Last news in Fakti

25 Януари, 2022 13:25 1 776 4

Спортистите на Нидерландия отиват в Китай без собствени телефони

  • нидерландия-
  • спортисти-
  • китай

Получават ново оборудване

Спортистите на Нидерландия отиват в Китай без собствени телефони - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Спортистите на Нидерландия ще пътуват до Китай без собствени мобилни телефони или компютри, съобщи Волксрант.

Състезателите ще участват на Зимната Олимпиада в Пекин. Те обаче няма да носят собствени мобилни устройства.

Делегацията е осигурила нов телефон и компютър за всеки от спортистите. Идеята е, че новото оборудване ще гарантира безопасността на личната информация на потребителя.

До този момент няма спортна федерация, която да е действала толкова защитно. Решението идва след постоянен обмен на информация с агенциите в страната.

Твърди се, че Китай има широк контрол в интернет, като страна може да получи достъп до личните устройства на спортистите. За това и се решава, че трябва да бъде предоставено ново и защитено оборудване.

С него отборът на Нидерландия ще получи гаранции за своята информация по време на игрите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga

    14 2 Отговор
    Oh My God до тук ли се докарахме заради китайците 🤣 А защо Зимната Олимпиада е там ?След като има такива проблеми и се знае защо?
  • 2 черния

    3 16 Отговор
    Нидерландците са 100 години напред!
  • 3 😄😄😄

    16 3 Отговор
    Поредната глупост която сътвориха западняците преподнесена ни по наивен начин. От къде идват новите устройства и какво лично ще им откраднат, снимки или разговори?🤫 Новите устройства са айфон произведени в Китай! Трябва да направят оборот на краварите!
  • 4 Сандо

    5 1 Отговор
    Да си вземат и два Ф-35 да ги охраняват.Може и тези дето ще се грижат за нас.Отскоро си задавам един въпрос:Ако продължават да се излагат,какво ново име ще си сложат?
Новини по държави: