Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Март, 2022 16:45 9 198 122

Лавров: Не сме нападали болницата, ние и Украйна не сме

  • сергей лавров-
  • русия-
  • украйна-
  • болница-
  • война-
  • дмитро кулеба

Той повтори тезата на Кремъл, че "цивилни се използват като заложници“

Лавров: Не сме нападали болницата, ние и Украйна не сме - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският външен министър Сергей Лавров отхвърли обвиненията за атаката над детската болница в Мариупол, при която в сряда бяха ранени 17 души, а според местните власти трима са загинали. Това стана ясно на пресконференция на Лавров в Анталия, Турция, след преговори с украинския му колега Дмитрo Кулеба, предаде "Свободна Европа".

Пресконференциите на двамата министри се проведоха в отделни помещения. Това е първата среща между двамата от началото на войната в Украйна на 24 февруари. По думите на Лавров детската болница в Мариупол е била "превзета" от украински радикали преди три дни и "всички майки и медицински сестри са били изгонени оттам".

Той повтори и тезата на Кремъл, че "цивилни се използват като заложници“ и като „човешки щит“ от "така наречените териториални защитни сили“. Лавров повтори и обвиненията на Москва към САЩ, че развиват биологични оръжия на територията на Украйна. САЩ вече ги определи като "абсурдни". Лавров отрече също Русия да е нападала Украйна. "Не планираме да нападаме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали", каза той.

Тези твърдения са част от руската пропаганда за войната в Украйна. През последните дни стана ясно, че китайски държавни медии също разпространяват подобна информация. На своята пресконференция украинският външен министър Кулеба призова руските военни да напуснат територията на украинските газови и ядрени съоръжения. След като преговорите за прекратяване на огъня в четвъртък не постигнаха успех, Кулеба изрази готовност да се срещне с Лавров отново "в този формат, ако има перспективи за съществена дискусия и търсене на решения“. "Готов съм да продължа този ангажимент с цел спиране на войната в Украйна, прекратяване на страданието на украински цивилни, както и освобождаване на нашите територии от руските окупационни сили“, казва Кулеба, цитиран от Би Би Си.

Copyright (c) 2018. RFE/RL, Inc. Препубликувано със съгласието на Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    56 42 Отговор
    Да бе, да.
  • 2 Някой

    119 62 Отговор
    Да, де. Укронацистите са.
    От доста време се говори, че използват населението като жив щит. По подобие на ИДИЛ. И са безконтролни вече - плаща им се от друго място.
    Ама, европейците се правят на слепи. То, вярно, че техните медии и думичка не обелват по въпроса, де.

    Коментиран от #28, #38, #53

  • 3 Истина е

    79 104 Отговор
    Тези твои тези Лавров ги говори на Клара Цеткин и във Коминтерна. Света не ви вярва ,на комунизма който проповядвате.

    Коментиран от #18, #36

  • 4 Fenasi Kerim

    84 107 Отговор
    "Не планираме да нападаме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали", каза той. Това да пускаш бомби над суверенна държава не се води нападение според Лавров. Това е "специална операция" която включва бомбардиране на болници и детски градини.

    Коментиран от #17

  • 5 ИЗВЕСТНА БЮТИ БЛОГЪРКА

    111 36 Отговор
    е единствената, която са снимали на фона на болницата. Ту на носилка, ту на крака сама върви. Снимано е от личния и фотограф, работещ за Асошиейтед прес Къда са останалите жертви, къде с атруповете на новородените...Изводите всеки може да си направи
  • 6 Гого

    22 66 Отговор
    Славянски боклуци

    Коментиран от #97

  • 7 WTF

    46 55 Отговор
    Ни лук яли, ни лук мирисали. Евала, Сергей, евала, Лавров!
  • 8 Тити

    72 100 Отговор
    Лавров и Путин трябва да ги обесят публично.

    Коментиран от #98

  • 9 Пламен

    59 60 Отговор
    Кой беше написал, че партията е права дори когато съгреши. Лавров ти задмина и колегата си Молотов.
  • 10 Офффф

    98 34 Отговор
    Абе това за болницата се изясни, какво повече го дрънкате. Че не е болница, а там са се окупирали Бандерите. Това го предадоха и телевизиите наа страна членка от ЕС!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дедо

    74 19 Отговор
    Във всеки случай има достатъчно независима информация в мрежите доказваща,че най голямата смъртност в този конфликт се дължи на паравоенните формирования в Украйна-тотално разминаване по един и същ снимков материал и доказателствените обстоятелства към него!
  • 13 Ром

    44 15 Отговор
    Това не е кражба, ние не краден, ние просто си вземаме.
  • 14 НАРКОМАНЪТ ЗЕЛЕНСКИ

    67 34 Отговор
    да си беше направил труда да подбере по достоверни фейкове. Е как само една бюти блогърка леко ранена / с малко грим/ позира на фона уж разрушената болница. Пейзажа е като че ли там от месеци са били нацистите от Азов. А те наистина са били. Въпросът е КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ НА НАЦИСТИТЕ

    Коментиран от #122

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Rado

    41 51 Отговор
    Да не стане ката с войниците наборници, Путин днес казва, че няма такива в Украйна, а след ден два казват точно обратното. Добре, че е интернет да им разкриват лъжите, има много качени клипове с пленените наборници в Украйна, а не се знае колоко са убити. Ако не беше интернет лъжите на Путин щяха да минават още.

    Коментиран от #30

  • 17 Офффф

    64 33 Отговор

    До коментар #4 от "Fenasi Kerim":

    Украйна е суверенна, колкото и България. Стига с тия лозунги!
    Ами истина е, че руснаците не са нападали Украйна, а само нацистите на САЩ в Украйна.

    Коментиран от #26, #43

  • 18 антрашпиц

    22 9 Отговор

    До коментар #3 от "Истина е":

    Къв комунизъм бе ид..т!?

    Коментиран от #44

  • 19 Мен

    45 15 Отговор
    Да си представим че Русия е Сащ а Украйна-Сирия.. нещата изглеждат по друг начин .... щяхме да хвалим САЩ въпрос на гледна точка.... ама мисирките са си мисирки.
  • 20 Айде бе...

    33 29 Отговор
    Да бе, знаем! Вие ги "освобождавате", също както нас освободихте вече два пъти. От като сте държава все освобождавате и все има за освобождение. Май нещо не ви върви като освободители. Ето детайли и от първото: "В записките на началник-щаба на руската армия във връзка с войната от 1877/1878 г. и в заключението на специалното строго секретно съвещание от 21.08.1881 г. се отбелязва: "безусловното господство във водите на Черно море представлява за нас задача от първостепенна и най-голяма важност". Русия трябва "да се готви тайно, но постоянно и стремително към това, та в момента на настъпването на развръзката да овладее устието на Босфора, да се укрепи на двата му бряга". С резолюцията "напълно одобрявам тези заключения", Александър III подкрепя овладяването на Проливите."

    Коментиран от #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ

    42 12 Отговор
    дали на бебета с майки или трупове на нацисти. След такава мощна екплозия в двора не може да няма една дузина убити нацисти

    Коментиран от #74

  • 23 Хаха

    27 24 Отговор
    Дъртият катър пак изцвили от коневръза.
  • 24 Госあ

    22 30 Отговор
    Лъжец, как така от Киев който е под украински контрол, цивилните се евакуират свободно и няма разстреляни деца и взривени болници ?
  • 25 Tутанкамон

    20 17 Отговор
    Новият Гьобелс...
  • 26 Тъй, тъй

    33 31 Отговор

    До коментар #17 от "Офффф":

    Най-добре бегай на лекар. Путлер съвсем ви е изпразнил кратуните.
  • 27 уви ФАКТ

    10 22 Отговор
    Прозорец който дава Вашингтон на Източна Европа и СССР да станат капиталисти и богати елити е до 2020г. Но Путин и КПСС-КГБ елитът не разбира, не иска да проумее, че ИГРАТА СВЪРШИ. И не може да очакваш победа със същите средства и примирение... Врагъът иска да те изяде, а те - "нека бъдем приятели!, нека си останем милиардери в аристократична държава!" .... Не вадят доказателствата, че няма Глодомор и руско-Катинско клане, че има педофилия и корупция на САЩ и ЕС. Да спрът петрол, газ, метали, и други, за 5 години към НАТО-вски държави. Икономическа и транспортна блокада на Източна Европа и Гърция... И край на неолиберализмът и спиране краденето от руският народ, защото ниски цени на енергията е крадене от народът за да има евтина енергията за олигарсите - да са конкурентни на международните пазари - да богатеят, и чрез ниски заплати - с енергия само за 20% от руснаците.. Фасулско е и да имат фиксирана валута, Куба има. Селското стопанство дори не е стигнало Русия в СССР.
  • 28 Rado

    26 36 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Нацисти? А президента Зеленски е евреин. Ако бяха нацисти до сега украинците да са го ликвидирали. Поредната руска пропаганда. Нали Путин каза, че нямало наборници в Украйна, сега Генерала с жален поглед се обяснява, че имало. Лъжи, лъжи, руска пропаганда
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Нашите путлерасти

    18 21 Отговор

    До коментар #16 от "Rado":

    Най обичат да ги лъжат...
  • 31 советобезмозг

    18 21 Отговор
    Тоя кон е болен от луда крава.
  • 32 Айде бе...

    16 14 Отговор

    До коментар #20 от "Айде бе...":

    А ето и продължението след Съединението на Княжество България с Източна Румелия : ""Настоящото движение на българите аз не одобрявам - пише руският император, - те не ни послушаха, действаха тайно, съвети не потърсиха, нека сега сами сърбат кашата от тях сварена. Според мен, докато княз Александър се разпорежда със съдбата на българите, нашата намеса в българските дела е съвършено невъзможна и безполезна. Според мен - продължава Александър III - ние трябва да имаме една главна цел: това е завладяването на Константинопол, за да можем веднъж завинаги да се утвърдим в проливите и да знаем, че те ще бъдат в наши ръце. Това е в интересите на Русия и това трябва да бъде нашият стремеж, всичко останало, ставащо на Балканския полуостров, за нас е второстепенно".
    Княз Александър,"
  • 33 Вер Вайте ми:

    20 24 Отговор
    ✔ "Не планираме да нападаме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали", каза той.✔
    ✈По метода на изключването излиза , че болницата я нападат откъм Плутон кремълски НЛО. ✈
  • 34 Оооо

    17 23 Отговор
    Ви нямаше да нападате и Украйна уш правехте очение а накрая я нападнахте. НОКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 17 Отговор
    убийци
  • 36 Нищо

    25 28 Отговор

    До коментар #3 от "Истина е":

    Важно че путинофилите вярват! Виж как ти цъкат минуси! Путинофил до путинофил!

    Коментиран от #51

  • 37 Зеленски

    30 12 Отговор
    Къде са ми самолетите еврогейци? Сам ще нападна Москва! Освен комик съм и патреот
  • 38 Ха тъй!

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Кухоглавецо!
  • 39 Слава на Украйна!

    27 25 Отговор
    "Ние и Украйна не сме нападнали" - това изречение казва всичко за червените орки!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 РУСИЯ НЕ НАПАДА

    38 27 Отговор
    РУСИЯ освобождава Украйна от нацизма и американската чума

    Коментиран от #48, #54, #107

  • 42 Лъжльо

    21 24 Отговор
    Никой не вярва вече на Москва. Те упорито продължават да си говорят едно и също. Явно това е тезата за пред заблудения руски народ и нашите путинофили.
  • 43 Fenasi Kerim

    33 22 Отговор

    До коментар #17 от "Офффф":

    Един ден ще обявят че има нацисти и в София. Грузия, Украйна. Кой ще бъде следващия? Аз не защитавам лицемерния Запад но това да нападаш СУВЕРЕННИ държави през десет години и да заплашваш света с ядрено унищожение и да очакваш уважение!!! Не! Как да вярваш на Русия? Казаха че няма да нападат Украйна. Случи се точно обратното. Обявиха че ползват кадрови войници а се оказа че пращат наборни войници - голобради момчета на 17-18 години. Лъжат като дърти римляни.
  • 44 Истина е

    13 11 Отговор

    До коментар #18 от "антрашпиц":

    Всички са комунисти мудак ,и идт е този който те създал . Бягай в Русия
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хapвардски тapикат

    30 10 Отговор
    Не бях виждал болница със снайперисти
  • 47 В е л и к и я

    29 17 Отговор
    След тия думи ще последна най странния парадокс в човешката история , най голямата държава да си изгуби сухопътната армия или поне половината бойна техника без никой да са нападали ....!

    Коментиран от #52, #63

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ние и Украйна не сме нападали

    29 15 Отговор
    ...е как да им вярваш за каквото и да е...
  • 50 Нана

    35 21 Отговор
    Как може да има хора , които да подкрепят американската политика? Това е война между Америка и Русия и само глупак не вижда ,че е така.Америка е опръскана от кръвта на хиляди невинни от цял свят.....Срам и позор на всички ,подкрепящи ЗлоАмерика.....

    Коментиран от #55

  • 51 Истина е

    7 5 Отговор

    До коментар #36 от "Нищо":

    Ни повечето са служили в ГРУ и КГБ .
  • 52 Точен си.

    8 4 Отговор

    До коментар #47 от "В е л и к и я":

    Точен.
  • 53 Тук

    23 13 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Къде се намират Мариупол, Харков, Киев...? Както искаш наричай украинците, но те не са агресорите!
  • 54 Аде

    20 14 Отговор

    До коментар #41 от "РУСИЯ НЕ НАПАДА":

    От Русия кой ще ни освободи?
  • 55 Аууу

    6 6 Отговор

    До коментар #50 от "Нана":

    Какви ужаси описваш. Май не си Нана, а Нона Йотова.
  • 56 Баро Каро

    23 19 Отговор
    Другарят Лавров , лъже като дърт циганин !
    Но денят на страшния съд идва , тогава ще видим ядрените ракати дали ще помогнат на Лавров и Путиня !
  • 57 top idiot

    6 5 Отговор
    Согласен Г-н Лавров ! Но отсреща имат едни заблудители
    на ракети и резултат.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 стоян георгиев

    22 13 Отговор
    те родилките сами се нападнааха нали лавров?кои ли ти вярва вече красвачик?скоро в хага ще гледаш точно като на снимката.
  • 60 Пипи Чорапчето

    20 11 Отговор
    О, да - джуджу яко ти го набил в кратуната - " това не е нападение, това е освобождение"!
    Че си и вярвате кви сте " освободители" , а за другите - чиста проба изперкали войнолюбци.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ОРКА ТРОЛ

    9 8 Отговор
    Вярвам ви,ако ми кажете ,че България е в Африка пак ще ви вярвам .
  • 63 Точен

    18 10 Отговор

    До коментар #47 от "В е л и к и я":

    И има продължение! Изгубиха войската! А и си съсипаха икономиката! И то без никой да нападат! Гении!

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Бля бля

    9 6 Отговор
    Те заради туй им направиха специална паркинг операция на посолството в Дъблин..внезапно руските болшевики се помислиха за най-големите босове на света а чорапите им скъсани
  • 66 Абсолютно!

    15 12 Отговор

    До коментар #63 от "Точен":

    Путлер ще остави държавата си разсипана. Както двойникът му Хитлер остави Германия. Навсякъде фашизмът има еднакъв край!...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Давай давай сукааа

    9 9 Отговор
    Гърмят ги тез бомби сега да плашат цивилните..няма значение дали умират хора..туй е виждането на тез диваци за специална операция..само че така няма да превземат Брюксел в тоя век
  • 69 Гггггггггггггггг

    10 9 Отговор

    До коментар #67 от "Монгола":

    Зиг хайл руски сволочи.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 кикоман

    12 7 Отговор
    Тоя приказва като оня от Банкя. Прави се на прост.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Име

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ":

    СТАВА ЛИ ТИ КАТО ГЛЕДАШ ТРУПОВЕ М. Ъ Р Ш А
  • 75 Осман

    17 10 Отговор
    Демек по думите на Лавров Украйна са агресори, как не ги е срам да защитават украински градове! Те руснаците дойдоха там мирно с танкове и оръжия и първия ден ги бомбиха със супер точни ракети, както каза Путин! А те украинците, какво направиха най-нахално започнаха да стрелят и те по руснаците! И по тази логика украинците са фашисти, а Русия освободители!? Най-жалкото е, че има и такива, които се връзват на думите на Лавров, Путин и компания.
  • 76 Щсдд

    5 4 Отговор
    👀👀👀👀👀👀 слънцето залязва на изток.
  • 77 hmhmhm

    13 3 Отговор
    думи , думи , думи .... а хората си умират и после пак така ...
  • 78 Уж не са

    17 8 Отговор
    Нападали ,пък войската им в Киев ,Харков,Мариопул.Чудна работа.Хубавото в случая е ,че украинците доста успешно им набиват канчетата.
  • 79 орт

    15 5 Отговор
    Болницата е нападната от децата там, украинците едни други се нападат,а руските танкове са с хуманитарна цел носят храна и вода на бедстващите.Хитлеристите ряпа да ядат.
  • 80 Хомосапиенс

    18 6 Отговор
    Русия чии го дири в Украйна.

    Коментиран от #82, #94

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Звездите ни говорят

    9 5 Отговор
    Тоя дедо май е в деменция.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Така е

    6 3 Отговор

    До коментар #81 от "Бесен _Язовец":

    Ползвай рубли те за друго не стават
  • 86 падналия ангел

    8 6 Отговор
    Има една снимка с бременна с окървавено лице. Разпространяват е по медиите. Да знаете това е:""Анастасия Багрийчук. Значится на должности старшего офицера отдела информационно-компьютерных технологий."
  • 87 В е л и к и я

    12 3 Отговор
    След като не сте ги нападнали и ги “освобождавате“ щетите вече в Украина са за 100 млрд долара ...!
  • 88 54398

    16 6 Отговор
    Разбира се ,че няма нападение.Само дето им разрушиха всички стратегически обекти.И продължават да рушат жилищни сгради ,болници и мирно население.Срам и позор за тези чудовища.Но той Господ си знае работата.Забавя но не забравя.
  • 89 българофил

    19 3 Отговор
    Наглостта ви е в библейски мащаби!!! Унищожихте и Русия и Украйна Как няма кой да ви ликвидира един по един....
    Спокойно, няма да е убийство а специална операция....
  • 90 !!!?

    13 5 Отговор
    ПУТИН - "МИРОТВОРЕЦ" !!!?

  • 91 Един

    9 3 Отговор
    Да бе, въобще не сте нападали.
  • 92 Рашка с чашка

    8 5 Отговор

    До коментар #67 от "Монгола":

    Защото ако НАТО се намеси на Путин не му остава друго освен да започне ядрена война. Както всички, освен такива като теб разбраха , руската армия е тотално неспособна да води конвенционална война. Украинците отблъскват всички руски атаки към момента. Дори руски медии започнаха плахо да повдигат въпроса за руските загуби. Между другото шейсет километровата колона към Киев не напредва от няколко дни вече!
  • 93 1917

    8 15 Отговор
    Цялата вина е в президнетчето на Окрайнна, пианистчето. Заради ината му - умират много хора.....
  • 94 1917

    10 4 Отговор

    До коментар #80 от "Хомосапиенс":

    Това, което хамериканците дирят в далечни страни като Сърбия, Афганистан, Либия, Сирия, сещаш ли се.....
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ООН

    10 2 Отговор
    Според Лавров Руската федерация не е нападала Украйна. Корпуса на Мира да влиза в Украйна и да унищожат терористите с буквите z,v,и 📐. Те не са руски военни.
  • 97 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гого":

    Марш да прецапваш Босфора, ефендилар!
  • 98 Даааа

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Тити":

    АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ. ..........................ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ. ..................
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Хахахаха

    15 4 Отговор
    Лавров е прав! Така го дават по руските телевизии! Те не са нападали, а отиват да освободят! Човека гледа руска телевизия!

    Коментиран от #108

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Искам да се изкаже

    5 2 Отговор
    Иво Христов!!!Оня 80-процентовият.Той много разбира.
  • 104 Бамбука

    8 4 Отговор
    Русия не е нападала Украйна ?Да му се даде Нобелова награда за "мир", опс за лъжа !
  • 105 jorj

    6 5 Отговор
    Аз меслех дъртите цигани за най-наглите лъжци в света! Извинявам ви се дърти господа цигъни за заблудата ми, и ви казвам, че ще си умрете недоучени в този клон на науката!
  • 106 XYZ

    7 3 Отговор
    Как бяха репликите между Борисов и Гешев "кой е по-луд от двамата"? Тук в тази ситуация май е същото - правят се на луди и май наистина са!
  • 107 факти

    6 4 Отговор

    До коментар #41 от "РУСИЯ НЕ НАПАДА":

    Толкова да сте платени и промити ....наглост безочлова.Лъжите ви нещо обаче не се връзват.Те ако руснаците бяха освободители ,нямаше украинския народ да е толкова задружен против руските терористи.Украинския народ плътно пази държавата си и стои зад президента си ! Опорките ви не излизат.А ,че Русия е държава агресор,окупатор и терорист няма две мнения ! Русия нападна всичките си съседи и направи войници навсякъде ! Това е най-голямото зло и света никога не е бил по-задружен срещу някой ! Русия успя да обедини целия свят срещу себе си !
  • 108 6583

    10 3 Отговор

    До коментар #101 от "Хахахаха":

    Отивали да освободят народа на Украина....От кой ? Украинския народ обаче посреща руските нашественици с коктейли Молотов.Някой май грешно е очаквал да бъде посрещнат с хляб и сол ..Русия е терорист който напада суверенни държави.И това не било нападение...Вижте само как терориста Русия казва на нападението и инвазията "специална операция".Да бомбардираш цялата държава,жилищни сгради,болници,детски градини,да убиваш цивилни ,както и деца ,не било нападание ,това било спеиална операция ! Добре го измислиха терорягите от кремъл !
  • 109 Троя

    14 3 Отговор
    Зиг хайл руски сволочи. Гнийте руски кръволоци и окупатори. Ще излезете с краката напред от Украйна долни оскотели мужици.
  • 110 JEFF

    11 1 Отговор
    То всъщност и Путин не съществува , а Лавров е детска учителка .
  • 111 Някой

    8 2 Отговор
    И ти ще изгниеш в ада нищожество такова ,не бели нападнали Украйна,то според вас пак Америка ги напада.
  • 112 Razraz

    6 2 Отговор
    Мразя исе отврътявам от комунизма и комунисти
  • 113 Лавров

    4 2 Отговор
    Целта оправдава средствата. Аз искам да съм богат , а не в затвора на ХАГА. Бедните да умират.
  • 114 Пълна

    3 5 Отговор
    Подкрепа към патриота, железния Лавров
  • 115 Скандал

    4 5 Отговор
    Скандални СНИМКИ разкриват как манекенка играе ролята на жертва на руската атака по родилния дом в Мариупол7
    Страшното съобщение от сряда, че руската войска е разрушила родилен дом в Мариупол, раздухано от украински и световни медии се оказа поредния фейк и не успя да издържи дори най-малката проверка, твърди от своя страна eadaily.com.
    Бедното момиче, заснето на фона на развалините на родилния дом, се оказва моделката и популярен бюти блогър Марианна Подгурская, съобщава Telegram каналът СИГНАЛ.

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Бай Кольо

    4 1 Отговор
    Абе тоя Лавров добре ли е ? Аз не виждам украински войски в Русия.Виждам руски войски в Украйна,а той говори че не били нападнали Украйна.Преди това,казваха,че нямат никакво намерение да нападат Украйна,което излезе явна лъжа.Коя ли ще е следващата страна,която ще последва съдбата на Украйна?
  • 118 Пинк флойд

    0 0 Отговор
    Украинците сами се бомбардират за да унищожат лабораториите по заповед на Американските инструктори. В новините не се вижда нито един руски войник а само Украински мародери.
  • 119 НАТОВЕЦ

    0 1 Отговор
    Пресконференцията на Лавров я има в Ютюб.Наистина казва, че не били нападали Украйна?! Ми какво направихте бе Лавров? Туристически велопоход ли?Да се разберете най-сетне и да започвате да възстановявате страната от тази позорна война...спецоперация.И Западът да се ангажира най-сетне с малко денацификация защото наистина има нужда.
  • 120 НАТОВЕЦ

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "Скандал":

    Абе не е фейк. Роди си жената бебенце момиче. Има материал в мрежата. Да и е живо и здраво и майка му и татко му да са и още бебенца да имат.
  • 121 лъжлов

    0 0 Отговор
    украина не нападаме занзибар
  • 122 михаил

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "НАРКОМАНЪТ ЗЕЛЕНСКИ":

    труповете са упрусия
Новини по държави: