Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 15:00 15 397 93

Докато светът гледа към Украйна, Путин обърна поглед към Балканите

  • русия-
  • владимир путин-
  • балкани-
  • босна и херцеговина-
  • александър вучич

Сърбия официално обяви неутралитет в конфликта между Москва и Киев, криещ рискове от избухването на голяма война в Европа

Докато светът гледа към Украйна, Путин обърна поглед към Балканите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Насред очакванията за евентуална руска инвазия в Украйна руският президент Владимир Путин изпраща секретаря на Съвета за сигурност на Русия на Балканите, където Москва се опитва да запази влияние главно чрез своя съюзник Сърбия, съобщава "Асошиейтед прес", позовавайки се на доклади.

Вчера сръбските проправителствени медии съобщиха, че се очаква Николай Патрушев да пристигне в Белград през следващите дни за разговори с президента на Сърбия Александър Вучич. Москва не е направила изявление относно пътуването на Патрушев.

Съобщава се, че акцент на разговорите ще са твърденията на Москва, че "наемници" от Албания, Косово и Босна се изпращат, за да се бият на страната на украинските правителствени сили срещу проруските сепаратисти на фона на опасенията от руско нападение.

Миналата седмица официални лица от Албания, Косово и Босна отхвърлиха тези твърдения, направени от руския външен министър Сергей Лавров.

Има информация, че в Косово, Албания и Босна и Херцеговина се вербуват наемници, за да извадят Русия от равновесие , обяви Лавров преди дни и допълни, че Кремъл проверява тези сведения.

Вчера Вучич свика среща на висшите служители по сигурността на Сърбия, които също са обсъдили докладите за "наемници" от Балканите, които отиват в Украйна. В миналото десетки сръбски бойци са се били в Източна Украйна, но на страната на проруските бунтовници, уточнява "Асошиейтед прес".

Сърбия официално обяви неутралитет в конфликта между Русия и Украйна, криещ рискове от избухването на голяма война в Европа. Въпреки това сръбските държавни медии категорично подкрепят Москва в противопоставянето ѝ със Запада, разпространявайки безкритично руската пропаганда.

Независимо че официално се стреми към членство в Европейския съюз, Сърбия отказа да приведе външната си политика в съответствие с 27-членния блок, като вместо това засили своите политически, икономически и военни връзки с Русия и Китай.

Все по-автократичният Вучич, който е изправен пред общи парламентарни и местни избори на 3 април, започна кампанията си миналия уикенд, заявявайки, че докато е на власт, Сърбия никога няма да се присъедини към НАТО и ще поддържа тесните си връзки с Москва и Пекин.

Като доказателство за укрепването на връзките между двата славянски съюзника, Сърбия и Русия наскоро сформираха "работна група", чиято задача е да се бори с народните бунтове, известни като "цветни революции", които висшите служители на сигурността на двете страни определиха като инструменти на Запада за дестабилизиране на "свободните държави".

Западни официални лица обвиниха Кремъл в "зловредно" влияние на Балканите, което е спомогнало за разпалването на вълна от национализъм, заплашваща да разруши мира в Босна след войната от 1992-95 г., да възобнови въоръжения конфликт около Косово, което се отдели от Сърбия през 2008 г., и да доведе до политически проблеми в страните членки на НАТО, Северна Македония и Черна гора.

Москва многократно отрича тези твърдения, въпреки че твърди, че Босна, Сърбия и Косово никога не трябва да се присъединяват към НАТО.

В момента Босна е в разгара на политическа криза. Вчера външните министри на ЕС проведоха среща в Брюксел, на която обсъдиха начини за деескалация на напрежението и предотвратяване на евентуалния разпад на етнически разделената балканска страна. Босненските сърби, които имат подкрепата на Сърбия и Русия, заплашват да се отделят от федерацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиква Стайл

    59 170 Отговор
    Ела куче краставо, ела на Балканите да ти избием зъбките.

    Коментиран от #8, #29, #72, #75, #82, #84

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Зззз

    174 57 Отговор
    Чакаме те и в България с нетърпение додея ми от евроатланничесси ценности и пропаганда на примитивно ниво.
  • 4 hmhmhm

    199 61 Отговор
    Сърбите пак ще дойдат по-прозорливи от България!

    Коментиран от #21, #50

  • 5 Фактология

    79 142 Отговор
    Кремълският режим все повече заприличва на нацисткия като се констатират опасни паралели между уж потисканите малцинства в Судетланд и в Донбас.

    Коментиран от #64, #83

  • 6 Баце

    146 75 Отговор
    Здраствуйте братушки. С хляб и сол Ви чакаме на Русе, Свищов в Бургас и Варна.

    Коментиран от #9, #14, #26

  • 7 АБВ

    44 58 Отговор
    Гадни подлоги
  • 8 Bbbbbb

    56 17 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Жесток си,грешка Жалък си
  • 9 бургаска майна

    27 36 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    Има да чакате!
  • 10 Бесен_ Язовец

    73 30 Отговор
    Руската армия ви чака в Донецк балкански наемници ще ви пуснат корпуса от чеченци специално за вас, те много обичат терористите!
  • 11 Българка

    50 69 Отговор
    Путин иска да подпали Балканите ли?

    Коментиран от #46, #85

  • 12 Хихихи

    73 13 Отговор
    Пък Китай обърна поглед към Тайван
  • 13 българин

    88 91 Отговор
    България е европейска и демократична държава, никога повече под руския ботуш!
  • 14 Тиква Стайл

    33 64 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    Елате, елате страхливци, в Бургас вече ви чакат Адидас-батките от кв. Меден Рудник да ви любят. Ама без цветя и мили думи.

    Коментиран от #23

  • 15 да бе

    51 57 Отговор
    дори шумадийците не са толкова екзлатирани от джуджешките действия, колото са нашите петоколонници ... цял свят, в т.ч. и китай, не признава окупацията на украйна, а нашите предатели мятат хайвер по челата си от мисълта, че ще дойдат пак да ни поробят тия скотове

    Коментиран от #20

  • 16 Мамул

    106 26 Отговор
    Пак ще се учи руски! И много атлантици ще си спомнят, че имат бащи комунисти, както и че много от тях са завършили в СССР и са били агенти на ДС. Ще пореват, че са били "изнасилени" от евроатлантизма и са го приели "на ужким" и ще развеят руското знаме. Манталитет балкански, важно е да отредим родата и децата.

    Коментиран от #38

  • 17 Бамбука

    35 28 Отговор
    Първо напускаш Русия, преселваш се на Балканите, после идва армията да те защитава през Черно море, да защитава инвестициите вложени в Шиши-Миши.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мда

    65 16 Отговор
    А високопарните и твърде объркани в моралните си ценности западняци, така и не разбраха, че подкрепяйки македонизма, всъщност подкрепят сръбския национализъм, който е най-големият проводник на руските имперски интереси на Балканите ! Е, рано или късно, глупостта се наказва - природен закон !

    Коментиран от #24

  • 20 Един

    66 19 Отговор

    До коментар #15 от "да бе":

    Много нашенци са с робско съзнание, все чакат някой да ги оправи, някаква силна ръка, батюшка и тем подобни.
  • 21 Едва ли

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "hmhmhm":

    Колкото и да са прозорливи, ние сме до Босфора!
  • 22 Никой

    46 71 Отговор
    Вън руските орки от България.Не искам нито един руснак да ми се мярка пред очите .Дори и такъв избягал УЖ от режима на Путлер . Скрити зелени човечета.

    Коментиран от #27, #77

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Абе

    42 6 Отговор

    До коментар #19 от "Мда":

    Бай ти Даун не се интересува от македонизъм тинтири-минтири. Тях ги интересува да отрежат Русия от топло море. Затова и в Црна гора има политическа криза.
  • 25 1944

    9 27 Отговор
    вовачка се оплаква на сашка от батковците. накрая госпожа лиз тръс ше ги напердаши двамата и ше ги изгони от детския сад. пък тях никой не иска да ги приюти.
  • 26 Какви братя са ти тея диваци бе😂😂😂

    26 28 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    Сичкото росороб озверело😂😂😂
  • 27 Брей

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "Никой":

    Голям демократ си бил. Макар за теб демокрация е там, където управлява демократическата партия.
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 4 Отговор
    МИР МИР МИР
  • 29 Смешник

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Ти си първия ще се покриеш бре,голям избиваш на зъби се извади,посмешище.

    Коментиран от #41

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор
    КАКВО ПОСЕЕШ ТОВА ЩЕ ЖЪНЕШ
  • 31 Отпред отзад

    19 7 Отговор
    У. Нас много Тикви за едене има Чукаме ги наесен.
  • 32 ПараШут

    47 22 Отговор
    Косоварите и албанците ще ядат бахура, Путин и Вучич отдавна им готвят манджата, като първо ще отделят Република Сръбска от Босна , за да им преградят пътищата на север. Защо най-голямата говедарска военна база в Европа се намира в Косово, за оказване на натиск върху Сърбия, разбира се и за осъществяване на проекта велика Албания, включващ Косово и Македония, а ние им трябваме заради продължението към Черно море и Русия! Балканите ще замиришат на барут съвсем скоро след като отанците се провалят окончателно във фашистка Украйна!

    Коментиран от #45, #55

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Балканец

    26 28 Отговор
    Сега и балканите ще се отцепят от хватката на Европа и нато!
  • 35 НАШИТЕ ТЪПОЪГЪЛНИЦИ НЯМА НАЧИН ДА НЕ

    48 15 Отговор
    ВЗЕМАТ ГРЕШНАТА СТРАНА - КАКТО ВИНАГИ ! СЪРБИЯ БЕШЕ ДОБРЕ БОМБАРДИРАНА ОТ САЩ И НАТО И МНОГО ГИ ОБИЧА ........... БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕДАТЕЛИ !
  • 36 геополитик

    19 11 Отговор
    путин щи обяви балканите за независима територия!
  • 37 Просто Русия

    34 36 Отговор
    Русия се опитва да активира Сърбия за разпалването на горещ конфликт на Балканите, а нашите русофилковци-посе..ковци се гърчат като отровни
    змии в пазвата на Европа и Нато. Които са ни приютили незаслужено в дома си и ни хранят от съжаление. Русофилството, когато си член на отбранителен съюз и смучеш от данъците на европейските държави, е престъпление. Русофилите в тази ситуация са изменници и руски диверсанти. Те трябва да бъдат преследвани от Закона и то от даскалите които промиват мозъците на децата ни с руски лъжи, до пРезидента, който срами държавата и народа ни с предателското си поведение. Проклятието на България е Русия, а мизерията на българите идва от Русия, простотията на управниците ни е функция на тяхното русофилство. Да обезоръжиш държавата си когато вековниъе и врагове се въоръжават и зъбят по границите ни е национално предателство от най-престъпен тип.

    Коментиран от #40, #59

  • 38 Славянски съюз

    24 8 Отговор

    До коментар #16 от "Мамул":

    Самата истина човече! ние поне следваме удеала който са следвали и пра дедите ни,а тези от комунисти и приятели на Русия се продадоха за една чиния боб с наденички такъв ни е "елита".
  • 39 Този е страхливец и предател

    9 16 Отговор
    Неутралитет ли ще си плати Европа де спре инвестициите към Сърбия не иска да се мокри но ще бъде аут от Европа
  • 40 Славянско братство

    22 25 Отговор

    До коментар #37 от "Просто Русия":

    Плюя на нато и европа мразя ги в душата и съм готов да се жертвам.

    Коментиран от #44, #47

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 За това после ги бомбардират е такива

    8 15 Отговор
    Които не искат да взимат страна
  • 43 На нож

    25 25 Отговор
    Скоро в България атлантиците ще пропищят жестоко
  • 44 НАТО

    21 16 Отговор

    До коментар #40 от "Славянско братство":

    бърже на вагона за Донецк и Лиганск!
  • 45 Любен Пандев

    21 27 Отговор

    До коментар #32 от "ПараШут":

    Сега Сърбия и другите руски подлоги трябва да бъдат натикани в миши ГАЗпром.
    Ако има мъже в ЕС и НАТО.

    Коментиран от #89

  • 46 Морски

    29 16 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Путин не подпалва нищо,подпалвачите са други.Празноглавите васалски политици като нашите само поддържат огъня,без значение дали той гори и под техните г...ове

    Коментиран от #54

  • 47 Просто Русия

    16 18 Отговор

    До коментар #40 от "Славянско братство":

    Защото си лузер. Хващай пътя към Сибир. Там китайците ще ти опънат жартиера.
  • 48 45 ГОДИНИ АМЕРИКА НЕ ДОЙДЕ ДА НИ СПАСИ

    35 15 Отговор
    ПОАСЛЕ 32 ГОД. ЯДЕМЕ КОРАБА С РАЗВАЛЕНА ЦАРЕВИЦА И КУПИХМЕ САМОЛЕТИ ОТ 1960ТА ГОДИНА МОДЕЛ .......... ПО - СТАРИ НЯМАЛО ! СЕГА И РУСКИ БОМБИ ИСКАМЕ ................... ТОЛКОВА МАЛЪК , А ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТ НАРОД СМЕ - БЕШЕ КАЗАЛ ЖОРЖ ГАНЧЕВ !

    Коментиран от #51

  • 49 Ами сега

    12 4 Отговор
    “Въпросът за признаване на независимостта на ДНР и ЛНР не съществува, заяви министърът на външните работи на казахстан Мухтар Тлеуберди. Той поясни, че Казахстан разглежда този въпрос като основаващ се на международното право и принципите на Организацията на обединените нации”.
  • 50 бтр

    20 14 Отговор

    До коментар #4 от "hmhmhm":

    Те по неволя са на другата страна , след бомбандировката , да не би да влязат в НАТО . Иначе и сръбските политици сега щяха да лазят като нашите .Македонците дават мило и драго за ЕС....да ги пита човек с кой акъл . В СМакедония все още е като в България при соца ...хората се разхождат по улиците през ноща без страх, че ще ги нападнат , оставят си колите незаключени без страх , че ще им ги откраднат....
  • 51 Антигербер

    15 10 Отговор

    До коментар #48 от "45 ГОДИНИ АМЕРИКА НЕ ДОЙДЕ ДА НИ СПАСИ":

    ТИЯ САМОЛЕТИ ГИ КУПИ ББ - ПУТИНСКО ПРОКСИ!
  • 52 Дивото зове

    24 22 Отговор
    Тия са по зле и от туземцита. Руснака е още в XlX век. Вън всички руския подлоги от България и затвор за тия дето ограбиха родината.
  • 53 Ясно

    29 11 Отговор
    Косово скоро се връща в Сърбия. Щом руснаците измислиха косовари в Украйна, ясна е работата. Скоро ще измислят нещо и за българите. Само гледайте.

    Коментиран от #62

  • 54 Бамбука

    9 7 Отговор

    До коментар #46 от "Морски":

    Подкрепям смяната на властта у нас - Дебелия президент, Ахмед председател на НС, Костя премиер !
  • 55 Любен Пандев

    20 16 Отговор

    До коментар #32 от "ПараШут":

    Глупаче, сега Сърбия и всички други руски анклави ще бъдат "интегрирани", за да не мътят водата в тила ни. Между тях и бг русофилите ще ядат пердаха. Защото са предатели, дезертьори.

    Коментиран от #60

  • 56 Ха сега де

    20 5 Отговор
    Ново преразпределяне на света кому е нужно и защо цената ще е жестока.
  • 57 Българин

    25 24 Отговор
    България никога не се е откъсвала от пагубното влияние на кремълските чекисти. България има силно властово пропутинско лоби във всичките си държавни институции - президентство, Мс и НС. Неговите интереси не съответстват на националния ни интерес. Който отрича, че България е мишена на Кремъл, е или глупава жертва на руската пропаганда или умишлен хибриден съюзник на Путин.

    Коментиран от #61

  • 58 Абе,

    31 17 Отговор
    Вучич е умен,не подлога краварска !
  • 59 Ала бала

    5 9 Отговор

    До коментар #37 от "Просто Русия":

    Просто си глу...пак, драги!!!
  • 60 Хи хи хи

    22 10 Отговор

    До коментар #55 от "Любен Пандев":

    А българските американофили кво ще ядат? Ще ни обадиш ли?
  • 61 Я Я ни

    15 4 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    обясни кир-чо и кокорчо и те ли са путински агнети или...? Не понасям тиквата, да си наясно.
  • 62 нищо не ти е ясно

    15 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ясно":

    и няма какво да измислят. укронацистите стрелят с боеприпаси произведени в арсенал.
  • 63 Аз съм българче

    10 15 Отговор
    Колко години малка България хранеше СССР дали не ги гони таз носталгия,или просто любов хахаха едва ли поживим видим.

    Коментиран от #65

  • 64 ще ни

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "Фактология":

    обясниш ли и за "демократичната" полиция в Канада и Австралия?
  • 65 ХАХАХАХАХАХАХ

    22 7 Отговор

    До коментар #63 от "Аз съм българче":

    А сега внасяш даже и доматите от Турция ХАХАХАХАХАХАХА щото си мноо демократ
  • 66 СТРАШНОТО ИДВА КОГАТО ПУТИН ПОТЪРСИ БОКО

    19 5 Отговор
    И ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ - СТРАШЕН СЪД ЩЕ ИМА ТУК НА ЗЕМЯТА ! ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ПАК ИЗБОРИ - ПОСРЕД ЛЯТО !
  • 67 Матей преображенски

    19 12 Отговор
    А България къде забравихте,или мислите Путин да е доволен от прехвърлянето на подкрепления от З.Европа,от наличието на военовъздушни бази на американците,от все по-просташкото говорене на управниците ни?С признаването на ДНР и ЛНР се стартира процеса на изтикване на нато,наруши се неустойчивото равновесие и лавината тръгна.Започна руския план Б.В изказването на Путин забелязах само един емоционален момент ,когато каза ,че ще покаже на украинците какво е декомунизация,сякаш искаше да каже де-фашизация,прозвуча като закана,и с пълно основание.И тук има нужда от дефашизация и ликвидация на мафията,което е предстоящо.
  • 68 Ммм...да

    17 9 Отговор
    Босненските сърби ще бъдат към Сърбия ! Македония към България никога! Защото ни го сложиха отзад с ЕС и НАТО.
  • 69 Гочо

    11 12 Отговор
    За какво ни е Сърбия в ЕС...Троянският кон на Русия.....
  • 70 ПУТИН КАНИ БОКО И ПЕЕВСКИ ДА МУ ДОНЕСАТ

    17 4 Отговор
    ЦЯЛАТА ОТКРАДНАТА СУМА НА ДЪЛГАТА БЯЛА МАСА ! ВЕДНАГА !
  • 71 ухаа

    13 7 Отговор
    Като нищо американците ще ни изтъргуват на Путин.
  • 72 Роко

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Голям избивач
  • 73 АУУУУУ

    11 3 Отговор
    СЪРБИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ....МАГАРЕ И КОСМОС ........КОГАТО МАГАРЕ ПОЛЕТИ В КОСМОСА ТОГАВА И СЪРБИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕВРОПА .....
  • 74 Драган

    9 3 Отговор
    Чудя се как Вучич не каза че тези наемници са българи изпратени да унищожат Русия той много харесва да говори небивалици
  • 75 Голем смях

    10 13 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Малко ги клахме в Добруджа през ПСВ.Сърбали са ни попарата тези изчадия.На 03 03 2022 се навършват 104 години от подписването на капитулация на Русия ..пред България и съюзници .Датата е избрана от българската делегация за да унижи руските орки за примирието от 03 03 1878г.

    Коментиран от #78

  • 76 Идиом

    3 1 Отговор
    Браво!
    Не се бъркат там, където два големи звяра си ги мерят!
  • 77 Консерватор

    9 3 Отговор

    До коментар #22 от "Никой":

    Проблем, са ни институционализираните от руската имперска и нашенската русофилска пропаганда индивиди.
    Никога няма да чуете руснак,сърбин,грък,турчин или немец да вземе страната на чужда държава срещу позицията на собствената си.
    Тукашните продажници са толкова нагли ,колкото са и прости.В техните представи, като дойде Путин проблемите в държавата ще изчезнат яко дим,и ще настане един живот.Национализация ,съветска власт,газ на безценица и цяла Европа и светът в краката им.И здравата ръка на диктатора
  • 78 А ни дължат

    11 3 Отговор

    До коментар #75 от "Голем смях":

    Репарации и контрибуции, както и държавният архив след 1944 г. Русия е държава, която не спазва задълженията си факт!
  • 79 ComfortablyNumb

    10 4 Отговор
    Четеш "български" "медии" и коментарите отдолу и разбираш че България е обречена държава и изчезва щом няма кой да се противопостави на шепата руски тролове създаващи "общественото мнение" у нас ... Ако не се появи малко поне държавническа воля да се забрани проруската пропаганда и русофилите да се третират като родоотстъпници и предатели България е загубена.
  • 80 Пенчо

    4 2 Отговор
    Вън Рашката от Балканите. Сърбите пед..да му мислят
  • 81 Кирчо

    3 2 Отговор
    Скоро ще имаме сухопътна граница с Русия.

    Коментиран от #86

  • 82 Грух

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Айде ти първи, пиленце сладко. Я кажи кой си точно ?
  • 83 Грух

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Фактология":

    Защо имаш толкова много минуси, пиленце сладко.. Май си хамееикански агент, я кажи ?
  • 84 Грух

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква Стайл":

    Защо имаш толкова много минуси, пиленце сладко.. Май си хамееикански агент, я кажи ?
  • 85 Грух

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Защо имаш толкова много минуси, пиленце сладко.. Май си хамееикански агент, я кажи ?
  • 86 Диневи брос

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Кирчо":

    Ше има през слънчака като продължим да наливаме бетона😂😂😂
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Любен Пандев":

    Ако има.....
  • 90 Да бе да

    4 0 Отговор
    росссиа е кенеф, и всичко което идва от там е кафяв остатъчен продукт !
  • 91 Бодак

    3 0 Отговор
    "разпространявайки безкритично руската пропаганда."

    "Нашите меди", разпространяват само честни Западни нефалшиви новини и не правят никаква пропаганда. НПОшковците, са из цялото медийното пространство у нас и говорят само абсалютната истина

    "цветни революции", които висшите служители на сигурността на двете страни определиха като инструменти на Запада за дестабилизиране на "свободните държави".
    Това не са го определили висшите служители на Русия и Сърбия, а го знаят вече децата и жените
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания