Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 16:32 9 995 22

Русия с коментар за САЩ

  • русия-
  • доклад-
  • сергей лавров

Страната говори за отговорите на САЩ

Русия с коментар за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия получи американският отговор на предложенията за стабилност и той е внимателно разгледан. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Американският отговор се състои от две части. Първата разглежда основните теми.

Те са свързани с руските идеи за всеобща стабилност в региона и връщането към договорени споразумения. Страната не е удовлетворена от американската позиция по въпроса.

Всеки отговор е бил внимателно проучен. Русия се е интересувала основно от позицията на САЩ.

Лавров обясни, че е ясно коя държава има водещата роля в западната група. Повтори, че е очаквал различен подход към основните предложения.

В момента руските представители изготвят доклад, който ще бъде предаден на западните страни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лавренти

    98 9 Отговор
    Говедарите не искацмир и спокойстви в Окрайна. Говедарите се издържат и с интриги и войни навсякъде по света има ли война те са там в дъното!
  • 2 На кратко

    70 8 Отговор
    Ядрен отговор за джуишите и да одат да печатат долари на Марс.
  • 3 гост

    27 6 Отговор
    изтървахме коня. 😄😄
  • 4 Монгола

    93 5 Отговор
    САЩ са основен световен интригант за
    дестбилизация и да си продават оръжията. Отпуснали били от Вашингтон 200 милиона за оръжие на Киев, обаче уговорката е Киев да купува от САЩ демек само въртят парите и военнопромишления комплекс в САЩ да получи нови 200 милиона долара извън бюджета за отбрана ! Игрите на чичо Сам.

    Коментиран от #7

  • 5 Славянски кривоглед брат

    7 67 Отговор
    Пратете някоя рецепта за сирене клоуни ватирани..
  • 6 ТттТ

    92 9 Отговор
    Адекватно мнение и позиция.Абе Путин е събрал едни от най-добрите дипломати и политици на днешното време.И можем само да се радваме,че това е така и да благодарим на Путин-защото някой друг отдавна да беше теглил една май...а на лумпените от западният политически елит.

    Коментиран от #11

  • 7 да питам

    9 42 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    САЩ ли вършеят в африка в момента?

    Коментиран от #8, #9, #10, #18, #19

  • 8 Африка

    44 6 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    ... е с голяма буква!!! Ако прочетеш внимателно "Шахматната дъска" на Бжежински ще видиш, че за Африка има само един абзац и той е нещо от рода, че е провален континент и не го интересува!!! Така че това е реалната "геополитика" на американския империализъм!!!
  • 9 Монгола

    59 4 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Ми то чичо Сам не е спрял да дестабилизира Африка с преврати като се почне от Ангола, Судан, Нигерия, Зимбабве, Заир и се стигне до Египет, Алжир, Мароко.. също и цетрална и
    Южна Америка Чили, Еквадор, Гватемала, Панама, Никарагуа, Куба..
  • 10 Питай

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Какъв ти е проблема, че немогат да се сетя 🤔
  • 11 Бамбука

    28 5 Отговор

    До коментар #6 от "ТттТ":

    В България - Шиши ли е избраника, или Доган, или ББ ? Е, платихме си заради спокойствието на нашите "дипломати" доста милиарди и какво получихме ? Един .. палец между средния пръст и показалеца. Та , колко практични да се опитваме да бъдем във нашите взаимоотношение с "големия " брат ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Разбра се кои са страхливците,

    52 2 Отговор
    САЩ се плашат и от сянката си. Докато руснаците не им начешат задниците, краварите няма да мирясат. Руснаците са си казали думата, че ще стрелят по самолети, ракети и кораби. Ако им стиска, нека САЩ да атакува, последствията са ясни.
  • 14 Махно

    6 44 Отговор
    Горките руснаци, те не знаят какво ги чака. Докато търпят тази клептократична клика да ги управлява няма бял ден да видят. Да живее многострадалния руски народ !

    Коментиран от #16

  • 15 спасов

    32 0 Отговор
    Хайде, споразумявайте се! Няма нужда от война!
  • 16 Ватникът

    29 2 Отговор

    До коментар #14 от "Махно":

    Казва се ,,Да живее Русия,!!.
  • 17 това

    29 2 Отговор
    това ли е американската демокрация а и на НАТО да заграби още каквото може анали беше миролюбив характер сега си личи ясно
  • 18 Я дай пак

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Тия африкански държави да не би да са свободни? Баболюбът да не би да им кара хуманитарна помощ, само?
  • 19 Я да вземеш

    2 10 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Да прочетеш кво пише по въпроса ню йорк таймс! Ако можеш?!
  • 20 Янките

    11 2 Отговор
    не издържаха изпита. Ще ходят на поправителен
  • 21 Ето Путин виноват

    27 2 Отговор
    Тоя дъртак в Капитолия с начинаеща деменция иска да запали света. И без това носи две глътки въздух, нема да разбере даже от какво е умрел. Трябва да им прожектират филм на тия политици и дипломати кадри от Хирошима и Нагасаки. Белким им се наместят кабелите да прогледнат. Във всички войни най страшен е, ужаса в очите, мъката и страданието на децата!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания