Last news in Fakti
  Тема: Украйна

11 Март, 2022 18:33 4 427 128

Кремъл: Руснаците, които се срамуват от конфликта в Украйна, не са истински руснаци

  • русия-
  • украйна-
  • дмитрий песков-
  • кремъл

Дмитрий Песков отбеляза, че на запад антируските настроения опасно са се повишили и той се надява, че западните лидери ще спрат да подклаждат такава русофобия

Кремъл: Руснаците, които се срамуват от конфликта в Украйна, не са истински руснаци - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руснаците, които казват, че се срамуват от "специалната военна операция" на страната си в Украйна, не са истински руснаци, предаде Ройтерс, позовавайки се на изявление на Кремъл.

"Истински руснак никога не се срамува да е руснак", каза пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в отговор на въпрос за лозунга "Срамувам се, че съм руснак", повтарян от някои хора в Русия и извън страната. "Ако някой казва подобни неща, то тогава той просто не е руснак", добави Песков.

Още новини от Украйна

Говорителят отбеляза, че на запад антируските настроения опасно са се повишили и той се надява, че западните лидери ще спрат да подклаждат такава русофобия.

Запитан как би могло да се сложи край на кризата, Песков заяви, че това ще се случи, когато Западът предприеме действия по многократно заявяваните от Русия опасения за убийствата на цивилни в Източна Украйна и разширяването на НАТО на изток.

"Русия е формулирала конкретни искания от Украйна за разрешаване на тези въпроси. Доколкото разбираме, тези искания се обсъждат от украинците с техните съветници, основно от САЩ и страните от ЕС", каза той. "Нека се надяваме. Това трябва да се направи. Тогава всичко ще свърши", добави Песков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    99 28 Отговор
    интересно тоя дрогар що държи децата си в европа?

    Коментиран от #5, #19, #83, #120

  • 2 Българин

    86 56 Отговор
    ТЕ СА РУСНАЦИ АМИ ВИЕ ПУТИН И ШАЙКАТА МУ ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД ХАДА ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

    Коментиран от #14, #36

  • 3 Красимир Петров

    83 55 Отговор
    Русофилите са вредни за България.

    Коментиран от #25, #45

  • 4 Мозъчен тръст

    24 46 Отговор
    Киев падна ли кво става

    Коментиран от #85, #90, #119

  • 5 Ти ходи

    14 21 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    И ги видя

    Коментиран от #24

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Грульо

    56 69 Отговор
    "Кремъл: Руснаците, които се срамуват от конфликта в Украйна, не са истински руснаци"

    Какво лошо са направили, че да се срамуват? Зеленски трябва да се срамува, че не спазва Минските споразумения и марионетничи на САЩ, което води до невинни жертви.
  • 8 Хахаха

    71 49 Отговор
    Истинските руснаци се гордеят с убийството на жени и деца

    Коментиран от #88

  • 9 АнтиГост

    51 34 Отговор
    Истиският руснак според този е убитият руснак.
  • 10 Ал Бунди

    15 6 Отговор
    Я да видим сега....

  • 11 Иван Василев

    44 29 Отговор
    Прав е човека, руснаците, като истински орки не могат да са против войната
  • 12 Това човече

    41 22 Отговор
    е голем майтапчия. Иска някой да го харесва. А бе, той скоро ще стане пишман, че се е родил, ама късно ще го разбере.
  • 13 Гръч

    24 12 Отговор
    И българите,които са ваксани и се срамуват от "антиваксърите"трябва да се запитат,дали са истински българи?Изключвам ваксинираните чрез принуда и насилие
  • 14 Смешник

    17 16 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Колкото отговаряха Буш ,Блеер и Аснар.
  • 15 Бамбука

    38 14 Отговор
    Руснака зад граница не е руснак, ако не подкрепя войната срещу Украйна. Приберете си децата от "загнилия запад" , ако разбира се те са съгласни.
  • 16 Кнаус 485

    7 22 Отговор
    Точно и ясно..... Без значение на кой не му иьнадя
  • 17 Стойко

    43 23 Отговор
    жуджака Путя обяви че 26 хиляди доброволци от Близкия изток предимно от Сирия идвали да се бият на страната на Русия в Украйна! Сега фактите. Не са 26 а около 45 хиляди предимно военни от Сиририйската армия на Башар Асад, сина на комунистическия сатрап на Сирия Хафез Асад! Помним как Русия навлезе Сирия да му ПОМОГНЕ във войната със Сирийската свободна армия. Сега Башар Асад му връща жеста и праща Сирийски войници да умират в чужда земя. Явно жертвите на Руски войници са ужасяващи и джуджето се страхува от възмездие от близките им. Затова ги сменя със Сирийски войници наемници, с талибаните на Кадиров, Беларуски военни също участват в Агресията срещу братска славянска Украйна!

    Коментиран от #27, #93, #98, #110

  • 18 Кнаус 485

    10 21 Отговор
    Точно и ясно..... Без значение на кой не му изнася

    Коментиран от #80

  • 19 Сигурно ги е пратил

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Да шпионират врага. И да му пазят имотите. Ама, май му прибраха някакъв замък в Комо.

    Коментиран от #43

  • 20 дааа

    30 12 Отговор
    Антируските настроения тепърва ще стигнат нива при които децата ти ще се маскират на чпонци из Европа орка глупава.
  • 21 Onq bez konq

    27 5 Отговор
    Сергей Кужугетович Шойгу (на руски: Серге́й Кужуге́тович Шойгу́; на тувински: Сергей Күжүгет оглу Шойгу) е руски политик и генерал на армията, който служи като министър на отбраната на Русия и като директор на Съвета на министрите на отбраната на ОНД от 2012 г. Тувинците са малък тюркски народ, който живее в руската република Тува. Традиционният им поминък е скотовъдството, отглеждат стада от кози, овце, камили, елени, якове. Живеят в плъстени юрти или колиби от брезова кора и чергаруват през цялата година. Поради многовековното управление на монголите тувинците възприемат много от монголската и будистката култура – народни носии, монголски заемки в езика, религиозни вярвания, обществена организация. Тувинците са будисти, макар че се срещат и известен брой, които имат шаманистични вярвания. След разпадането на Съветския съюз шаманизмът става все по-популярен.

    Коментиран от #31

  • 22 ХА-ХА-ХА

    33 18 Отговор
    Няма по- примитивни добичета от ..КартофоГризачите и Путлеристите от страната на ПЕТОЛЪЧКИТЕ и СПАРУЖЕНАТА МУМИЯ ОТ ЦРЪВЕНИЯ МЕГДАН!😂😂
  • 23 Урюрвкос

    21 22 Отговор
    повечето руснаци които се срамуват всъщност са украинци и по точно родени в УССР и от 40год са руски граждани и чат пат на 4-5 год ходят да си видят роднините

    Коментиран от #77

  • 24 стоян георгиев

    25 11 Отговор

    До коментар #5 от "Ти ходи":

    не аз не ходих ама ги видях щото си имат феисбук и не се крият.както не се крие любовницата на лавров и т.н. патриоти и патриотки с откраднати милиарди долари от бедния руски народ.еи подобни твари вие защитавате.местните пеевски,доган и борисов ама по илион и на квадрат.
  • 25 Сутринта

    31 2 Отговор

    До коментар #3 от "Красимир Петров":

    гледах някакъв шкембак от бесепето. Замфиров. По-жалка гнида скоро не бях виждал.
  • 26 Стойко

    25 8 Отговор
    Руснаците се срамуват да! Но не защото са Руснаци, срамуват се от такива като тебе и Путин и агресията срещу братски народ! Затова 40 милиона Руснаци се обадиха на открития телефон Путин да спре агресията и войната!

  • 27 Някой си

    35 13 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Ами то и Кадиров прати десет хиляди кучета, ама украинците така ги разметаха, че сега каквото е останало от тях се събират из беларуските гори. Казват, че бая умирисали поляните..не им достигал сапун да си изперат жълтите гащи. А Тушаев, оня, брадатия манекен, дето се хилеше като п..а непоръбена, отдавна го изядоха червеите..та и сирийците, каквито са пишман воини май нема да изкарат дълго. Еле, па ако почнат да падат мъгли. Стой та гледай, на кубици ще ги извозват.
  • 28 Да бе да

    40 14 Отговор
    "Руснаците, които казват, че се срамуват от "специалната военна операция" на страната си в Украйна, не са истински руснаци"

    А , възможно ли е пигмея и песков да не са " истински руснаци"? Няма как да нападаш съседи , да държиш населението си гладно и да изпращаш млади хора на смърт без да си нападнат , но да обвиняваш потърпевшите ?
    Собствениците на кремъл са национални и военни престъпници !
  • 29 ДАНО

    33 15 Отговор
    Повече руснаци умрат нямате работа там ОКУПАТОРИ.УБИЙЦИ на деца и жени Геноцид имало в Луганск и Донецк фалш и манипулация на Кремал и ЛИЛИПУТИ хага ви чака болни Руски мозъци.ОКУПАТОРА ПОД НОЖА без жал наборен и какъвто и да е.
  • 30 Баче Кольо

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Това се отнася за вас циганите, не бъркай понятията моля!!
  • 31 Същият шойгу

    35 15 Отговор

    До коментар #21 от "Onq bez konq":

    е самозванец. Няма грам военно образование. Даже не е служил войник. Подобни некадърници, воглаве с джуджето Путлер ще разсипат Рашистан.
  • 32 Кресна

    21 27 Отговор
    Стига сте писали глупости,никога руски политици няма да седнат на подсъдимата скамейка на европейски съд или какъвто и да е извън Русия.Тези правила колкото и да не ни се искат ,не важат за Сащ и Русия.Нима някой седна на подсъдимата скамейка от американска страна заради лъжите и убийствата в Ирак? Над 900 000 цивилни жертви,сега Путин щял да седне заради 500.Вие които пишете тези неща вярвате ли си въобще че това е възможно?това не са малките държави да ги мъкнат там и с изфрабрикувани лъжи да ги държат в ареста докато умрат.Хайде пишете защо Борел даде задна и каза че огромната грешка на Европа е че тръгна срещу Русия и закопа по този начин народа на Европа,стига сте писали глупости ,лъжи и пропаганди.

    Коментиран от #71

  • 33 Врачанин

    30 9 Отговор
    Пескав да внимава да не изпусне случайно думата война , че отива в зандана за 15 години.
  • 34 Българско руфосилче

    26 8 Отговор
    А ние дето се гордеем истински руснаци ли сме
  • 35 ПППП

    9 24 Отговор
    ПРАВ Е ПЕСКОВ, ИМА МНОГО УКРАИНЦИ С РУСКО ГРАЖДАНСТВО
  • 36 ко рече?

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    ХАДА? ДА НЕ ГОВОРИШ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД АДА? А КОИ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД РАЯ?
  • 37 Гошо

    12 8 Отговор
    Ама това Ройтерс го казва ,иначе то реално всеки може да се направи на руснак ,те украйнците като са в чужбина особено обичат да ги взимат за руснаци
  • 38 До ФАКТИ

    22 12 Отговор
    Покажете на читателите пресконференцията на свалени и пленени руски пилоти, които разказват как са ги карали да бомбардират с фугасни бомби граждански , а не военни обекти. Дълбоко съжаляват и искат прошка за геноцида / по техни думи/, който са извършвали. Има журналисти от цял свят. Може да се открие на ютюб канал "24 Канал"

    Коментиран от #47

  • 39 евлампи

    10 31 Отговор
    Българите подкрепят Путин и мразят америчките крадци !
  • 40 Цял свят се срамува от вас...

    25 9 Отговор
    И е нормално !
  • 41 Вова

    18 2 Отговор
    Пёсик, няма истински и неистински. Има граждани на РФ. Всеки от тези граждани има конституционно право на вътрешно убеждение и свобода на словото.

    Поне ти не ме проваляй. Моля!
  • 42 абе аи

    24 8 Отговор
    Ами че те повечето руснаци не са истински руснаци - чеченци,удмурти, карелци, дагестанци,авари, башкири, чукчи и безброй затворени народи има там. Руснаците колко да са. Автогол на другаря.

    Коментиран от #72

  • 43 стоян георгиев

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "Сигурно ги е пратил":

    ще приберат трилион долара ,все пак нак руснаците трябва да платят за разрушаването и съответно за въстановяването на украина!втроата жена на песков с част от децата му си живуркат във франция и тои няма проблем с това и евентуалното им обстрелване с атомни бомби!
  • 44 Че те руснаците...

    19 5 Отговор
    Са една от стоте националности и езикови групи в Азиатският Рай !
  • 45 ти другите не мисли

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Красимир Петров":

    За теб, може и да е така, но за мен не е така, така че се съобразявай, как се изразяваш.
  • 46 Абсурдистан

    24 6 Отговор
    Може да се перифразира и така: Който не се срамува от братоубийството е истински руснак! Какво падение на Кремъл!
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 5 Отговор

    До коментар #38 от "До ФАКТИ":

    А недей, тва не са пилоти, а холивудски актьори....
  • 48 Сивата чапла

    5 12 Отговор
    В тубата:
    "Вести.doc. Украинская агония. Скрытая война"
    В документального фильма немецкого журналиста "Украинская агония".


    Какво повече!
  • 49 Работническо дело

    25 7 Отговор
    Каква наглост и цинизъм да обвързваш масовите убийства на деца бебета жени и народ в една мирна държава и да извършваш масов геноцид с някаква чест ?!?!!! Напротив ,всеки истински руснак се СРАМУВА ОТ ВОЙНАТА И СЕ СРАМУВА ОТ ВАС
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Име

    9 14 Отговор
    Днес в Кауфланд пред мен на касата мъж и жена и момче на около 8-10 годинки говорещи на руски! Продавачката се заговори с тях и най вече с детето на руски, и ги попита да ли са от Москва, а мъжът каза, че са украинци!! Аз се зачудих, защо тогава говорят на руски помежду си

    Коментиран от #57, #60

  • 52 Майна

    17 11 Отговор
    Тези комунистически животни обвързват военните си престъпления и тероризъм спрямо човечеството със всеки руснак . Наглост цинизъм падение и гну-сна пропаганда типична само са комунистите ционисти
  • 53 124

    11 21 Отговор
    Всеки, който подкрепя инсталираната от Империята на злото Америка неонацистка върхушка в Киев, е фашист!

    Международният бандит Америка показва вече 70 г. уродливото си лице по света.

    Русофобската й истерия, лъжи и цензура не можаха да скрият

    истина за геноцида над 15000! руснаци в Донбас

    продължаващите и сега престъпления срещу цивилното население на укрофашистите

    не можаха да скрият и подготвяните в американските секретни! лаборатории в Украйна престъпления срещу човечествотол.

    Коментиран от #81, #127

  • 54 А които не се срамуват

    14 3 Отговор
    Като Путин, Шойгу, Кадиров и прочие са истински руснаци макар и да нямат и капка руска кръв.
  • 55 стоян георгиев

    12 6 Отговор
    преди малко руските космически сили уцелиха беларус.украина е наи-голямата чисто европеиска страна,но явно за руските самолетии не е достатъчно голяма та не я уцелиха!хахахахахаха!и то няколко пъти!
  • 56 Истината

    16 4 Отговор
    Ако на руснаците се даде възможност да си избират водач, те избират най-лъжливият, най-подлият и най-жестокият и заедно с него убиват, грабят и насилват и накрая стоварват върху него своята вина. А след време църквата го обявява за светец.
  • 57 Е и?

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "Име":

    Не могат да говорят на чужд език ли?

    Коментиран от #66

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Кочо

    6 15 Отговор
    Тези които се срамуват, че са руснаци са или подлоги на Запада, или джендъри, или разглезени егоисти без всякакъв морал! Те наистина не са руснаци, както нашите управляващи слуги на САЩ и депутатчета хрантутниците на Америка за България дошли от Джендърландия не са българи!
  • 60 Руснаци които ги е срам

    14 4 Отговор

    До коментар #51 от "Име":

    Какво толкова за чудене има? В юропските бордеи е пълно с руски шантонерки които се представят за украинки.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Топ брас

    8 2 Отговор
    Генерал колесников повече няма да се срамува
  • 63 В е л и к и я

    13 7 Отговор
    И да се срамувате и да не се срамувате сте тъпи и прости пияни ватенки , срам за човечеството ....!Малко е срам ..! Не намирам думи .
  • 64 ДА ВИДИМ,....Дали съм разбрал правилно:

    17 5 Отговор
    АКО...НЯКОЯ МУРЗИЛКА ЕВЕНТУАЛНО...НЕ Е СЪГЛАСНА С ... УБИЙСТВАТА НА МАЙКИ, ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА,.....ТО МУРЗИЛКАТА,( СПОРЕД ПУТЛЕРИСТИТЕ НА ПУТЬО) ...НЕ Е...РУСКИНЯ?!?😂
    ТАКОВА НЕЩО НЕ СА ВЪРШИЛИ И... НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ НА АДОЛФ ХИТЛЕР!!
    ТА,...КОИ СА...ФАШИСТИТЕ?!?!?😂
  • 65 Виц

    22 5 Отговор
    Русначе пита майка си:
    -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм?
    - Синко, ако мразиш негрите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.
  • 66 Име

    3 6 Отговор

    До коментар #57 от "Е и?":

    Не, може би са украинци, но не знаят украйнски само руски. Детето много хубаво говореше на руски. Както и да е
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Руската мечта

    21 6 Отговор
    Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни
    морални ypoди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ланата, в които иска да потопи целия свят.
  • 69 Генерал Де Гол

    20 6 Отговор
    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."
  • 70 asd

    11 3 Отговор
    Това е необходимото и достатъчно условие да си "ИСТИНСКА УФСЪ" тоест. Каквото ти кажат окопалите се във власта боклуци, ти да им се кланяш и да ги търпиш.
    ХАХАХАХАХАХАХА
    1.8% от глобалното населени...сигурно с 1/3 от полезните изкопаеми на планетата и пак 99% са прошляци!
    Като добавим че допреди около 100 години са имали роби (от СЪНАРОДНИЦИТЕ си) се доказва, че
    тези са единствено доказано по-тъпи от тиквоскотовете.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Преименуване

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "абе аи":

    Москосковия. 2/3 са украинци.То няма РоСИЯ. Има РФ
  • 73 124

    4 4 Отговор
    Днес републиканецът Мадисон Коуторн на среща със симпатизанти каза:

    "Помнете, че Зеленски е главорез и че украинското правителство е невероятно корумпирано..."

    Виж текст

  • 74 Ъръба

    11 2 Отговор
    Значи освен руснаци има и фалшиви руснаци.писна ни от руснаци
  • 75 Вожда Си

    2 5 Отговор
    Кога ще потамяме щатски корита в Тихия океан?
  • 76 До 71

    0 0 Отговор
    Яш му главата.
  • 77 Хммм

    3 7 Отговор

    До коментар #23 от "Урюрвкос":

    И какъв е този етнос "украинец"? Като "македонец" ли?

    Коментиран от #97

  • 78 Пършинг

    12 4 Отговор
    Напротив Пишков. Точно те са. Нищо общо с вашите алкохолизирани и оскотяли мужици. Нищо общо с комунистическата пасмина.Утайката на света.

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гггггггггггггггг

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Кнаус 485":

    Точно и тъпо. Точно колкото теб кретеновоз русофилски.

    Коментиран от #86

  • 81 Пършинг

    13 2 Отговор

    До коментар #53 от "124":

    Зиг хайл руски путьолизец.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    а ти откъде знаеш, че са там?
  • 84 Иванушка  🇷🇺

    2 1 Отговор
    Точно, но ....егати цирка 😁
    Нещо нещата хич не отиват на добре.
  • 85 Rado

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мозъчен тръст":

    “Великата” руска армия беше с намерение да превземе Киев за ден два, ама се провали. Прати ислямистите чеченци в Украйна, а сега подготвя да вкара и сирийци. Митовете за славяни, православни братя ги заличи Путин.

    Коментиран от #89, #95

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Какво

    3 0 Отговор
    Означава "истински" руснак. Това дамовар ли е, бреза ли е що ли е?

    Коментиран от #92

  • 88 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Кога нацистите и джихадистите станаха жени и деца?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Пършинг

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мозъчен тръст":

    Не, падна ти х. я отново и пак си сам импотентен мужик.
  • 91 Скорпи

    5 1 Отговор
    ...Казваш...руснак...и думата олицетворява всичко.....
  • 92 Амиии

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "Какво":

    Истински руснак, означава руснак като етнос. В Русия са много ерноси. Например в Русия живеят и българи... Дори много-около 7(седем) милиона са българите в Русия с руски паспорти. Те не са истински руснаци и т. н.
  • 93 Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    На животните ли казваш Свободна сирийска армия бе,боклук????
  • 94 Това е истината за жалост

    1 4 Отговор
    Съветват се с интриганта зад океана, който иска тази война да продължи! И тя продължава и продължават да загиват хора! Европа лакейства и няма достойнството, да защити интересите си и затова ги подарява!
  • 95 Дъ не тъ

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Rado":

    съ обади Путин и да ти каза какво и за колко време са искали дъ направят? Ъ? Де въ събират толкуу гладки? Ъ?

    Коментиран от #101

  • 96 Мимч

    3 4 Отговор
    Щом тия урки се съветват и вземат съвет от американците,значи че разбирателство няма да има до изравняване на Украйна със земята...
  • 97 Урюрвкос

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Хммм":

    едни и същи шопи само едните надуват водка и селедка а другите горилка (първак) и сланина
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 джо

    7 2 Отговор
    Този кр ет ен ли е руснак?
  • 101 Rado

    11 3 Отговор

    До коментар #95 от "Дъ не тъ":

    Така казваха русофилите преди да почне войната. Даже и една нахъсана девойка на Лайф каза, че ако има война Русия ще превземе Киев за 2 часа, не дни 😂😂😂 Митове и легенди за великата руска армия. От тук на татък и да падне Киев е провал за Русия, всички видяха всъщност колко може руската армия

    Коментиран от #106

  • 102 геш

    7 2 Отговор
    Руските кр ет ени пуснали клипче тип сс пропаганда адски смешно.
  • 103 Сащисаните срамувате ли се

    5 8 Отговор
    ИРАК
    КОРЕЯ
    Виетнам
    АФГАНИСТАН
    ЛИБИЯ
    СЪРБИЯ

    Коментиран от #107

  • 104 Бах

    2 5 Отговор
    Хем искате газ , петрол и суровини, а плюете неистово срещу Русия. Няма как да стане. Не може , хем душата в рая , хем х.я до края . Третата световна е в началото си и много скоро всичко и всички да вървят по дяволите . В България всичко и всички са съсипани от 35 год. А от младите нищо не става, болни и нещастни на гърба на родителите.

    Коментиран от #112

  • 105 кожухо

    6 2 Отговор
    така е ,така е, добре че си руснак и не се чуваш какви глупости плещиш. истинския руснак граби убива и изнасилва. исторически е доказано че това е истинския руснак. колхозник паразит удавен в алкохол, неспособен да сътвори нищо полезно.можещ само да бере дръва и да смуче нефт. затова в новата северна корея на путлер ще живеят като през 1959г.хахахаха
  • 106 Дъ се не обидиш

    2 4 Отговор

    До коментар #101 от "Rado":

    но ако беша мъненко по умен, не би писал подобни глупости! Реално погледнато и два часа са много, ако не е целта да ги пазиш до колкото е възможно! Ко ши каиш? Ъ? Дъли не моат само с ракети да ги заличат без да пратят и един войник и без да имат и една жертва! Май мноо глупава опоркъ ръсиш? Ъ? Е за туй, тия дето ползват това на раменете си, не стават евтина храна на пропагандата на боклуците САЩ! Сеъ анадъмо?
  • 107 дедо

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "Сащисаните срамувате ли се":

    Явно си чел Путинска история.

    Коментиран от #113

  • 108 Спомен

    1 7 Отговор
    Преди няколко години една продавачка в магазин ми каза, че е рускиня от Украйна и, че "украйнците нямат душа"...
  • 109 чоки

    5 0 Отговор
    На тоя му конфискуваха яхтата и една вила на ривиерата.
  • 110 Колко мъка...

    2 6 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Много си зле човек, ако си махнеш капаците може и да направиш някоя гънка.....
    Първо, Русия спря изтребването на почти два милиона сирийски християни тогава. Ако не си разбрал НАТО и терористите от ИДИЛ се биеха на една страна, nise a? Още на майдана украинските неонацисти издадоха смъртна присъда на Кадиров. Има маса клипчета как неонацисти разстрелват с калашници портрета му! Не одобрявам никакви режими, но нацизма трябва да се заличи от лицето на планетата!

    Коментиран от #111

  • 111 123

    3 3 Отговор

    До коментар #110 от "Колко мъка...":

    Ма не пиши глупости тука че понятие си нямаш от войната в Сирия.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Неееее

    0 1 Отговор

    До коментар #107 от "дедо":

    Той е съвременник на събитията, които е описал и не е нужно да чете историята нито наа Путин, нито на Клинтън, нито на Буш, Обама... Видял ги е с очите си!
  • 114 Полк. Дрангов

    8 2 Отговор
    А българите ,които се гордеят с тази война не са никакви българи .

    Това са безродници и руски зомбита. Да отиват да се записват доброволци на Русия ,че месото взе да попривършва вече.

    Коментиран от #118

  • 115 Колко мъка...

    0 0 Отговор
    Ами ти кажи тогава, щом си имаш понятие! Но аз мога да докажа всяка моя дума, ти ще можеш ли?
  • 116 Хах

    4 0 Отговор
    На този риж шут дъщеря му, която живее във Франция се обяви против инвазията в Украйна.
  • 117 В е л и к и я

    5 4 Отговор
    Да извикаш някъкви сирийци за да избиваш братята си славяни -това дори Хитлер не би го направил ...!

    Коментиран от #121

  • 118 Полк.

    6 3 Отговор

    До коментар #114 от "Полк. Дрангов":

    Ако някой се гордее с една война, значи е за лудница. За съжаление за лудниците в България както за образование и здравеопазване няма пари. Нищо не е започнало още, от 2014г Украинските неонацисти са избили почти 15 000 човека в Донбас,Луганск и Одеска област ( има много инфо ). Така че месо има много. Професор Иво Христов още преди години каза че Украинците ще са пушечното месо на USA срещу Русия. Днес е факт!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Примати

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    На тоя прима… в началото и дъщеря му беше против войната, после я принудиха да си смени мнението. Позитивното в цялата история е че руската армия търпи такива загуби , че най - вероятно Русия поглежда на запад за последен път.
  • 121 Велики

    3 3 Отговор

    До коментар #117 от "В е л и к и я":

    Украинските неонацисти ползваха бойци от ИДИЛ срещу Донбас, има доказателства достъпни за всеки в интернет. За съжаление тук не мога да Ви дам линкове, но нета е фулл с документални филми. Монетата винаги има две страни, но в държава със свобода на медиите на 123 място....... както се казва, или добро или нищо. Има прекрасни документални филми за това което се случва, и о чудо не са руска пропаганда а само факти. Потърсете: Украйна в пламъци - Оливър Стоун, Украйна - маските на революцията - Френската телевизия Сanal+, Донбаска пролет - Екатерина Митринова, и т.н. Изгледайте ги ако искате, сигурен съм че ще ви отговорят на много въпроси задавани днес! Приято гледане и Бог да пази България!
  • 122 Психолог

    4 0 Отговор
    Приятели , този палячо . само ви моля да го поглднете в очите
    Там се крие истината ! защото очите никога не лъжат
  • 123 Справедливия

    1 0 Отговор
    Последният куплет на Паручик Галицин... Натам отват нещата... Дано!

    Ах, русское солнце, великое солнце!
    Корабль-Император застыл, как стрела.
    Поручик Голицын, а может, вернемся,
    Зачем нам, поручик, чужая земля?28
    Поручик Голицын, а может, вернемся,
    Зачем нам, поручик, чужая земля?
  • 124 Рашка с чашка

    2 1 Отговор
    Истинския руснак е наследник на първата Рус, Киевска Рус. А Песков и Путин с дръпнатите очи са наследници на Златната орда. Лавров е наследник на коня на Чингис хан.
  • 125 Слава Украйну!

    2 2 Отговор
    Кривогледият пом.ияр на Пут.ьо!
  • 126 Дика

    0 1 Отговор
    Къв е тоз съсел...
  • 127 Шибил

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "124":

    Много омраза е генерирана в дребната ти злобна душица, която като че ли пак си изпуснал.
  • 128 Българи!

    1 0 Отговор
    Гробовете на Кубрат и Аспарух лежат на пътя на танковете ! Ще се „снишаваме” ли още? Ще мълчим ли сега?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания