Last news in Fakti

19 Декември, 2022 22:22 1 822 17

Илон Мъск гузно мълчи, след като анкета в Туитър показа, че трябва да си ходи

  • илон мъск-
  • туитър-
  • старлинк

Милиардерът, който обикновено използва често платформата, все още не е пуснал туит след резултата от анкетата, която той създаде

Илон Мъск гузно мълчи, след като анкета в Туитър показа, че трябва да си ходи - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Илон Мъск все още не е потвърдил дали ще се съобрази с резултатите от анкетата в "Туитър" (Twitter), които показаха, че според милиони потребители той трябва да се оттегли от поста си на главен изпълнителен директор, предаде ДПА.

Мъск, който обикновено използва често платформата, все още не е пуснал туит след резултата от анкетата, която той създаде.

Тази сутрин бе потвърдено, че 57,5 на сто от над 17,5 милиона акаунта са гласували "за" оттеглянето му.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъск

    26 3 Отговор
    Зеленият кога ще си плати сметката за интернет?
  • 2 Другарят Мъск

    19 3 Отговор
    За пореден път се изложи като приемливо лице на глобалисткия цифров технократизъм. Специално с тая му работа с твитера го отигра като продължаваме промяната с проНЯМАта.
  • 3 Масивен

    18 6 Отговор
    Хахахахаха. Сега вече няма накъде. Иначе става пародия цялото му изпълнение с "анкетите". Така става, когато си нямаш идея какво значи да се държиш отговорно.
  • 4 Ротшилд

    9 7 Отговор
    Моите тролове гласуваха.
  • 5 Ротшилд

    6 7 Отговор
    Гласували са аз да остана в Туитър.

    Коментиран от #6

  • 6 Сорос

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ротшилд":

    И аз.
  • 7 Урюрвкос

    15 2 Отговор
    Илон Мъск гузно мълчи, след като руснаците закараха в Украйна специални бойни машини за унищожаване на терминалите Скайлинк. Кръстили са ги "Борщевик", това не е името на супата борщ а много гадно растение високо към два метра и ако го пипнеш ти изгаря кожата. Не знам защо китайците му купуват семената по 700евро за кило.
  • 8 5ти йерусалимски пол

    13 1 Отговор
    Вярваме ви... хаха. Западна Севеена Корея с 72 пола.
  • 9 дарк фючър

    20 5 Отговор
    Ей ся вече му стана ясно, колко фалшиви профила имат в туитър джедъpляците за да манипулират общественото мнение в полза на безполовите "Woke"-та!
  • 10 АБВ

    15 3 Отговор
    Какви са тези глупости нали всичко е лично негово каквото иска това ще прави на който не му харесва .........
  • 11 Зевзека

    11 0 Отговор
    Ми що да не си отиде. Ще продаде Туитър на някой който ще го фалира. Или пък може да уволни абсолютно всички и да го направи нещо друго. Те са казали да си ходи от Туитър, а не че не може да го преустрои на нещо което вече да не е Туитър. Аз ако си купя къща заедно с прислугата ще ми дреме ли дали чистачката я кефя и иска да напусна собствената си къща? Ми като не я кефя, да си ходи. Знаете старото правило, което плаща, той поръчва музиката. Ако искаш да слушаш музика по свой вкус, плащай си сметките сам! А в случая кой плаща? Е, вече знаете отговора!
  • 12 Зевзека

    13 1 Отговор
    Сега това ще бъде основание да изиска пълна проверка и верифициране на всеки един профил. Който откаже да даде документ за верификация, ще бъде изтрит. Гледайте как ще го извърти срещу ония дето решиха да го хлъзнат. Сега ще направят анализ и ще обяват че над 20% от гласувалите са фалшиви профили. Че това е голям проблем и който иска да има профил в Туитър, да се верифицира. А на бас че ще го изкара през носа на тарикатите.
  • 13 Преминаващ оттук

    7 0 Отговор
    Анатолчо чия собственост е "Туитър". Американците пак натхвърлиха себе си. Получава се като в България да откраднеш фирмата и бизнеса на някой и да му кажеш това вече не е твое, оправяй се. Все ми се струва, че тези милиони потребители ще останат и без тази платформа. Каже ли Илон Мъск, че я закрива какво ще направят тези хора които не мислят с главите си.
    Егати няма що и демокрация.
  • 14 ЕИРЕ

    4 0 Отговор
    Абе едно не разбирам.
    Нямам туитър.Толкова народ се бъхти за там.
    Какво раздават и ний да се наредим?
    Айфони ли?
  • 15 ПСР

    1 1 Отговор
    Без хейт и нищо лично-трудно го понасям този.
  • 16 генчо

    0 0 Отговор
    сега в ушите на мъск се върти сами една песен---комбайййнааа вършааачкаааааа
  • 17 генчо

    0 0 Отговор
    чурулик преди мъск беше широка използвана от демократите в сащ да сеят пропаганда тия демократи дето легализират и натрапват че е нормално да си сменяш пола с повод и без повод тия демократи дето спонорират войните, сега са тия същит блеят срещу него щото им уряза превилегийте