Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 15:01 1 854 12

Търсят се войници! Белгия понижава изискванията за постъпване във въоръжените сили

  • белгия-
  • нато-
  • армия

Медиите отбелязват, че в страната се извършва мащабна кампания за набиране на военнослужещи

Търсят се войници! Белгия понижава изискванията за постъпване във въоръжените сили - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Белгия ще понижи изискванията за постъпване във въоръжените сили, съобщи министърът на отбраната Йюдивин Дедондер, цитирана от местни медии. Уточнява се, че действащите изисквания в страната са по-високи, отколкото в съседните държави.

Предвижда се да бъдат занижени показателите, по които се оценява зрението на военните пилоти. На по-леки изисквания за физическо състояние ще бъдат подложени и останалите желаещи да постъпят във войската. Така например във въоръжените сили ще могат да служат и страдащи от диабет, както и други граждани, които са бил отклонявани досега заради действащите изисквания. Дедондер определя досегашните показатели като "остарели" и несъобразени с действителността.

Медиите отбелязват, че в страната се извършва мащабна кампания за набиране на военнослужещи. Допълва се, че предстоящите промени ще бъдат съгласувани с изискванията на НАТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    31 1 Отговор
    То в Белгия чужденците са повече от местното наркоманизирано и застаряващо население.Ама никой арабин,не ще да е военен,искат алъш вериш и атентати.
  • 2 Адам Хилтън

    23 1 Отговор
    Те външна заплаха нямат, тъй че явно вербуват войници за саморазправа със собствените си граждани - честито белгийци, скоро сами ще преживеете това което Конго е преживяло по време на вашият крал Леополд 2-ри, и неговата частна армия "Форс пъблик" - половината ще останат без ръце, а другата половина ще останат малко с лека форма на тежка смърт.
  • 3 Кучето

    17 1 Отговор
    Колко по-ниски от текущите, а именно да си отлявлен жендър и да си си татуирал знамето с 🌈🌈 на челото?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Taka така

    13 0 Отговор
    Още утре тичам да ставам брюкселска зелка с пагони ура за ес ура за нато най праведните цивилизовану демократични най справедливите най свободнитенай добрите ваксини медицина образование, свобода на полоизбиране, А бе въобще най във всичко как с кеф да не нахлузиш каска и да браниш тази безценна демокрация тези ценности положени в основата за развитието на най хуманното население.С Какво още мога да ги похваля те думите не стигат, та с думи може ли да се изрисува тази красота тази хармония между бедния и милиярдера между работника и олигарха между държаеата и корпорацииите ех доживяхме го това мечтано време време да взема белгииската пулка и да хвана диктаторите на мушка Напред зад нас е ла йнен зад нас е бай без дън
  • 6 Ще нахранят майката земя скоро

    13 0 Отговор
    Богато и пребогато с млада кръв тези изроди
  • 7 Нато издъхва,

    7 0 Отговор
    вече и обратните могат да служат, то други няма на Запад, само джендъри.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 за пушечното

    7 0 Отговор
    месео е все едно дали е сляп, кривоглед или с диабет....
  • 10 уaйтнoйз

    4 0 Отговор
    толко са им занижени очакванията от кандидатите, че те горките дори не могат да ги разочароват..

    не е кат демократизират конго преди век и малко. са обратно до де не научат кореняците поне 3 афро диалекта
  • 11 ОСТАВКА

    5 1 Отговор
    Вече и хетеро ще взимат! ахаххах
  • 12 Срещу 10бона евро заплатка

    1 0 Отговор
    И 5 евро пенсия по натам отивам
Новини по държави: