Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 12:50 1 117 15

Вучич: Дано САЩ и Русия се разберат

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • русия

Очаква мирно решение

Вучич: Дано САЩ и Русия се разберат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Сърбия обяви, че се надява американските и руските представители да намерят решение на своите противоречия, съобщи ТАСС.

Мирът е нещото, което Александър Вучич се надява, да бъде запазено. Допълни, че Сърбия постига страхотни успехи.

Това скоро ще бъде разбрано. Тогава и сръбските граждани ще започнат да се завръщат в своята държава.

Той обяви, че единственото, което може да забави страната, е голям международен проблем. За това и смята, че САЩ и Русия могат да намерят решение.

Това решение трябва да бъде мирно. Реално всяка страна би подкрепила такъв подход.

Това ще позволи на Сърбия да продължи своя път напред.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вучич

    11 0 Отговор
    Да не забравя да почерпя просто Кирчо, че Тиквата ми построи тръба с руска газ. Хариза на Путин 3,5 милиарда от кинтите на племето в територията.

    Коментиран от #14

  • 2 Сръбските управници са българомразци

    8 3 Отговор
    Знаете ли, че всяка година на 8 септември в центъра на Босилеград, на три крачки от паметника на Левски, се отбелязва „Денят на освобождението на Босилеград от българската фашистка окупация“?

    Антибългарската пропаганда в Република Сърбия продължава целенасочено и систематично и че дори и неговата домакиня премиерката Ана Брънабич и нейните министри съвсем не се свенят от антибългарски изказвания, когато трябва да омаловажат постиженията на европейска България.

    Да не забравя, че в Босилеград и Цариброд няма работеща икономика, но български бизнес не се допуска да предложи работа и поминък на населението. Две български компании ВАЛЕНА и КАЛИНЕЛ буквално бяха изгонени от Босилеград, а стотици босилеградски семейства оставени без работа и препитание, напуснаха родните си домове.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 CFC

    1 0 Отговор
    А дано...
  • 5 чехмед

    1 0 Отговор
    бъди рахат ,ще се разберат!
  • 6 Србин

    4 6 Отговор
    Ние србите и б угарите обичаме само Расия!
  • 7 Докога ще подкрепяме Сърбия за ЕС ?

    3 0 Отговор
    Кой най-сетне ще постави въпроса за международните рудодобивни компании в Босилеградско, които замърсяват питейните и речните води с тежки метали и въздуха с фини прахови частици далеч над всички допустими норми? Вследствие на това, смъртността в Босилеград се увеличи многократно, а здравеопазването не е в състояние да окаже специализирана медицинска помощ на нуждаещите се. И че вече застрашава и българските общини в България.

    Кой забравя да настоява средствата по Програма за ТГС INTERREG-ИПП България - Сърбия 2021-2027 в размер на 38 милиона евро да бъдат използвани рационално в Западните покрайнини– за инфраструктура, откриване на нови работни места, здрава околна среда, здравеопазване, опазване на културното наследство, развитие на демокрацията, а не да се пилеят за театрални работилници, велоалеи, селски площади и пр.?Кой трябва да настоява, че всяка инвестиция в българските общини в Сърбия е инвестиция в добросъседските отношения между България и Сърбия, мира и сигурността и европейското бъдеще на Западните Балкани?
  • 8 Плескавица

    6 2 Отговор
    Сърбите се хранят 99%от Европа.Китайците ги използват като евтина работна ръка в центъра на Европа.Само намек за санкции ще фатално за сръбската икономика.
  • 9 долу сащ

    3 3 Отговор
    никой не се е разбрал до сега със сащ, защото лъжат безцеремпнно. обещаха нато да не се разширява, откраднаха сделката на франция за подводниците, сделката на гърците с израелски газ и т.н. прецакват всички съюзници от до
  • 10 Вучич продължава наум:

    5 0 Отговор
    "Защото ако не се разберат ще бъдем надупени и от американците,и от руснаците."
  • 11 Фактология

    0 1 Отговор
    Западът е гола вода.Изтокът е наситена вода.Много Менделеев бе! И оттам идват врескотиите..
  • 12 поп Богомил

    2 3 Отговор
    Няма как да се разбере доброто със злото, не се смесва водата с маслото. Американците са единствените които са провели пълен геноцид, избили са много народи, етноси и племена до един.
  • 13 Кво ти пука бе джукан

    1 0 Отговор
    нали вие сърбите с всички сте дупе и гащи?
  • 14 Амиии

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вучич":

    На Путин 3млрд за пАток, на хамериканците 3 млрд за рисунки:)))) на канадците 40 млрд от златото... абе само харизваме ние.. Големи алтруисти сме.
  • 15 Цингарела

    0 0 Отговор
    И тоз не си е пил хапчетата
Новини по държави: