Last news in Fakti
  Тема: Украйна

2 Декември, 2022 10:54 9 314 83

Сана Марин каза какво ще стане, ако Русия спечели войната

  • украйна-
  • сана марин-
  • русия-
  • война

Ако Русия спечели, няма да е единствената, която ще се усеща по-силна, каза тя

Сана Марин каза какво ще стане, ако Русия спечели войната - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ако Русия победи Украйна, това ще стане импулс за други агресори, заяви финландската премиерка Сана Марин в Австралия, предаде Асошиейтед прес.

Марин каза това в Сидни, в края на своята визита в Австралия и Нова Зеландия. В своя реч по време на посещението си финландската лидерка призова за засилване на санкциите срещу Русия.

Още новини от Украйна

"Не се заблуждавайте, ако Русия спечели, няма да е единствената, която ще се усеща по-силна", изтъкна Марин в института "Лоуи", който представлява мозъчен тръст за международна политика. "Други също ще се изкушат да тръгнат по този тъмен път", предупреди премиерката. "Станахме твърде зависими от сътрудничеството си с режими, които не споделят нашите ценности", подчерта Сана Марин, като даде за пример зависимостта на Финландия от руските енергийни доставки. В същото време тя заяви, че търговията с Китай е "реалност".

"Всички се притесняваме, когато става дума за Китай, и трябва да гарантираме, че няма да развиваме жизненоважни зависимости по отношение на Китай", каза финландската лидерка. В рамките на визитата си Марин се срещна в Сидни с австралийския премиер Антъни Албанезе. Двамата разпространиха свое общо изявление, в което се казва, че в разговора им са се обединили около идеята, че двете страни е "необходимо да работят заедно за засилване на устойчивостта си в качеството си на отворени и демократични общества и за насърчаване на устойчивото развитие".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    94 22 Отговор
    Какво ще стане ли, Финландия ще бъде разведена от Швеция. Алкохолът във Финландия ще стане евтин, заплатите тоже. Сана ще проговори на руски.
  • 2 Русия

    126 26 Отговор
    не е обявявала война, а военна операция, с която не цели никакви победи, а си прибира нейните територии, които бяха подарени на Украйна, но Украйна беше лош собственик и избиваше и тероризираше руското население! Та реалността, е малко по различна от интригите на САЩ!

    Коментиран от #19

  • 3 Да, бе

    82 12 Отговор
    Ес е в тъмен тунел-отпред Китай, а отзад Русия... И само си разменят местата, кой да е отзад.

    Коментиран от #77

  • 4 ТаУмВзе

    95 21 Отговор
    НЕ ако, a Когато Русия спечели войната! Z
  • 5 Факт

    25 89 Отговор
    Никой няма да позволи една изостанала дивашка държава да диктува правилата.

    Коментиран от #8, #59

  • 6 Солей

    100 12 Отговор
    Тази ли я бяха снимали пияна на кирка на някакви лгбт купони :)

    Коментиран от #17, #24

  • 7 писна ми от калинки

    85 18 Отговор
    не я знам тая каква е че да дава не-компетентни мнения по въпроса с войната но русия отдавна е спечелила войната с украйна сега се бие с нато и то пт доста време че и на тях им идва краят украйна е просто бойното поле нищо повече !!!
  • 8 Факт

    37 6 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    За окрайна говоря!
  • 9 Ами Русия спечели вече ма...

    73 16 Отговор
    Русия вече я спечели войната-срещу САЩ и НАТО..-обяснявам--нито САЩ,нито НАТО имаха смелостта да воюват с Русия открито.А подкрепата за Украйна от евро-атлантиците вече е над 100 милиарда долара-а Русия взе четри области и продължава да млати украинците...Въпреки огромната подкрепа на Запада-военна,икономическа,политическа,финансова и медийна-ракетите падат в Украйна-а не в Русия...

    Коментиран от #69

  • 10 електрически Москвич

    67 11 Отговор
    Саня Марин е финландската Лена. И тя е омъжена и изневерява. И от клиповете се вижда, че и тя похапва кристали.
  • 11 Чичак

    64 8 Отговор
    финландската премиерка Сана Марин в Австралия обяснила за Русия. Детето на две лесбийки дето не изтрезнява и бялото го слага на кекса даже взела да умува
  • 12 Механик

    48 7 Отговор
    Добре де. Ама защо не споменава кои са тия "другите" с амбициите? Нали Русия е тая, дето намквоси? Тая да не намеква за Германия, Франция, Англия? Щот те са тия, дето имат амбиции да имат отново колонии.
  • 13 Тошо

    45 6 Отговор
    ДЪЛГА КОСА,КЪС МОЗЪК.
  • 14 нннн

    40 3 Отговор
    Ако надареният се държи като говедо спрямо дарителя, дарението може да се анулира. Има го в правото.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 30 Отговор
    РУСИЯ не ще ПОБЕДИ а във ВОЙНИТЕ имаСТРАДАНИЯ РАЗРУХА СМЪРТ
    ПОБЕДИТЕЛИ НЯМА ВЪВ ВОЙНИТЕ
  • 16 стоян георгиев

    13 54 Отговор
    Една 30 годишна женица прозря тва дето един 70 годишен милиционер не разбра.няма как на путлер да му се пусне подобна аванта като очакваше.
  • 17 Хаха

    7 34 Отговор

    До коментар #6 от "Солей":

    Да, беше организирано от Путин, а пък Медведев му беше оповръщал панталона. Голям купон е било!

    Коментиран от #25

  • 18 Чичак

    42 3 Отговор
    института "Лоуи", който представлява мозъчен тръст за международна политика.....института "Лоуи" е основан от най богатият човек в Австралия, евреин и не е институт а зала в мол построен на земя на "местните клингони" в която се канят срещу заплащане да умуват всякакви атлантически олигофрени, дори Зеленски . Повечето онлайн . Дрънкат се дивотии и после се популяризират за пропаганда през медиите
  • 19 Русофоб Антисемит

    16 54 Отговор

    До коментар #2 от "Русия":

    Какви нейни територии бе маймунo руска. Украйна е една от учредителките на ООН с признати граници. Нацистите начело с путин вероломно нахлуха на чужда територия. Права е да се съмнява финландската премиерка. РусНАЦИте са долна сгaн, която трябва да се раздроби веднъж завинаги забда спре да има имперски амбиции. Суровинния придатък на света реши, че е фактор. Голям смях

    Коментиран от #28, #29, #33, #58, #72

  • 20 стoян геoргиев

    36 10 Отговор
    Броят на дезертьорите се е увеличил в редиците на въоръжените сили на Украйна след изявлението на ръководителя на Европейската комисия за загубите на украинската армия
  • 21 Северноатлантик

    39 8 Отговор
    Натовска Румъния вече иска да анексира Молдова !
  • 22 ей писнаа ме тия

    42 8 Отговор
    Много си се напрегнала нещо каке , бегай да те oлaбят . Хамериканците са в непрекъсната агресия и войни , спрямо нямащи шансове опоненти де , ама това не те възбужда .
  • 23 Урсула

    41 7 Отговор
    Окрайна не е държава, а диагноза!
  • 24 Същата

    38 5 Отговор

    До коментар #6 от "Солей":

    обърната резба. Това са лицата на новият световен ред.
  • 25 Не е точно така

    29 9 Отговор

    До коментар #17 от "Хаха":

    Това,че си пропуснал видеата с пияната Марин си е твой проблем.А иначе знаеме,че Путин стои в дъното на всички излагации на еврокликата.Той им налива в гърлата и сипва прашец в носа постоянно.

    Коментиран от #30, #34

  • 26 Аз също

    32 8 Отговор
    Мисля, че (перефразирам текста от статията):
    "Ако Украйна победи Русия, това ще стане импулс за САЩ, да атакува други суверенни държави чрез насъскване на съседите им срещу тях".
    Жалкото е, че това не е прецедент, а само поредният "импулс".
    Както знаем, огънят в Близкия Изток не стихва десетилетия, а вече се разпалва и в Европа (Югославия е пресен пример).
  • 27 Чичак

    39 8 Отговор
    премиерката Сана Марин е от породата млади неграмотни олигофрени поставени да управляват. Самата тя е еманация на генетичният разпад на цяло поколение в Европа
  • 28 А защо

    38 7 Отговор

    До коментар #19 от "Русофоб Антисемит":

    не беше критичен като умираха хора заради милиардите на САЩ? До кога ще блеете и ще драскате опорки и термини, поради липса на мисъл?

    Коментиран от #37

  • 29 Ко речи?

    35 8 Отговор

    До коментар #19 от "Русофоб Антисемит":

    Украйна ли? Ко беши туй? Чи то клоуна я затри бе, момче. Сега и територия не е.
  • 30 Хаха

    6 26 Отговор

    До коментар #25 от "Не е точно така":

    Напротив, ти не си осведомен, така че не коментирай, защото си гледал само новините. Не си гледал снимките в телеграм, на пияният Медведев и Путин с лекедосания панталон и белия нос.
  • 31 Чичак

    13 1 Отговор
    Финландското членство ще удвои границата на НАТО с Русия. Страната има 1300-километрова граница с Русия, а нейната столица Хелзинки е само на три часа и половина път с влак от Санкт Петербург.
  • 32 Чичак

    28 4 Отговор
    Финландия никога не е съществувала в съвременните времена като независима държава, докато болшевишкото правителство под ръководството на Ленин не й разшири правото на самоопределение след октомври 1917 г. ....По-малко от три месеца по-късно финландската буржоазия използва нейната „независимост“, основана на зависими и подчинени отношения към германския империалистически милитаризъм, да води брутална гражданска война срещу собствената си работническа класа, за да предотврати социалистическа революция.
  • 33 Браво

    10 31 Отговор

    До коментар #19 от "Русофоб Антисемит":

    Много точно казано:
    РусНАЦИте са долна сгaн, която трябва да се раздроби веднъж завинаги за да спре да има имперски амбиции. Суровинният придатък на света реши, че е фактор. Голям смях ;)))

    Коментиран от #41, #43

  • 34 Паралел

    10 30 Отговор

    До коментар #25 от "Не е точно така":

    За разлика от Путлер, който се крие из бункери, финландската министър председателка се среща свободно със своите приятели и участва в партита без да се крие.

    Коментиран от #40

  • 35 Лалето

    12 2 Отговор
    Ами то и друг изход няма да има.
    Ще гледате , като пребозало теле майка си.
  • 36 Чичак

    23 8 Отговор
    Скапаните атлантици и Финландия съсипаха. Какви проекти само имаше съвместни за Карелия, не е истина. Щеше да стане едно от най добрите места за живеене и туризъм в Европа, а сега отново мини и ракети. Но с "лидери" - млади неграмотни помияри така е. Кой каквото си направи.....
  • 37 Русофоб Антисемит

    11 26 Отговор

    До коментар #28 от "А защо":

    Русия финансира и иска отцепването на двете области на Украйна още от 2014г. Всъщност поначало северномонголската империя на злото е виновна за конфликта. А като разбра че няма да и мине нимера направо нахлу на чужда територия. Варвари са пияните ватници.

    Коментиран от #39

  • 38 Урюрвкос

    14 2 Отговор
    финландците и фино-угорските племена не са с европейски произход

    Коментиран от #42

  • 39 Аз опорките

    24 4 Отговор

    До коментар #37 от "Русофоб Антисемит":

    и пропагандата я знам! Попитах, защо не бяхте критични, когато САЩ наливаше милиарди, за да се избиват хора и да се стигне до тук? фактите са в действията, а не в пропагандата за глупаци!

    Коментиран от #46

  • 40 А ти как разбра, че се крие

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Паралел":

    да не е от пропагандата за гладкомозъчни? 😃 Там е за забавление! Само глупака я ползва да се информира!
  • 41 Русофоб Антисемит

    6 18 Отговор

    До коментар #33 от "Браво":

    Знаеш ли защо pdерацията не произвежда велосипеди?
    Защото в русия няма залежи от велосипеди.
    😃😃😃

    Могат да "произвеждат" само газ и нефт.

    Коментиран от #47

  • 42 С български са

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Урюрвкос":

    А?.... Я разкажи по подробно моля
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БСП за България и Радев

    3 12 Отговор
    Втарая в мире ще вземе второ място във войнана!
  • 45 Мани-мани

    14 0 Отговор
    двете страни е "необходимо да работят заедно за засилване на устойчивостта си в качеството си на отворени и демократични общества и за насърчаване на устойчивото развитие".......си Марин и Антъни Албанезе, ква картинка мила....двама души с общо половин мозък, и мозаичният тръст е готов.....
  • 46 Русофоб Антисемит

    7 17 Отговор

    До коментар #39 от "Аз опорките":

    Милиарди били наляли?! А посмали малко. В пълномащабна война досега са наляли 54млрд долара. Да те попитам друго нещо. Ако утре Ердоган реши че не спазваме правата на турците и поиска да си анексира кърджали и лудогорието ти ще се наведеш и ще козируваш, нали?! Абсолютно същото е. 1994г е подписан меморандума в Будапеща. Русия е ПРИЗНАЛА границите на Украйна. Точка по въпроса.

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 До кога

    15 2 Отговор

    До коментар #46 от "Русофоб Антисемит":

    ще ме питате тази глупост? Обяснявал съм я сто пъти! До кога ще си продавате бъдещето? Кога ще почнем да мислим и търсим фактите, вместо да драскаме простокирчови глупости и опорки, за дребните на америка за България! Полза от лъжи нямате, освен ако не мечтаете за бъдеще в лъжи!

    Коментиран от #51

  • 49 Русофоб Антисемит

    6 11 Отговор

    До коментар #47 от "Рожко":

    Не бе. Истината е друга. С финансовия ресурс който има диктатора развива само нещо, което "става" за война. Става е доста силно казано, но да речем се мъчат. В това време света стигна до седмо поколение чипове с 40млрд транзистора. Ватенките дори пирони не произвеждат. Хартия за рубли, няма. Машините за печатане на никому ненужните хартийки също са спрени. Как ше си получиш заплатата, не знам. 😆😆😆

    Коментиран от #54

  • 50 Чичак

    15 6 Отговор
    Обаче интересното е толерантността на медиите към всички изцепки на това недоразумение Сана Марин. Ако беше някой друг щяха да го попилеят. Явно всичко е простено щом си атлантически олигофрен.
  • 51 Русофоб Антисемит

    6 16 Отговор

    До коментар #48 от "До кога":

    От десет години не живея в България. Въобще не ми дреме дори да ви анексират. То полезните идиоти и платени руски тролове точно това заслужавате. Защото сте забравили колко свободно можеш да си кажеш мнението по времето на правешкия тарикат.

    Коментиран от #52

  • 52 И е радостно

    17 4 Отговор

    До коментар #51 от "Русофоб Антисемит":

    че един продажник и глупак има по малко в България!

    Коментиран от #53

  • 53 Русофоб Антисемит

    6 18 Отговор

    До коментар #52 от "И е радостно":

    украинците са повече европейци от простите българи, дето целуват задниците на кремълските бандити и обвиняват демокрацията, че им е отнела нещо.

    управлението на България си е като в рашистан - законодателна репресия над обикновения човек, а слугинаж пред мутрите и олигарсите.

    враг номер 1 в рашистан - Навални, враг номер 1 в България - Прокопи.

    позор.

    Коментиран от #60

  • 54 Дааааааа, умен си

    5 9 Отговор

    До коментар #49 от "Русофоб Антисемит":

    В това време света стигна до седмо поколение чипове с 40млрд транзистора. Ватенките дори пирони не произвеждат........... А ядрената батерия с живот 50 г гаранция, а на практика вечна, не е руски патент а? За Тея чипУвити...
  • 55 Дааааааа, умен си

    6 2 Отговор
    И пирони и ракетни двигатели вика не могат...
  • 56 Краснай клошар

    5 11 Отговор
    Днеска троловете са по кофите и сметищата, трябва да ядат нещо все пак, спряха копейките, няма и да има повече, вижте какво спокойствие е, хахаа!
    втарая в мире е в капитулация, пълен фалит и разпад, пред гражданка война!
  • 57 Русофоб Антисемит

    5 12 Отговор
    Промиването на мозъци от ранна детска възраст е ужасно. При нас беше същото. По-умните прогледнахме, но има доста идиоти (по подразбиране винаги са повече), които и до днес си вярват в асвабадителите.
    Тук ще вметна нещо, което може да не се хареса на всички, но е факт.
    ГЕРБ нали бяха про ЕС и про НАТО? Аз имам въпрос. Защо за толкова години МОН не вкара в учебните планове репортажите на Георги Марков.

    Коментиран от #68

  • 58 Я махни

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "Русофоб Антисемит":

    Антисемит о т ника, защото ако те набарат ония с малките кепенца на главата всеки ден щв вечеряш сюнет мръвцици.

    Коментиран от #64

  • 59 Другият един

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Тя вече ги диктува ама такива като тебе не им се иска да повярват Украинците първи ще повярват и всеки друг според заслугите Оня свят на има нето свърши
  • 60 Абе

    18 3 Отговор

    До коментар #53 от "Русофоб Антисемит":

    Колко коментара те питам едно и също, а ти бягаш с опорките и термините, тиражирани за глупаци! Писането по опорки, издава липсата на мисъл! Гадно, но факт! Пак да попитам! Къде беше и защо не беше критичен, докато САЩ наливаше милиарди и се избиваха хора? А можеше да не се стига до тук и да не се промиват гладко мозъчните простокирчовчета, с пропагандата за глупаци!

    Коментиран от #74

  • 61 Болярин

    7 15 Отговор
    До днес РФ печели само ненавист и изолация от цял свят - скоро и РАЗПАД !!!

    Коментиран от #63

  • 62 Болярин

    6 16 Отговор
    До днес РФ печели само ненавист и изолация от цял свят - скоро и РАЗПАД !!!

    Коментиран от #80

  • 63 Русия не я мисли

    10 2 Отговор

    До коментар #61 от "Болярин":

    мисли Европа, ако си европеец разбира се!
  • 64 !!!???

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Я махни":

    Ти само такива мръвки ли си вечерял, че си толкова запознат, а ?!?
  • 65 След Крим е Донбас,

    10 1 Отговор
    След Украйна е ред на Молдова, щтото е извън НАТО, а после съюз с Беларус и ... Прибалтика
    Апетитът идва с яденето на баницата и какъв е тоя който му позволява и му я дава?

    Коментиран от #66

  • 66 Ако

    6 1 Отговор

    До коментар #65 от "След Крим е Донбас,":

    нямаше глупаци, нямаше да има и пропаганда! Докато глупака я ползва за да се "информира", пропагандата все ще я има!
  • 67 Сана Марин

    5 6 Отговор
    Без значение кой ще спечели СВО аз ще продължа да се дрогирам по кръчмите и да се пускам на всичките 32 пола!
  • 68 Любопитен

    10 6 Отговор

    До коментар #57 от "Русофоб Антисемит":

    Седнал джендъра русофоб да ми говори за промиване на мозъци:) Какво ще кажеш за детските градини в Германия - прожектира се гей порно, а психолози обясняват на децата колко е хубаво да си гей и е добре като навършат 12 години да си сменят пола?

    Коментиран от #70

  • 69 Кога

    5 9 Отговор

    До коментар #9 от "Ами Русия спечели вече ма...":

    Кого млати? Русия не е понасяла по големи загуби от ВСВ опълчението на Украинците е достойно за възхвала. Войната е нещо ужасяващо хората се превръщат в убийци а Украинците в герой

    Коментиран от #71

  • 70 Глупости

    6 8 Отговор

    До коментар #68 от "Любопитен":

    Ей, аман от руски глупости!
  • 71 Героите

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "Кога":

    не се занимават с тероризъм! Не взривяват мостове, не взривяват хора в коли, не избиват хиляди невинно население години наред! Явно имаш проблем с ценностната система!

    Коментиран от #82

  • 72 ССС

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "Русофоб Антисемит":

    "Русофоб Антисемит
    До коментар 88 от "Човек от народа":
    Терминът „фашизъм“ често и безкритично се използва като ругателство от всякакви хора с ниска историческа образованост."
    "Украйна е една от учредителките на ООН с признати граници..." Тва ли ти е "високата историческа образованост", бе, незавършен еволюционен проект? Не ти ли е неудобно да продължаваш да се излагаш? Поне провери, преди да изцепиш нещо, не е толкова трудно, поне за хора с наличен капацитет.
    "Международната конференция за учредяване на ООН се провежда в Сан Франциско от 25 април до 26 юни 1945 г. и освен представители на всички участващи 46 държави, редица неправителствени организации са поканени да окажат помощ при формирането на Устава на ООН. Четири допълнителни държави (Аржентина, Белоруска ССР, Дания и Украинска ССР) са допуснати до конференцията."
    "Организа̀цията на обединѐните на̀ции (съкратено: ООН) е международна организация, създадена официално на 24 октомври 1945 г., когато уставът ѝ е ратифициран от 5-те постоянни страни членки на нейния Съвет за сигурност – Китай, СССР, САЩ, Обединеното кралство и Франция."
  • 73 вехт албум

    6 6 Отговор
    Сара ,Сара,баба ти говореше на руски с дедо ти.
  • 74 ССС

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Абе":

    Човече, не се хаби. На тоя, дето го питаш, такива въпроси са му сложни. Иначе - бил "поумнял", "прогледнал" (вероятно малко кривоглед е останал), целия инвентар на Русия знае, природните залежи ги брои по сателитни снимки, исторически (и не само) образован, шеф на няколко човека, следял процеса на работа - не участвал в него. На целия фон глупости по коментариите, пак се откроява. От вчера ми направиха впечатление глупостите му, към друга статия, ми то едно вярно не уцели.
  • 75 сноу

    7 2 Отговор
    Е..малко по -различно е ...санка може и да го е казала, ама го е чула от курабийката..те всичките женоря дето ги накиприха министърки са всяка седмица на инструктаж и изучават старателно великите и мисли , тезисите на илъриту и височайшата президентска рутина на бая си дън..
  • 76 нормален

    9 2 Отговор
    Абе мисля си че може и да я правя тази незнайна женска след като американците нападнаха яростно сърбите руснаците видяха от тях и нападнаха украйна лош пример давате американци
  • 77 Пич,

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да, бе":

    Да знаеш, не е смешно. Вярно е, но изобщо не е смешно. Особено след като и ние се наредихме откъм булката.
  • 78 Гост

    8 2 Отговор
    Да чете Английски и американски анализатори.Войната вече е спечелена от Русия.Да му мислят всички които са помагали на укрите.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Докога?

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Болярин":

    Момче, манията за величие си е заболяване, потърси лекар. Мислиш се за "болярин", говориш от името на "целия свят" - и то говориш глупости... имаш нужда от силни лекарства.
  • 81 Финли

    2 1 Отговор
    Кофти работи. Курветатаааа управляват държави.

    Коментиран от #83

  • 82 ЕВРО СЪЮЗА

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Героите":

    Ей, иди в Русия,като ти е толкова мила,вземи руско гражданство да те пратят в Бахмут питам те,какъв ще бъдеш,ако твойта Русия спечели, милиционер,надзирател в Белене,милиционер русофил,по къщите ли ще тръгнете да плячкосвате,заедно с ваще руски приятели,хора без бъдеще, желаещи са се повтори миналото.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: