Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 23:36 2 819 87

САЩ: Путин още не е решил дали да нападне Украйна

  • украйна-
  • сащ-
  • инвазия-
  • русия-
  • нато-
  • владимир путин

САЩ вече не смятат, че инвазията на Русия в Украйна е неизбежна

САЩ: Путин още не е решил дали да нападне Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американските власти вече не използват термина "неизбежно" за евентуална "инвазия" в Украйна, каза пред репортери говорителката на Белия дом Джен Псаки. „Спряхме да го използваме, защото... той изпращаше сигнал, който не възнамеряваме да изпращаме, все едно знаем, че Путин е взел решение, каза Саки на брифинг.

Изявлението ѝ дойде, след като последните седмици Украйна призова Запада да не се сее паника, предаде БНР.

"Бих казала, че в повечето случаи... казвахме, че той може да нахлуе по всяко време. Това е вярно, но все още не знаем дали е взел решение", каза Псаки. Киев и западните държави постоянно изразяват загриженост за предполагаемото увеличаване на „агресивните действия“ от страна на Русия близо до границите на Украйна. Москва многократно отрече подобни обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стани богат

    5 104 Отговор
    Нека колхозията да започне да реве сега.

    Коментиран от #4, #5, #24, #46, #47

  • 2 Б.Х

    133 3 Отговор
    Тези вече стават банални.....
  • 3 Тупкин

    6 100 Отговор
    прати Рашата в 3-та глуха за 100 години напред.
  • 4 Бегом

    7 53 Отговор

    До коментар #1 от "стани богат":

    в ТКЗС-то!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Някой

    119 3 Отговор
    Ама, до сега ежедневно ни убеждавахте, че аха Русия да нападне...

    Двуличници!
  • 7 БОЛШЕВИК

    88 2 Отговор
    Това на снимката някаква вещица ли е? Много лунички има по лицето и старчески петна!

    Коментиран от #16, #33

  • 8 Мнение

    12 117 Отговор
    Путин стана смешен. Няма да посмее да нападне Украйна, защото ще си докара невиждани икономически санкции, а обикновените руснаци не могат да го понасят. От глупавата му външна политика НАТО се постегна и даже сега ще увеличи военното си присъствие по границите с Русия. Големият проблем е, че олигархичния кръг в Кремъл е свръхбогат, а руският народ е много беден. Като нашия Бибитко обещава светло бъдеще 20 години, а нещата стават все по-зле.

    Коментиран от #19, #25, #37, #65

  • 9 Бебчо

    21 1 Отговор
    Може ли да ми поДАРите няколко държави и да живея нормално ?
  • 10 другарят

    87 1 Отговор
    Как да не е решил бре американски "съюзници"! Нали ни казахте в средата на февруари, защото след нова година още не беше замръзнала почвата за танковете!?
  • 11 Hoho Boho

    79 4 Отговор
    "Путин още не е решил дали да нападне Украйна"

    Ставате смешни.
    Путин е Бог и ще реши дали да нападне Украйна.

    Хайде намалете пропагандата...
  • 12 IVAN

    82 3 Отговор
    ПУТИН НЕИСКА ВОЙНА ,А САЩ ИМ Е НЕОБХОДИМА ПОМИСЛЕТЕ ЗАЩО

    Коментиран от #18

  • 13 Смешници

    93 2 Отговор
    Едно време в класа си имахме една двойкарка която беше същата като тези от САЩ .Русия може ама не знаем дали е решил ама е решил ама не може да се каже кога ама ако решил кога ние не знаем ама ще е тогава ама то времето зависи ако замръзне ама ако не замръзне може Путин да е решил друго ама ако е решил друго не знаем какво той мисли ама ако мисли.Та ето това е мисловната мисъл на САЩ,някой разбра ли нещо което написах защото аз самия не.Та това е САЩ с тази мисловна мисъл са, но те ръководителите им не знаят къде е Украйна и въобще има ли морета около нея и ако има кои са защото до скоро слушахме такива глупости от една говорителка на правителството им.
  • 14 Град Борован

    6 70 Отговор
    Много се гордеем, че сме в НАТО и ЕС!!!

    Коментиран от #26, #50, #68

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    57 8 Отговор
    ПУТИН Е В ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ЯНЕ САНДАНСКИ ...
    ..... ДА ОСВОБОДЯТ ЛИ МАКЕДОНИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО ИЛИ НЕ
    ...... А УКРАЙНА Е В ПОЛОЖЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ - УПРАВЛЯВА СЕ ОТ АЛБАНСКАТА МАФИЯ

    Коментиран от #35

  • 16 Вещер

    50 1 Отговор

    До коментар #7 от "БОЛШЕВИК":

    Не е вещица бе. От белия дом е. Затва е толкова бела. Ма много кльоюава нещо. Теа там макдоналдс немат ли?
  • 17 Смешници

    49 5 Отговор
    Плашите гаргите,Проблема не е САЩ както повечето тук скимтят,проблема е Китай.Ако се стигне до санкциите обещани от САЩ,много повече ще загуби САЩ а Европа просто ще фалира.Русия ще загуби 50 милиарда според думите на САЩ ,а при прекъсване на всякакви отношения със САЩ означава следното,присвояване на интелектуалната собственост на САЩ,тоез техните патенти,а който не знае САЩ има интелектуална собственост за 5 трилиона долара.Това означава лек трус в сравнение със САЩ ,Русия до 2-3 години ще се възстанови но САЩ ще загубят трилиони долари и при неспазване на интелектуалната собственост в света ще настъпи финансов хаос.Точно това не желае Русия да даде повече свободно поле на Китай,а не че ги е страх от кухата САЩ.Но и търтеите САЩ осъзнават това,за това и виждаме ще ги изхвърлим от там а а няма да ги изхвърляме ,ще наложим санкции на банките,Ами и това е глупаво.
  • 18 БОЛШЕВИК

    49 2 Отговор

    До коментар #12 от "IVAN":

    САЩ искат война, защото им е омръзнал живота вече и търсят някой да ги довърши!
  • 19 НАТО

    4 26 Отговор

    До коментар #8 от "Мнение":

    усещам нова октомврийска революция 😁

    Коментиран от #62

  • 20 Смешници

    49 3 Отговор
    Най големите банки са с голямо руско участие,сити в САЩ ,френската societe,австрийската Raiffeisen,италианската uni kredit,немските Дойче банк и холандката инг.Това са големи водещи банки имат ли престава тези които говорят за санкции какво означава да повлечат 5-6 големи банки към фалит?? Така че ясно е че Русия не я е страх от санкциите на САЩ както сами се изразяват техните лидери но се страхуват че правят Китай много по мощен икономически което Русия явно не желае.Играта на нерви ще продължи докато САЩ най после решат че могат не само да изгубят лидерството си но и ще се окажат една разпокъсана страна от бунтовете които веднага ще залеят държавата която се научи да живее като търтей ограбвайки другите.Така че подробните на САЩ да не бъдат като папагали пишещи едни и същи глупости ,а да помислят и почетат малко повече.

    Коментиран от #51

  • 21 В.В.П.

    44 3 Отговор
    Путен в момента реже Украйна .По диагонал .Всички се правят на луди.Ни чули ни видяли..Такова е споразумението За всеки ще има.Джени ,се изразява много странно..Объркана глава.
  • 22 Шмайхер

    64 2 Отговор
    Краварите се чудят какво става . Путин ги направи на разногледи . Нали бяхя сигурни че още средата на Януари руснаците ще нападнат Украйна ? Или пък провокацията от страна на западняците нещо се обърка. Хохлите взеха да дават заден.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 специалист

    47 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мнение":

    И какви по големи санкции ще си докара. То с война или без война хиените ще продължат със санкциите . Така че няма какво да се промени.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 В.В.П.

    40 0 Отговор
    Много гадно лице има Джени.Саксонско грозно .А и как се изразява??.Малиии.

    Коментиран от #80

  • 28 От запаса

    27 7 Отговор
    Русия сбърка, че влезе в дълъг обяснителен режим. Трябваше в блиц война бързо да завземе поне източната част на Украйна, за да осигури нормална вода на Крим. Сега открито й се подиграват, като дори пускат чрез Испания "секретните" предложения. Ако ВП върне стохилядната армия назад ще изглежда унизително. Времето за нападение намалява, понеже март месец почвата става като блато и танковете ще минават значително по-трудно. Ако пък нападне, това вече не е същата слаба украинска армия от 2014 г. За 7 години Украйна е наблъскана с всевъзможно оръжие, отделно има 200 хилядна армия, която ще даде сериозен отпор. Да не говорим, че и НАТО с удоволствие ще поддържа дългосрочен конфликт. Ситуацията е патова - вероятно е възможен изход с дипломатическо решение между САЩ и Русия, но това ще е най-лошия ход за Байдън, понеже Тръмп вече се готви да се върне на президентския стол и го атакува, че е мек с Русия.

    Коментиран от #31, #32

  • 29 Смешници

    47 1 Отговор
    Така че до май месец очаквайте референдум в "сепаратистките"и и до края на годината включването им към Русия както стана с Крим .Това ще се случи другарчета и запада и САЩ ще гледат и примигват с очички сякаш пак не се разбрали как и какво се е случило.Но Украйна сама си разби и унищожи държавата,не можеш с 50 %. Руско население да вкарваш американци в страната си,защото тази половина има поне по един загинал човек във ВСВ и няма да допусне никога това,САЩ да влезне в домовете им.
  • 30 tomito

    20 0 Отговор
    Е тогава Вие как разбрахте?
  • 31 111

    40 5 Отговор

    До коментар #28 от "От запаса":

    Не се излагай,Русия първо не мисли да воюва,Украйна е 99% пред фалит,Путин скоро цялата ще я има без война,Второ и да има война няма да е с танкове,Русия не е на нивото от 2008,сега ще е по бърза с ракети и десантни войски и всичко приключва за седмица но не и цялата Украйна,трябват им от Днепър до Русия,другата ще е просто буфер между запада и Русия защото разпокъсана държава и фалирала никому не е нужна.
  • 32 в 21 век сме

    42 4 Отговор

    До коментар #28 от "От запаса":

    Какви танкове ? Всичко ще се решава от ракетите . Танковете ще стоят като отбранителна линия. А линията на украинската армия ще получи огнен вал.
    Цялото това разположение на армията беше заради украинците .Не руснаците се канеха да навлизат в Украйна , а хохлите в Донбас и Луганск .
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 фактъ

    2 52 Отговор
    Въпроса е само един защо Русия не връща Сибир на Китай Сибир никога не е бил руски?!

    Коментиран от #52, #75

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 друго мнение

    35 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мнение":

    Путин никога не е казвал ,ще напада окраина.просто предупреди че ако окраините се помачат да решат проблема сас донбас това ще бъде краят наокраинската държавност
  • 38 джим

    35 0 Отговор
    Егати жалкия моноспектакъл разиграват тия

    Коментиран от #42

  • 39 тая

    29 0 Отговор
    е била отличничката на помощното училище за деца със забавено развитие асоциирано към Харвард.

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 КОНТРАТА

    17 0 Отговор
    Кре. тенската държава САЩ!
  • 42 Цирк САЩ

    19 0 Отговор

    До коментар #38 от "джим":

    Тези са долнопробен Цирк!
  • 43 Клюкарка

    22 0 Отговор
    Вагината на Джеин Псаки е суха като Украинска газова тръба
  • 44 ХАН КРУМ

    25 0 Отговор
    гьобелсова пропаганда и нищо повече. от края на март 2021 г русия е изнесла част от силите си на границата с украйна. спомняте ли си почивката на путин и шайгу в сибир. и от тогава 10 месеца тези войски са там. но конфликт няма . след 17 декември2021 и писмените предложения на русия до сащ,започна това бясно лаене граничещо с психоза. за 10 месеца, нищо друго не се случи, освен изсипването в украйна на тонове западно оръжие ,което ,корумпето зеленски ,ще трябва да плати. и защо путин ще настъпи сега ,в препълнената с оръжие украйна ,а не го направи през март и април,когато тези оръжия ги нямаше?като ,вземем в предвид и думите на макрон ,че нато е в мозъчна смърт, сащ търсят вариант за реанимация. а това без конфликт и истерия не става.само , че европа си остава тъпа и не поумняла след две световни войни на собствена територия, разрушени икономики и нито една в северна америка. но в един бъдещ конфлик, територията на световния терорист сащ не е защитена и ще се понесе последствията за всичките зулуми по света след всв.
  • 45 Sion

    25 0 Отговор
    Краварска история..
  • 46 АУУУУУ

    4 21 Отговор

    До коментар #1 от "стани богат":

    те нека си реват.........изискват някакви измислени референдуми ....... но същевременно се кълнат във вярност на Русия....... засега резултатът от писаниците е.........НУЛАААА ....... РУСОФИЛИТЕ ЛАЯТ КЕРВАНА НА НАТО СИ ВЪРВИ
  • 47 vinety$

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "стани богат":

    кат ми закоментирате за война м/у армия въоръжена със свръхзвукови ракети и пешаци с нарамно оръдие и веднага се изаквам, идеалка сте за перисталтиката.
  • 48 Нико

    9 1 Отговор
    Не знам кой вярва на доказаното лъжливо овчарче...
  • 49 От страни

    21 1 Отговор
    Да ама вчера в конгреса са предложили да не чакад Путин да нападне ми да приложат санкциите за нападането преди нападането. Счупена джндърска логика - а иди ги разбери.
    Проблема че Русия разваля всичките планове за новия световен ред. Тя требваше да се распадн и да даде храна за тях ама не поиска и сега всичко е под заплаха - доларовата зона се распада а нито Русия е срината нито Китай. И кво да правят хората в кравария сега - ми да търсят предлог да натискат Рвсия, ми ако няма предлог значи трябва да го измислят. И ето - Путин иска да нападне Украйна - супер идея - ако нападне ще кажат нали казвахме, ако не нападне още по добре - ще кажат че го заплашиха та не нападна и ще продадат на украинците въздух.
  • 50 От страни

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "Град Борован":

    От кога Борован стана град? Доколкото помня едно обикновено село, дето спи и вечно ще спи. Поне така е казал Христо Ботев. А по полека с мечтите.
  • 51 От страни

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "Смешници":

    То и ведералната резервна система е на 88 процента руска, направена с руски пари които бяха после гепени. Тя Русия винаги идва да си прибере парите, поне така им казва Отто Эдуард Леополд фон Бисмарк-Шёнхаузен, Херцог цу Лауенбург. т.н. "железния канцлер".
  • 52 От страни

    16 0 Отговор

    До коментар #34 от "фактъ":

    Глупости пишеш. Сибир винаги е бил руски. Я си помисли за какво е правена китайската стена и къде се намира. И никога няма да бъде китайски, не защото китайците няма да посмеят а защото не им трябва. Северен Китай е незаселен или слабо заселен щото го смятат за студен, там живеят в селца като Борован или Алтимир. Градовете и населението са в централен и южен Китай.

    Коментиран от #84

  • 53 Мдааааа

    16 2 Отговор
    Ами само бай Дън знае кога трябва и кога ще нападне Путин... и требва да го съобщи на Путин да не му дойде из невиделица....
  • 54 мнение

    11 2 Отговор
    Пропаганда и фалшиви хипотези, за да оправдаят нечии скрити интереси!
  • 55 веселяк

    11 1 Отговор
    Отивам до комшйката и и заявявам, че комшията отсреща иска да я обича по груб и безкомпромисен начин. После заставам пред къщата на грубия комшия и почвам да викам-шшш, ооу, да оставиш комшийката, че ще и е за първи път! Не че комшията живее в тази къща, той даже не е и комшия. И така 7/24! После отивам при комшийката за да си получа наградата за защитата и-лУбоФ, груба и безкомпромисна!
  • 56 Рашка в колапс

    2 12 Отговор
    Няма да нападне ,щото няма да стигне цинка за ковчези .
    Украйна получи и продължава да получава отлични оръжия ,много по добри от руските.
    Но стигне ли се до война направо въздушен мост ще направат от доставки.
  • 57 Скакауец

    10 1 Отговор
    "Бих казала, че в повечето случаи... казвахме, че той може да нахлуе по всяко време. Това е вярно, но все още не знаем дали е взел решение", каза Псаки
    Драга Джен, това астролозите ли ви го подсказаха? Преди 80 - 90 години имаше един друг, който е вярвал на шарлатаните - астролози и накрая свърши в една бомбена яма насред Берлин...Не съм аз този, който може да дава съвети, но все пак недейте им вярвай, ами седнете и се разберете като цивилизовани хора, щото войната е изгодна само за шепа хора и крайно неизгодна за всички останали...Дори може да доведе до тотално унищожение на всичко живо на планетата, ако се объркат съвсем нещата...

    Коментиран от #71

  • 58 много сте умни кравичките ми те

    7 0 Отговор
    хахахахахаахххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахаххахахахахахахахахахахааххааха
  • 59 big

    17 0 Отговор
    Как така? Нали този месец щеше да бъде третото нападение според вас? Създадохте такава истерия, че само промитите мозъци ви повярваха! Русия няма нито интерес, нито желание да напада Украйна! Дори разполагането на военна сила на НАТО в Украйна не е проблем, те са почти на самата граница с Русия в Прибалтика, но въпроса е принципен! Една силна и могъща във военно отношение държава не може да приеме някой да се гаври с нея!
  • 60 мърша неземна

    10 0 Отговор
    м дааа, за разлика от вас решвате и влизате в Панаюа Гранада Виетнам Либия Ирак....Украйна
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Джени Психаки

    6 0 Отговор
    Показва с ръце какъв размер гумена играчка използва нощем сама в леглото!
  • 64 Некой си

    8 0 Отговор
    "Неизбежна евентуална инвазия..."
    Това само джен може да го каже!
    Докато обмисля как шести амеркански флот да стигне до бреговете на Алма Ата, след успешното му дебаркиране на пристанището в Минск.
  • 65 Морски

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мнение":

    По добре занапред не си давай повече мнението, не си компетентен по темата!
  • 66 Kcaniba

    3 1 Отговор
    Тоя некадърнитет си мени мнението като носните кърпички!!! Срам и позор фаш!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 4567

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Град Борован":

    Я по-полека с белото. Март месец ще пееш друга песен.
  • 69 глиндера

    5 0 Отговор
    Путин го каза преди 2 месеца ама тия нали са заешки сърца все трябва друг да вади кестените и сега какво стана сумати армия в бг залудо великата америка се н..ра ако нападне уса ще викат е ок щом искате като с севена корея перуката ще напада и китай му викат аре чиба бе помияр и той подви опашка та ако Путин искаше да напада нямаше да чака 1 година жалка ралта
  • 70 Пародия

    4 0 Отговор
    А журналистите на БТВ и Нова са се снишили в окопите на украинската граница и всеки момент очакват щурм...
  • 71 9549

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "Скакауец":

    Приятелю, ти си широкоскроен и мечтател. Което е много хубаво нещо. Но да ги слагаш в "А" група ... мнооого си ги надценил. Къде в действията и изказванията им видя нещо цивилизовано??? Досега от тях светът е видял единтсвено и само груба агресия. "...ами седнете и се разберете като цивилизовани хора" - това няма как да стане, те дори не разбират смисълът на тази дума и никога няма да го разберат - такова им е образованието, такава им е културата, такъв им е генът. Ако го разбираха, нямаше да се излагат така - ще нападне, нема да нападне, ама чака да се втвърди демята .... луда работа.
  • 72 мародер

    7 1 Отговор
    Интересно! Цял ден ни дума ни вопъл ни стон за Руската агресия и едва снощи нещо като оправдание за истерията на западащият западен свят от последните два месеца!?
  • 73 мучо

    6 0 Отговор
    ама тази както си е разперила ръцете е способна на всичко...........да направи...........
  • 74 Със сламка

    9 1 Отговор
    Путин просто им пие силиците на хохолите със сламка. Държи ги на нокти и те доскоро се самонавиваха. Руснаците си правят планови учения,а на хохолите им мръзнат цифките и топките в окопите цяла зима. Да държиш 120 000 души в окопи цяла зиме е разход на огромен ресурс. Инвестиции и туристи не идват,а населението в близост до Донбас,Луганск и Крим постоянно се изселва,производства замират. Зеленски като хитро еврейче усети това и нададе вопли да се спре пропагандата,но краварците по инерция продължават и ако продължават така ще се изпокарат със Зелински. Току виж и на него ме направят Майдан.
  • 75 мародер

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "фактъ":

    Ха ха ха, Боже какъв фейк!!!
  • 76 Цеко Цирконя

    1 7 Отговор
    С какво ще нападнат ? С Армата ли ,който е само за паради ? Или с Цирконя

    Няма да нападнат защото много бързо ще лъсне каква карикатура е руската армия

    Коментиран от #78

  • 77 Хахахаха

    6 0 Отговор
    много весело заглавие, не бил решил още... Той няма намерение да напада Украйна, ама на САЩ много им се иска.
  • 78 25852

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Цеко Цирконя":

    Значи тия лъжат непрекъснато и създават паника. Те много добре знаят, че руските оръжия не струват, обаче въпреки това псакито лъже и нагнетява обстановката. Провокира ли война нещо или така ни се струва на всички? Не е нормална тая работа.
  • 79 сноу

    1 0 Отговор
    И що се тревожиш ма писако ...той като реши първо на тебе ще каже...
  • 80 сноу

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "В.В.П.":

    Всички джените и жакита са грозни ,само в холивуд стават убавици..
  • 81 Eeeeee

    1 0 Отговор
    бай Дън знае кога трябва и кога Ще напада .... да му каже на путин
  • 82 Мамини фронтоваци

    4 0 Отговор
    Доброволци се стягат усилено за фронта...
    Пасито боядисва трабанта в цвят каки, Ал.Йо подготвя специални санкции лично за Путин и се бръсне с брадва, синоптичката на ЧЕХЛЬО шие байрака, елена кремтодорова събира кремчета за фронтоваците, перукан ненчев КОПАЕ окопи на фронта, жълтопаветчици оформят пърформанси и събират провизии .... абе на война отиват!!!

    Коментиран от #85

  • 83 Факт

    1 0 Отговор
    Важно е цената на газа който сащ купуват от Русия и продават на Европа да расте!
  • 84 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "От страни":

    Що се занимаваш с неграмоти!?
  • 85 сноу

    2 0 Отговор

    До коментар #82 от "Мамини фронтоваци":

    Въх-въх ...днес викам я да припна да видя моцко, дали е дакарал в отбранителен цвят трабанта...Намирам снажен левент ,изпъчен с юнашка осанка наш моцко, ама до черно бмв..Питам скромно -къде и как е трабанта а той ..а-а той беше за цирка на балъците...Не щеш ли появява се алйо ама лют и гневен ...нямало за него униформа ,трябвало от 5 една за него да скалъпят, а дългът го зовял..Питам скромно -кой дълг а той ,как кой -към банките...От ъгъла наднича срамежливо ленчето ,ама никой не смее да я покани ,че нали знаят клептоманските мурафети..
  • 86 не може да бъде

    1 0 Отговор
    След като САЩ и "партньорите"раздуха немоверна паника последва логичното следствие -икономиката на Украйна се срина.Тя и иначе не е била в особено добро състояние и паниката само е влошила положението.Ако сега държавният департамент обяви ,че руснаците са решили не само да се въздържат
    от нападение,но и да капитулират пред Украйна без война дали това ще доведе до небивал подем !?
  • 87 ТАЯ НЕ БИХ И РАЗРЕШИЛ И ВОДА ДА СТОПЛИ

    0 0 Отговор
    А БАЙДЪН Я СЛОЖИЛ ГОВОРИТЕЛКА , КОЕТО МЕ КАРА ДА МИСЛЯ ЧЕ В САЩ Е ПЪЛНО С КРЪСТОВИЩА !