31 Октомври, 2022 13:35 4 886 101

В руските служби мнозина смятат, че войната вече е загубена

  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • кремъл

Съдейки по източниците в системата, мнозина смятат, че това, което Путин започна на 24 февруари, води към пропаст, към катастрофа, че това е най-голямата му грешка като политик и държавен глава

В руските служби мнозина смятат, че войната вече е загубена - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В продължение на 20 години руските служби помогнаха на Путин да остане на власт, сега те се опасяват, че той се превръща в заплаха за тях, казват запознати.

Мария Дмитриева успява да избяга от Русия през Северна Африка до Париж, където подава молба за политическо убежище. Тя не може да понася случващото се в родината ѝповече. "Искам убийствата да спрат. Не искам хората в Украйна да продължават да умират, не искам и руснаци да умират". 31-годишната жена е лекар. Казва, че е работила за три от руските служби за сигурност - последно за ФСБ. Войната в Украйна обаче я кара да обърне гръб на страната си.

Дмитриева не е нито опозиционерка, нито либерал. Доскоро тя самата е част от режима на Путин - работила е в вътрешното министерство, в министерство на отбраната и във ФСБ. Във Франция говори открито за първи път пред екип на ARD.

Мнозина смятат, че войната вече е загубена

Много хора във ФСБ смятат, че войната вече е загубена, казва тя. Неведнъж ѝ се е налагало да преглежда недоволни служители, които са ѝ разказвали, че искат да се махнат. "Казваха, че са изморени. Но не напускаш ФСБ просто ей така. Това е много уважавана работа, до която много трудно се стига. И ако трима млади служители напуснат в рамките на един месец, това означава, че те са против системата".

Дмитриева вярва, че хората от службите за сигурност се страхуват, че един ден ще бъдат преследвани за извършените престъпления по време на войната, която Русия води в Украйна. Твърденията на Дмитриева не могат да бъдат потвърдени от независим източник. Тя обаче предоставя документи, свързани с работата ѝ за службите.

Политологът Герхард Мангот от Университета в Инсбрук смята, че е напълно възможно оценката на Дмитриева да е достоверна. "Знам от свои източници, че на високите нива на ФСБ вече се задава въпросът какво са склонни да жертват, за да постигнат победа в Украйна. Броят на онези, които се притесняват, че Русия ще загуби войната, също се увеличава".

Настъпва ли "вятър на промяната"?

Владимир Осечкин рисува подобна картина. Руският правозащитник и основател на Gulagu.net, неправителствена организация, която разкрива злоупотребите в руските затвори, има добри контакти с критично настроени агенти на тайните служби. Под мотото "вятърът на промяната" той публикува в интернет многобройни доклади на човек от руските тайни служби от началото на войната в Украйна. По информация на ARD западните служби смятат тези документи за автентични.

"Съдейки по източниците в системата, мнозина смятат, че това, което Путин започна на 24 февруари, води към пропаст, към катастрофа, че това е най-голямата му грешка като политик и държавен глава", казва Осечкин, който също живее във Франция. "Мнозина дори смятат това за предателство. Защото в продължение на 20 години именно системата от служби за сигурност помогна на Путин да остане на власт". Сега се опасяват, че той се превръща в заплаха за тях. Самият Осечкин е под постоянна полицейска защита във Франция. Той споделя, че само преди няколко седмици е имало опит за атентат срещу него.

Кадиров - "хрътката” на Путин

Осечкин обяснява, че нарастващото недоволство е причината Путин да повиши чеченския лидер Рамзан Кадиров в генерал-полковник. "Хрътката на Путин" се смята за особено лоялен и брутален. Твърди се, че и влиянието на ръководителя на частната наемническа армия на Вагнер - олигарха Евгений Пригожин - също расте. Според Осечкин това е една от тактиките на Путин, с които той иска да се предпази от опити за преврат: "Путин се страхува, затова създава голям брой различни служби и звена, които могат да се обърнат едни срещу други".

Стратегия, която Мангот също признава: "Путин е човек, който обича да има около себе си много хора, които са в конфликт помежду си и които се конкурират един с друг", казва политологът. "Това му позволява той да вземе решение, когато му дойде времето, да отсъди, последната дума да бъде неговата."

Но това все по-често предизвиква напрежение в структурата на властта, пояснява Дмитриева. "Служителите в службите за сигурност се страхуват, че в бъдеще на власт ще дойдат още по-радикални сили, с други думи бандити като Кадиров, на които тогава ще трябва да се подчиняват." Хората на Кадиров вече имат по-добри заплати и по-модерно оборудване от редовните войски.

Цивилните жертви не са от значение за Кремъл

Дмитриева смята, че войната ще продължи да ескалира. Два източника от ФСБ ѝ разказали за заседанието на руския Съвет за сигурност на 10 октомври. "Обсъждали са как ситуацията в Украйна може да бъде овладяна. Нямало значение какви средства ще бъдат използвани за постигането на тази цел и колко цивилни ще загинат". Системните бомбардировки на граждански обекти в Украйна започват още същия ден.

Московската лекарка се е отказала от стария си живот и е изоставила приятелите си в Русия. Тя се надява, че още хора от силите за сигурност ще се обърнат открито срещу Путин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 81 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    105 44 Отговор
    по руските канали току що дадоха , че настъпват по всички направления

    Коментиран от #13, #31, #63, #72

  • 2 Ксаниба

    104 38 Отговор
    В кои руски служби, простете? Навални, медуза, бесарабски фронт ли?!?

    Коментиран от #14

  • 3 Смешници

    108 30 Отговор
    От кога специалните служби на Русия вместо на президента си са започнали да докладват на Дойче веле .

    Коментиран от #61

  • 4 SDEЧЕВ

    70 26 Отговор
    DW--БЕСАРАБСКИ ФРОНТ ДЪ СЕЙМ ШИТ
  • 5 Примати

    42 84 Отговор
    Правилно смятат. Украйна днес е свалила 44 от 50 крилати ракети. Очаквам скоро да пристигнат още модерни батареи ПВО. Русия през годините е произвеждала по около 220 до 240 крилати ракети. За едно утро загуби ракети за 3 месеца производство без никакъв резултат.

    Коментиран от #18, #26, #28, #45, #85

  • 6 Хаха

    57 79 Отговор
    Ми то вече на всички им е ясно че Русия загуби войната.Само нашите ватникопоклоници продължават сляпо да вярват.
  • 7 Даа

    43 64 Отговор
    Фашисткото государство на путлер приключва.
  • 8 1111

    52 22 Отговор
    Пълна боза! Русия квира нато. Това е истината.
  • 9 Филип Ейджи

    64 18 Отговор
    Като в соца, четеш и разбираш обратното на написаното!
  • 10 Вярваме ви

    63 28 Отговор
    Руската армия настъпва в направленията Артьомовски и Авдеевски.
    Това беше съобщено на 30 октомври вечерта от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна , но в същото време "неудобно" признава, че руснаците успешно напредват към Угледар.
    Руската армия съсредоточава усилията си да достигне границите на Донецка област и да задържи тази територия.
    Въоръжените сили на РФ обстрелват украински позиции по цялата линия на фронта, оборудват позиции и водят разузнаване от въздуха.
    Руската армия нанесе три ракетни и един въздушен удар, а също така извърши повече от 30 атаки от системи за залпов огън, включително по критична инфраструктура.

    Коментиран от #23, #34, #44

  • 11 Някой

    13 39 Отговор
    Според мен Путин не е на върха на пирамидата. Над него е Коминтерн-а, който след разпускането си действа в тайна. Вероятно евреите командват Путин, китайците и останалите комунисти
  • 12 Наглецо

    28 8 Отговор
    Само в гей-сдруженията всички са доволни.
  • 13 Прав си пешко

    28 31 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Само генерал Кокошинкин казва истината. Хахаха...
  • 14 Факт

    11 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ксаниба":

    В дженърски парад!
  • 15 Не е вярно

    30 19 Отговор
    това е дезинформация
  • 16 Йтръ

    31 16 Отговор
    Пропаганда.......
  • 17 Тракия

    13 38 Отговор
    Фактът , че нямаме краен критерий за успех или неуспех е вина на Путин . Би трябвало Кремъл да излезе и да каже : 1 Искаме наказания за терористите от Десен сектор и Азов . 2 Искаме контрол и ненападения върху Крим и руските райони . 3. Искаме съд за водачите на Киевската хунта ./// Защо Путин още не го прави ?

    Коментиран от #101

  • 18 Факт

    47 18 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    Ма те украинците вече в Москва бе!
  • 19 Тц тц тц

    46 19 Отговор
    В Русия вярно е че имаше разногласия, обаче националистите надделяха над либералите. Което означава, че няма как да загуби Русия. А е вярно и това, че либералите си мрънкат,но те са бита карта. Най вече затова, че Русия приключи с неолиберализма не се нрави на либералите.
  • 20 Яне Сандански

    48 25 Отговор
    На мен ми докладваха от всички западни служби ,че Украйна е прежалена държава и скоро държава с такова име няма да съществува.
  • 21 Стоян Александров

    35 22 Отговор
    Брейййййй че информатори имали тези тук. Леле майко те ЦРУ, ФБР, МИ6 И МОСАД НЕ ГО ЗНАЯТ АМА ВИЕ ДА. Бреййййййййййй, че сайт, сайт мечтЪ....аз съм бездумен вече пред таквизи информирани и начетени сайтове. Мисля, че вече не ми е мястото тук, тук могат да четат само мноооогооооо напреднали имствено другари, а аз съм проЗд и ОБИЧАМ РУССИЯ И ИСКАМ И СЪМ СИГоРЕН, ЧЕ ЩЕ НАКАЖЕ НАТЮЮЮ
  • 22 Избягала?

    33 13 Отговор
    Ами Русия всеки може да мине границата без да бяга? Аз като излизам от България за някьде не бягам, минавм си през границата? И всички познати руснаци, германци, българи освен престъпниците минаваме легално, а не бягаме?
  • 23 На Авдеевско

    32 50 Отговор

    До коментар #10 от "Вярваме ви":

    Украинците тупат рушляците като маче у дирек. Полето е застлано от телата на рашистки солдати. Миризмата е нетърпима. Всьо бросали ..

    Коментиран от #36, #39

  • 24 Смех

    25 9 Отговор
    А руските служби смеят ли да върнат Крим Донецк и Луганск
  • 25 Котка ученият

    20 29 Отговор
    Тези хора спокойно могат да бъдат наречени утайката на руското общество, но мухите винаги са привлечени от миризмата на тоалетната.
  • 26 Вярно си примат

    37 20 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    И за това кмета на Киев каза ,че 80% от киевчани са без вода и ток защото са свалили толкова ракети .:)))
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бибитко

    25 24 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    Отивай право при Зеленски да съчиняваш подобни небивалици! Той плаща добре за фалшивите новини!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пеше..

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Ама по руските канали.?
  • 32 Димитър Талев

    24 26 Отговор
    ,,и да знаеш, Минке, последния путиняга на земята ще погине тука, в България,,...
  • 33 зебеди

    22 9 Отговор
    Пропаганда-нюз-тайм. "нашите печелят, лошите губят". Ех тези забавни моменти на "истина"
  • 34 Хохо

    24 22 Отговор

    До коментар #10 от "Вярваме ви":

    Туй Авдеевка го мъчат вече четири месеца.Всяка седмица го обявяват за взето.По добре да си мълчат че хептян за смях стават рашките.

    Коментиран от #37

  • 35 аз съм

    27 14 Отговор
    Deutsche Welle - всичко е ясно !!!
  • 36 Урюрвкос

    24 19 Отговор

    До коментар #23 от "На Авдеевско":

    днес върнаха в гр. Днипро първи батальон от 27 бригада за специални операции (от охраната на Зеленски) за преформатиране след загуба само в един бой на повече от 70% от личния състав.
  • 37 Смех

    28 14 Отговор

    До коментар #34 от "Хохо":

    А кво стана с голямата посреинскаофанзива
  • 38 DW както винаги!

    24 12 Отговор
    Да нахраня троловете и чао!Лъжи и изимислици не чета.
  • 39 Логика

    16 6 Отговор

    До коментар #23 от "На Авдеевско":

    Да, разбрахме от вас че повече земеделски храни щели да имат укрите, заради наторяването, въпреки че изтървали есенната сеитба.🤔
  • 40 Хари Потен

    28 12 Отговор
    E да, много ясно, прибраха си териториите, оставиха укроменшите без ток и загубиха войната бляхахахахахахааааа това са статии-кукички за умствено изостанали
  • 41 Стоян Александров

    25 14 Отговор
    Искам да се извиня на всички тук за дето си пуснах коментара. Извинявайте. Не видях, че статията е от Дойчето, извинявам се. Тези не ги коментирам. 100 % измама и пропаганда. Еврейски подлоги. Не си заслужава, а и НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРАТ. АЗ И ТЯХНИТЕ И НА ФАКТИ СТАТИИ НЕ ЧЕТА ....ЗАЩО ЛИ ? ЗАЩОТО СА 100 % ЛЪЖА И ИЗМАМА, ПРОПАГАНДА В НАЙ- ЧИСТ ВИД.
  • 42 Опааа

    26 21 Отговор
    Мачкаааааай Вова! 😆 С теб сме! Още! Още! Още!

    Коментиран от #48

  • 43 Ха-ха-ха...

    23 18 Отговор
    Тя войната още не е почнала с цялата си прелест!
    А че ще е загубена е ясно, но от колективния запад!
  • 44 Опааа

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "Вярваме ви":

    Браво! Браво! Слава!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Котка ученият

    19 12 Отговор
    Абсолютно надежден източник на информация от гледна точка на британските разузнавателни служби.
  • 47 Голем смех

    18 27 Отговор
    Родните ушанки така са се вживяли в позора на Путлер, че сън не ги хваща. От рано сутринта, до късно вечерта са на огневата линия. И те стрелят горките. Като блъскат тъпотии по клавиатурите...
  • 48 Хихи

    15 14 Отговор

    До коментар #42 от "Опааа":

    Вие сте с Воффката, ама той не е с вас. Обявил ви е за неприятели. Хахаха...

    Коментиран от #53

  • 49 Краварската медия ДВ е на линия

    21 14 Отговор
    с нова порция лъжи!
  • 50 9689

    15 10 Отговор
    DW,агентурата ви е калпава..........
  • 51 На мястото на фашагата путлер

    14 16 Отговор
    щях отдавна да съм разстрелял тайните служби. Които така ме подведоха в тая отчаяна авантюра. Нито предвидихме силата на Украйна, нито волята на колективния Запад. Всьо обосрали...
  • 52 Знайко

    21 7 Отговор
    Дойчизелцето си показа компетенцията! Хем службите мислели, хем лекарка, без стаж, напуснала раша, била чула, как някой на някакво съвещание бил казал НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! Ай ся де ги службите???Излагация пълна!
  • 53 Бегай бе соопол!

    18 9 Отговор

    До коментар #48 от "Хихи":

    Правителство и народ са две различни неща бе сополиовец.Хайде взимай си прашките,и заминавай за Украйна да се биеш и да не объркаш чадъра с автомата,че ще станешна тор за секунди.

    Коментиран от #54

  • 54 Радо

    7 7 Отговор

    До коментар #53 от "Бегай бе соопол!":

    Искаш ли къпичка? Или някой друг да ти обърше сопола - по пернишки!
    Повече няма да ти потече!
  • 55 тед

    6 11 Отговор
    има се в предвид, загубена от украйна!
  • 56 гримьоръ от холувудъ

    10 13 Отговор
    забелязвам сходство във изскубаните вежди - "гайтани" - на рф генералите Лапин и Сурваткин! - дами и господа, имаме нова мъжка модна линия, ей това е новина.......... очакваме изненади в модния сезон - зима 2022-2023 - западните модни агенции ще се развихрят....... тия генерали трябва да наемат адвокати, да им защитят правата за идеята...... изскубани вежди - във формата на хоризонтално S.............. и добавен "страшен поглед"....
  • 57 Котка ученият

    16 14 Отговор
    Обичаме Европа заради нежните лъжи и елегантното лицемерие.
  • 58 пРОСИЯ Е КОЧИНА

    14 12 Отговор
    Блатная е чака неизбежен разпад,и масово унищожение на орките от потиснатите заладяни народи!!!!

    Коментиран от #60

  • 59 Хахаха

    16 13 Отговор
    "В руските служби мнозина смятат, че войната вече е загубена" - заглавие в УНИАН.
    После последва доуточнение, че това било... сън на Байдън.

    Коментиран от #78

  • 60 Ани Лингус

    12 11 Отговор

    До коментар #58 от "пРОСИЯ Е КОЧИНА":

    тоя разпад го чакате 20 години минимум и няма да го дочакате :)))))))))))))))))))))))))))
  • 61 Хахаха

    14 10 Отговор

    До коментар #3 от "Смешници":

    Много точно казано. Може би откакто и британското разузнава "туит"-ва своите данни ХАХАХА.
    Радостното е , че хората по света взеха да посъбуждат и да отвяват дивата американо - украинска пропаганда.
  • 62 не само тъпата война е загубена от РФ,

    16 11 Отговор
    всякакви "служби" - тайнствени и специални, вече са в миналото, и който от тях, не го е осъзнал, и поправил...... или пък направил опит, да се поправи.... нали, ...........шмешковци - изостанали от времето и пространството, в което живеят....... преди 30 години падна Берлинската стена, още тогава трябваше да приключим с тия простотии, но едни дето се смятаха за "най-умни" оцапаха работата до безкрай, че сега има ядрено оръжие в ръцете на ............ безмозъчни кремляни.......... и свръх тъпи генерали-гивиндии.......
  • 63 Ама ти сериозно ли ?

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    руски канали каза , това е подигравка с интелигентността 😂😂😂😂
  • 64 До русофилите

    13 14 Отговор
    ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА , КАК СЕ ГЪРЧИТЕ И ВИ МЯТАМ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #68

  • 65 трепач на орки

    15 11 Отговор
    Единственото успокоение на орките е , че киевчани нямали ток 🤣
  • 66 Хаха

    15 11 Отговор
    Хахаааа путинчетa не вдигайте кръвно бе, пазете си силите че ще ви трябват

    Коментиран от #80

  • 67 Холмс

    11 9 Отговор
    Хахах
    Англосаксите се излагат с една много детска и смешна пропаганда.
    Руснаците когато се откажат, всички ще сме на прах вече. Натовците ще се откажат доста по-бързо.
    Скоро ще махнат мумията в Сащ и това е ще е края за Украинските нацисти.

    Коментиран от #69

  • 68 Още един..

    4 5 Отговор

    До коментар #64 от "До русофилите":

    С шизодеменция избягал от 4 км.
  • 69 какво не разбра

    10 11 Отговор

    До коментар #67 от "Холмс":

    Украйна си връща заграбените територии , русия отчаяно бяга и могилизира , какво повече искаш , да нахуем в Кремъл ли? :)

    Коментиран от #84

  • 70 Хаха

    7 11 Отговор
    Зелето каза ли кой ще седи ма тъмно и студено зимъс?

    Коментиран от #75, #81

  • 71 Накиприхмесе

    12 6 Отговор
    То беше ясно още първата седмица на войната че русия няма да спечели.
  • 72 Любопитен

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    С тази пародия на армия ли настъпват бре Пешко, па и по всички направления?!?
  • 73 Перо

    8 11 Отговор
    Джендърията от DW знаят всичко какво става във висшите етажи на руското ФСБ! Ха-ха-ха…ха….

    Коментиран от #76, #77

  • 74 ханс

    7 9 Отговор
    Кокаина вече го раздават и в немско зеле
  • 75 Баууууу

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хаха":

    Нещо смислено ще напишеше ли ,или само ще плашиш?? .....Интересно кого ли?!?

    Коментиран от #87

  • 76 от всякъде ти личи,

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Перо":

    че не си гледал шпионски комедии - филми.......
  • 77 онзи

    7 3 Отговор

    До коментар #73 от "Перо":

    А бре Перко, а ти от къде знаеш .че в Русия няма джендъри?

    Коментиран от #95

  • 78 Прозрял

    9 7 Отговор

    До коментар #59 от "Хахаха":

    Русия ще загуби войната. Повечето руснаци вече се убеждават в поражението!
  • 79 Керът

    7 5 Отговор
    Българските тролове - няма такива отвратителняци прости... Отдавна загубили и морал и нравственост, захвърлени на бунището на историята...
  • 80 табсо

    7 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хаха":

    Как нема да вдигнеш кръвно от толкоз чакане ..уж херсон беше за тоо месец,а сега бендерците каза че заради дъждо офанзивата ще бъде в краю на ноември..а де де иде нова годин,зарадвайте с нещо зеленио.

    Коментиран от #82

  • 81 Керът

    6 5 Отговор

    До коментар #70 от "Хаха":

    Само Вие, дето драскате за неконвертируеми копейки...😂😂😂😂😂😆

    Коментиран от #88

  • 82 Керът

    4 6 Отговор

    До коментар #80 от "табсо":

    Вдига кръвно като чете блядckи глyпoсти оркски...
  • 83 ОПА

    6 10 Отговор
    Ми то цял свят го вижда развоя на събитията те сега почнаха да загряват, че и още ще затъват горките рашки. Браво на джуджето съсипа си държавата и явно работи за америка.
  • 84 Холмс

    9 3 Отговор

    До коментар #69 от "какво не разбра":

    Живееш в илюзорния свят на англосаксите ли?
    Какво превземаш ти бе ?
    Не е ли време да се връщаш у дома си на острова ?
    Просто се разходи в Морската градина на Одесса и преброй колко оръдия от потопени британски кораби са изложени на показ там!
    Какво те кара да си мислиш че англосаксите ще успеят сега?
  • 85 Бай Ставри

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    Смешния Примат, я да обесниш като специалист как така останалите 6 ракети поразиха 17 обекта. Поне така се жалва украинците.
  • 86 Анто

    5 11 Отговор
    Войната е загубена още в самото начало ,когато за 10 дена Русия даде 12 000 убити и море от танкове и друга техника.
    Вижда се ,че не могат да ги комбенсират тия загуби.

    Вадят все по некачествен материал и като въоръжение ,а и като жива сила. Събрали са алкохолици ,наркомани ,болни , инвалиди ,затворници -фора ,които не са за тая работа просто. Човешките жертви само ще се увеличават

    Дали са им негодни оръжия от някакви ворги извадени. Масово са с негодни оръжия и много стари .

    Коментиран от #91

  • 87 Мяууу

    3 3 Отговор

    До коментар #75 от "Баууууу":

    Ма де е водата у киеф бря?
  • 88 Краинка

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "Керът":

    Ся са купим на рякат, зимата шес месеца колко е тя
  • 89 !!!?

    8 3 Отговор
    Войната е загубена !!!?

  • 90 инж. Ганев

    8 3 Отговор
    Щом Дойчото е казал, че е така-така е!
    Аз вярвам само на тия и Бесарабския фронт!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Еди кой си!

    0 2 Отговор
    Аман от страхливци и предатели!
  • 93 НАДЕЖДА

    5 5 Отговор
    Надежда всяка оставете
    вий от Дойче Веле!
    Може само тихо да се наведете,
    за да не Ви отвее!
  • 94 115

    3 6 Отговор
    Добре дошли в Евро атлантическото робство, истината се поднася така, както им е удобно!

    Коментиран от #97, #98

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ПУТИН,,,,,,

    2 1 Отговор
    Бял байряк развявай, бързо са предавай, армията от разгром спасявай.......
  • 97 НОВО ПЕТ

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "115":

    По добре, отколкото руско-азиатско робство....
  • 98 БСП ОТРОЧЕ ЖИВЕЕЩО В ЕС

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "115":

    Мама и тати ни пратиха в ЕС, а не в Русията...
  • 99 ер767467ргф

    0 2 Отговор
    Е отдавна чаках такава статия,службите сега са недоволни!!!Всичко върви по план ,жалкото че има хорица ,които верват на такива статийки!!!
  • 100 Дъ-Ге

    1 1 Отговор
    Привет на Дойче Веле - чужд агент според американските закони аз сега. Знам какво пише без да я чета тази статия и всички останали и вече започвам да спазвам санитарна чистота. Квот са писали или не е така или всички предвиждания не са ставали.
  • 101 Дъ-Ге

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тракия":

    Фактът е, че Путин многократно точно това казва. Всеки обстрел по мирни граждани се фиксира от специална комисия и се установява не само откъде идва, но кой е дал заповедта и кой е дръпнал "въженцето". Цитат: "Всички виновни ще бъдат изправени пред съда и ще бъдат съдени според престъпленията си". Вътре влизат всички престъпления, включително и тези дето ти си изброил.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания