Last news in Fakti

13 Декември, 2021 08:23 5 198 79

Ултиматум към Москва: Военна агресия срещу Украйна ще има огромни последици!

  • великобритания-
  • г-7-
  • русия-
  • нато-
  • украйна

Американското разузнаване има информация, че Русия планира многофронтова офанзива срещу Украйна в началото на годината с участието на 175 000 войници

Ултиматум към Москва: Военна агресия срещу Украйна ще има огромни последици! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Страните от Г-7 предупредиха Русия за „огромни последици“, ако нападне Украйна. На проведената в английския град Ливърпул среща на външните министри на шестте най-развити западни икономики и Япония е постигната и обща позиция за бъдещи отношения с Иран и Китай.

Британският министър на външните работи Лиз Тръс, символичен домакин на срещата в Ливърпул, заяви, че Г-7 иска Русия да прекрати агресията си към Украйна.

Владимир Путин бе заявил миналата седмица във видеоразговора си с американския си колега Джо Байдън, че руските войски не представляват опасност за никого, но напрежението се засилва на фона на новините, че техният брой по украинската граница се увеличава.

Американското разузнаване има информация, че Русия планира многофронтова офанзива срещу Украйна в началото на годината с участието на 175 000 войници.

Министрите от Г-7 единодушно осъждат струпването на войските и призовават Москва да намали напрежението. В текст от съвместна декларация се казва:

„Русия не трябва да се съмнява, че нова военна агресия срещу Украйна ще има огромни последици и висока цена. Ние потвърждаваме непоколебимия си ангажимент към суверенитета и териториалната цялост на Украйна, както и правото на всяка суверенна държава да определя собственото си бъдеще“.

На срещата бе обърнато особено внимание и на Иран. Великобритания предупреди Техеран, че времето изтича, а все още няма сериозни предложения от негова страна на преговорите във Виена за намиране на трайно решение за подновяване на иранската ядрена програма.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шшшш оу

    124 10 Отговор
    Последиците ще са ;Моля ви изтеглете се;Но Москва не вярва на сълзи.

    Коментиран от #8, #59

  • 2 Пич

    104 6 Отговор
    За кои бе... Като говорите , говорете докрай... Дали пък , на ви е страх , че света ще види , тоталната безпомощност на Козяк...!!!???
  • 3 Ми така кат стане

    107 8 Отговор
    Със санкции нищо не направихте на руснаците.Сега жендърмените натювски ще отправят предупреждения,но не смеят даже в заглавията на медии да кажат какви, защото не им стиска.
  • 4 Помислих че статията е

    74 5 Отговор
    писана от Г-н Джамбазов! Отварям - изненада, този път не е той 😁

    Коментиран от #7, #10

  • 5 vinety$

    76 8 Отговор
    Стискайте дупе, палци и каквото имате Си Дзинпин да не навие ККП-то на 20-тия конгрес да почват патакламата през 2022, че ще видите и санкций и манкций като ви зачатка обиединена Азия първо прокситата и после метрополите.
  • 6 Анатоли, стига с Тази Украйна, клепнаха

    90 6 Отговор
    Ни Ушите да Повтаряте измислици!! Украйна се готви да прави Провокации бутат Киев тази посока от Запада!! Украйнския посланик се мазни, да не си помисля, че Българин ще отиде да се бие, там, където немуе работа!!! Неутралитет!! 9535

    Коментиран от #22

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 евреин миньор

    70 9 Отговор

    До коментар #1 от "Шшшш оу":

    Ако едновременно и Китай нападне Тайван да си го върне и американците треа да подвият опашки

    Коментиран от #25, #34

  • 9 petar svilenov

    45 5 Отговор
    ОТ ЕДИНИЯТ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 СССРБарета

    80 10 Отговор
    Годината 2021 а не 1975 санкции към днешна дата срещу държавата която държи една шеста от още на земята заедно с всичките ресурси за които запада е гладен изпитва недостиг ще бъдат санкции за самия Запад! Още повече Русия има подкрепата на най-голямата Световна икономика Китай!

    Коментиран от #73

  • 12 📌🇧🇬

    65 3 Отговор
    Военна агресия от страна на Москва няма да има, но в случай че Украйна реши да се намеси с военни средства по Демаркционната Линия която разделя Източните и Западни Региони на Украйна “all bets are off” и Грузинският Вариант или нещо още по сериозно е “in the cards”.
  • 13 Очаквам

    100 7 Отговор
    Последствията ще са : обенинение на Русия и Беларус, разпадането на измишльотината Украйна и забравата на нато къде се намира Черно море.
    Да живее Русия!
    Да живее България!
  • 14 mi6osp

    79 5 Отговор
    Ъхъ. За няма три десетилетия Русия много агресивно стигна до границите на НатО.
  • 15 Наистина

    54 5 Отговор
    И Русия се "уплаши" !!!
  • 16 истина е

    70 8 Отговор
    Путин не е луд да храни 42 мил. мързеливи бандеровци !!

    Коментиран от #27

  • 17 Иван

    62 4 Отговор
    Г-7 трябваше да осъди на смърт Джордж Буш, Тони Блеър, Дик Чейни,Доналд Рамсфелд и Колин Пауъл
  • 18 big

    71 4 Отговор
    Не спряха да заплашват! Какви последствия? От 2014 г. те са подложени на "ужасяващи" санкции заради Крим! Един техен президент каза, че те вече са разбити икономически, а се оказа обратното: имат растеж в икономиката и военното производство! Нима Крим не беше "украински" или ДНР и ЛНР. а вече не са! Нито САЩ, нито НАТО, нито дори Украйна няма да нападнат Русия, защото знаят, че това ще им е краят! Дори Русия няма да напада Украйна, а ако това се случи, никой няма да се бие за тях от техните "партньори"! За това не им остава нищо друго освен да заплашват, колкото да не заспят!
  • 19 Цензура

    57 4 Отговор
    Те умните америкабци имаха информация и за Ирак а умнуте англета ги слвдваха и така убищожиха една страна за да крадат петрола и безнаказано и взичи го знаят но мълчат включително и журналисчето писало тази статия . Както и за около 100 войни създани от агресивните американцу. Но Русия правино действа искат ли мир да се готвят яко за война, на амееика ни грам вяра
  • 20 Хайли ънлайкли

    34 3 Отговор
    Ще спрат земното кълбо да се върти където е Русия ли?
  • 21 А КРАВАРИТЕ МОГАТ ДЯ НАПАДАТ

    53 4 Отговор
    КОЙТО СИ ИСКАТ? УНИЩОЖИХА СИРИЯ,ИРАК, ЛИБИЯ ЗАРАДИ СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ .ОБЕЩАХА НАТО ДА НЕ ДОБЛИЖАВА РУСИЯ А Я ЗАГРАДИХА. НЬМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ,КЬОНИГСБЕРГ/ КАЛИНИНГРАД Е БЛИЗО !!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Нямам думи

    35 3 Отговор
    Колко са ограничени тези прословути западни държави. Една с една бият барометъра по тъпотия, това е резултатът от единната политика!
    Защо не приложиха най-страховитите им санкции "изключването на Русия от Суифт" ?
    Това щеше да е краят им и официално обявяване на Банкрута на УСА и съюзниците им!

    Коментиран от #50

  • 24 СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!

    55 4 Отговор
    УНИЩОЖИХА ИКОНОМИКАНА НИ ПО ЗАПОВЕД НА КРАВАРИТЕ !!!
  • 25 стария моряк

    30 1 Отговор

    До коментар #8 от "евреин миньор":

    А , стига бе , евреин миньор , сигурно така се казва на евреите които имат диамантени мини!
  • 26 за Китай

    33 2 Отговор
    Рашките изнасят газ за Китай, дреме им за санкции.
  • 27 един от многото

    32 4 Отговор

    До коментар #16 от "истина е":

    За тях ще има специална програма , взаимствана от Китай и Уйгурите! Украинките на витрините и в заведенията с червените фенери , а бандеровците в мините!
  • 28 Наблюдател

    42 0 Отговор
    Сега нека помислим малко
    Албанското население в Косово оказваше силна съпротива на централната власт и се бореше за независимост. Американците използваха много ефективна тактика като бомбандираха тогавашна Югославия и принудиха властите да дадат независимост на Косово.

    Сега ще е справедливо да постъпят по същия начин. Руснаците живеещи на територията на Украйна също се съпротивляват на централната власт искат да получат независимост.
    Няма ли да е справедливо Съединените щати да постъпят по същия начин и да започнат да бомбандират Украйна докато тя бъде принудена да даде независимост на тези части от страната които искат да са независими от централната власт
  • 29 КАКВО ДОБРО ВИДЯ БЪЛГАРИЯ ОТ КРАВАРИТЕ?

    46 3 Отговор
    БЯХМЕ НА 4 МЕСТО В СВЕТА ПО ИЗНОС НА СПЕЦ. ПРОДУКЦИЯ И НА 24 МЯСТО В СВЕТА ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ.
    КОЛКОТО БЕ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ ,ТОЛКОВА ИМАХМЕ ПА ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!! МАНИПУЛАЦИЯ 32ГОДИНИ !!!

    Коментиран от #37

  • 30 МалкоЛогика

    28 2 Отговор
    Очевидно Руската Федерация трябва да нападне Полша, Монголия или Финландия, а може би Япония. Никой няма да има нищо против това, и няма да има никакви последствия, както не е имало за САЩ при нападенията им срещу всякакви държави. Въпросните дипломати просто е трябвало да кажат: "Ние сме жалки лицемери и тук има едни пари за отработване." Сякаш правят представление за пред дебили. Чувствам се обиден.
  • 31 какво

    27 2 Отговор
    Ako няма нападение срещу ЛДНР и Молдовската непризнати републики, то Рус няма как и защо да напада Украна. НО тъй като фашагите искат да нападнат и изтребят горепосочените, то и поговорката става вярна. Каквото почукало - такова се обадило.
  • 32 лай НАТО

    28 1 Отговор
    Стига с тая краварска вкиснала боза. Янките нямат с какво да си оправдаят натиска да продават оръжие на Европа освен с лъжи. Освен за войни , смърт и разруха те за друго не мислят.
  • 33 Любопитен

    21 1 Отговор
    От виртуалната среща между байдън и Путин оставам с впечатление че байдън даде зелена светлина на Путин да нападне Украйна
    Защо мисля така
    Много просто. Байдън категорично каза че ще наложи "жестоки"санкции на Русия случай на нападение над Украйна. Това означава нападайте ние няма да се намесим а само ще ви наложим както досега някакви санкции
    Колко ще са жестоки времето ще покаже.

    Коментиран от #38

  • 34 100

    4 25 Отговор

    До коментар #8 от "евреин миньор":

    Тайван си е на тайванците, какво значи Китай да си го върне?
  • 35 Един

    2 38 Отговор
    Рашките много изнагляха. Ще ги гази бизон.

    Коментиран от #77

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Янките ВЪН

    28 3 Отговор

    До коментар #29 от "КАКВО ДОБРО ВИДЯ БЪЛГАРИЯ ОТ КРАВАРИТЕ?":

    Ами , заради краварите закинаха десетки български военни в мирно време и техника. Вън янките от България и Черно море !

    Коментиран от #62

  • 38 123

    3 23 Отговор

    До коментар #33 от "Любопитен":

    От доста време се говори за дележ на Украйна, та възможно е тайно да са се споразумяли за такова нещо, а това, че там има украинси народ, май много не ги е грижа, особено рашките.
  • 39 Kcaniba

    20 3 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    диниз ще спаси вселенната от злият Путин!!! Деннонощно дебне за руските орди и само като ги забележи и
    като ги почнее!!!
  • 40 Обективно

    25 1 Отговор
    А защо не заплашат с "огромни полседици" и бандеровските украинци при предприемане от тяхна страна на провокации и избиване на мирно население?! Иначе "великият" Запад му дай само хвалби и заплахи! Затова се ocpaxa и в Корея, и във Виетнам, и в Ирак, и в Сирия, и в Афрганистан, ...... Та трябваше ние да им изпращаме хигиенно-баняджийски роти с чистачи, теляци и ген.-лейт. проф. д-р Муфтаджи начело! А сега и с Корона-вируса, които сами пуснаха в Китай за да намалят напредъка му, но той се върна като бумеранг и ги удари тях самите?!
  • 41 kjl

    26 1 Отговор
    Нещо като го повториш сто, в случая хиляда пъти и смяташ, че може да стане истина. Колко им се иска някъде по-далече от тяхната територия, да стане война и те дистанционно да оберат парите и златото на всички по света. Да им го пазят. Да занулят финасовата система и да започнат на чисто. Няма десетки трилиони дългове, има само ново начало. Ех колко хубаво ще бъде! Пък жертвите, е те са косвени, пък и не са наши.

    Коментиран от #51

  • 42 Евроатлантик

    32 1 Отговор
    На нашите евроатлантичиски приятели наглостта, арогантността и манипулациите граничещи с откровени лъжи са безгранични! Взривиха Украйна с майданския преврат, превърнаха я в марионетка на САЩ за реализирането на плановете си срещу Русия, изправиха два православни братски народа един срещу друг, сложиха клоуна Зеленски за президент, който като навита маймуна-играчка кряка срещу Русия, струпаха войски на границата с Русия и го играят на димократични, загрижени, борци за правдини! Отвратен съм, че България се намира в отбора на тези демагози!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ДжафДжаф

    17 2 Отговор
    Така или иначе требе да се приключва с това раково образование наречено Украйна! Колкото по-бързо, толкова по-добре включително за населението на самата Украйна! Ще плюят, ще вият и при поредната световна криза пак ще тръгнат да правят бизнес с Русия! Така беше и след революция. Не поддържаха дори дипломатически отношения. Като ги натисна голямата икономическа криза изведнъж забравиха и за комунизма и за болшевисзма и за световната революция. Всички големи обекти по време на сталинската индустриализация са правени по американски проекти и с американски технологии, разбира се платени със сибирско злато! Така ще бъде и сега. 1-2 години ще скачат и ще мърморят, ама когато петрола стане $300/барел пак ще се сетят, че могат да го вземат и в Русия на доста по-низка цена! Те това е положението.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Туко що прочетох

    9 0 Отговор
    Една измишльотина. Поредната в този сайт.
  • 47 Последиците

    16 0 Отговор
    Ще са на 9 Май парад в Берлин, на 15 в Лондон
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 оооооооо

    25 2 Отговор
    Да ПОПИТАМ,къде бяха страните от Г7, Канада,Австралия ,КОГАТО САЩ нападна Ирак,после Афганистан,Египет,Либия,Сирия не чухме нищо освен подкрепа за измислени обвинения от говедата,как Садам имал химическо оръжие,как от Афганистан дошли атентаторите от 11 Септември,които се научили да пилотират Бойнг 747 от компютарна игра,как Кадафи застрашил САЩ и т.н и т.н КЪДЕ БЯХТЕ БЕ? САЩ не са агресори така ли, само Русия е агресор,че си пази интереса около нея а мър..шите от атлантика имат над 800 военни бази.Никой ли от Европа не вижда и не може да каже ,че Германия е окупирана от САЩ от 45г,Италия е същата,Япония също и т.н. Европа ще стане кенеф на Света от деградация,необразовани негри,араби,азиатци и всичко що знае,че ще бъде обслужено финансово и материално БЕЗПЛАТНО.
  • 50 Факт

    17 1 Отговор

    До коментар #23 от "Нямам думи":

    От SWIFT-а се получават най-точните разунзавателни данни за това кой, колко, за какво, ...... плаща! Така че спирането му за Русия и Китай ще е от най-голяма вреда за Запада и САЩ! Отделно, че разплащанията в USD, EUR, CHF, GBP, JPY, .... ще се преориентират към клирингови схеми и "санкциите" ще се обърнат срещу Запада! Пък и в Австрия, Лихтенщайм, Швейцария има банки. които въобще не ползват електронни плащания, а си работят по старите класически схеми!
  • 51 mi6osp

    19 4 Отговор

    До коментар #41 от "kjl":

    Докато имаше представителство на НатО в Москва, Русия даваше предварителна информация кога, къде и с какви сили ще прави военно учение. Но Русия прекрати всякакви връзки с НатО и ги направи луди. Защото шубето е голям страх, когато противникът ти има силна обучена армия , въоръжена с по модерни от твоите оръжия и ти липсва информация какво става зад границата. Това е едната причина за тази тотална кампания "Русия ще атакува Украйна". Втората причина е , когато Русия не атакува Украйна, да може да се обяви, че Байдън е уплашил агресора. Популярността на Байдън падна значително след Афганистан и спешно трябва да се намери победа на Байдън, макар и измислена.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гай Турий

    17 1 Отговор
    А Москва отговори, че в случай на агресия срещу РС ще им го върнат с ядрени ракети. Как си позволяват да заплашват, след като агресивният блок НАТО и факяните САЩ се лепнаха на руската граница в Украйна и постоянно я облитат провокативно. Какво търсят там, земя ли?! - Путин и неговите гробари ще ви осигурят огромни площи с парцелчета от по 1х2 метра!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 1944

    2 19 Отговор
    само да им дръпнат шалтера от банковия суифт и пияната матушка ше удари дъното на същия ден.

    Коментиран от #61, #65

  • 58 📌🇧🇬

    4 1 Отговор
    Украйна е така наречената “буферна зона” м/у Русия и “Колективният Запад”. Военната Стратегическа Доктрина на Русия, преди това СССР, Украйна е възпираща тетиториална “зона” която дава преимущество на Руснаците да приемат военният “удар”настъпление и да имат възможност да организират отбраната на Руската Федерация, СССР, Русия. Със загубата на Украинските равнини, Русия губи “strategic advantage”. По въздух разстоянието за атакуващ/изпреварващ удар срещу Москва е намалено на “макс”, тоест разстоянието за м/у Колективният Запад и Москва ако е било “образно казано” дванадесет часа без десет минути, в момента е “дванадесет часа без три минути”.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 📌🇧🇬

    4 1 Отговор
    Украйна е така наречената “буферна зона” м/у Русия и “Колективният Запад”. Военната Стратегическа Доктрина на Русия, преди това СССР, Украйна е възпираща териториална “зона” която дава преимущество на Руснаците да приемат военният “удар”настъпление и да имат възможност да организират отбраната на Руската Федерация, СССР, Русия. Със загубата на Украинските равнини, Русия губи “strategic advantage”. По въздух разстоянието за атакуващ/изпреварващ удар срещу Москва е намалено на “макс”, тоест разстоянието за м/у Колективният Запад и Москва ако е било “образно казано” дванадесет часа без десет минути, в момента е “дванадесет часа без три минути“.
  • 61 До 57

    2 17 Отговор

    До коментар #57 от "1944":

    Абсолютно прав си. Само че невежите русофилистици с изветрели червени мозъци не знаят какво означава Суифт. А дори и да имат някаква бегла представа едва ли осъзнават неговото значение за финансите.

    Коментиран от #69

  • 62 37- глупакът

    3 16 Отговор

    До коментар #37 от "Янките ВЪН":

    Заминавай за Русия и се хвърли в блатата на Сибир. И възхвалявай любимия ти Путин докато главата ти се скрие под водата.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Важни са "победитите"!

    5 1 Отговор
    Звае се, че "победителите не ги съдят"! Питайте, хуни, авари, татари, шведи, французи, поляци, германци. От известните личности Напалеон, Хитлер, Сталин. Има място и за другинации и личности в сегашна и бъдеща история.
  • 65 Дивуй

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "1944":

    Откога го дърпат тоя шалтер?Нещо е заял май.

    Коментиран от #68

  • 66 веселяк

    10 2 Отговор
    Още веднъж ако поставят ултиматум ще им е за първи път!
  • 67 не може да бъде

    14 2 Отговор
    Поредният информационен шум!Но не съм убеден 0,че това е начинът да се въздейства на Путин,подчертавам ,на Путин,а не изобщо на Русия!Причините за този информационен шум са известни,а сега ,според мен има още един.-В изявление пред един видеофорум в Москва ,излъчван по телевизията Путин заяви ,че основното превъоръжаване на руската армия,обезпечаващо националната сигурност на Русия е завършено и това превъоръжаване ще продължава вече в работен режим.И поради тази причина вече повечето пари ще се дават за икономика,наука ,образование ,здравеопазване,а за въоръжаването и армията .в планов порядък.!На Запад много се дразнят от такива изявления,още повече ,че Путин заяви ,че Русия няма никакво намерение да напада Украйна-изключение,само в случай на самоотбрана!Но ако Русия бъде нападната тя ще отвърне с всички средства !И затова сега трябва по всички начини ,в това число и с лъжливи твърдения, да се създава негативен образ на Путин,иначе на Запад стават за смях!
  • 68 1944

    1 10 Отговор

    До коментар #65 от "Дивуй":

    ти се радвай да не стане. че тогава трябва да висиш всеки ден пред руската амбасада на опашка за една ръчна количка безполезни рубли.

    Коментиран от #70

  • 69 Така ли

    11 1 Отговор

    До коментар #61 от "До 57":

    Иран си живеят и без вашия Суифт ,че и космическа сила се канят да стават,така ли чушкопек?!
    Русия е най-голямата по площ държава в света със своите 17 098 242 km², почти два пъти по-голяма от Съединените щати и Китай и 1,7 пъти по-голяма от Канада. Заема източните области на Европа и северната част на Азия – от ексклава Калининградска област в Централна Европа до Диомидовите острови в Беринговия проток и от Земята на Франц Йосиф в Арктика до връх Базардюзю в Кавказ.Общата дължина на сухоземните граници на Русия е 20 242 km, а на морските – 37 653 km. На запад страната има сухоземна граница с Норвегия (196 km), Финландия (1313 km), Естония (290 km), Латвия (292 km), Беларус (959 km) и Украйна (1576 km), както и излаз на Балтийско море. На брега на Балтийско море е разположена и ексклавната Калининградска област, която граничи по суша с Литва (227 km) и Полша (432 km).На югозапад Русия има излаз на Азовско и Черно море, както и на голямото вътрешно езеро Каспийско море. По суша граничи с Грузия (723 km, включително с частично признатите държави Абхазия и Южна Осетия) и Азербайджан (284 km). Южната граница на страната в Азия е с Казахстан (6846 km), Китай (40 km в Южен Сибир и отделен участък от 3605 km в Далечния изток), Монголия (3441 km) и Северна Корея (18 km).

    На изток Русия има излаз на Тихия океан и свързаните с него Японско, Охотско и Берингово море.27 На североизток страната има дълга морска граница със Съединените американски щати, която прем
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Така ли

    14 1 Отговор

    До коментар #70 от "Фаши":

    преминава през Беринговия проток, отделящ руския полуостров Чукотка от американския щат Аляска.28 На север Русия граничи със Северния ледовит океан и неговите Източносибирско море, Море Лаптеви, Карско и Баренцево море.
    Въпросът ,Фаши е как смяташ да ги спреш?! В момента с Китай разработват ситема за разплащане като вашата частна фирмичка Суифт! Конкуренция брато ,нали това е свободтния пазар! Куче със салам плашите!
  • 72 ттт

    8 1 Отговор
    Дефинирайте понятието огромни! Имах един учител, който казваше: един килограм мишка е огромна, един килограм слон е миниатюрен. Не вярвам, Западът да е в състояние с нещо да причини главоболие на Русия. Пък с тая цена на горивата, която ЕС направи и невъзможното да получи, Русия ще си върже бюджета за пет години напред още през март.

    Коментиран от #74

  • 73 хххх

    2 11 Отговор

    До коментар #11 от "СССРБарета":

    Колкото и да се мазните на китайските ви батковци,те няма да ви спасяват.Китай си гледа собствените интереси и няма да рискува да влезе в конфликт с икономическа и военна сила номер едно - САЩ,и то заради някакви терористични недоносци като руснаците Ти започвай да учиш английски,че скоро в москва това ще ви бъде официалният език ! Или и ти си от тея продажници дето обичали руския обор ,ама само от разстояние.
  • 74 факти

    2 11 Отговор

    До коментар #72 от "ттт":

    Не вярваш ,защото си ограничен на тази тема.Само Естествено военно няма как да се случи,защото въпреки,че Русия вече умираща военна сила ,то все пак си остават ядрена такава което им гарантира сигурността.САЩ може да направи така,че руската икономика да изчезне ,а на руснаците да им се наложи да пасат трева и да пият петрол.Надявай се запада да не реши да взима подобни мерки,че това ще трябва да поемаме отново бе анска вълна ,ама този път от русия.
  • 75 $%^

    2 7 Отговор
    Фалиралата Сибирско-Азиатска Дупка ще последва съдбата на СССР.Неизбежно е.
  • 76 Ggr

    6 1 Отговор
    Американското разузнаване имало информация😁 тея найстина ще се бият до последния украйнец. Големи.са.куросмуци.америламците
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Иречека

    6 0 Отговор
    Тоя шан софийски предлог КЪМ, дето всички проци го повтарят нелепо в захлас, да го оставите и да си ползвате "агресия СРЕЩУ".
    Няма съболезнования към, а НА някого, няма жалба към, а ДО орган, няма възражения към, а ПРОТИВ нещо т. н.
    "Език свещен на нашите деди ..."
    Срам за журналисти, политици, деятели най-различни и прочие неграмотна паплач!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: