13 Юни, 2022 11:25 1 250 2

В Бразилия откриха вещи на изчезналия британски журналист

  • бразилия-
  • журналист-
  • изчезнал-
  • вещи-
  • дом филипс

Бразилската полиция съобщи, че издирвателни екипи са открили вещи на изчезналия британски журналист Дом Филипс

В Бразилия откриха вещи на изчезналия британски журналист  - 1
Снимка: Shutterstock

Бразилската полиция съобщи, че издирвателни екипи са открили вещи на изчезналия британски журналист Дом Филипс и неговия придружител от коренното население Бруно Перейра, които за последен път бяха видени миналата седмица, предаде Ройтерс.

В свое изявление полицията каза, че са били открити дрехи на Перейра, включително здравна карта на негово име и раница с дрехи на Филипс, както и ботушите на двамата мъже. Пожарникар, начело на един от екипите, каза пред репортери, че раницата, в която имало дрехи и лаптоп, била открита завързана за полупотопен дънер в района, в който двамата мъже били забелязани за последно миналата седмица.

Малко преди това Елизеу Маяруна, който е служител в агенцията за коренното население "Фунаи", каза пред Ройтерс, че докато претърсвал гората край реката в събота, открил дрехи, платнище и бутилка моторно масло. Маяруна и други двама членове на издирвателен екип, съставен от представители на коренното население, които познават Перейра, каза, че те са разпознали негови риза и панталони.

Бразилската полиция е отцепила мястото, където са били открити вещите и в момента следователи претърсват района. Все още няма коментар от бразилското правителство.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю ял мед

    2 1 Отговор
    Анакондата го е разопаковала и е изплюла опаковките ...
  • 2 маййй

    3 0 Отговор
    Изяли са ги канибалите.
Новини по държави: