Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Септември, 2022 22:06 3 036 103

Столтенберг: Путин допусна стратегическа грешка в Украйна, ако използва ядрено оръжие, Русия ще понесе тежки последици

  • нато-
  • йенс столтенберг-
  • русия-
  • украйна-
  • ядрено оръжие-
  • владимир путин

Трябва да възприемаме думите на Путин сериозно, подобни действия биха имали тежки последици за Русия, поясни Столтенберг

Столтенберг: Путин допусна стратегическа грешка в Украйна, ако използва ядрено оръжие, Русия ще понесе тежки последици - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин направи голяма стратегическа грешка - очакваше да спечели войната в Украйна за дни. Тази оценка направи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на среща с евродепутати от групата на социалистите.

Войната в Украйна е нещо лошо, но по-лошо би било, ако започне пълномащабна война между НАТО и Русия. Затова трябва да не го допускаме. НАТО и страните от алианса не са част от днешния конфликт, няма наши сили в Украйна, отбеляза генералният секретар. Той допълни, че НАТО има две основни задачи, свързани с войната в Украйна - да осигури помощ за украинската страна и да предотврати задълбочаване на конфликта. Украйна получи военна, хуманитарна и финансова подкрепа, ЕС наложи санкции на Русия. Подкрепата води до промени на бойното поле, отчете Столтенберг.

Още новини от Украйна

По неговите думи войната в Украйна е жестока и напълно неоправдана, в ярко нарушение на международното право. Много важно е да разберем, че ако не реагираме, Путин и други авторитарни лидери биха си помислили, че с употребата на сила и в нарушение на международното право, могат да правят, каквото пожелаят. Това би било лошо не само за Украйна, а и за нас, обобщи Столтенберг. Всички бихме искали да харчим парите си за друго, но всъщност нямаме избор, заяви той и настоя за увеличаване на въоръжаването. Събитията в Украйна показват, че само с отбрана може да се спре подобна агресия. Ако Украйна загуби, това ще бъде лошо за всички нас, допълни генералният секретар.

Трябва да осъзнаем, че войните се непредвидими - никой не може да каже колко ще продължат. Трябва да бъдем готови за дългосрочна подкрепа за Украйна, настоя Столтенберг и съобщи, че в алианса се обсъждат възможностите за повишаване на военното производство.

Всяка употреба на ядрено оръжие е напълно неприемлива и изцяло ще измени естеството на конфликта, посочи генералният секретар на НАТО. Русия трябва да знае, че ядрена война не може да бъде спечелена, затова никога не трябва да бъде започвана. Не казвам, че е голяма вероятността от употребата на атомно оръжие. Трябва да възприемаме думите на Путин сериозно. Подобни действия биха имали тежки последици за Русия, поясни Столтенберг.

По неговите думи войната в Украйна засяга не само сигурността, защото води и до странични последици. Русия използва енергоносителите като оръжие и това носи последици за нас с рязкото нарастване на цените и инфлацията, посочи той. Столтенберг допълни, че алиансът очаква допълнителни данни за течовете от газопровода "Северен поток", засечени в първите часове на тази седмица. С тревога научаваме тези съобщения, следим внимателно, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За зеления тактическа ядрена бойна глава

    52 15 Отговор
    А за тебе и шайлата ти ще долети някоя сатана.

    Коментиран от #8, #34

  • 2 yaйтнойз

    51 8 Отговор
    Тоя ако се земе с крадлата от летищата.. какво ли ще излезе от това? Риторично се запитвам себе си :)

    Коментиран от #41, #49

  • 3 88888

    49 13 Отговор
    Айде да видим кви....Путин ще я метне бомбата, аре да видим кво ша направат САШ !!!

    Коментиран от #13, #50, #74

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кмета

    46 9 Отговор
    Чичо столти да върви на почивка в симитли
  • 6 Зализано

    41 8 Отговор
    Конте с неустановен пол.
  • 7 Мария Захарова

    46 12 Отговор
    Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да употреби ядрено оръжие.
  • 8 Така ли

    10 35 Отговор

    До коментар #1 от "За зеления тактическа ядрена бойна глава":

    А ти какво правиш в НАТО? Жалко е, че НАТО трябва да пази такива предатели като българите! Може би, щеше да е по-добре да сте на фронта с Путин.

    Коментиран от #61

  • 9 Долавям страх

    47 11 Отговор
    Май нато се прецака,укрите ще бъдат смазани,а нато"не е страна в конфликта"

    Коментиран от #36

  • 10 От оня свят

    39 10 Отговор
    Русия ще използва ядрено оръжие, при нападение от страна на Нафто, а Столтенгей ще бъде трансформиран молекулярно, за да бъде изпратен възможно най-бързо при баща си дявола, където ще бъде вечно трансформиран и заплождан възможно най-болезнено.

    Коментиран от #18

  • 11 Абе

    26 7 Отговор
    То ще естратегическа грешка ако не използва, от военна гледна точка. 20-30 хил кв км радиационна зона западно от запорожие и ни един англосакски войник няма да посмее да отиде там, пък краинците ще свършат по бързо и от зе-офанзивата
  • 12 Логика

    34 5 Отговор
    1.. американската преса и политици водят месеци наред кампания, за да обвинят Русия, че възнамерява да използва ядрено оръжие в Украйна;

    2.. САЩ никога не правят нищо без причина, ако кажат, че ще има химическа атака, значи химическа атака се случва, когато и където е казано. Може да се предположи, че и обявената ядрена атака ще бъде същата..?!!?
  • 13 Хахахаха

    10 28 Отговор

    До коментар #3 от "88888":

    Абе вие много му се кефите на Путин, надявам се така ще му се кефите като получите и писмата за мобилизация, като Путин започне трета световна.

    Коментиран от #17, #21, #86

  • 14 Много сте жалки

    44 10 Отговор
    Не ви ли е срам "лидери" на държави и организации? Като вълци сте, и децата вече знаят че целта ви е газа и богатствата на Русия. Никаква Украйна не ви интересува, нито народът й, нито който и да било друг народ. Кой можете да излъжете? Само ДБ може да ви приглася. Да не би природните богатства д ги считате за ваша собственост, нов световен ред.

    Коментиран от #29

  • 15 КАКВИ СА ТЕЗИ БОКЛУЦИ НАТО

    18 7 Отговор
    ВЕЧЕ БОЯТ Е ПОД ВОДАТА И КАТО ИЗПЛУВАТ РАКЕТИТЕ И ИЗХВЪРЧАТ КЪМ ФАЩ........ течовете от газопровода "Северен поток", засечени в първите часове на тази седмица. С тревога научаваме тези съобщения, следим внимателно, заяви той.

    Коментиран от #26

  • 16 ФЪРГААААЙ,ФЪРГАЙ АТОМ-ДЖЕПАНЕ ВРЪЗ

    5 20 Отговор
    МОСКАЛ И РУШЛЯМСКИЯ КЕНЕФ
  • 17 От ДБ

    15 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    Ще са повиквателните
  • 18 Мдааа

    6 20 Отговор

    До коментар #10 от "От оня свят":

    Видяхме мощната червена армия, сега чакаме да гледаме мощните атомни бомби! Еееееех. Много фантастични руски филми гледате.
  • 19 Глупаците си мислят, че

    22 6 Отговор
    Руснаците ще използват ядрено оръбие в Украйна. Горките, ядрените бомби ще ударят директно виновниците и вдъхновителите на войната - Англия и щатите!
  • 20 Бацай щатските кратуни

    20 5 Отговор
    с ядрени ракети.
  • 21 Абе

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    Язе с писмото и личния пред козярското, ако доживея може и кокорците да намажат
  • 22 Колоскопия за Йенси

    14 2 Отговор
    със Сармат.
  • 23 Бг Турчин

    4 27 Отговор

    До коментар #4 от "12340":

    Няма задълбочаване на конфликта. Украйна не е нападнала Русия. Русия е нападнала Украйна. Какво задълбочаване? Значи да се остави Путин да превземе Украйна. Ок. После идва ред и на Вас. След време ще те накарат да гласуваш на референдум към присъединяване към Руската Федерация. Разбира се ще бъдеш поощрен от едни момчета с калашници да гласуваш правилно. После ще те мобилизират за участваш в специална операция в Казахстан и трябва или да умреш или да избягаш в някоя прогнила западна държава. Ако варненския индиец Копейкин изкара 10% това ще е голяма излагация за БГ.

    Коментиран от #56, #71, #94

  • 24 SDEЧЕВ

    23 5 Отговор
    ВОЙНАТА Е МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА НОВОСЪЗДАДЕНАТА УКРАЙНА. ПОЛЕДНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА НАТО И УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ НА НАТО В САЩ И ЕВРОПА. КЛАСИЧЕСКА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАСЕГА НЕ Е ТЕРМОЯДРЕНА.ПОВРЪЩА МИ ДЕ ОТ СТРАХ. АРЕ САЩ СПРЕТЕ СЕ ОСТАВЕТЕ ГИ РУСНАЦИТЕ ДА СИ ОПРАВЯТ ЖТЕХНИТЕ ГУБЕРНИИ.ОСТАНЕТЕ СИ ЗАД АТЛАНТИКА

    Коментиран от #40

  • 25 нннн

    21 6 Отговор
    Прави впечатление, че за употреба на атомно оръжие приказват предимно представители на НАТО.

    Коментиран от #32, #37, #101

  • 26 ПОД ВОДАТА СА ФЛАГМАНА МОСКАЛ

    6 10 Отговор

    До коментар #15 от "КАКВИ СА ТЕЗИ БОКЛУЦИ НАТО":

    , КУРСК И ОШЕ 20- РУШЛЯМСКИ КОРИТА, МА ПЕДАЛ!
    НЪЛ ВИДЕ КАК ЯНКИТЕ ИЗТЪРБУШИХА ..КУРСК.
    ДУХАЧ
  • 27 мАККЛАУД бЕЗСМЪРТНИЯ

    4 5 Отговор
    АЙДЕ ДАНО ПУТИН Е МЪЖ И ДА УДАРИ ФАЩ А АЗ СЪМ БЕЗСМЪРТЕН И ЩЕ ВИДЯ КРАЯТ НА СВЕТЪТ
  • 28 факт

    20 2 Отговор
    Когато фактите говорят и боговете мълчат. А фактите говорят следното - в цялата история на човечество само една единствена държава си е позволила да употреби срещу врага си ядрено оръжие. И това не е Русия. И ако руския президент говореше за евентуална употреба на ядрено оръжие, то беше ясно предупреждение към тези, които вече са го ползвали. Русия не си хвърля думите напразно, за разлика от други държави, щом Путин каза това, значи че е имало заплахи, че срещу неговата държава ще се ползва ядрено оръжие. С колко държави Русия е водила война? А с колко държави САЩ са водили войни? Отговорът на тези въпроси ще бъде отговор и на основния въпрос кой е готов да ползва ядрено оръжие срещу човечеството.
  • 29 Офффф

    6 18 Отговор

    До коментар #14 от "Много сте жалки":

    Всички държави си плащаха на Русия много години и никога не е имало проблем, преди другаря Путин да тръгне да се прави на мъж!

    Коментиран от #67

  • 30 Мобилизация за

    11 3 Отговор
    щатските подлоги. Пушка на рамо и на фронта. Натовските печки ще утешават жените им докато мухлясват в окопите.
  • 31 Ломоносов

    13 4 Отговор
    Не плаши само руснаците мишко ще изгориш първа. Не плаши руския президен очилата натовска мишко щи се стъжни
  • 32 Бг Турчин

    4 16 Отговор

    До коментар #25 от "нннн":

    Пръв е Медведев. След като се напие порядъчно започва да заплашва с атом по Телеграм и VK.
  • 33 Кокса

    16 2 Отговор
    Ако го кажеш още веднъж може и някой да ти повярва каквото и да правите кравари Путин не дава пет пари за вашите заплахи ,каквото и да правите няма да стане на вашето но заради тези интриги и продажни чиновници обикновените хора във европа ще страдат.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 КОНТРАТА

    11 4 Отговор
    Руснаците ще спечелят войната за дни, а спец операцията никой не очаквал да я спечелят за дни. Война започва в Петък бройте дните соросоиди.

    Коментиран от #44, #47

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тоз пък

    2 8 Отговор

    До коментар #25 от "нннн":

    Ти нормален ли си! Медведчо през ден плаши, а останалите дни, Путин. Надпреварват се, с толкова заплахи, бомби вече не останаха.
  • 38 Владимир Путин

    2 10 Отговор
    Ротшилдите буквално ми скъсаха дрянката
  • 39 Пучо Капучо

    13 3 Отговор
    Не мога да разбера нещо. Този убитак казва, че за Русия ще има тежки последици, ако използват ядр. оръжие. Това добре. Ами за държавата или държавите, над които ще падат руските бомби, какви ще бъдат последиците? А светът дали ще го има след това? Пълни малоумници са тия от НАТО...незабавно разпадане на тази фашистка организация.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Путин е травес....т....и....

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "yaйтнойз":

    Носи женско име и дрехи и е страхлива
  • 42 Зеленио мухъл

    5 3 Отговор
    праща жена си да обикаля запада да си ляга със западните печки за да може да палува с Педерляк и Педерестович.

    Коментиран от #46

  • 43 БЪЛГАРИ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ

    10 4 Отговор
    В КОМБИНА С РУСИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА С ФАЩ И СОФИЯ ЩЕ Е НОВИЯ БРЮКСЕЛ БЕЗ МЕКИ КИТКИ И НА 2 РИ ДА ПРОГОНИМ ФАЩ АГИТЕ ОТ БГ
  • 44 Румен Радев

    3 13 Отговор

    До коментар #35 от "КОНТРАТА":

    Рашките са чао

    Коментиран от #65

  • 45 Шляхтиц

    9 2 Отговор
    И кой е този, който пита ТЕБ, Столтенберг. Може би само нашите Факти.Бг. ???????
  • 46 Владимир Путин

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "Зеленио мухъл":

    Аз целуване на Динко салама
  • 47 Хахахаха

    2 6 Отговор

    До коментар #35 от "КОНТРАТА":

    Айде ще видим. Ти записа ли се да воюваш, че рашките доста напуснаха. Путин се стяга да вика жените им в армията, а децата ще се гледат сами.
  • 48 ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ♥️

    3 3 Отговор
    "...Путин допусна стратегическа грешка..."

    Абсолютно и затова Светът е на това дередже.
    Трябваше от самото начало да Смачка Украйна, наместо него сега да мачкат, подиграват и си избърсват подметките. Като следствие се разкри и изключително слабата организация и подготовка в Руската Армия. По-зле от това е само да си мъртъв.
  • 49 Пучо Капучо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "yaйтнойз":

    Ще се фалят взаимно, това ще произлезе. Щото са от един дол дренки.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ТаУмВзе

    11 2 Отговор
    Кфо Ядрено оръжие бре Слугинаж краварски? От сега сте Фалирация! Смех в Пародия сте. Нищо повече. Z

    Коментиран от #57

  • 52 мдаа

    10 1 Отговор
    Дори невските медии гърмят, че става въпрос за саботаж и намекват, че следите водят на запад, не на изток. Казус бели?! Някой играе ва банк и ще си получи медала за идиот на вселената. Да видим кой точно ще е той.

    Коментиран от #59

  • 53 Котка ученият

    10 0 Отговор
    Странно е да чуеш това от човек, чиято страна е в списъка на топ мишените.
  • 54 А50

    9 2 Отговор
    Русия има не атомни също толкова опасни оръжия, стига да реши да ги използва. Ако Укронацистите не приемат референдума ги чака килимно бомбардиране по целия фронт, спиране на ток, вода и комуникации.

    Коментиран от #72

  • 55 НОВ

    5 0 Отговор
    май у нас вече обичат ядрени оръжия, тежко и горко than децата Hи!
  • 56 Хахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "Бг Турчин":

    Ти сериозно ли? Надявам се, че тролиш. Това което ти написа, може да напише само античовек, който активно създава либерастската секта. Явно, експериментът се получи. Античовекът е с гладък мозък, без логика, без здрав разум, без понятие за справедливост, чест, достойнство......Кошмар. Антидот имаш ли...Не, нямаш. Неграмотниците са обречени да консумират либерастско сектанска отрова без грам критичност.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Хахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "мдаа":

    Немците сега са заинтересовани да спрат конфликта моментално, ако могат. Но не могат. Митрополията няма да даде.

    Коментиран от #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 А50

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Така ли":

    Никой не ме е питал за НАТО, нито съм се клел да му служа, че и от кого ни пази. Те просто използват наща територия за военните си игрички срещу Русия, толкоз.
  • 62 😂😂😂😂😂😂

    7 3 Отговор
    Тиа оцапаха свещите,опитват се да диктуват правила,които самите те нарушават,не всяка втора дума,ами ВСЯКА тяхна дума е лъжа и измама.
    В устите им само ядрено оръжие и болести!
    Мислят че ще променят ситуацията която сами докараха,на ръба на ядрен конфликт,заради един наркоман...
    Той Путин ще им покаже,къде залязват слънцата...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Нилс Бор

    4 1 Отговор
    "... ако използва ядрено оръжие, Русия ще понесе тежки последици" - Другаря Столтенберг откри логическото мислене. Ако хвърлиш такава бомба в двора на съседа, все едно си я хвърлил в своя двор. По принцип ядреното оръжие никога не би се използвало в близост до страната, която го притежава.
  • 65 Рашистите са

    1 6 Отговор

    До коментар #44 от "Румен Радев":

    Чао! Бай! Гуд найт !
  • 66 Ха,ха,ха

    11 1 Отговор
    Защо да стреля с атомно оръжие по изконно руска земя,да я заразява. Главната причина за тази война е извън Украйна. Да треперят тези които я разпалиха.
  • 67 А50

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Офффф":

    Свръх елементарно мислене след изчерпване на опорките
  • 68 Ха,ха,ха

    7 3 Отговор
    Защо да стреля с атомно оръжие по изконно руска земя,да я заразява. Главната причина за тази война е извън Украйна. Да треперят тези които я разпалиха.
  • 69 Котка ученият

    4 0 Отговор
    Предан лакей.Този определено ще избяга последен.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 коментар

    8 4 Отговор
    Този войнствения дъдрдорко казва: "Русия трябва да знае, че ядрена война не може да бъде спечелена, затова никога не трябва да бъде започвана." Ама ние няма да спираме и ще продължаваме с войната. И какво и остава на Русия след всичко което се случи досега? Да започне ядрена война не за да я спечели, а просто за да се защити или дори да отмъсти за това, че "онези там" обичат войната и разрушението.
  • 74 Джудже

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "88888":

    Абе ти добре ли си с главата? Знаеш ли какво е разстоянието от Украйна до България и от Украйна до САЩ? За Чернобил чувал ли си? "..Путин ще я метне бомбата, аре да видим кво ша направат САШ !!!" А ти кво ша прайш, или теб радиация не те лови!

    Коментиран от #79

  • 75 оня с коня

    3 13 Отговор
    НАТО е Отбанителен съюз .При положение обаче че Русия използва макар и Тактическо Ядрено оръжие в Украйна,то РАДИАЦИЯТА от това оръжие ще засегне Държави - членки на НАТО,т.е. ще застраши Живота им.И точно за това предупреждава Столтенберг Русия - че НАТО ще бъде принудено ДА УДАРИ Русия с цялата си Мощ за да изпълни Предназначението си!Ама щяла Русия да изстреля Сармати по тоя и оня...А наясно ли е Русия колко пък Натовски Сармати ще получи като Ответ?Абсолютно наясно е,защото не Столтенберг с политическото си завоалирано говорене я предупреждава,а ЛИЧНО Белия Дом в ДИРЕКТЕН РАЗГОВОР по Телефона с Москва ЯСНО , ТОЧНО И ПОДРОБНО е обяснил тия Неща на Руските военни Специалисти.

    Коментиран от #77, #85

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ♥️

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "оня с коня":

    "....А наясно ли е Русия колко пък Натовски Сармати ще получи като Ответ?..."

    Какво значение има ?
    Всички заминават - и Русия и САЩ.
    Може би само Австралия, Нова Зеландия и Соломоновите острови ще оцелеят.

    Коментиран от #81, #84

  • 78 д-р Мушков 4-и км

    4 11 Отговор
    Използването на ядрено оръжие във войната с Украйна ще е последната грешка в жалкия живот на нищожеството путлер и край на т.нар. руска федерация.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Ха-ха-ха

    11 3 Отговор
    Този кравар май си вярва!?
  • 81 оня с коня

    4 3 Отговор

    До коментар #77 от "ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ♥️":

    Е не е точно така че Всички заминават- специално България ще остане,щото все пак трябва да има някой да маха с Кърпичка и просълзени очи на заминаващите
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 yaйтнойз

    8 2 Отговор
    Столти вече е с единио крак у финансовия еай. Са требе да си го изработи. Човеко е съвестен. Ние го разбираме. Не е сино му да е у окопите. Некви селяци ще ги анихилират.. а той ще е принципен. Малък бог
  • 84 yaйтнойз

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ♥️":

    И за тях има... Ще чакат 37 години слънцето да се покаже. После ще пишат, че е имало цивилизация дошла от небесата... Били по 3 метра и са построили всичко (кое остане)
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ангел

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    Май, май, за трета световна война мечтаят тези на които симпатизираш. Само те говорят за ядрено оръжие. От руска страна не съм прочел и една дума за това. Само, че на любимците ти ме им стига сивото вещество за да разберат, че ще има само един залп с ядрени ракети и след това едва ли ще има останали живи за конвенционална война.
  • 87 циркаджия стита циркове

    12 2 Отговор
    Ненормалници сте Столтенберг , ненормалници , с тая игра дето я играете ще докарате големи беди на човечеството . Ако човечеството има някакъв останал разум в главата , пък то ще ви докара големи беди на главите , докато все още не е късно . Тая с само Путин за всичко е виновен , не работи , пое за ония които са си запазили поне малко здрав разум.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 САЩ са световно зло

    13 3 Отговор
    Фашагите готвят ядрена провокация, за да я препишат на РФ! Затова ежедневно това се набива чрез пропагандаъа им!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Тоа па

    5 2 Отговор
    Никаква грешка не е допуснал.Това е тактика.
  • 92 Мамул

    4 0 Отговор
    Ще им наложите девети и десети пакет от санкции! На всички руски граждани ще е забранено да ползват обществени тоалетни в Европейският съюз. Също ще е забранено и да свиркат с уста, плашат гълъбите!
  • 93 тоя пе

    4 0 Отговор
    що не се слуша кво дрънка през ден, само ядрени удари сънува. Моряците имат поверие, когато си в морето за дявола не се говори.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 А СТИГА С ТЕЯ БЛЪФОВЕ

    4 0 Отговор
    Аха ,по-лошо би било ако започне война м/у НАТО и Русия.Верно ли? Че вие отдавна я започпахте по нареждане на господаря ви.Стоварихте тонове оръжие,вкарахте военни , насочвате ударите им с ваши сателити -ВИЕ ВОЮВАТЕ С РУСАЯ , машок.На кого ги приказваш тея извратености.Не ви минават номерата . Тази цел я преследвахте ,постигнахте я,следващата е да започнете пряка война с Русия.Ама много ви се иска,личи си,колкото и да го прикривате..СПРЕТЕ С ОПИТИТЕ ДА НИ БАЛАМОСВАТЕ..ЕЛЕМЕНТАРНО ПРОЗРАЧНИ СТЕ..
  • 96 правилно ли прочетох?

    3 0 Отговор
    "Столтенберг: Путин допусна стратегическа грешка в Украйна, ако използва ядрено оръжие" - Съвсем се оляхте с тия заглавийца!!! Да не говорим за глупостите на натовския шут. Той много добре е чул че Путин каза че Русия би използвала всички средсва за защита, но във връзка с ядрени заплахи от западни лидери. Всеки може сам да чуе изказването! За какво и е на РФ да ползва ядрени оръжия срещу Украйна след като може да помете остатъка от армията на Зеленски и без тях???Разбира се ако Зеленски даде повод за обявяване на война. Идеята на тоя шут е да убеди шараните че Зеленски е толкова "як и победоносен", че уплашената Русия няма друг победен ход! И пак насъскват, зеления потник да вкара в месомелачката и последния украинец,
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Урсула злата фея от ЕП

    1 0 Отговор
    Забележете как усилено ни внушават че Русия щяла да използва атомно оръжие, докато Зеленски бомби атомната централа, а САЩ взривиха Северен поток. Явно западните отпадъци искат ядрена война, редукция на населението, и тоталитарна власт. Само че горките наистина не разбират че няма да оцелеят!
  • 99 Решението е едно

    1 0 Отговор
    Да изметем всички "демократи" навсякъде по света. Бунти и метежи, не искаме да живеем в тяхната вечна ядрена зима, нито в енергийна мизерия както се опитват да ни наложат.
  • 100 Тоа па

    1 0 Отговор
    1....Нато не са страна в конфликта!
    2....Тяхната задача обаче била, да доставят оръжие?
    ........... Нема такава логика.........🤔
  • 101 ватник

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "нннн":

    Явно вовата е от НАТО ;)
  • 102 Тежките последици

    1 0 Отговор
    ще са за всички!Факт!
  • 103 ганю

    0 0 Отговор
    Ами те централите ще си гръмнат сами не са нужни бомби
Новини по държави: