Тема: Украйна

5 Март, 2022 05:56 16 774 174

Зеленски бесен на НАТО след отказа за забранена зона за полети над Украйна

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • нато

Всички хора, които умрат от този ден нататък, ще умрат и заради вас, заяви украинският президент

Зеленски бесен на НАТО след отказа за забранена зона за полети над Украйна - 1
Снимка: Фейсбук

"Всички хора, които умрат от този ден нататък, ще умрат и заради вас, заради вашата слабост, заради вашата липса на единство", заяви украинският президент Володимир Зеленски, обръщайки се към НАТО, след като Алиансът отказа да създаде зона, свободна за полети над Украйна.

"Алиансът даде зелена светлина за бомбардиране на украинските градове и села, отказвайки да създаде зона, забранена за полети. Всичко, което алиансът успя да направи, беше да прокара през системата си за доставки 50 тона дизелово гориво за Украйна. Вероятно за да можем да изгорим Меморандума от Будапеща. Не можете да ни платите с литри гориво за литрите наша кръв, пролята за нашата обща Европа", заяви още украинският президент. Ще продължим да се съпротивляваме, вече провалихме плановете на Русия за светкавична инвазия устоявайки девет дни на мрак и зло.. Ние сме воини на светлината. Историята на Европа ще запомни това завинаги", заяви Зеленски.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 145 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САЩ са велики

    453 20 Отговор
    Президента Джо Байдън каза че ще се бие до последния украински войник! Каква саможертва и решителност!

    Коментиран от #11, #38, #121

  • 2 провинциалист

    307 11 Отговор
    Прелъстен и изоставен? Или просто ускорява приемането в ЕС?

    Коментиран от #110, #153, #171

  • 3 Абе ШУТ

    393 19 Отговор
    Как мислиш че може да стане това. Ако може ти ги спри. Това да не ти е цирка в който се правиш на клоун. Аман от ЕВРЕИ
  • 4 Усеща че е бил използван

    339 13 Отговор
    Мята се като риба на сухо.А паричките останаха за други.
  • 5 Мехмед

    32 236 Отговор
    Нашият велик лидер Ердоган обеща да помогне и той е единственият, който спазва обещанието си. Зеленски да не се притеснява, ние ще изпратим 200 Ф-16, 200 байрактари и С-400 и те ще приложат забранена зона за полети над Украйна. Турция не е празни думи като Европа и НАТО. Тя прави каквото казва.

    Коментиран от #17, #162

  • 6 /////

    296 17 Отговор
    Оксиморон зеления евреин в комбина с бандеровци реве защото усеща възела на вратовръзката.
  • 7 Онзи

    269 13 Отговор
    Нато подкрепя само на думи. Натовцитте срещу силен враг са страхливи.

    Коментиран от #20, #40

  • 8 РЕАЛИСТ

    417 25 Отговор
    Големи юнаци били тия украинци. Издържали били 9 дена. Ако тая война се водеше по правилата на Втората световна и 9 часа нямаше да издържите. Ама в миналото никой не се криеше зад жени и деца, а ги защитаваше . Воюваха , като мъже, а не като терористи. Сега важното е да се снима, колко лош е врагът и да се пускат зловещи кадри по телевизията.
  • 9 Бай Ганьо

    269 10 Отговор
    Абе май и заради теб, НАГЛА МУЦУНО!!! Знаят как да те връткат затокеанските ти брадчеди ;)
  • 10 другарят

    362 15 Отговор
    Този трагичен клоун иска да вкара света във война! Никой не му пука за вас укро-нацистите бре алооо! Просто фашистка Америка ви използва за пушечно месо против Русия!

    Коментиран от #62

  • 11 Киев

    186 9 Отговор

    До коментар #1 от "САЩ са велики":

    Не беше ли до последния Ирански войник
  • 12 1234

    225 9 Отговор
    Ако нато помогне на зелен ски ,в европа ще стане страшно
  • 13 макдоналдс тръмп

    190 9 Отговор
    треторазрядно артистче,на тежки материали
  • 14 Украйнския народ ще

    287 11 Отговор
    се усети кой надроби тая каша.Ама по трудния начин.И циркаджията и боксьорчетата дето се правят на Ахиловци,ще бъдат наказани.Ще победите ама на плейстейшаните с тея помощи удължават ви агонията,и се увеличават убитите и ранените.Спрете кръвопролитието!!!!!!!Веднага!!!!
  • 15 GnG

    235 10 Отговор
    Колко, да е БЕСЕН ?!

    Да изгледа клипа СИ, в който свири на пиано без панталони и МОМЕНТАЛНО ще му стане весело !

    ШУТОВЕТЕ, са си шутове, както на СЦЕНАТА, така и в ЖИВОТА ! :)
  • 16 ЕВРОНЮЗ

    161 9 Отговор
    😂😂😂😂 След като превзе Москва, очаквайте следващите дни Дон Кихот да превземе централата на НАТО в Брюксел....
  • 17 Александър Дугин

    17 94 Отговор

    До коментар #5 от "Мехмед":

    В никакъв случай. Ердоган е най-добрият ми ученик ,след Путин. Заедно ще приложим глобална система на суверенитет, основана на Русия като пионер и Турция като второстепенна роля. Православието и исляма ще се обединят под ръководството на Русия и ще унищожат Запада. Тези неща са договорени от години. Вече е договорено как ще бъдат разделени държавите. Съдбата на България ще бъде следната, половината България над стара планина ще принадлежи на Русия, а долната част на Турция.
  • 18 Шшш

    281 14 Отговор
    Ако Путин е луд, както много хора се опитват да ни втълпят, то Зеленски е по-луд, защото вместо да сложи оръжие и подпише примирие той призовава за борба до последния човек и т.н. Той работи срещу собствения си народ. Повод за размисъл.

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Нямам Срам

    195 16 Отговор

    До коментар #7 от "Онзи":

    НАТО не ги е страх а действат разумно . При директна намеса става трета световна война. А да воюваш срещу Русия ще се наложи ядрени ракети . А този пакт няма да е само Русия ще е Китай и Северна Корея ... Така че си направили сметката по добре Украйна да си отиде отколкото цялото човечество.

    Коментиран от #34

  • 21 Точно така

    204 8 Отговор

    До коментар #18 от "Шшш":

    заложи на покер собствения си народ.А се оказа че е слаб играч.Съсипа си държавата АРТИСЧЕ а пък като знам какви сте корумпирани за 100 г няма да можите да е възстановите.
  • 22 Asdfg

    214 9 Отговор
    Този съвсем изперка! 🤣 Светлини,мрак…,а когато избиваха мирни жители в Одеса мълчеше като риба!
  • 23 вярно

    211 12 Отговор
    Един най обикновен актьор, по скоро посредствен, направи за смях целия свят. Първо се изплю върху лицата на Франция и Германия, като 8г не изпълни нито ред от мирните Мински споразумения, за които гарант бяха Макарон и Меркелица, а сега иска да вкара във война и всички останали европейски държави. Заради този ненормален нео фашист цял свят ще преживее една икономическа катастрофа, и всеки нормален човек ще обеднее. Трябваше вече самите лидери на Европа да са го хванали , осъдили и обесили за назидание на всеки бъдещ нео фашист. А защо този гнусен фашага не вика "слава украйне" и "слава на героите от СС дивизиите", както е по уставите на бандера фашистите? Нещо спря да крещи. А днес е само 9 ден. Какво ли ще приказва на 10 ден ако не са му скъсали фашистката глава?
  • 24 Зелен Ски

    149 8 Отговор
    На тоз му намазаха ските.
  • 25 Търновец

    201 11 Отговор
    Смятам че Зеленски трябвa да бъде съден от военен трибунал – още в самото начало на военните действия той трябваше да евaкуира цивилнто население на гpадовете – и cам Путин го призова – Украински снайперисти използувaт населени жилищни сгради, a цивилни пpавят коктейли Молотов – как няма да има жеpтви? Зеленски, Кричко и други и други любимци на Виkи Нюланд използувaт цивилнoто население на гpадовете за да останат на власт.
  • 26 Евро ТВ

    148 6 Отговор
    Тази марионетка,се надява на чудеса,без да разбира,че на запада не му дреме за тях и всичко е режисирано и става въпрос само за интереси и свери на влияние.Двете супер сили са се разбрали,далеч преди измисления конфликт да започне и ще свърши,тогава и както са се разбрали.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Трезвомислещ българин

    152 11 Отговор
    Този ненормалник вече е ненужен и за двете страни, така че е въпрос на време смяната му.
    Да се моли поне да остане жив!
  • 29 боил

    161 10 Отговор
    Историята ще ги запомни , като глупаците хванали се на въдицата на САЩ . И правителствата в цяла Изт. Европа , ще са в същото положение на изненада , когато Зап. Европа и САЩ се разберат и си поделят Европа . А те ще се разберат , защото зап. политици , може да са хищници , но благосъстоянието на държавите им за тях е на първо място , за разлика от правителствата в Изт. Европа и няма да си разменят ядрени ракети с Русия , и да превръщат държавите си в руини , заради Изт Европа.
  • 30 Един от инат си е отрязал топките

    127 9 Отговор
    ама той само е страдал.Такъв инат като Зеления няма.Кво чакаш да станете постиня ли .Недей те се Кри зад децата излезте и се бийте.Досега нямаше да има такива големи щети за вашата страна.Никакви санкции немогат да го спрат.Запада това го знае ама не ти са приятели затова не ти го казват.Заличавате се.А пък на мъжете ще кажа спрете го тоя клоун защото други ще ви чу..ат жените.Ако това искате продължавайте да му вярвате.
  • 31 ΧaXaXa

    20 67 Отговор
    Песков: Не искаме да разделяме Украйна на парчета, Лавров: Ние не искаме да нахлуем в Украйна, Путин: Западът е империя на лъжата. ΠΠ: Захарова е във ваканция.
  • 32 Зеленски е

    124 9 Отговор
    Собственик на огромна вила в Тоскана за близо 3 млн евро, която дава под наем. И имоти в Белиз и на други места, които притежава заедно с жена си. Пишеше, че е близък с руски олигарх.
  • 33 Сус

    123 9 Отговор
    Тоя си остана актьор ,това не е филм Зеленски и втора серия не можеш да запишеш идва - канец
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ЕС - EU

    59 6 Отговор
    Greenски ни подкукоросва !!!
  • 37 Зеленски не

    108 5 Отговор
    е разбрал, че с големите трябва да поддържаш добри отношения, но да не им се хвърляш в прегръдката а и да не им позволяваш да те прегръщат. Допуснеш ли тази грешка или ще те задушат с прегръдката или ще те жертват срещу техният противник. Това важи и за нас. Вече сме се превърнали с ЕС и НАТО.
  • 38 2020

    45 5 Отговор

    До коментар #1 от "САЩ са велики":

    Не беше ли ирански?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Война

    94 7 Отговор

    До коментар #7 от "Онзи":

    НАТО искат да ескалират воийната ,трябват им повече жертви . Но този оранжевия е за затвора заради него стана всичко това ,съгласите да играе по свирката на американците .
  • 41 Гръч

    110 7 Отговор
    Няма по-глупав евреин от този зеленяка,но явно наркотиците са му изпарили мозъка
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Иванушка

    98 7 Отговор
    "...воини на светлината..." - воини само дето Комика се покри в Полша, а жена му си прави коло маска и шопинг в Ница нали.

    Коментиран от #85

  • 44 5678999

    75 7 Отговор
    фашистите скоро ще ги почистят, и европата...цивилизованата .. ще се зблъска с най големият и кошмар- свободата
    натовците са в тотална паника

    Коментиран от #59

  • 45 Мен

    99 6 Отговор
    Тоя май разбра, че запада го прецака най-накрая.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Буха ха

    78 5 Отговор
    Зеленчев се позовава на Меморандума от Будапеща. Хохлите си предадоха ядрените оръжия на Раша, като мислеха че получават някакви гаранции за сигурност, но краварите казват че този Меморандум е политически документ, който не поражда никакви правни задължения освен консултации! Тоест, кой се минАл, минАл се. С такива приятели, врагове не им трябват.
  • 48 Нагъл Украински

    73 8 Отговор
    Боклук

    Коментиран от #53

  • 49 НИМРОД

    94 6 Отговор
    ИСТИНСКИ ШОУМЕН.
    ЛИТРИ КРЪВ , ЛИТРИ ГОРИВА?!!!

    А ВКАРАНИТЕ В УКРАЙНА ЧУЖДИ НАЕМНИЦИ БИЕЩИ СЕ С НАЙ СЪВРЕМЕННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ РЕСКИТЕ ТАНКОВЕ И БТР ?!!

    ТОВА НЕ ГО ЛИ СМЯТАШ ЗА ПОМОЩ?!!
    АЙДЕ СТИГА С ЦИРКОВЕ.

    АВТОМАТА И НА ФРОНТА.
    ОТИВАЙ ДА СЕ БИЕШ , А НЕ ДА СЕ КРИЕШ В ПОЛША ДРЕБЕН И ЛЪЖЛИВ ЕВРЕИН.
    Истински срам си за народа от който произлизаш!!
    Не разбирам как един народ какъвто е еврейския , понесъл толкова жестокости на фашизма те търпи и не те е претрепал за това , че стоиш начело на един неонациски режим?!!
  • 50 Ттт

    46 7 Отговор

    До коментар #42 от "Да живее Украйна":

    Нека живее Украйна, но емоционалността е най-лошия съветник...... Трябва малко и да се разсъждава. Англетата са за пример в това отношение, а ние балканците сме най-зле. Що се отнася до личностни нападки, те говорят за незрялост, липса на аргументация и лошо възпитание...
  • 51 124

    72 6 Отговор
    Този дрогиран нацистки военнопрестъпник, покрепян от САЩ, ще отговаря за действията срещу собствения си народ!

    Коментиран от #122

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 НИМРОД

    69 6 Отговор

    До коментар #48 от "Нагъл Украински":

    ЗАЩО УКРАИНСКИ БОКЛУК?!!
    ТОЙ Е ЕВРЕИН.

    НЕ РАЗБИРАМ КАК ЕВРЕИТЕ ТЪРПЯТ.НАЧЕЛО НА НЕОНАЦИСКАТА ХУНТА В УКРАЙНА ДА СТОИ ТЕХЕН СЪНАРОДНИК.
    ЕВРЕИТЕ ИЗПИТАХА ВСИЧКИТЕ ЖЕСТОКОСТИ НА НЕОНАЦИЗМА!

    КАК ТЪРПЯТ ТОЗИ НЕОНАЦИСКИ БОКЛУК НЕ ЗНАМ.
    Той е истински срам за народа им.

    Явно целият свят се е побъркал!
  • 54 хммм

    78 5 Отговор
    Ама аз ли бъркам, или Украйна все пак не е член на ЕС и НАТО.
    И оня от Кремъл не е с всичкия си, ама и този. Кога палиха и клаха руснаци не ревеше, а сега като бере плодовете се скъса да църка :(
  • 55 фен

    62 5 Отговор
    този ревльо е в полша и заряза армията си .дезертьор
  • 56 пророка

    90 6 Отговор
    Зеленски ,ако вече не разбра ЕС се управлява от некадърни инпотенти. Американците се подпичквиха с вас , подкукоросваха, даваха дребни подаръчета ,а сега Старчето ви дава "кураж" от вкъщи. Та за тая Европа ли се беше засилил, а за НАТО според мен е един голям театър струващ на света трилиони , безполезен.Украина е там ,където си е и няма да мръдне и на милиметър от ТАМ , така че се разбери с брат си , а не чакай чужди!
  • 57 Хахаха

    11 104 Отговор
    Братя и сестри българи ...
    Не зареждайте в бензиностанции на Газпром или Лукойл.
    Да, основен производител е рафинерията на Лукойл, но поне имате избор на пазара на дребно.
    Спрете да правите бизнес и уволнявайте русофили путинисти!
    Те са точно като комунистите от 1944 ще избият благодетелите си.
    Не хранете убийците си !!!

    Коментиран от #61, #64, #67, #143

  • 58 124

    75 4 Отговор
    Този не е невинен, но май започва да проумява страданията и злото, които носят интересите на американския военнопромишлен капитал, прокарвани от администрацията на САЩ!
  • 59 Ачмонек

    29 5 Отговор

    До коментар #44 от "5678999":

    Пише се и се казва Сблъска, а не Зблъска. Преди да пишеш по форумите вземи и се ограмоти малко...
  • 60 Ганьо

    51 3 Отговор
    Не беше ли същото в Сирия. Къде беше този хуманен народ тогава...
  • 61 Ганчо

    6 27 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    Те 80% са русофили, кой ще работи...

    Коментиран от #63

  • 62 Сталин

    18 55 Отговор

    До коментар #10 от "другарят":

    Абе вие какво само ревете против фашистите, краварите и джендърите, а всичките ви роднини и приятели бягат там. Никой не ще в братския СССР. ЛИЦЕМЕРИ
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мислещ

    77 4 Отговор
    Това е войната на Зеленски!
    НАТО е отбранителен съюз за държавите членки!
    Участие на НАТО означава Трета Световна Война!
    Логистична подкрепа, оначава заробване на Украйна икономически, защото никой не дава оръжие без пари.
    Според мен точно това е целта на Зеленски: Икономическа разруха на Украйна и огромен външен дълг!
    Познайте, кой ще даде заема и кой ще спечели!
  • 66 Черен Петър

    68 3 Отговор
    Байно, не можеш ли да схванеш, че за западняците и САЩ си господин Никой? За тях си конюнктурна личност, човек за временна употреба! В момента, в който нещата тръгнат в друга посока, ще бъдеш захвърлен на бо.клука и никой няма да се интересува от тебе! А да, ще те потърсят други, но за да си платиш за глупостите, които натвори...
  • 67 щурчо

    75 3 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    Че то всички зареждат от Лукойл бе . Дори ОМВ и ШЕЛ. И като пуснаха слух че рафинерията ще спре - всички се молиха да не стане . Ти в знак на протест защо не ходиш пеш ?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Павел Николаев

    62 3 Отговор
    Този чак сега разбра, че му спретнаха кръчмарска интрига.
    Точка 10 от устава на НАТО: една държава може да кандидатства и ще бъде приета АКО армията й подобрява целият съюз. Нямаше как да стане дефакто. Друг е въпроса колко неща щяха да се направят в разрез с устава… Все пак знаем кой управлява НАТО. Замислете си и ние какво правим в НАТО …
  • 70 Уса

    65 5 Отговор
    Това момче наистина не е наред с главата.Когато турците свалиха руски изстребител им бяха нужни месеци да се молят на Путин и убеждават,че било грешка.Малко по-късно заплатиха цената и не спряха да се молят.Същото ще стане и с американците всичките им бази в радиус ще бъдат унищожени и ще го ударят на извинения и молитви
  • 71 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    38 2 Отговор
    На този вече му търкат с восък въжето...
  • 72 Някой

    68 4 Отговор
    Някой да обясни на този клоун, че Русия не е Сърбия, Ирак, и др. И всяко едно летящо аеро-динамично тяло ще падне в тази забранена за полети зона. И няма как да направиш нещо, което не можеш. Друг е въпроса, че бе използван за изтривалка, и после изхвърлен.
  • 73 Хахо

    63 4 Отговор
    Този още не е разбрал, че го хвърлиха срещу руската мечка, за да играят САЩ Геополитическите си игрички срещу Русия. Никой няма да му помогне и ако не избърза да офейка навреме, ще свърши като един мустакат чичко през 1945г - в бункера си

    Коментиран от #76

  • 74 човек от народа

    44 2 Отговор
    това аку иска да подпали света. роднините му винаги са го правили......
  • 75 Помнете историята!

    56 3 Отговор
    Зеления еврей ще пожертва ако трябва цялото славянско население в този сценарий. Всеки който не се дрогира разбира кога е победен!
  • 76 Перко

    3 34 Отговор

    До коментар #73 от "Хахо":

    Мустакатия е в русия
  • 77 Дааа

    56 2 Отговор
    Нали му ставаха на крака и му ръкопляскаха а сега той ги обижда....Ако толкова иска мир да подписва и това е.Или предпочита заради тях да се затрием всички??
  • 78 Д. Димитров

    77 3 Отговор
    А добро утро.... Осъзнахте ли вече че сте използвани и изоставени. Точно като секса за една нощ, свалят ви звезди и когато си мислите че всичко е страхотно и имате вече сигурност до края на дните си.... просто отсрещната страна спира да вдига телефона. Ако бяхте умни и имаше кой да направи реален анализ (а не да слугува и да се подлага сляпо) щяхте да видите как англосаксонците се отнасят с поданиците си.... Използват до както могат и после ви оставят когато огъня се разгори. Не сте първите, няма и да сте последните. За тези "добри радетели за демокрация и свобода хора", войната е бизнес..... А вие сте просто пешка в този бизнес. На тези "добри хора" не им пука, че вашите хора умират... на тях им пука за това КОЛКО ОРЪЖИЕ ЩЕ ПРОДАДАТ НА ЕВРОПА! Тяхната цел беше европейците да се наакат от страх, и найстина да започнат да се въоръжават... познайте от кой ще купуват... да, от същите "добри хора" отвъд океана. Военно промишления и комплекс празнува вашата глупост и смъртта на всеки ваш човек. Това е неописуема трагедия и зло... но злото никога не идва само и зла не е само страната която ви бие шамарите в момента, още по зла е страната която предизвика всичко това за да печели от смъртта ви. До кога?

    Коментиран от #81, #114

  • 79 Ами предайте се

    54 3 Отговор
    за да не умира никой повече.Но господарите не дават,нали?
  • 80 ежко

    41 2 Отговор
    Обадете се на Виктория Нюланд.Тя без курабийки няма да ви остави!
  • 81 Така е

    45 2 Отговор

    До коментар #78 от "Д. Димитров":

    тия вече са отписани,но за нашата Родина още има време.Политиците ни да се осъзнаят,защото ние ще сме следващите.Прелъстени и изоставени!
  • 82 Дааа

    35 3 Отговор
    Като нищо той да прави мизерии с АЕЦ-а,а да изкарва онези виновни за да предизвика НАТО.А те каквито са лешпери му се връзват
  • 83 Урко

    36 5 Отговор
    Само се питам дали този ще бъде провесен на Майдана публично или ще го закарат в Сибир да прави компания на Навални....
  • 84 Шалом

    36 2 Отговор
    Абе, това момче май не е еврейче. Може ли такива глупост да прави?
  • 85 Ник.а

    31 4 Отговор

    До коментар #43 от "Иванушка":

    Ти ги видя или ??!
    Гледам,че тролиш от няколко дни. Зеленски е толкова долен,че няма нужда от глупостите ти.
  • 86 Мим

    47 3 Отговор
    Ами като е бесен,да вземе да се обеси и войната бързо ще свърши,а не да се крие в миша дупка и да насъсква урките да убиват...естествено че ще бъдат и те убивани.Операцията по бързо ще свърши....

    Коментиран от #90, #134

  • 87 Най-лошото

    45 3 Отговор
    им се падна на укрите... бесен чифутоид да ги управлява... Много ще страдат...
  • 88 ragu

    40 2 Отговор
    Бесен да е на себеси че той вкара Украйна в тази война ,МХЪЛ>>>>>
  • 89 Лъжите на Кремъл

    4 32 Отговор
    Няма да стреляме по цивилни!

    Коментиран от #163

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 3333

    11 1 Отговор
    А ми майнещо се съмняват във бандеровците хората не са прости да си сложат таралеж в гащите така де не ви щът
  • 92 мнение

    47 1 Отговор
    Всички виждаме, че Зеленски е един употребен, излъган, неуспял натовец. Ама не го съжаляваме въобще. Ако беше чел повечко история, по специално историята на САЩ от създаването им до наши дни, ако беше общувал с повече хора за да им разбере трудностите и да се научи да изслушва и комуникира, да се постави и от другата страна, да види другата гледна точка, нямаше да се стигне до тук.
  • 93 ира

    37 2 Отговор
    Доста добре насъсква, противопоставя, подстрекава. Забелязва се как назидателно говори със Запада, как дава насоки, препоръки, оценки, заповеди...
  • 94 Просто човек

    2 40 Отговор
    Европа предаде Украйна 🇺🇦...Позор!

    Коментиран от #104, #118

  • 95 Точно

    24 4 Отговор
    НАТО - колос на глинени крака!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Yан Бибиян

    37 1 Отговор
    Не случайно са избрали актьор за тази роля...
  • 99 Пат

    25 2 Отговор
    1. Сега ще обърнат Зеленски срещу себе си. Резултат: СССР2 и може още някоя държава да го отнесе.
    2. НАТО ще се видят принудени да реагират официално и да се намесят. Резултат: България (и не само) улазя у л-йната с двата крака и до ушите. И не само ние. Славяните, ползващи латиница ще бъдат пощадени. Нито те, нито Западът са забравили кой е Троянският кон на Русия в ЕС.
    Кой сега е номер едно??? От самото начало си мисля, че за да й стиска на Русия да тръгне да гази братята си, не е случайно. Психолозите да си избършат г-за с дипломите!
  • 100 д-р Х

    37 2 Отговор
    Това момче е дребен тарикат, който хитрува като циганка... Очевидно го употребиха - да разделят Европа и той вместо да се извини за глупостта си, прехвърля вина..... НЕЧИСТОПЛЪТНО!

    Коментиран от #112

  • 101 Олга

    29 3 Отговор
    Наркоман се намира в наркотична треска и в насипно състояние. От подземието си той се изтърва и започна да хапе ръката на куратора, която го подпира доколкото може. Освен кураторът да му помогне да смени подземието на друго скривалище, тъй като го чака съд за военните престъпления.
  • 102 историята не забравя

    5 11 Отговор
    Български ракетчик 87-годишният о. з. полковник М. Стойков
    разкри масов гроб с 19 убити български пилоти

    Голяма част от съвременните българи не оценяват факта, че живеят
    в най-дългия мир в историята на България, а малцина си дават
    сметка, че миналото ни е осеяно с войни, кръв и масови
    братоубийства по политически причини.

    Искам да разкрия една тайна, която ме мъчи вече 77 години, за да
    може 19 български семейства да знаят къде са погребани близките
    им. Това се случва през лятото на 1945 година, когато е само на
    10 години и пасе воловете си между карловските села Сушица и
    Васил Левски. Тогава животните разкопават с рогата си нещо.
    Като приближих, видях, че са настървении рият земята с рогата
    си. По едно време изкараха с рога една куртка. Куртката бе
    със син цвят и от хубав английски плат. Запомних, че има
    метални копчета - точно такива носеха пилотите ни”.

    Съобщава се, че пилотите са разстреляни на 13 март 1945 година
    до село Васил Левски. Става въпрос за командира на 6-и авиационен
    полк в Марино поле полковник Васил Вълков и неговите пилоти.
    Всички те бранят ​родината от американските и британските
    бомбардировачи. Осъдени са от комунистите за това, че са
    участвали в акции срещу партизаните - във времето, когато
    България е под постоянни бомбардировки.

    Като деца гледали как българските месершмити излитат на групи
    от по 3 или 5 самолета и отиват да бранят София. Всяко дете си
    избирало един самолет от групата и гледало
  • 103 Хъхъ

    27 1 Отговор
    Кратуните не осъзнават че ако НАТО се намеси започваме 3та световна. Ако иска Зеленски това да му тежи на съвестта да продължава да се сърди. Помощите и саможертвите за провокациите които Украйна започна мисля че са достатъчни.
  • 104 Пипи Чорапчето

    21 7 Отговор

    До коментар #94 от "Просто човек":

    Не си прав.
    Меморандумът от Будапеща, който визира Зеленски, се отнася до доброволното предаване на украинския ядрен арсенал на Русия - като юридически правоприемник на СССР. В замяна три държави - Русия, САЩ и Великобритания, се явяват гаранти за суверинитета и териториалната цялост на Украйна.
    Естествено, че меморандума е нарушен, но НАТО е военен съюз между 30 държави ( и Украйна не е член), а не е само САЩ и ЮК.
    Нато е базиран в Брюксел - и ако захвърчат бомбите, те ще хвърчат в цяла Европа, а САЩ пак ще са си сухички.
    Европа прави каквото може с мирни средства.
    От цялата работа го отнася народа на Украйна - и в това е трагедията. Не вярвам и руския народ да се чувства добре в това дело на Путин. Както винаги - като се заритат атовете, страдат магаретата...

    Коментиран от #144

  • 105 КЗЛ

    27 2 Отговор
    Главата на този лъжец ще бъде поднесена на тепсия в Кремъл...
  • 106 Един Човек

    27 1 Отговор
    Тоя май си мисли , че участва в филм!Такива хора не са “полезни” за Европа , а са опасни за човечеството!!
  • 107 Traper

    26 2 Отговор
    А някой замислял ли се е този герой и до някъде фанатик- Зеленски когато разбере че неговият край е дошъл и е неизбежен какъв ужасен сценарий и край може да избере за себе си но и за цяла Европа и Русия ? А това е-ПРОСТО ВЗРИВЯВА ВСИЧКИТЕ СИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ И ПРАЩА НА ОНЯ СВЯТ СЕБЕ СИ УКРАЙНА И ЦЯЛА ЕВРОПА ! Така че да не бъдем толкова спокойни че Русия няма да използва ядрено оръжие защото тя и да не го използва Украйна е пълна с такова !
  • 108 Гост

    28 3 Отговор
    А добро утро! И ти искаше в НАТО! Виж сам къде щеше да се натресеш, пък и цялата държава! Комик! Шут!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Гост

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    Няма ли критерии за приемането? Нас ни клатиха десетилетие поне.

    Коментиран от #120

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Пат

    22 2 Отговор

    До коментар #100 от "д-р Х":

    Не, просто не е прочел дребния шрифт преди покупко-продажбата. НЕРГРАМОТНО!
  • 113 Наивник

    19 1 Отговор
    А той какво очакваше?
  • 114 Берия

    15 4 Отговор

    До коментар #78 от "Д. Димитров":

    Абе, другарю Димитров, где ти е другаря Коларов та пак да спретнете едно въстание и да избягате. Ти като приказваш мислиш ли. Нали ако НАТО се намеси вашият идол Путин ще натисне копчето и тогава нито ти нито някой друг ще остане. Само онези които ти плащат ...

    Коментиран от #131, #158

  • 115 мишо

    25 2 Отговор
    АКО ОБИЧА КАКТО КАЗВА УКРАЙНА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НАТО НИКОГА НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА НАПАДНЕ РУСИЯ ТОВА ЗНАЧИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗЕЛЕНСКИ СЕГА РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ САМ
  • 116 no name no face no number

    16 2 Отговор
    Чао белла чао
  • 117 зъл пророк

    14 1 Отговор
    Водолейчето се юрнало лековерно разчитайки на роднините на англетата, за които от време оно се знае, че имат само интереси. Везната, колкото и да е вбесена, първо си е направила сметката. Драги зодии, уважавайте си лидерите - за въздушните Везни, за земните Козирог, за огнените Лъв, за водните - Рак. Неслучайно в зодиака се наричат "кардинални", колкото и "лабави" да ви изглеждат. Настрана от майтапа - всяко протакане на мира само ще прави войната по-кървава и с тенденция да се изроди в гражданска/партизанска. А това са най-мръсните войни.
  • 118 мммда

    21 1 Отговор

    До коментар #94 от "Просто човек":

    В европа няма такава дума ПРЕДАТЕЛСТВО, а има ИНТЕРЕСИ.
    Каквото имаше там вече си го взеха.
    В момента САЩ си развърта икономиката и само с тоя конфликт трудно малко, ще стане. В същото време ЕС обра всички в Европа и им подари на американците 1 билион за безсмислени ваксини. Европейските овчици да работя за да живеят американските (ТРАГЕДИЯ ЕС).
  • 119 Иван

    15 1 Отговор
    Дано и ти да умреш, гнусен еврейски наркоман.
  • 120 wag

    10 2 Отговор

    До коментар #110 от "Гост":

    И още ни клатят финансово. Никога няма да дадат въжможност да се развием с тая политика. Дълго още ще стоим в блатото.
  • 121 хахаха

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "САЩ са велики":

    Само с изказванията, ще си остане.
  • 122 мммда

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "124":

    Не вярвам, по-скоро ще го обявят за мъртав. Като мустака на времето и ще си харче имането.
  • 123 Замълчете!

    28 0 Отговор
    От отчаян човек всичко може да се очаква! Това с пожара в най-голямата атомна централа нищо ли не ви говори? Руснаците да не са толкова глупави, че да не знаят накъде насочват оръдията си? Да не помнят какво е Чернобил? Ще има още и още нови провокации. Зеленски не разбира, че НАТО няма да му помогне. Жалко за украинските майки и деца! Жалко и за руските деца, загинали в Донбас. Няма нищо по-страшно от братоубийствена война!
  • 124 Zabranen

    22 0 Отговор
    Зеленски бесен,че не разпали 3СВ. СВАЛЯЙ ПУШКИ БЕ ГЛУПАК,ТАКА ЩЕ ПОБЕДИШ СВЕТОВНОТО МНЕНИЕ.КАКВО ЩЕ СЕ ПОДОБРИ С ОЩЕ СМЪРТ.КАПИТУЛАЦИЯ И НАТИСК НАД РУСИЯ да прибира байраците,толкова ли е трудно.
  • 125 Аз съм Донбас

    20 3 Отговор
    Този човек е вече за лудницата ,ясно с вижда че на зеленски нервите вече не му издържат ,един път го удря на молби ,втори път заплашва ,трети път недоволства вече даже и от покровителите си .Човекът направо плаче
    за психиатър .А психиатърът ще бъде Путин той ще го излекува от депресията във скоро време.
  • 126 Култура

    16 1 Отговор
    Този не са ле го гръмнали още, скоро ще го гръмне някой от неговите. Аве олиго... как го виждаш нато да забрани въздушно пространство , което няма. А ако го забрани и Русия го наруши, какво? Нато ще нападне Русия ли.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Ама почвайте

    27 1 Отговор
    Да свиквате с англосаксонските лицемери бе товарищ Зеленски, вас ви гласяха за ракетна площадка срещу Русия вашите задокеански господари, а Путин ви каза че няма да го допусне и ви търпя 8 г. бандеровските извращения над руското население в Донецк и Луганск.
  • 130 Кочо

    19 0 Отговор
    Този жалък клоун и наркоман няма да избегне възмездието! Умопобъркан главорез!
  • 131 Д. Димитров

    12 1 Отговор

    До коментар #114 от "Берия":

    Ти май не разбра това което съм написал. Върни се, прочети пак, помисли и тогава ще осъзнаеш, че аз не браня Русия! Аз мразя войната... Прочети и вникни какво визира под думата "ЗЛО" ама да ти подскажа, не визирам само англосаксонците... Аз просто анализирам ситуацията, без да заемам страна. Аз подкрепям, ще подкрепям и ще обичам само БЪЛГАРИЯ. Щеше да е хубаво някой да ми плаща за мнението ми, ама уви, не се случва за жалост. Да живее България!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 МИШО

    16 1 Отговор

    До коментар #86 от "Мим":

    ТОЙ КАКВО ОЧАКВАШЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЛИ МАРШ ПРИ БАЙДАН
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Аз съм Донбас

    21 2 Отговор
    либералното хапче за паталогичен сън премина срока си на годност събудиха мечката и сега ще се молят да се върне във бърлогата си ,ама вече е късно . След хилядолетна еволюция някой човешки видове не са разбрали че със Сибирска и ядосана мечка не се водят преговори нито може да се избяга ,просто приемаш фактите или загиваш това е За това Русия заема половината земно кълбо и ще се разширява ,а западната цивилизация ще се свива докато не се заличи поради глупост и арогантност .а мечката иска нещо много просто да си спи спокойно и да си лови сьомга във кристалните чисти води и да има пухкав кожух Който наруши тези условия ще бъде изяден и забравен от историята Това е цялата истина проста и ясна .
  • 140 Ще се сетиш

    16 0 Отговор
    ... че сте пушечно месо на запада, но е късно. Изиграхте своята роля. Сега да видим каква ще е следващата стъпка на северноамериканците, дали ще изгорят още бушони по пътя към плана им да са райски остров насред море от войни в цял свят.
  • 141 Аз съм Донбас

    18 1 Отговор
    Този човек говори толкова не свързани думи че вече и господарите му го смятат за луд .
  • 142 Торбалан

    14 1 Отговор
    Ти какво очакваше? Тъпак!
  • 143 ПКП:

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    "Ходи пеша бе" 😁
  • 144 Олга

    20 2 Отговор

    До коментар #104 от "Пипи Чорапчето":

    Ало ,благодетелница, затлачена с дезинформацията! Имаш интернет. Не видя ли картинки от трагедията на южната част на Украйна траела 8 ГОДИНИ (къде си била досега?), с разкъсани тела от укро бомбардировки, с гробището в Донбас на над сто невинно убити дечица, разрушени цели селищата и градовете и училищата, с живот в мазетата без вода, ток и храна.
    Не ти ли е срам да се правиш на опечалена, че убийците и нацистите сега ще получат възмездие! При това руската армия не нанася удари върху градовете да не засегнат колкото може мирно население.
    Разбирам донякъде защо има хора като теб. Сега не спират потоци на лъжи, дезинформация и фейкове и някои хора с ограничен умствен багаж са склонни да вярват на тази помия.А и нямат способност да съчувстват и да проявяват милосърдие, а значи стават неволни пособници на престъплението, тъй като поддържат ги в тази безнаказаност.

    Коментиран от #146

  • 145 Лицемера Зеленски

    13 2 Отговор
    Българоезичните англосаксонски медии, отразяващи военната операция в Украйна, като война срещу човечеството. Путин бил чудовище и т.н. и т.н.
    Европартньорите ни, къде бяхте 8 години, когато Украйна избиваше, убиваше и биеше мирното население в Донбас? Че и българи на всичкото отгоре. Оскверняваха наши паметници, палиха българи и унищожиха българския културен дом. Лошия Путин, поиска от САЩ, НАТО да се върне в границите от преди 1997г.
    Плюс това, някой замислял ли се е, че това е вътрешно-гражданска война. След незаконното разделение на СССР, нито една от 15те страни, членки на СИВВ не подаде заявление в ОН за легитимация на границите на държавите им. Така, че по документи, Украйна не съществува. Както и Русия. Както и Беларус. Така, че това е вътрешно-гражданска война.
  • 146 Пипи Чорапчето

    2 14 Отговор

    До коментар #144 от "Олга":

    Ще прескоча личните квалификации,защото нямам намерение да ти падам на нивото!
    Но имам един въпрос: Сега, когато Путин прави същото в цяла Украйна, по-добре ли се чувстваш?
    Сега, когато страдат и умират украинските жени и деца, вече си удовлетворена, отмъстена и си щастлива, да!
    Халал да ти е тогава, но не искай и от мен да споделям радостта ти!

    Коментиран от #151

  • 147 Щуката

    11 0 Отговор
    Следващата работа на тоя ще е на придворен шут в Кремъл
  • 148 ПУТИН ГО ДЪРЖИ ЖИВ ТОЯ НАРКОМАН ЗА ДА СИ

    14 1 Отговор
    ДОВЪРШИ ,,ОПЕРАЦИЯТА" СЛЕД ТОВА ЩЕ ГО ОСТАВИ УКРАИНЦИТЕ САМИ ДА ГО ВЪРЖАТ ЗА КРАКАТА КАТО МУСОЛИНИ !
  • 149 локомотива

    11 1 Отговор
    зеленски червенски айде гътвайте го тоя наркоман че да намалят горивото щото ще вдигам таксите за транспорт.
  • 150 Биби

    6 1 Отговор
    Невменяем тиси за осмирителна риза!!!
  • 151 Олга

    12 2 Отговор

    До коментар #146 от "Пипи Чорапчето":

    Защо обаче “прескачаш” страданията на хората, които (страданията) ги изброих специално за теб и те са станали ПЪРВОПРИЧИНА ЗА ОТГОВОРА НА РУСИЯ. Без ПРИНУДА към мир и към отказа от нацистката идеология невъзможно да освободиш народа от тази напаст.

    Русия го прави за втори път. Ако Русия, която загубила 27 млн. не знае що е нацизъм, кой друг знае и откъде ти си разбираш от него при твоите способности към миропонимание?

    Коментиран от #156

  • 152 Актьорчето

    13 0 Отговор
    здраво го хапе коня! Мислеше, че с драматични речи със зелената тениска ще провокира военен сблъсък между НАТО и Русия (защото искането му означава точно това), ама сега му се наложи вече да осъзнае, че пушечното месо в случая са не натовските, а украинските войници. Кофти приземяване!
  • 153 който иска да си

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    ходи?!Айдее с здраве! Украйна си е област от Русия!
  • 154 Хари

    9 0 Отговор
    Поиска 50 тона гориво. Смешно. Явно наркотиците съвсем са го изпържили.
  • 155 Анонимен

    12 0 Отговор
    Зеленски нещо взе да се дърви и на Запада. Не иска да приеме, че е обречен.
  • 156 Пипи Чорапчето

    3 9 Отговор

    До коментар #151 от "Олга":

    Т.е. Путин реши да "денацифицира" ЦЯЛА Украйна, за да наложи мир.
    Питам: защо тогава народът на Украйна, който според Путин е "един" с руския, не прие с възторг "освобождението" си. Защо украинците се бият за държавата си, а украинките бягат с децата си не към Русия, а в обратна посока, защо не ги посрещат с хляб и сол и не им кичат танковете с цветя? Защото целият украински народ са фашисти и нацисти, да?! Не ставай смешна!
    Насила хубост не става, Олга! Путин ще я спечели тази война, но победата му ще е пирова!

    Коментиран от #161

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Берия

    1 6 Отговор

    До коментар #114 от "Берия":

    Не е вярно, прочетох текста много внимателно. И смисъла е че или нищо не схващаш или мозъка ти е промит. Защото колкото и зле да е на запад, всичко бяга натам. Сигурен съм че всичките ти роднини и приятели които са навън са там, а не при братята руснаци. Защото на запад имат принципи. Аз имам много приятели руснаци и ги познавам по-добре от теб. Това не е война на руснаците, а само на една клика. А що се отнася до патриотизма имам друго мнение. Истинския патриот не афишира патриотизма си и не се бие в гърдите "Болга-а-а-р! Болга-а-а-ар!" а работи тихо, скромно и безкористно за своята страна. Плаща си данъците, спазва стриктно законите и не краде както му падне.
  • 159 Урок

    8 1 Отговор
    Поне да знаят всички, които са повярвали в добротата на чичковците отвън, подвели са се и сами са се поставили в зависимост, каква помощ могат да очакват. Каквото сам си направиш.....знаете нататък.
  • 160 Дяконъ

    6 1 Отговор
    Леле , колко нагло човече .
  • 161 Олга

    4 1 Отговор

    До коментар #156 от "Пипи Чорапчето":

    Съжалявам,че ти отговорих. Разбрах,че ти си ограничен човек, проличива,че малко четеш и малко знаеш и лошо се ориентираш в световната политика поне в рамките на средно образован човек.
    А в Русия вече има около 4 млн. украинци (откъде можеш да знаеш?) и сега сигурно бройката се увеличава във връзката със събитията.
  • 162 Някои си...

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мехмед":

    Този клоун не разбра ли че които е тръгнал срещу Русия,никои не е успял!Дори турция не може да му помогне:(
  • 163 Ако беше ходил в казарма

    8 1 Отговор

    До коментар #89 от "Лъжите на Кремъл":

    Щеше да видиш следата и траекторията на този снаряд. Това не е ракета, а изстрелян снаряд, вероятно от рпг, от приблизителна височина на взрива. Т.е. бандеровци са стреляли по своите, ОТНОВО!
  • 164 Да припомним

    12 1 Отговор
    След като по всички медии се бълва само украинска, натовска и западна пропаганда и даже се забранява другата гледна точка, спират се телевизии и т.н., то нека нашите дупедайци - политици и медии си спомнят как с какъв възторг, със ставане на крака на крака и бурни ръкопляскания в Народното събрание се приема присъединяването на България към "правилния" съюз с хитлеристка Германия! ...и после какво става! А поставете се на мястото на Русия, която да стои и да чака ли, когато НАТО налива оръжие и инструктори в Украйна, умишлено подклажда или поне се прави, че не забелязва това, което ставаше 8 год и Донбас, поставен е един шут, който прави това, което му кажат от Запада, дори поиска да се върне ядрения статут на Украйна! И защо е всичко това въоръжение - за да воюват с Румъния, или Полша или Молдова ли? Не, разбира се -НАТО се готвеше да използва Украйна като площадка за нападение срещу Русия! Доскоро си мислех, че българския народ е най-тъ.пият народ, като позволява да го го управляват дегренерати, но сега поне знам, че украинците са още по-тъ.пи и от нас...като народ, разбира се! Прелъстени и изоставени! За западняка живота на славяните не струва и пукнат грош - използваш и хвърляш, и после - некст плийз!
  • 165 Рени

    9 1 Отговор
    От тази война ще губи Европа ще но най печелившите щеса САЩ какво им пука какво става в Европа нали те са зад океана
  • 166 льольо

    8 2 Отговор
    Един много добър артист си повярва, че е и много добър политик . Едва ли ще спаси сам Украйна, но нанесе непоправи нещастия на народа си със своята самонадеяност и успя да изправи Европа пред война за всички.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Не стана плана на Америте!

    9 1 Отговор
    Да въвлекат Европа в трета световна война! Ако НАТО се намеси значи чяла Европа ПОТЪВА във войната!
  • 170 Тасков

    11 2 Отговор
    Тоя е ненормален,ако НАТО се на меси тогава на 100% Украйна ще я изравнят със земята!
  • 171 Първо да си затворят атомните централи

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    А небето вече е затворено ? Тоя май не е в Украйна.....
  • 172 Нов палестин

    1 0 Отговор
    Нов палестин
  • 173 Georgi petrov

    2 1 Отговор
    Евреина се възмущава
  • 174 Психиатър

    1 0 Отговор
    Обвинителят Зеленски! Този човек е на тежки наркотици. Нуждае се от спешно хоспитализиране.
Новини по държави: