огъня. Въпреки това, често допускат грешки, поради които огънят се води срещу собствените им войски.
    Финландската артилерия имаше други проблеми, най-вече липсата на боеприпаси. По време на Зимната война съветската артилерия произвежда средно 230 000 снаряда на ден. Финландската сума за цялата война възлиза на около 500 000 снаряда, в Сума съветската пехота атакува с подкрепата на авиацията и около осемдесет танка. И отново финландците не откриват огън, докато врагът не се приближи. Лейтенант Оива Порра, командир на Втора рота от 15-ти полк, по-късно пише:
    В средата на отбранителния ни сектор се намираше бункерът Sj5 или "милионният бастион", бетонният бункер за картечници и скривалището, взети заедно ... на разсъмване започна офанзивата. Два тежки танка излязоха от гората пред нас, последвани от още три-все повече и повече танкове се приближаваха, образувайки атакуваща линия. Те бавно приближаваха позициите ни, ревяха с двигатели ... виждахме атакуващите линии на пехотата, които се простираха пред целия ни сектор. В строя и групи, често следва

    Коментиран от #26, #64

  • 20 Мдаа

    8 19 Отговор

    До коментар #16 от "Хаха":

    Гледам руски защитник си,тогава няма да казваш ХА ХА а ГА ГА така е някак по руско

    Коментиран от #25, #53

  • 21 мечтател

    6 12 Отговор

    До коментар #13 от "спомени":

    И аз съм се замечтавал по нежното и дупе.
  • 22 📌🇧🇬

    6 11 Отговор
    Продължение на “коментар” N:19 “ В строя и групи, често следват един след друг, врагът отиде в битка, затънал до колене в снега …
    От всички позиции се появи силен огън.
    След това започна клането на съветските войници, чиито ръководители многократно ги изпратиха напред към това, което досега е започнало да прилича на редовни самоубийствени мисии. Боевете продължават до залез слънце, което по това време на годината на Карелския провлак идва само четири часа след зазоряване. По това време атаката беше отблъсната от финландците във всички точки, с изключение на Сума където руснаците успяха да пробият между сградите. Тези войски обаче скоро бяха отблъснати.”

    Коментиран от #68

  • 23 gggw

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аз да пиша":

    то щот херо е мис свят.. не мога да разбера отде извира тая злоба у вас, русофобите? завист ли е, яд ли е, какво е?

    Коментиран от #42, #54

  • 24 Хаха

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аз да пиша":

    Човече,ходи на лекар ,да ти прегледа очите.Вероятно си кривоглед по рождение.На Захарова да кажеш ,че е с криви крака хм.Явно си кривоглед.

    Коментиран от #38

  • 25 Хаха

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "Мдаа":

    Не защитник ,а обективен наблюдател.Има разлика .

    Коментиран от #46

  • 26 историк

    6 23 Отговор

    До коментар #19 от "📌🇧🇬":

    Увлечен в подробностите не си успял да кажеш че Финландците накъсаха руснаците и така спечелиха уважението на света. Но дори те, за съжаление загубиха територии в полза на ЦЦЦП.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българин

    15 5 Отговор
    Еех в главата на тази Захаров има много мозък, да знаете. Като в главата на Путин.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гого

    7 8 Отговор
    Искам да набарам и тая и Херо Мустафа-да им отпоря "сливите"-да видят те що е клатене и да разберат какво световно богатство е българсия мъж..горд съм,че съм потомък на Ганя Балкански!!!
  • 31 Гру

    4 11 Отговор
    Тез реват защото ще почнат да им бягат пак полковниците
  • 32 Лавренти

    25 5 Отговор
    Вече никой не се връзва на говедарското хоро като видяха как говедарите си похарчиха агентите Навални, Скрипал, Борис Немцов, Петро Порошенко, Саакашвили ....
  • 33 Faradei

    26 5 Отговор
    Краварите се провалиха в Грузия, Украйна, Хонг Конг, Либия, Сирия, Северна Корея могат само да се надяват на на успех за в бъдеще!
  • 34 📌🇧🇬

    5 17 Отговор
    Руските загуби във Руско/Финландската Зимна война са общо взето 10 към едно. Съветки Съюз (Русия) губи близо 220 000 убити и близо 380 000 ранени за три месеца война. Броят на ранените от страна на СССР-Русия е м/у 380 000 и 480 000 хиляди, като “ранени” 480 000 хиляди е възможното истинско число на загубите на Червената Армия.
  • 35 Госあ

    9 7 Отговор
    За тези агенти има лесно решение измислено в краварника за социалистите - просто да изтичат в канализацията.
  • 36 ЗАЩОТО

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "Аз да пиша":

    ЗАЩОТО ПУТИН ПРОДАДЕ РУСИЯ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ КАТО ПСИХИЧНО БОЛНИЯ АГЕНТ ГОРБАЧОВ,СИЛНИТЕ КАТО СТАЛИН НЕ МЯУКАТ ПРЕД ПУБЛИКА А ДЕЙСТВАТ.

    Коментиран от #62

  • 37 Обикновен човек

    22 5 Отговор
    ЦЛУ е хвэрлено не само срещу Русия и Китай, но и срещу целия свят. Подозирам, че Световната пандемия от Короновируси е тяхно дело в техни лаборатории. Вместо , като Австралийците да обърнат внимание на тотална променящите се състояния на Земята, че не Австралия, а Северна Америк е подложена на геологически промени, те се занимават с тотални убийства. Скоро ще бъдат пометени. Само Бог може да решава Чвешките съдби , а не група хора.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Човека Коза

    14 1 Отговор

    До коментар #17 от "Антимилиционер":

    Някой май яко го пердаши биполярното разстройство... Сам си пишеш - сам си отговаряш... 😂👍

    Коментиран от #69, #78

  • 40 📌🇧🇬

    6 10 Отговор
    Началото на Зимната война (или Съветско-финска война) е война между Съветския съюз (СССР) и Финландия, започнала на 30 ноември 1939 г. и завършила на 12 март 1940 г. с подписването на Московския мирен договор между СССР и Финландия. “ Много писма от фронта, написани от съветски войници, по това време бяха конфискувани от цензурата и предадени на архива. Някои от тях са били оповестени през последните години и те дават отлична представа за позицията на Червената Армия по време на Зимната война. За условията на Карелския провлак в началото на войната редник Чуркин пише на сестра си Ефимова в Москва: Сестро! От 6 декември се опитахме да отблъснем врага и се провалихме. До мен имаше много скъпи приятели, сега вече ги няма. Това беше битка. Предполагам, че си чул нещо за ада? Тук се случва същото: някои мъже плачат, други се оплакват, други крещят и молят да бъдат довършени след раняване. Самият дявол не би разбрал какво става тук.”


    Продължение на коментар N:3 “ Друг Съветски редник на име Тарасов пише на баща си в Курск: Татко! Чакаме смъртта всяка минута. Три пъти беше много близо: веднъж ни атакува финландски самолет и два пъти бяхме под много силен артилерийски огън. Много от моите другари бяха убити или ранени. Имаше дни, когато 600 и 700 души бяха убити или ранени. Камионите евакуираха ранените ден и нощ. По това време артилерията ни води огън вече шестнадесет дни, но нищо не помага да се изгонят Финландците оттам.”
  • 41 РУСКИЯ ПОЛУОСТРОВ КРИМ

    17 5 Отговор
    Много по здрави от Крим и от Беларус на сереуто!
  • 42 Аз да пиша

    6 13 Отговор

    До коментар #23 от "gggw":

    Пиша реалността, от къде разбра ,че съм русофоб .

    Коментиран от #55, #82

  • 43 Някой си селяндур

    3 4 Отговор
    По-тъпи хора от Печенегите в България няма. Няма. Нищо не става от тях. Познавам им зъбките. Но според тях другите с по-тъпи. Простака си остава простак, господа щопи.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 наблюдател

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ами ...":

    така е. "отделът е обучавал персонал за противопоставяне на ислямистки терористични групи" след като постигнаха чутовни успехи в таз борбЪ, и тези кучи синове станаха техни (ако изобщо някога не са били техни!), е време да пренасочат благородните си усилия другаде.

    Коментиран от #57

  • 46 Ами ...

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Хаха":

    Определено. Но ти си оставаш защитник. 😀
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 даадаада

    8 2 Отговор
    Две блондинки си говорят:
    - Муцка, аз пък съм решила да си осиновя тримесечно бебе англичанче.
    - Що бе, мило, тримесечно, че и англичанче?
    - Щото като проговори и ще ме учи и мен на английски.
  • 49 един от многото

    9 3 Отговор
    Тези за Русия ги учат да пият водка в немерни количества , а агентите за Китай ги тъпчат с ориз и им опъват очичките!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ами ...

    7 15 Отговор

    До коментар #23 от "gggw":

    Не знам за русофобите, но религиозната отдаденост на русофилите изглежда идиотски. Знам, че са ви наливали в главите безгранична преданост към СССР и омраза към САЩ, по времето на социализма. Съжалявам за това, което са направили с вас. Като проводници на интересите на чужда сила, не можете да очаквате положително отношение.

    Коментиран от #86

  • 55 Ами ...

    4 6 Отговор

    До коментар #42 от "Аз да пиша":

    Много просто. Не си русофил. А за русофилите всички, които не са русофили, са врагове - русофоби.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ами ...

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "наблюдател":

    Ну нет. Доигралис просто. Усек? 😀
  • 58 📌🇧🇬

    6 4 Отговор
    В момента който Турция се обедини в една Светска Мюсолманска Държава с България е свършено. Въпреки че “терминът” светска/мюсолманска държава е “оксиморон” такива съществуват и на тях принадлежат рекорди като Малайзия-повече от 40 години (GDP) 6.5%, няма друга държава в светът да е с 6.5% за 40 и повече години без прекъсване. Ако Турция успее да “озапти” велико османските амбиции на Ердоган ще го разберем по трудният начин ако не променим България да бъде действително модерна Европейска Държава а не Азиатска Губерния! По м/у другото, Путин е отрязъл пътищата на Ердоган към Близкият Изток, Сирия с надеждата че Турция ще се обърне за експанзия в посока Европа което се случва и ше се случва тепърва, не случайно Гърците закупуват всичкото “джепане” което могат да намерят на международният пазар, и така ние Българите сме под опашката на коня както винаги, с разрушена икономика, несъществуваща армия и т.н.!
  • 59 Гошо

    10 2 Отговор
    "ЦРУ ще се съсредоточи върху обучението срещу Китай и Русия", съобщава CNN,
    То те като че ли до сега се бяха съсредоточили срещу Ватикана
  • 60 Максим

    7 8 Отговор
    Едва ли държава, чийто президент е кадър на бившето КГБ се безпокои за пренасочването на интересите на ЦРУ главно към Русия и Китай. Мария Захарова само информира. То е ясно, че САЩ със всички средства ще се борят против Китай и Русия. А пък двете страни няма да стоят със скръстепи ръце. На кой ли принцип ще се избират новите кадри на ЦРУ? Двама бели, черен, гей, трансегсуал. Навсякъде вече въведоха квоти за цвят и сексуално принадлежност, сигурно и в ЦРУ ще действува този принцип. Във филмите - 40 процента трябва да бъдат негри. И непременно да бъде засегната темата на ЛГБТИ.

    Коментиран от #65, #67

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Максим

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "ЗАЩОТО":

    Ако Путин е продал Русия на глобалистите те ще си вземат от нея каквото им трябва, а няма да хвърлят милиарди долари за дейност на неправителствени организации и за шпиони. Не е зле понякога да включвате и Логика. Разбира се, ако не сте напълно лишени от логическо мислене.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Гошо

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "📌🇧🇬":

    Друг епизод от същата война
    След пробива на "линията на Манерхайм", Финландия не успява да сдържи напредването на Червената армия. Има реална заплаха от пълно превземане на страната, което ще бъде последвано или от присъединяване към СССР, или от смяна на правителството в просъветско
    Затова финландското правителство се объръща към СССР с предложение за започване на мирни преговори. На 7 март финландска делегация пристига в Москва, а на 12 март е подписан мирен договор, според който военните действия прекратяват в 12 часа на 13 март 1940 г

    Коментиран от #70

  • 65 Ами ...

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "Максим":

    Не. До сега просто не ви забелязваха. Е, забелязах ви. 😀
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Обратни в разузнаването

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Максим":

    А знаеш ли колко лесно се вербуват меки китки от КГБ?? Справка през 50те години, в Москва Джон Васал, служител в английското посолство е набелязан от наблюдението на КГБ, за особената му сексуалност и му пращат няколко женствени младежи, с които купонясват и правят секс, а после по реда на нещата, му се показват снимките от вечерта... Та няколко години този Васал изнася тайни от адмиралтейството за Москва и си спомня с радост за московските си "приятели" !!

    Коментиран от #81

  • 68 Що така

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "📌🇧🇬":

    След тази война Финландия се прости с 30 процента от територията си. Та кой е изгубил войната???

    Коментиран от #73

  • 69 Антимилиционер

    0 4 Отговор

    До коментар #39 от "Човека Коза":

    Да, болен съм, да, не съм добре, но най- лошото е, че няма и лек и спасение от мен. Ще ви досаждам с тъпизмите си поне още няколко години.

    Коментиран от #79

  • 70 📌🇧🇬

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "Гошо":

    Войната е могло да бъде избягната, тук по скоро е въпросът за “incompetence” на Съветската Военна Машина, и самият Сталин. Във периода 1937/1939 Сталин избива близо 38 000 Съветски Офицери и по този начин обезкостява Армията на СССР, дава “карти” в ръцете на “лудият Австрийски Ефрейтор” за нападение над СССР. Също така да не забравяме че СССР и Германия са завзели и поделили Полша по между си, същата 1939 година.
  • 71 Аз да пиша

    3 2 Отговор

    До коментар #66 от "Хаха":

    Нямам село ,а ти отивай с тази дето теъе родила да бозаете. Ганьо смешник.
  • 72 Антимилиционер

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Антимаймуна":

    Аз и ти сме едно тяло, но с две личности. Ти пишеш, аз ти отговарям. Аз пиша, ти ми отговаряш. Понякога и двамата едновременно си пишем и отговаряме. Добре че тати още ни плаща интернета а мама ни готви и чисти. Така имаме повече време един за друг.

    Коментиран от #80

  • 73 📌🇧🇬

    5 4 Отговор

    До коментар #68 от "Що така":

    Благодарение на тази Война (Зимната), Финландия днес е една от страните с най висок Икономически Стандарт и Образование.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 📌🇧🇬

    0 0 Отговор
    Чърчил призова Поляците да преразгледат решението си, заявявайки:
    "Вече са изминали десет или дванадесет дни, откакто е направено руското предложение. Британският народ, който сега, жертвайки вековния, вкоренен обичай, прие принципа на задължителната военна служба, има право заедно с Френската република да призове Полша да не прправя пречки по пътя на общата кауза. Необходимо е не само да приеме пълното сътрудничество на Русия, но и да обедини трите балтийски държави - Литва, Латвия и Естония. За тези три страни воинствени народи, притежаващи общи армии, наброяващи, може би двадесет дивизии смели войски, приятелска Русия, снабдяваща ги с боеприпаси и друга помощ, е от съществено значение".
    Поддръжниците на СССР в цяла Европа не знаеха за тайния параграф на пакта (и вероятно не биха го подкрепили, ако знаеха за съществуването му), съгласно който Полша е териториално разделена м/у Германия и СССР. На него пишеше:
    "Член I
    В случай на териториално и политическо преструктуриране в районите, принадлежащи на балтийските държави (Финландия, Естония, Латвия, Литва), северната граница на Литва ще представлява границата на сферите на влияние на Германия и СССР. В тази връзка интересът на Литва в района на Вилно се признава от всяка страна.
    Член II
    В случай на териториално и политическо преструктуриране на териториите, принадлежащи на полската държава, сферите на влияние на Германия и СССР ще бъдат ограничени до приблизително линията на реките Нарев, Висла и Са
  • 76 📌🇧🇬

    0 0 Отговор
    Профължение на “коментар” N:75 ; “В случай на териториално и политическо преструктуриране на териториите, принадлежащи на полската държава, сферите на влияние на Германия и СССР ще бъдат ограничени до приблизително линията на реките Нарев, Висла и Сан.
    Въпросът дали интересите на двете страни са желателни за запазване на независимата полска държава и как такава държава трябва да бъде ограничена може да бъде определено само в хода на по-нататъшното политическо развитие.
    Във всеки случай и двете правителства ще решат този въпрос чрез приятелско споразумение.
    Член III
    Що се отнася до Югоизточна Европа, Съветската страна обръща внимание на интереса си към Бесарабия. Германската страна заявява пълната си политическа незаинтересованост в тези области.
    Член IV
    Настоящият протокол ще се разглежда и от двете страни като строго секретен.
    Москва, 23 август 1939 г.
    За правителството на германския Райх срещу Рибентроп
    Пълномощник на правителството на СССР в. Молотов"
  • 77 📌🇧🇬

    0 0 Отговор
    Да се чете: “Продължение”.
  • 78 Антимилиционер

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Човека Коза":

    Да-просто погледни в огледалото!
  • 79 Антимилиционер

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Антимилиционер":

    За болен надявам се не съм-но да досаждам..?!?-Аз ви уча!!!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Максим

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Обратни в разузнаването":

    Напълно оправдан подход, изучават се слабостите на противника и се ударя там. И то не включва само сексуалността. Някой интеллектуал с широки интереси ще бъде атакуван от подобен ерудит. За да му стане интересно и си развърже езика. Аз в горния коментар коментирах новите изисквания при набиране на ръководни и всякакви кадри в Америка. Вие гледали ли сте скоро шпионски или криминален американски филм? Агентите са обезателно бял, черна или обратно. С лупа да търсите няма да намерите следователи или агенти, работещи по двойки от една боя. В управителните съвети на банките се изисква непременно определена бройка сътрудници с гей ориентация. Ако ги нямат, да се преквалифициран в гейове или да си вземат такива от улицата, без значение дали са професионалисти.
  • 82 Алиса

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Аз да пиша":

    Извинявайте, ама реалността не можете да я пишете Вие. Освен, ако не сте Бог или някаква друга сила. Реалността прсто се случва. А Вие можете да имате реално отношение към нея, действителността или да виреете в облаците, да живеете в някакъв свой филм.
  • 83 📌🇧🇬

    3 3 Отговор
    Цялата история на СССР, от началото до края е абсолютен “мордобой”, като Пол Пот в Камбоджа но с обратен знак, в Камбоджа избиват Интелигенцията и зоват за аграрна държава, докато в Русия “съветските комунисти” избиват Интелигенцията и натирват селяните в Заводите на СССР, като преди това им отнемат земята, същият процес е повторен в България. Партията на Корнелия Нинова, БКП/БСП отнема земята на селяните и ги натирва в “селските стопанства и заводите” на БКП които по късно БСП унищожава и разпродава за 0.05 ст. до 0.10 на “лев” за скрап и лично обогатяване на Червено Кафявата Мутро Мафия организирана от “апарата” на ДС- Държавна Сигурност.
  • 84 Селски

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "Аз да пиша":

    Айде да си одиме ,че станааме за резил.Сики ни разбраа ,че сме оФчаре .
    Не моа да си смена акъла бе.За писаниата да не ти казувам.

    Коментиран от #85

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 gggw

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Ами ...":

    не аз обиждам хората...
  • 87 9999

    0 5 Отговор
    Прекалено много гласност се дава на този неиндетифициран полов обект Захарова.Тая мрънка за щяло и не щяло по пет пъти на ден.Руснаците като цяло са едни женички ,които не са спряли да реват като вдовици за .
  • 88 ПЕНКО

    7 0 Отговор
    ТОЧНО ЦРУ С 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА НАПРАВИ "МАЙДАНА " И ИЗГРАДИ "ДЕСНИЯ СЕКТОР" ОТ БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ - ЗА РЕПРЕСИЯ
  • 89 мразя руските говеда

    0 6 Отговор

    До коментар #15 от "Фронт":

    А бе говедар ,именно твойте руски наркомански господари са първи в света по употребата на наркотици ,а за проституция и заразни болести да не говорим !
  • 90 Малко слонче

    1 4 Отговор
    Захарова защо не си направи сватбата в Москва,а отиде да се жени в Манхатън.В лошата злобна Америка :)
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ццц

    3 0 Отговор
    абе много соросня днес бе кво им стана от козяк нещо са отпуснали шекели май а
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания