25 Януари, 2022 15:08 5 507 83

Американската армия е готова за война, Русия е загрижена

  • украйна-
  • армия-
  • русия-
  • сащ-
  • дмитрий песков-
  • владимир путин-
  • джо байдън-
  • бойна готовност-
  • нато

Кремъл обвини Вашингтон, че подклажда напрежението

Американската армия е готова за война, Русия е загрижена - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия обяви във вторник, че наблюдава с голяма загриженост решението на Съединените щати да поставят 8500 войници в бойна готовност, за да бъдат готови да се разположат в Европа в случай на ескалация на кризата в Украйна, предаде Ройтерс, съобщи БНР.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обвини Вашингтон, че подклажда напрежението около Украйна, повтаряйки линията на Москва, че кризата е предизвикана от действията на САЩ и НАТО, а не от съсредоточаването на десетки хиляди руски войници близо до украинската граница. Западните държави пък обвиняват Русия, която нахлу в Украйна през 2014 г. че планира нова атака. Москва отрича подобен план, но посочва, че може да предприеме неуточнени военни действия, освен ако не бъдат изпълнени исканията, включително обещанието на НАТО никога да не приема Киев в алианса.

НАТО заяви в понеделник, че поставя силите си в готовност и подсилва Източна Европа с повече кораби и бойни самолети. Русия заклейми тези ходове като "западна истерия". Днес Песков каза, че президентът Владимир Путин ще разговаря тази седмица с френския си колега Еманюел Макрон, който също така планира да разговаря с украинския президент Владимир Зеленски. През тази седмица Русия очаква писмен отговор от страна на САЩ на предоставения от Москва списък с искания за сигурност, някои от които Вашингтон вече отхвърли. Дмитрий Песков отбеляза, че тревогата на руската страна относно американските войски не е повлияла на преговорите, тъй като настоящата фаза на преговорите е приключила.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    53 7 Отговор
    8000 !?ха ха ха ха
  • 2 янки гоу хоум

    94 14 Отговор
    Америка, защо не си води войните на нейна територия ?

    Коментиран от #21, #49

  • 3 Кочо

    97 8 Отговор
    САЩ са готови за война на хиляди километри от техните граници, в която ще се лее кръвта на украинци и източноевропейци!

    Коментиран от #60

  • 4 Съби Събев

    30 96 Отговор
    Идва краят на режима на Путлер. Дребното диктаторче не може да разположи ракети никъде по света, защото домакините ще бъдат разсипани от американски санкции, а бедна Русия не може да предложи компенсации.

    Коментиран от #5, #46, #69

  • 5 Обективно

    75 10 Отговор

    До коментар #4 от "Съби Събев":

    А защо му е да разполага, може да ги изстреля от всяка точка в океана и до всяка точка по света от собствената си територия! Не знам, защо толкова много атлантици искат да го разберат по трудния начин ?

    Коментиран от #29

  • 6 6A13TT

    64 8 Отговор
    8500 са само феодалите, които ще командват милиони източноевропейско (в т.ч. българско) пушечно месо.
  • 7 И така

    61 10 Отговор
    Знаят че Русия няма да нападне никого затуй пращат техни войници.А САЩ никога не са спирали да водят войни но срещу такива които имат прашки.

    Коментиран от #43

  • 8 Дамаджони уокър

    60 11 Отговор
    Такае, краварите изкуственно нагнетяват напрежението.Русия не е разположила войски на чужда територия.Замаскирано като учение те са на на наша земя.Това не е ли агресия и предизвикателство разрешено от правителството ?
  • 9 Кики

    53 10 Отговор
    Изглежда е вече време да се сложи край на западните чакали предвождани от глобалния финансов кабал веднъж завинаги , векове на грабежи и смърт които тези криминали носят по света
  • 10 Абе

    13 15 Отговор
    Тоя Макрон му порасна много работата,и сега го играе умотворител.

    Коментиран от #14

  • 11 Никой

    16 49 Отговор
    ЕЕеее как ще са загрижени за 8 500 войника на НАТО. Нали имат 120 000 хил. то войници ли са или алкохолици. Трябва да сте загрижени за путинофилите в България ще се пръснат от злоба. Ако ще нападате , нападайте и да се свършва. То или русофилите ще свършат или нормалните хора. Дори и при сценарий лошите да победят после те сами ще се избият. Така генетично са устроени.
  • 12 барчо

    44 13 Отговор
    С тези 8 000 войника война може да се води в Бангладеш с племената там. Русия е загрижена единствено затова, че няма срещу себе си хора с които може да се говори наравно. Много е трудно да се договори с някой, който е самоубиец без той самия да съзнава това. Вече дадох пример веднъж. Все едно на един гладен лъв да му обясняваш, че в ръката ти заредената пушка за слонове да си върви по пътя и да не те закача. Резултата ще е едностранен. Убит лъв. Само че лъва не го знае, защото досега е изяждал само зебри, гнута и всякакви животинки без шанс. А той се знае за могъщ, силен и цар на джунглата.

    Коментиран от #15

  • 13 другарят

    46 12 Отговор
    Бандитите от фашистка Америка мислеха преди години, че и със Сомалия са готови за война, но след това избягаха позорно от местните въоръжени банди! Това че се зъбят на Русия, е смешно и тъжно едновременно! Да благодарят на другарят Путин, че е твърде търпелив и благороден!

    Коментиран от #24

  • 14 Gucci x Balenciaga

    28 7 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    Между чука и наковалнята е Макрон, цяла Европа сме така балканите и НАТО .Единственото чудо да изгонят всички държави НАТО и да се обединяват Европа и Русия, идва нещо страшно дано се лъжа не се намери снайперист за стареца Джо с памперс без памперси с деменция в кръвта му е войната очакваше се
  • 15 Вагнер възкръснаха ли

    7 18 Отговор

    До коментар #12 от "барчо":

    . При ДЕЙР ЕЗ ЗОР бяха 30.
    90 общо с кюрдите.

    Срещу 900-1100 ,10 танка ,още 30 БРДМ и др.

    Коментиран от #30, #65

  • 16 Четете

    42 9 Отговор
    Хърватския президент е казал, че при конфликт в Украйна, хърватските военнослужещи в НАТО ще напуснат и ще се приберат в Хърватска. На това се казва ПРЕЗИДЕНТ, отстояващ независима политика. И Тито, който беше хърватин отстояваше същото. За 32 години нямаме нито един такъв политик, по-точно, колкото и да недолюбвам БСП, единствения който се противопостави на Сорос, беше Жан Виденов, и резултатът беше хиперинфлация.
  • 17 гост

    12 20 Отговор
    Странни хора сте по-голямата част от коментиращите,ако ви плащат за това,добре,но ако го мислите наистина,добре е да се обърнете към психолог да не кажа към психиатър.
  • 18 Развийш ли

    18 33 Отговор
    Армията на НАТО винаги е готова да защити беззащитните страни от окупатори и робство

    Коментиран от #25, #34, #70

  • 19 барчо

    30 5 Отговор
    Не знам защо, но НАТО си го представях като Варшавския договор. В България нямаше руска или друга армия от този договор на собствената си територия. на територията на НРБ имаше само и единствено български войници и български командващ състав. Никой друг. Нямаше бази на СССР, или каквато и да е друга държава. От време на време се правеха учения, като изключително рядко бяха с всички членки. Говорим за общи учения веднъж на 4-6 години. Нали четете! На 4-6 години един път. Сега ученията на натовските държави са през месец два. Та на въпроса. Всяка държава армията си е на нейната си територия, въоръжението е съвместимо. Когато една от тези държави бъде нападната, според прословутия член пети, другите държави му се притичват на помощ. А не да има американски бази на чужди територии, както е сега. Съвсем елементарната психология трябва да говори на трета държава, че ако нападне без причина държава, членка на НАТО, то ще бъде наритана и това нормално е достатъчно това да не се случи.

    Коментиран от #36

  • 20 Пророка !

    28 13 Отговор
    Война ще има .Тя ще бъде започната от Запада и приключена от Русия.Краварите са слуги на ционистите, които не можаха да унищожат половината Свят с COVID !
  • 21 SOS

    8 24 Отговор

    До коментар #2 от "янки гоу хоум":

    А Русия? Да даде независимост на своите колонии (останали от Руската империя) и анклави.

    Коментиран от #83

  • 22 ПОДПАЛВАЧИ

    21 3 Отговор
    Американската армия е готова за война.................ЩЕ СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СОЛДАТ !!!
  • 23 SOS

    7 23 Отговор
    Русия да даде независимост на своите колонии (останали от Руската империя) и анклави.
    Русофилите да си сменят спестяванията в рубли.
  • 24 барчо

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "другарят":

    Точно по тази причина после се учудват от последствията. В един момент се оказва, че байрака над правителството ти не е твоя.
  • 25 талибан

    20 8 Отговор

    До коментар #18 от "Развийш ли":

    Армията на НАТО винаги е готова да да окупира и превърне в роби беззащитните държави с подкупно корумпирани правителства
  • 26 стоян георгиев

    13 26 Отговор
    интересно има ли в света нормален политик които да приеме руските искания?дали след окупацията на крим и донбас украинците няма да искат в нато?дали окупацията не тревожилитва,латвия,естония,полша,унгария ,чехия,румъния,българия?и дали ако на русия и се приемат исканията тя ще спре до тук?наи-смешното е че българи,граждани на българия адмирират политиката на путин и упрекват своята страна че си гони интереса!

    Коментиран от #35, #38

  • 27 И ПРАВИЛНО.

    20 6 Отговор
    АМЕРИКА Е ДАЛЕЧ. САМО ПРОВОКИРАТ. И ПОСЛЕ СГЪВАТ БАЙРЯКА. ИМА АРМИЯ. НО МОЖЕ ДА Я ПОЛЗВА СА ЗА КЕНЕФА. ИЛИ ЗА МЪНИЧКИ ДЪРЖАВИ С МАЛКИ АРМИИ. ТЕЗИ СА СТРАХЛИВИ. ТЕ СА САМО ЗА ШОУТО. ПОДКЛАЖДАТ ОГЪНЯ И ПОСЛЕ БЕГОМ МАРШ.
  • 28 Сандо

    2 14 Отговор
    След като разберат за тази огромна сган,тръгнала да покорява Дивия Изток,руснаците веднага ще се скрият оттатък Урал.Впрочем кой ги хрантути тия нахални туристи?
  • 29 Ха ха ха🤣

    7 16 Отговор

    До коментар #5 от "Обективно":

    Ъхъ..., най-много да ги изстреля към "задния двор" на троловете на копейкин, които освен тролене, с нищо друго не помагат на джуджето. Костя!, копейкин!,... ще се наказваме. Да не се наложи да връщаш рубли, под формата на здраве. (Питай "момчето от първия ред" в парламента.)

    Коментиран от #32

  • 30 Ха ха ха🤣

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Вагнер възкръснаха ли":

    Сега ще се повтори ситуацията. Ще има: "Хотели как лучше, а получилось как всегда", но с десетократно повече жертви от онези, "които не са били там"...
  • 31 фил

    9 21 Отговор
    "Освободителите" май им са дръпна фъшкията,много ербап бяха,ма като видяха че Запада настръхна срещу тях,и сега били обезпокоени!Те щели да правят маневри на територията където си поискат,но не си дават сметка че плашат съседа си,а иначе не искат войски на НАТО до тяхната граница!С една дума,както им е угодно на тях,да де,ама Запада не България!
  • 32 Пловдив 1912

    12 6 Отговор

    До коментар #29 от "Ха ха ха🤣":

    Като ви запукат всички едновременно Китай , Иран , Северна Корея и Русия....забележи всички тези имат якоооо ядрени бойни глави и ракети с обхват 4000 , 5000 км и ......край на играта , защото Америка все воюва на чужда територия....така е много лесно...

    Коментиран от #33, #37

  • 33 Пък в Нато

    1 9 Отговор

    До коментар #32 от "Пловдив 1912":

    Горкичките имаме само прашки и скобници. Въх, уплашихме са.

    Коментиран от #48

  • 34 васик атанасова

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Развийш ли":

    само на приказки
  • 35 васик атанасова

    2 7 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    аз също мисля като теб !
    прав си !
  • 36 Ако имахме силна армия

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "барчо":

    щеше да е така. Но имаме, купчина ръжда и дебели чичковци, банкетаджии. Не е логично ние да пращаме ръжда на америка или германия. логично е те да компенсират това, което нямаме. Никой не праща оръжие и муниции там където си имат. Една верига е слаба колкото е най слабото и звено. Затова хората се мъчат да го компенсират. И не ни искат и стотинка отгоре. Даже трябва да сме благодарни.
  • 37 Забрави

    11 3 Отговор

    До коментар #32 от "Пловдив 1912":

    да добавиш и Индия. Те са ядрена сила и не обичат ционистките щати.
  • 38 Карлсон от покрива

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    От "интереси"до две национални катастрофи, Георгиев!!попрочети,па размисли, та научи "що е " нацоонален "интерес"! От подобни многознайковци сме на това"дередже"!

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 стоян георгиев

    3 9 Отговор

    До коментар #38 от "Карлсон от покрива":

    дрогаре за история не ми говори!именно безчестието ни накра да претърпим двете национални катастрофи.хващаш се с хитлер и сталин получаваш комунизъм.хващаш се с германия и австряия без национална причина да го правиш само и само да им угодиш получаваш национална катастрофа.да не мислиш че ако не се съпротивляваме на путин ,тои ще ни подмине?или си мислите че като доиде кадиров всички ще ви качи в г класите и ще му станете приятели?на изток от години се развива диктатура,която има една единствена цел,запазването и развитието властта на диктатора.всички дето лицемерно се опитвате да заметете истината постъпвате безчестно .
  • 41 Пак глупава пропаганда.

    10 2 Отговор
    Само безумецът не се тревожи в такава ситуация. Но ако можеха, до сега 100 пъти да са нападнали русия и да са опоскали всичко. Но мисията невъзможна. Сега ще надават пърцок до небесата и до тук. Също много добре знаят, че съюзниците може да дадат назад в сублинния момент. Кой идиот би тръгнал да мре за чужди интереси?
    Пехотата е второстепенен фактор. Електрониката и ракетите са основното и най - важно, техниката.
  • 42 Да бее.

    10 4 Отговор
    Американската армия готова за вийна!!!!?? Да бее, като въ Виетнан и Афганистан.

    Коментиран от #50

  • 43 Рашавия

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "И така":

    Точно така. Затова и разполагат 8 500 вместо 85 000.
    В случая освен с прашките трябва да се бият и срещу картинки и макети.
    😊
  • 44 крум

    13 2 Отговор
    В многовековната си 300годишна история САЩ НЕ са водили войни само 14години !!!!!!!!!!! Толкова злина и агресия .........Трябва цял свят да им се опълчи и да им скочи най-накрая !!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Грух

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Съби Събев":

    Говедарски трол, разкрит си !
  • 47 БСП на Бунището

    5 10 Отговор
    Руснацитеразположили по границата с Украйна 100 хиляди загрижена за Мира армия готова да Нахлуе в Чужда държава,,а САЩ с 8 хиляди били Готови за Война ...Хахаха....
  • 48 Пловдив 1912

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Пък в Нато":

    Дааа и много джендъри имате , а и от скоро имате и видове като ТО , КОЕТО е трети пол ...капиш...и гей паради яко имате , абе всичко си имате ...
  • 49 техник от сибир

    8 15 Отговор

    До коментар #2 от "янки гоу хоум":

    Първо,защото САЩ са тука да защитават източна Европа от терориста Русия.Всички държави от източна Европа се притесняват за своята сигурност и руския бандит да не им открадне териториите ,съответно тези държави се обръщат към запада за помощ.С терорист и бандит като Русия ,сигурност никога няма.Второто е ,че САЩ е единствената територия на тоя свят ,на чиято земя ,война е невъзможно да се води.

    Коментиран от #55, #58

  • 50 техник от сибир

    4 9 Отговор

    До коментар #42 от "Да бее.":

    Това да не ти е Русия като когато ги биха и изхвърлиха като псета от Финландия и Афганистан....Най-големите унижевения във военната история.

    Коментиран от #56

  • 51 анализатор

    5 1 Отговор
    Братята се бавят, губят ценно време. Най добрата защита е нападението. УСПЕХ.

    Коментиран от #52

  • 52 руски говедари

    4 8 Отговор

    До коментар #51 от "анализатор":

    Ако имахме добри и работещи служби за национална сигурност, сега такива като тебе вече да бяха заключени ,третирани като предатели и върнати обратно в руския обор.

    Коментиран от #57, #73

  • 53 big

    5 0 Отговор
    Чакайте бе хора, каква война? На американските войски още не са им минали подсечените дупета от бягството от Афганистан, а те ще се бият с Русия! Само се правят на мъже, иначе ще стане много лошо за САЩ!
  • 54 Христо Христов

    2 1 Отговор
    Хорошая статия другарко Мария, правдива, вярна, препечатана едно към едно от някое държавно СМИ от Тюрмата на народите! Заслужила си си рублите!
  • 55 444

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "техник от сибир":

    Хайде бе !И кой те излъга така здраво?!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Избива

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "руски говедари":

    те на диктатура ,къде остана демокрацията и плурализма!? Що така?! Пуснете Асандж! Военнопрестъпници избиващи жени и деца!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Sion

    4 2 Отговор
    За война не знам, но за бързо бягство със сигурност...Беха направо впечатляващи в Кабул, преди няколко месеца..

    Коментиран от #72

  • 60 фактолог

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кочо":

    Европейците дори няма да се появят там , ако започне война. Най -много да бъдат овъглени 5-10 000 украинеца в първите 1-2 часа , от фанатичният десен сектор . Останалите просто ще хвърлят пушкалата на земята , и ще сложат ръцете зад врата . Нещо като грузинският вариант с малко повече жертви . И тези дето се мъчат да говорят с украински акцент , много бързо ще си припомнят руският език.
  • 61 ТОЧКАТА

    5 2 Отговор
    Чудноооо,то КОГА Америка не е била готова за война!!!!!!?????Само след ВСВ тя е била провокатор на над 70 войни!!!!!!!Значи...ВИНАГИ ГОТОВА!!!!!!!
  • 62 Така е

    3 1 Отговор
    Ами загрижена е Баба Меца,как да не е!Това показва ,че обича хуманноста и никак не и се ще да разпъне розовите прашки на тез момчета.Каквито и да са,и те имат майки,бащи ,любими хора/от мъжки ,женски и т.н. полове/ ....мечти!!!!
  • 63 На Русия ѝ писна

    6 2 Отговор
    да ѝ се катерите по главата и не може до безкрайност да отстъпва. Колективният Запад да си намери някой друг, върху който да изпробва колониални практики.

    Коментиран от #64

  • 64 Патриот

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "На Русия ѝ писна":

    Хахаха. И колко ти плаща тюрмата на народите за да я защитаваш, другарю?
  • 65 НЕЕЕЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вагнер възкръснаха ли":

    Не са!Пуснаха с предимство на 2500 американски инструктора, които дадоха фира на следващия ден,ама онези нещо се бавят .
  • 66 Ломчанин

    5 0 Отговор
    Днес 25,01,2022 министъра на отбраната на Украйна Алексей Резников в ефир заяви:
    "Киев няма данни за заплаха от руско нападение, сценарии за внезапна агресия в близко време е слабо вероятен. Към настоящия момент не е създадена нито една ударна групировка от въоръжените сили на РФ, което би говорило за скорошно настъпление"
    Остават въпроси:
    1. Кой вдигаше градуса на напрежение;
    2. Какво разбраха укрите за свойте "благодетели";
    3. Къде се изпариха руските войски;
    4. Кой е печеливш от ситуацията;
    5. Кога този министър ще му почервенеят ушите и пак ще види руските войски.

    Най вероятно укрите са разбрали, че самата Украйна няма да я има след една война и всичките тези дето досега лаеха по Русия ще бъдат малко ..... бити, ...ни, обесени, разчекнати, линчувани и др подобни. Ако щете запалени живи като онези в Одеса, в Домът на профсъюзите
  • 67 Хи их хи

    4 0 Отговор
    Американски изтребител F-35 се разби в Южнокитайско море при опит да кацне на самолетоносача USS Carl Vinson. Това съобщиха от пресслужбата на Тихоокеанския флот на САЩ.
  • 68 Фейк нюз

    2 1 Отговор
    Марооо ти си най голямата Манипулаторка във Факти Русия струпа двеста хиляди ушанки на границата а ти лъжеш че САЩ готви война
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Lukaшенко

    1 1 Отговор
    Само 8000 човека.Че Украйна ,заслужава поне 15000 Хил.И то в трета държава.Да не дразнят Путин,и Шойгу .
  • 72 Lukaшенко

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Sion":

    И аз бях ,много впечатлен .От евакуацията на янките и партньори..89та руснаците се изнасях цяла година от Афганистан.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Али

    1 1 Отговор
    Нато готови за серня

    Коментиран от #82

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Али

    2 1 Отговор
    Никой умен бьлгарин не трябва да се бие срещу русия заради чуждите интереси на нато и евро сьюза...
  • 79 Smooth Jazz

    2 1 Отговор
    Тя американската армия винаги е готова за война на чужда територия, но този път ще е на нейна територия. Да се молят да няма война, защото от америка ще остане една пустиня, негодна за живот през следващите няколко стотин години.
  • 80 Димитров

    0 1 Отговор
    С мешни,много смешни съобщения!
    Всъщност е малко тъжно,как водеща страна в немалко отношения говори глупости за някакви 8,500войници!?
    Няма смисъл от пояснения!
  • 81 иво

    1 0 Отговор
    БИЙ БЛЯДА ПО ГЛАВАТА ! БИЙ,БИЙ,БИЙ !
  • 82 некой

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Али":

    А ТИ ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ЕБНЯ ? ХОДИ ЛИ ДА ТЕ "ОБИДЯТ " В STAMBUL ?
  • 83 Когато

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "SOS":

    нАглосаксия перестане да опитва да контролира и граби целия свят ...тогава.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания