Last news in Fakti

7 Юли, 2022 11:35 1 172 9

Израел и Турция ще подпишат ново споразумение в сферата на авиацията

  • авиация-
  • израел-
  • турция

Очаква се с подписването на документа да бъдат възобновени полетите на израелски авиокомпании до различни дестинации в Турция, се казва още в съобщението

Израел и Турция ще подпишат ново споразумение в сферата на авиацията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След 71 години Турция и Израел ще подпишат ново споразумение в сферата на авиацията, съобщиха израелските власти, цитирани от турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

В съобщение на министерството на транспорта се уточнява, че днес - 7 юли, ще бъде подписано ново споразумение в сферата на авиацията, първото от 1971 г. насам.

С подписването на документа ще бъдат засилени връзките между двете страни, е посочено в съобщението.

След преговори между Управлението за гражданска авиация на Израел с турски представители, както и след срещи между министрите на транспорта на двете страни преди няколко месеца, днес се очаква да бъде подписано споразумение между двете страни, което ще укрепи връзките между Израел и Турция в сферата на авиацията.

Очаква се с подписването на документа да бъдат възобновени полетите на израелски авиокомпании до различни дестинации в Турция, се казва още в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ред сълзи два сополи в Атина

    4 2 Отговор
    Пак ще ревнат, че са предадени...
  • 2 Хиперинфлация 175,5%

    1 6 Отговор
    Τака че евреите вече не са нацисти-убийци, които убиват малки мюсюлмански деца, Ердоган се преклони пред ционизма. Той беше унижен, без да получи нищо в замяна.

    Коментиран от #4

  • 3 И евреинът подгъна коляно

    6 1 Отговор
    И се поклони на султана на килимчето като Мичотакис за да може самолетите да превозват евреи до Турция
  • 4 Социология

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хиперинфлация 175,5%":

    Това е действие, което може да извърши само човек с "особени" психични характеристики, който е в безизходица и чувства, че е в опасност.

    Коментиран от #5

  • 5 сам си пишеш сам си отговаряш

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Социология":

    ....новината явно те разстрои...не се кахъри, чичко Кемал ако трябва ще дойде и без самолет да ти оправи "настройките" 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #8

  • 6 В други новини

    1 1 Отговор
    Украйна: Ярост заради руския кораб със зърно - Вика турския посланик за обяснение

    Гневът на Киев беше предизвикан от решението на Турция да разреши напускането на руски кораб, превозващ украинско зърно от пристанище Карас.

    Всъщност представителят на украинското министерство на външните работи Олег Николенко съобщи чрез Twitter, че посланикът на Турция в Киев ще бъде извикан за обяснение.

    Съжаляваме, че на руския кораб Zhibek Zholy, който беше пълен с откраднато украинско зърно, бе позволено да отплава от пристанище Карас, въпреки факта, че на турските власти бяха представени доказателства за незаконност, каза Николенко, като нарече цялото събитие неприемливо.
  • 7 На снимката

    8 1 Отговор
    Това е само един от паметниците които построи Ердоган за Турция....най голямото летище, просто красота....други паметници, които построи са три мостта над Босфора, два тюнела под Босфора,две летища изградени в морето , най дългият висящ мост в света,Турски поток, АЕЦ Аккую,язовири стотици болници, училища, университети , хиляди километри пътища,магистрали,и още и още...... Ердоган построи нова Турция Ей с такива паметници
  • 8 Социология

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "сам си пишеш сам си отговаряш":

    Имам десетки никове и си провеждам конферентни разговори...не ме прекъсвай

    Коментиран от #9

  • 9 Cам си пишеш сам си отговаряш

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Социология":

    имаш десетки никове и си провеждам конферентни разговори ....истината явно те разстрои...не се кахъри, чичко Лемнос ако трябва ще дойде като лятото на 2020 г от морето, да ти оправи "настройките" скъпа моя Айше 🤣🤣🤣🤣