Last news in Fakti

11 Януари, 2022 13:22 1 331 24

Русия смята преговорите със САЩ за позитивни

  • русия-
  • преговори-
  • сащ

Това обяви Дмитрий Песков

Русия смята преговорите със САЩ за позитивни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Двустранните преговори между САЩ и Русия бяха позитивно начало на продължаващ диалог. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Разговорите се проведоха в Швейцария. Участие взеха дипломати и от двете страни.

Песков обяви, че основната идея е да се стигне до реален успех. Към момента няма какво да се каже за някакъв резултат.

Руски представители признаха, че няма реален напредък по основните теми. Все пак смятат за оптимистично това, че преговорите се проведоха.

Песков обяви, че предстоят още няколко кръга на разговори. Така ще бъде формирана цялостна картина за реалността.

Настоява, че има поводи за оптимизъм. Надява се да продължи дипломатическият диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледайте

    2 0 Отговор
    Падението на Кабал.
  • 2 гост

    6 15 Отговор
    Така ще каже ,ами то подръжката на 100хил.-ната армия в бойна готовност струва доста пари и руснаците след това ще трябва да я изгладуват.А може и да не им хареса в някакъв момент.

    Коментиран от #6, #16

  • 3 Kcaniba

    10 3 Отговор
    А не, питайте онуй плазмо- журналиста!! америкостие не са доволни, ще пращали ккри до роследна капка кръв.
  • 4 $%^

    6 13 Отговор
    Отстъпки по отношение разширяването на НАТО няма да има.Гаранции за сигурноста на Русия няма да има в контекста на агресивното и поведение.Ще има единствено уверение,че с Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина е свършено,ако нападне Украйна.
  • 5 Антимаймуна

    3 1 Отговор
    Ако не са позитивни, няма да има доларес.
  • 6 Кинжал

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Не ги мисли руснаците, те вече са червиви от пари с тези цени на петрола и природния газ. Могат да издържат без проблем и милионна армия до границата, но няма смисъл, защото срещу противник кати украинците не е нужно До края на годината , ако цените на суровините се запазят такива ще се чудят къде да си харчат парите.

    Коментиран от #9

  • 7 НАТО

    2 13 Отговор
    тропнаха му по масата и Вовата си тръгва от Казахстан с подвита опашка.

    Коментиран от #20

  • 8 Тодоров

    2 9 Отговор
    Този мазник е противен в Русия. Четири пъти се жени, милионер в евро, синът му е осъждан във Великобритания, кара последни модели коли както си иска, без да плаща глоби. Дъщеря му и тя е абсолютна простачка.
  • 9 Т-34

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Кинжал":

    Руснаците не, олигарсите им да. И там 2% са свръхбогати, другите едвам смогват работа-вкъщи за невисоки заплати.

    Коментиран от #12

  • 10 Ватата ушанката и вън

    3 8 Отговор
    Позитивно им показват вратата..но как да си признае кремълския плъх плесков

    Коментиран от #17

  • 11 момченца

    4 2 Отговор
    гледам долните няколко коментара и искрено се надявам да сте някакви комици.. САЩ е ливада, толкова задлъжняли, че дългът им е купен от Китай , единственият им начин да направят пари е да продадат оръжие, направят война, да нахлуят в чужда държава.. Сега разбирате ли защо пращат 35 танкера с гориво за Украйна.. Няма кинти брат. НЯМА

    Коментиран от #24

  • 12 Всъщност

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Т-34":

    така изглежда само отдалеч. Там не е тук, свръхбогатите са под контрол...
  • 13 Абе

    2 0 Отговор
    Преговорите са защото положението в света е друго както каза Путин и той ме случайно първо с Китай се договори от военните дела до нов газопровод, та това им разяснява на натото, че Китай и Русия цветните рев олюции ще ги потушат, затова и Китай веднага подкрепи акцията в Казакстан, бърза и ефективна

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ... " РИБЕНТРОП ---МОЛОТОВ " ИЛИ " МОЛОТОВ - РИБЕНТРОП " И - КРАЕН РЕЗУЛТАТ : ШОГУН Е .... !?!?
  • 16 само това да е.

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Именно 100 000.А знайно ли беше как биха били посрещнати,като си спомним за арменските с руско оръжие как падаха от туските дронове,които ги има и Украйна,де.Приказки по селски вечеринки за уж двата братски славянски народа,дет нямало да воюват,понеже...тъй като..

    Коментиран от #18

  • 17 Тц тц тц

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ватата ушанката и вън":

    Точно обратното! С ултиматума американците бяха принудени да седнат наа масата за преговори, защото в прав текст преди това Путин каза- не бъдат ли подписани нашите искания, то следва да дойдат военните ни експерти и Шойгу. На което, американците на бърза ръка заминаха за Швейцария! Но руснаците в момента не виждаш ли, че се държат... от една страна сносходително с американците - обидно снисходително, а от друга уж... видите ли преговорите били... Не знам си кви си там... Позитивни и дрън, дрън..Човек само като чуе кка се изказват едните (руснаците) и другите (американците) и веднага може да си направи извода кой държи силните козове. А определено козовете са в руснаците.

    Коментиран от #19, #23

  • 18 да бе,

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "само това да е.":

    че и опразване на Източна Европа от НАТО(сън след доза от онй прах) бухахааа.Калининград с колко ракети в среден радиус е.А иначе най-близко до Москвабад се намира латв.столица Рига,която е в НАТО.Ама кво значение има това.Ний си искаме само Украйна.Те,хохолите са си наши съвецкие людей,а ония балтийци не са много наши.
  • 19 бла бла.

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тц тц тц":

    нали видехме снощи кво казаха по новините.мноо ти се иска на тебе тва дет нема да се случи НИНГАШ.ай да ходим да пием кафе ся,че тука вече не е интересно.

    Коментиран от #22

  • 20 смях.

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО":

    мухахааа
  • 21 да бе,

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    не е далече времето да видим как кинезите ше ги избачкат здраво.уж дружба,ама от ден до пладне.
  • 22 Тц тц тц

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "бла бла.":

    Браво, гледай новините за да си много информиран:)))) Даже и главата на раменете не ти е нужна:) защо да мислиш, след като има новини, където ще ти съобщят.
  • 23 Гошко

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тц тц тц":

    Абе въртят нещо братушките, и явно имат нещо ново. Май са се поуплашили презокеанците.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания