Last news in Fakti

11 Януари, 2022 14:57 5 932 37

САЩ заместиха Европа в преговорите с Русия

  • сащ-
  • европа-
  • русия

Коментар на китайско издание

САЩ заместиха Европа в преговорите с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ реално заместиха Европа в диалога с Русия. Това коментира китайско издание, цитирано от РИА Новости.

Медията определя Русия като важен съсед на Европа. Европейският съюз е готов да стабилизира партньорството със страната.

Групата обаче все повече танцува под мелодията на американската дипломация. Американските твърдения за руски провокации вече не са особен фактор за европейските дипломати.

Европейските мнения обаче са различни и заради ясния проамерикански курс, Европа не успява да утвърди своя глас. САЩ се опитват да решат сами въпросите в региона.

Реално страната замести ЕС в преговорите с Русия. Към момента се търси вариант за уверение на европейските партньори в тяхната значимост.

Реално говорим за събитие, което определя картата на европейския диалог с Русия, в което Европа пропусна да търси водеща роля.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    103 2 Отговор
    Путин е казал,че не разговаря със слугите а с господаря.

    Коментиран от #4, #11

  • 2 Ами

    108 5 Отговор
    КАКВОТО КАЖАТ КРАВАРИТЕ , ТОВА СТАВА В ЕВРОПА И ВИНАГИ И КОЗИРУВАТ ! ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ???
  • 3 Да бе да

    76 3 Отговор
    Не САЩ, а Русия измести ЕС от преговорите, защото Путин не взима на сериозно Брюкселските пуделчета. Кой Западняк беше казал, че Путин разговарял с Брюкселци като с малки деца, докато с Байдън, дори и да се не а виждат с уважение!
  • 4 Да така е

    54 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    Поне има един истински МЪЖ !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Европеец

    83 0 Отговор
    Ами Европа заради соросоидните джендъри в Брюксел е поставена в положение партер и очаква какъв ще им го нататрузят американците. Такова падение на европейците никога не е било. Управляват ни хора които работят за американските интереси а не за нашите.

    Коментиран от #27

  • 7 гадно

    64 0 Отговор
    Пуделите никой не ги слага в сметката. Договорката е за преговори между САЩ и Русия като краварите заявиха, че ще информират подробно (каквото и да значи това) слугите си
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 THE BRITISH 🇬🇧

    64 1 Отговор
    Чакам деня да видя на тия смотани американци разпада и връщането им в добрата стара Майка Англия 🇬🇧🇬🇧,и да не се занимават с глупости ,а да оставят Русия на мира защото е първа ядрена сила 💪🇷🇺
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 НАТО

    2 33 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    А как се обреъща към Ротшилд, не е ли с господарю?
  • 12 Българин

    62 0 Отговор
    Така е разговорите засягат европейската и руската сигурност но се водят от Русия и САЩ като никой даже и не пита европейците какво искат - брюкселските зелки поставиха сами Европа във васално положение и даже не смеят да се обадят на господарите си. Такъв ЕС не трябва да съществува - сегашния ЕС е само сбор на колонии и за улеснение на краварите да спускат централно нарежданията си а не да се занимават със всяка страна отделно че може някоя да им се опълчи.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Антрополог

    67 1 Отговор

    До коментар #10 от "$%^":

    Ами няма как руснаците да са генетично близки до европейците - руснаците са славяни а Европа я напълниха с чалмосани които активно предават гените си на германки и французойки със или без съгласието им. Европа скоро ще е генетично по-близка до арабите.

    Коментиран от #26

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сандо

    51 1 Отговор
    Отдалеч по-добре се вижда реалната картина и е хубаво,че най-после Факти ни показват един поглед от другия край на Евразия,при това точен и обективен.
  • 17 Българин

    62 2 Отговор

    До коментар #13 от "Тиква Стайл":

    Соросоидни мечтии - нито краварите с 32-та пола нито слугите им джендъри от Европа могат да се противопоставят на Русия. Тях ги достраша от Кимчо, избягаха най-позорно от Афганистан че даже и цветни революции вече не могат да правят в Казахстан.

    Русия е ядрена сила а има и подкрепата на Китай - соросоидчетата да му мислят на къде ще бягат и къде ще се крият.
  • 18 В.В.П.

    55 2 Отговор
    Европа си гледа отстрани падението и упадъка ,Това е практика от 20 год .Даже вече няма право да разговаря с РФ. Баш желязна завеса.Отпадък.
  • 19 Лукашенко

    48 0 Отговор

    До коментар #13 от "Тиква Стайл":

    Най злобни и цветисти са русофобите..Само кълнят и убиват ,трепят, пак кълнат..Съдят .Баят ,на боб гледат на ууййй,познават.Главозамаени Олигифрени ,пич..Как го виждаш ?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Моряка

    36 0 Отговор
    Този свободен дух много на джендърски ми намирисва.писна ми от нашите меки китки,не ми трябват и еврогейски.
  • 22 КОНТРАТА

    40 0 Отговор
    Руснаците не преговарят изкургали соросоиди
    поставиха условия руснаците който не ги приеме ще си понесе последствията!
  • 23 Daslo

    19 0 Отговор

    До коментар #13 от "Тиква Стайл":

    Наистина си тиква и то зелена
  • 24 Саюз РУСИЯ КИТАЙ Иран с.корея

    29 1 Отговор
    Виетнам Венецуела БРАЗИЛИЯ Турция Казахстан само тои е колкото половин ЕВРОПА!!!
  • 25 Моряка

    24 0 Отговор
    Този свободен дух много на джендърски ми намирисва.писна ми от нашите меки китки.Никой не им пречи да се джендеросват под чаршафа,но не и отгоре.
  • 26 $%^

    3 30 Отговор

    До коментар #14 от "Антрополог":

    Руснаците са славяни,колкото нашите ромове са славяни.В Русия на практика няма хора от европеидната раса.Всички са мелези до осмо коляно.А това,че говорат и пишат на славянски език е заслуга на средновековните българи.За една бройка да станат мюсюлмани,но в крайна сметка са приели покръстването от Византия.
  • 27 Моряка

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "Европеец":

    Ами то при нас започна още от Ф.Димитров преди 30 години.Но им се отплащат.Не остана престижна позиция,на която да не е бил Филю,след като ликвидира едротото ни,на световно ниво селско стопанство.
  • 28 Много по-често

    25 0 Отговор
    трябва да се цитират китайските медии. Вижда се има много смислени неща.
  • 29 Боли ме шнура

    27 0 Отговор
    От плана Маршал до сега е все така, взимаш пари наготово, плащаш с подчинена политика, безплатен обяд няма, роби до безкрай, и света го знае.
  • 30 менте ЕС

    25 0 Отговор
    Срам за днешна Европа и за Европейците ! И защо се набутахме там , след като и от нас вече нищо не зависи ? Не може да се изкашляме без да ни разрешат .
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 2121

    23 1 Отговор
    Браво!Русия,най-после отговори точно и ясно-С пудели,32 полови индивиди,с подлоги и слуги не разговаря.Самите тъпи сащ ,като бивши колонии на Англия ,Франция,Холандия ,Испания ,да не пропусна Робовладелския строй описан великолепно в книгата на Маргарет Мичел "Отнесини от вихъра",не преставляват нещо трудно за най-силната във всяко отношение страна Русия.Но, Президента на цяла Русия Вл. Вл. Путин, ще проведе разговор на 12.01.2022 г. по протокол.Има зададени 10 точки към сащ, особено внимание трябва да се обарне на 1 и 4 точки.Има договор подписан,за неразширение и доближаване границите на Русия/тука влизат Украйна/Окраина-все едно,/,Прибалтийските Републики Литва,Латвия ,Естония,които изнемогват от щатските бази ,които трябва да хранят, без пари и без да плащат наем за заеманите площи/ние също храним без пари бази на тъпите сащ,които разрушиха Д.Митрополия,Безмер, Граф Игнатиево/,Казахстан, Беларус и др.Пропадналите сащ не спазват договори.Думите на Вл. Вл. Путин,бяха при нарушение на договорите,Русия ще бъде с развързани ръце и ще защити с военна сила територията на Русия и руския народ.Няма значение дали са славяни ,или не, няма значение нашите предатели-соросоиди, как наричат руснаците и какви ги определят.Името "Руси"идва от викингите,пристигнали на тази голява земя от място наричано РУСИН-оттам и руснаци ,оттам и Русия.Всичко си има обяснение,трябва да се потърси информация,а не да плещиш, като Евгений Дайнов глупости,които човек с познания по Бълг
  • 33 2121продължение

    12 0 Отговор
    Името "Руси"идва от викингите,пристигнали на тази голява земя от място наричано РУСИН-оттам и руснаци ,оттам и Русия.Всичко си има обяснение,трябва да се потърси информация,а не да плещиш, като Евгений Дайнов глупости,които човек с познания по Българска ,Руска, Френска Истории, няма да произнесе.Ще проследим срещата Русия-Сащ и ще разберем много неща,като се придържаме до обективно мнение,без залитания.
  • 34 Риса

    12 2 Отговор
    Реално какво се случва?
    Ударен е ЕС!
    Кой има интерес ЕС да е слаб!?
    САЩ и РУСИЯ.
    Тогава какво да направи ЕС?
    Да се погрижи за себе си и за собствения си суверенитет, защото в противен случай ще се разпадне!
    Държавите членки ще потърсят собствен план за изход от кризите! Германия е поставена пред избора, да се гръмне или да се удави! Ха-ха! Какво чакат германците, та не отвеят плявата на тези които я унищожават?
    С унищожението на Германия отлита и целия ЕС!
    Колко удобно, за краварите и калашниците!
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 35 ГОСТ

    5 0 Отговор
    То си е така още преди втората световна , а след нея направо си я претижават.
  • 36 Бодак

    14 0 Отговор
    Нещата са наистина трагикомични.
    Европейския съюз граничи с Русия.
    Провеждат се преговори за неща отнасящи се за земите на Европа и Русия.
    Преговорите се водят не между Европейския съюз и Русия, а между САЩ и Русия.

    Натрапват се два извода: 1) Васална Европа се представя от сюзерена и -- САЩ ,
    2) Европа не я бръснат за никва слива -- същото е било и с васалите в стари времена
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания