Last news in Fakti

7 Януари, 2022 10:55 5 109 8

Невероятни разкрития за апартамента на Борис Джонсън

  • великобритания-
  • апартамент-
  • борис джонсън

Повдигнати са обвинения към британския премиер

Невероятни разкрития за апартамента на Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Нови обвинения са повдигнати към британския премиер Борис Джонсън, съобщи Гардиън.

Това беше обявено след разкритието, че той е търсил подкрепа от дарител на консерваторите за реновирането на своя апартамент. Разкритията бяха направени през миналата година.

Сега са повдигнати обвинения за корупция. Джонсън е обещал, че ще разгледа предложение за провеждането на голямо изложение в замяна на средствата, които му предостави дарителя..

Излязоха и негови съобщения с представителя на консерваторите Дейвид Браунлоу. Обсъждани са били плановете за провеждането на голямо изложение.

В крайна сметка такова не се проведе. Премиерът изказа съжаление, че не е предоставил съобщенията на своя съветник по етика при първото проучване на въпроса.

Първото становище беше, че Джонсън не е допуснал нарушение на своите права, но сега излязоха пълните подробности по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    31 2 Отговор
    Аматьор! Няма чекмедже, чифте и каки с вила в Бацелона.
  • 2 име

    22 1 Отговор
    Да беше се обърнал към бацо крадливия тулуп. Все щеше да му намери наши бачкатори на миризливия остров, дето да му свършат работата.
  • 3 мими

    14 0 Отговор
    Сега са повдигнати обвинения за корупция. "Джонсън е обещал, че ще разгледа предложение за провеждането на голямо изложение." Само прочетете второто изречение. И какво е обвинението и от кого?!
  • 4 Димитров

    18 6 Отговор
    Ето чистият облик на съвременна
    Великобритания!
    Иначе
    Русия е виновна за всичко!
    Цензурата се страхува и вероятно не ще да го публикува,но фактите са такива,каквито са!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Комон Сенс

    3 1 Отговор
    Поредните глу-пости.
    Явно е, че за ДВ Борис Джонсън е класов враг. Ама прекалено им анемични материалите.
    ...
    Освен това аз имам друга визия - смятам че ЮК и Европа трявба да затоплят рязко отношенията си.
  • 7 Бодак

    5 1 Отговор
    "Първото становище беше, че Джонсън не е допуснал нарушение на своите права"
    Ма къ щяло ... Шуробаджанащината, пърдон, лобирането е начин на живот на Запад. А по обичай, Англия си остава най-колемия производител на корупция в света... е, вече задмината от САЩ. Стар английски способ е посланниците да огледат хубаво политиците в дадена страна, в т.ч. с канене на приеми разговори на 4 очи и тям подобни. В мига в който надушат политици склонни към дажничество и корупция, подбират най-подходящия, т.е. най-продажния и с тъмно минало, сключват с него сделка и го тикат на върха, чрез медийните глашатаи и медийна пропаганда, (т.н. "водещи" медии не са в случайни ръце). Когато корумпирамния се искачи на "върха" или на по-маллък "връх, чрез него започват да събират наглед безобидни сведения, от които майсторите изследователи си правят точни изводи, без да им е нужно секретни документи. Издигналия се на върха с Английска помощ е прикоткван да склюва сделки с Англия, много неизгодни за страната си и изгодни за Англия. Така Англиската корона вкара в дългове и колонизира много страни и не с редовна или частни армии, а чрез корупцията - за тях то е средство за нов вид колонизация - колонизацияс кадифена ръкавица . Заробваащите Дълговете на Аржентина, например, бяха изплащани повече от столетия, говори се че и още плащат за разоряващи договори от 19 век.
    Сега, същите фокуси правят и САЩ. Те усъвършенстваха технологията с изпращането на икономически убийци - накратко

    Коментиран от #8

  • 8 Бодак

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бодак":

    Сега, същите фокуси правят и САЩ. Те усъвършенстваха технологията с изпращането на икономически убийци - накратко - правят предложения, дори и на некорумпиран държавник, което той да не може да откаже. С всеки отказ заплахите нарастват и накрая му спретват преврат, цветна революция или го отравят. Това е подробно разказано от бившия икономически убиец, Джон Перкинс, който отвратен от мерзостите и лъжите на американците пише знаменитата си книга Изповед на икономическия убиец.
Новини по държави: