Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Март, 2022 14:43 6 092 54

Владимир Чуков: На руско-украинската граница има струпване на 150 000 души, готови да поемат втората вълна атака

  • владимир чуков-
  • русия-
  • украйна-
  • струпване-
  • втора вълна-
  • атака

"Според мен това, което виждаме на терен, това са истинските преговори – бомбардировките, взривовете, военните хитрости“, коментира експертът 

Владимир Чуков: На руско-украинската граница има струпване на 150 000 души, готови да поемат втората вълна атака  - 1
Снимка: БГНЕС

„Усилията на турския домакин за преговори между Русия и Украйна са невероятни. Турската страна използва всякакви техники, за да се постигне положителен резултат. Но няма оптимизъм, че днес или утре ще се стигне до пробив. Според мен това, което виждаме на терен, това са истинските преговори – бомбардировките, взривовете, военните хитрости“.
Това каза пред БНР международният анализатор проф. Владимир Чуков.

И допълни, че основните отстъпки са направени преди две седмици, когато бяха решени общите проблеми – статута на Украйна, на руския език, членството в НАТО.
„Останаха по-трудните отстъпки – земята, територията на Украйна… Русия използва всякакви военни средства“.
В предаването „12+3“ проф. Чуков допълни, че Русия иска да заобиколи народа на Украйна и да наложи примирие, което да бъде нищо повече от замразен конфликт.

„Те ще търсят подобен тип примирие в максимална степен, тъй като от това зависят и санкциите“.

По думите му на руско-украинската граница се наблюдава струпване на 150 000 души, готови да поемат втората вълна атака. „Събират се хора отвсякъде, за да се бият в Украйна. Обсадата на Киев – тотален блокаж, може да предизвика надделяване на тенденции в полското военно командване. Полша има струпани войски на границата с Украйна. Трябва да се внимава“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цивилизация

    60 121 Отговор
    За руснаците живота не струва нищо Тия са диваци в крамалската кочина

    Коментиран от #5, #7, #11, #14

  • 2 Robocop

    63 40 Отговор
    На Чуков са му платили 50 лв. за опашата лъжа, че има НОВИ 150 000 войници. Няма. Ако имаше, то американците вече щяха да го кажат, както казаха, че има 200 000 преди да започне войната.

    Коментиран от #29, #30, #40

  • 3 путин лавров

    31 67 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления

    Коментиран от #19

  • 4 Гост

    26 3 Отговор
    Гласувам с 1 - оценка 4,2 от 1 глас :))))))))) Уникални сте.
  • 5 То3u

    51 9 Отговор

    До коментар #1 от "Цивилизация":

    Щото за америте ти и всичките наемници сте безценни, нали?

    Коментиран от #46

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 соросня,

    66 16 Отговор

    До коментар #1 от "Цивилизация":

    Що не питаш американските индианци, какво мислят за американците??????

    Коментиран от #8, #47

  • 8 май

    36 3 Отговор

    До коментар #7 от "соросня,":

    че си бият негрите
  • 9 Не разбрах

    29 7 Отговор
    каква е тезата на автора. Всеизвестни факти без анализ. Слабо.

    Коментиран от #12

  • 10 ?!?

    24 20 Отговор

    До коментар #6 от "УКРАИНСКИ ЛЪВОВЕ":

    Зеленото жуже от неговото ли ти праща да друсаш?

    Коментиран от #13

  • 11 защо

    45 8 Отговор

    До коментар #1 от "Цивилизация":

    западните евроатлантици ли мислят за живота - дори в ммента заради тях има по голяма хуманитарна криза от украина и повече жертви в йемен 13 млн напът да умрат от глад - за нас ли мислят - взеха да фалират в бг фирми след няколко месеца ще се чудят как ще си купуват храна и плащат сметки българите - нагъл си - какви ценности ми проповядваш - ходи се прегледаи че нещо не ти е аха
  • 12 Гост

    17 4 Отговор

    До коментар #9 от "Не разбрах":

    Повтарянето на едни и същи трели без изводи си има своята цел.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Уроци по история за невежи

    34 7 Отговор

    До коментар #1 от "Цивилизация":

    "Американският индиански Холокост, известен като „500 годишната война“ и „Най-дългия Холокост, който взел най-много жертви в историята на човечеството“. Въпреки, че е най-огромният и най-дълго траещия – той се отрича. В САЩ и Канада не ги учат, че местното население е било екстерминирано. Избитите са между 95 000 000 и 114 000 000, но въпреки това рядко някой говори по темата."

    Коментиран от #48

  • 15 Никой

    6 21 Отговор
    Този е руски разузнавач. Винаги знае какво се случва на украино руската граница.Има пресни сведения от Кремъл.Телевизиите трябва да го канят да информира българското путинско крило. И да изпънява заръката на диктатора си да не сменя рублите в евро.

    Коментиран от #51

  • 16 Иванушка  🇷🇺

    21 7 Отговор

    До коментар #6 от "УКРАИНСКИ ЛЪВОВЕ":

    "...УКРАИНСКИ ЛЪВОВЕ...." - лъФове е точната дума.
    Но с някои изключения се представиха Достойно преди да паднат под Ботуша на по-големия си брат. Руски му забавления ))
  • 17 Заминаваме за Киев

    10 32 Отговор
    Голяма група доброволци да се бием за свободата на Украйна и свободният свят.
    Слава на Украйна !

    Коментиран от #38, #42

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 0001

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "путин лавров":

    ОТ КОГО ?
  • 20 Ицо

    29 10 Отговор
    Те кухите поляци са свикнали да ядат бой веднъж ги бие Русия после Германия и така се редуват
  • 21 Факт

    25 2 Отговор
    Руснаците даже са качили видео на колона с бойна техника която пътува към Украйна. Под видеото пише че това са войски които отиват да освободят Донбас от украинските окупатори. Така че преговорите са поредната лъжа за вътрешно ползване.
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 33 Отговор
    На чуков да му кажа.Днес се водиха боеве на руската граница....украинци бяха влезли....Днес на руснаците им свършиха ракетите калибър,които така бързо изстрелваха...днес в украйна влязоха 36байрактара от полша и множество танкове от германия.Що ли руснаците не смеят да нападнат германия????Хахаха!Укротяване на лудите от кремъл ще гледате,следващите 2 месеца.Днес шойгу гледаше тъжно,тъжно....А и другите не бяха по цветущи...този руския преговарящ изглежда ,като нас..ан и подмята едно листче ...Говорят в момента за росииските военопленници да се спазвали от украинците женевските споразумения....Не е баш така,както си мислите....Ще започне пожарът и на руска територия...Казах ви Нещо за ФОРпоста при Крематорск....Добре,че държите още херсон!Лудите ос..хте се до веждите!

    Коментиран от #37

  • 23 Около Киев е струпана

    4 18 Отговор
    Голяма част от наемници, бивши тюлени,барети,
    командоси,морски пехотинци дори женски екип от снайперистки "Лара Крофт" и идват още от
    Грузия, Хърватска и от къде ли още не....
  • 24 Твоят

    27 6 Отговор

    До коментар #6 от "УКРАИНСКИ ЛЪВОВЕ":

    идол Зеленски вече месец само се моли на кого ли не! И съвсем нормално за един клоун от който нищо не зависи. За разлика от него Руснаците методично си постигат целите. Нацитата ще бъдат изчистени!
  • 25 Българка

    9 23 Отговор
    Руският башибозук да се прибира по къщята си . Злото Путин да илиза от бърлогата си и се изправи пред руския народ като начало да обясни защо изпрати десетки хиляди руснаци на смърт ,за да галят егото на обикновен тираничен международен убиец

    Коментиран от #34

  • 26 Гаглей

    1 18 Отговор
    Хахаха ръждясала та рушня на 3 вълна ще праща бабички, нема да имат избор.
  • 27 яне

    1 10 Отговор
    До №14 - От къде вземаш тези данни,Северна Америка до появата на белите хора е изключително слабо населена огромна територия.За това пише в дневника на един испанец Кабеса Де Вака от 15 век.Престанете да мерите агресията на империите,за да кажете - тази ,на която аз симпатизирам е много по блага и добра.Прочетете какво пишат за Русия класиците Карл Маркс и Фридрих Енгелс.
  • 28 Даа дааа

    19 0 Отговор
    тая работа с Русия е ясна, но струва ми се, че Зеленски ще бъде изненадан изодзадзе ..., т.е. Полша се е прицелила в Галиция ( Лвов +), те поляците имат опит в такива " игри", да си спомним втората световна война как ЗАЕДНО с Хитлер навлязоха в Чехия - операция „Залужие“, а полския маршал Едуард Ридз-Смигла и германския аташе генерал-майор Богислав фон Студниц са рамо до рамо на парада за Деня на независимостта във Варшава на 11 ноември 1938 г!!!!! ТА тия намеци, направо полски щения за намеса трудно удържани дори от Байдън, могат да станат реалност, та тогава и Унгария, че Румъния може да вкарат "умиротворителни" сили в териториите от украина населени с етнически унгарци и румънци, и то под благосклонния поглед на Путин и какво остава от Украина!!! Зеленски наистина може да се окаже мнооого зелен!!!! И така ще си живуркат с примирие, ще има някакво спиране на огъня, някакви безкрайни преговори както между Русия и Япония вече близо 80г., и .....!!! Та нещата са наистина многовекторни и мноого мътни най-вече за Украина, лешояди край нея много!

    Коментиран от #33

  • 29 mi6osp

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Robocop":

    Не вярвай на това, което казват американците.
    Четох за разследване на служители от CSIC и репортер на CNBS. Тази група е проследила по спътникови данни по колко крилати, балистични и други ракети ползва Русия в Украйна и е установила , че досега са ползвани 1200-1300 такива оръжия. Това е 3-4 пъти повече от ползваните крилати ракети от армията на САЩ във всяка от двете войни в Ирак ( по 300), в Югославия и в Либия (по 400). В началото на войната Пентагонът е оценявал запасите на ракети Калибър на Русия на 180-250 бр. на основание доклад на британското разузнаване.
    Заглавието на този материал е : Пентагонът е в ужасен от възможностите на руската армия.
  • 30 Ставри

    2 15 Отговор

    До коментар #2 от "Robocop":

    Другарят Сърп и Чуков наново се исказа неподготвен по въпрлоса !!Ваобще защо изобщо се дава трибуна на русофилски отрепки които за някоя друга пара и майка си ще продадат!!

    Коментиран от #50

  • 31 яне

    0 8 Отговор
    До №20 - Ицко,ти знаеш ли,че единствените,които са превземали Москва са поляците.През 1610 година войската на крал Зигмунт или Сигизмунд Ваза начело с хетман Станислав Жулкевски!

    Коментиран от #39

  • 32 ЗЕЛЕНСКИ Е ПРЕД МОСКВА .................

    3 1 Отговор
    Владимир Чуков: На руско-украинската граница има струпване на 150 000 души, готови да поемат втората вълна атака ..................... ДНЕС ................
  • 33 Гошо

    1 10 Отговор

    До коментар #28 от "Даа дааа":

    Хайде пак пиянски мечти и бълнувания !! Това вече си е направо нещастие ! Тези русофилски мъртви души са направо в делириум!

    Коментиран от #41

  • 34 В новата ни

    26 2 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    история, по-голям международен убиец от НАТО няма. Та колкото отговаряха президентите на САЩ, толкова ще отговаря и Путин. Не мога да си обясня как може да има толкова неосведомен народ! Чете малко бе хора!
    1960-1975 г. - Виетнам, армията, военно-морските сили и военно-въздушните сили участват във войната във Виетнам. Един милион убити в най-дългата война на САЩ, заплахата от страна на САЩ с атомни бомбардировки през 1968 и 1969 г.
    1969-1975 г. - Камбоджа, армията и военно-морските сили на САЩ бомбардират страната. За десет години са убити до 2 милиона души от бомбардировки, глад и политически хаос.
    1990-1991 г. - Ирак, бомбардиране, нахлуване на армията на САЩ, военноморска блокада на иракските и йорданските пристанища, въздушни удари; 200 000 души са убити.
    Западната пропаганда вече няколко столетия ни уверява, че най-агресивната страна е Русия, макар фактите да говорят за точно обратното. Достатъчно е само да се поровим в архивите!
  • 35 нснс

    12 1 Отговор
    украйнци без акъл
  • 36 Гейбръхам Линколн

    8 1 Отговор
    Абе този..изобщо има ли връзка с действителноста или дирктно от кораба майка получава факсове.Кви са тия експерти беее...Че тук има поне 20човека дето могат да направят точен и верен анализ и той няма нищо общо с брътвежите на този АНАЛизатор.Да върви да анализира мяка си!
  • 37 В. МОМЕНТА КЪТИН РЕЛАВА ДАЛИ

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да използва една или две мечета ТИП ХИРОШИМА КАТО ИМ Е КАЗАЛ ДА НЕ СЕ НАДВИШАВА БРОЙКАТА ОТ НАГАЗАКИ ДА МОЖЕ УСАДЖИИТЕ ДА СА ГОРДИ С НАЙ МНОГО ИЗТРЕПАН НАРОД НАКУП И ОТ ВЕДНЪЖ...
  • 38 Кнаус 485

    14 0 Отговор

    До коментар #17 от "Заминаваме за Киев":

    Заминаваите и не се връщаите.....
  • 39 Историк

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "яне":

    И Наполеон също 200 години по-късно, но руснаците подпалват Москва и се оттеглят на изток.
  • 40 Независимо от това

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Robocop":

    Коментарът е реалистичен.
  • 41 А пък

    10 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гошо":

    коледа мина, взехме си ново прасенце и го кръстихме Гошко!!!!! Та къде Гошко виждаш русо филство!!!! Напротив има украинофилство, това е предупреждение към Украина, да внимава със задушаващата полска любов, защото като нищо може да стане "плувай, плувай братко, не е риба"!!!( ако не се сещаш вица за двамата братя дето плували в реката и на единия му влязло нещо изотзадзе! Та Гооше кротко с епитетите и плувай не е ..... русофилство!
  • 42 МмАаНн

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Заминаваме за Киев":

    Извади си двата пръста от контакта
  • 43 Rado

    4 6 Отговор
    Браво, украинците ги требят като хлебарки. Мобилните крематориуми в Беларус не смогват на руските трупове, почнали са да ги горят и в леярни. А много не прибрани трупове са храна за украинските кучета.

    Коментиран от #45, #49

  • 44 Рубладжия и в чирвата

    1 2 Отговор
    боклук с Кгб школа, продажна руска подлога
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Умираш за рубли

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Уроци по история за невежи":

    Боклук рубладжииски, нещо за туземците в западна африка ще кажеш ли, или за нашествието на монголите през 6 век, алчни подлоги у гробищата ще ги носите тия рубли
  • 49 Крематориумите на краснай скуеер

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Rado":

    Крематориумите да ги карат за масква , там ще са големите битки и жертви, мачкай путя пияните орки, измори ги до крак, можеш!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Алчен руски боклук

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Никой":

    Путя му е обещал, че рублата ще е 5 долара, и той ги пази, ковчег да си купи с тях!
  • 52 Ти да видиш

    4 1 Отговор
    ма тоя го знаем пее само по запикси на козяк
  • 53 българин

    1 2 Отговор
    Чуков е руско мекере, псевдо анализатор.
  • 54 Нова партида скот на заколение...

    0 2 Отговор
    Нова партида скот на заколение, при това и почти толкова умни...
Новини по държави: