Last news in Fakti

13 Август, 2013 16:33 6 591 2

Димитър и Барбара ще бъдат кремирани без гражданска или религиозна церемония

  • барбара роси-
  • димитър янакиев-
  • тоскана-
  • пистолет-
  • керемирани

Това е последното им желание; българинът нямал живи роднини

Димитър и Барбара ще бъдат кремирани без гражданска или религиозна церемония - 1
Барбара Роси

Влюбените от Тоскана, които миналата седмица сложиха край на живота си в гориста местност край град Арецо, са поискали да бъдат кремирани заедно, съобщи в. „Ла Национе“. Последното желание на българина Димитър Янакиев и италианката Барбара Роси, заявено на финала на тяхното прощално видео, най-вероятно ще се осъществи в сряда.

За да бъде изпълнено, са необходими още само някои дребни формалности като т. нар. документ „нула оста“ (разрешение) от Българското посолство в Италия. Тъй като италианските власти са установили, че Янакиев няма живи роднини, следва дипломатическото ни представителство да вземе решение за съдбата на тленните останки.

Малката телекамера, на която е заснето видеото, бе открита в колата, изоставена на пътя от двамата, преди да влязат в гората, станала последна спирка в пътя им към смъртта. Следствието установи, че Димитър е застрелял Барбара по нейно желание, а след това, според предварителната им уговорка, е насочил пистолета към себе си.

До уреждане на формалностите телата остават в моргата на болница „Сан Донато“. За последно сбогом няма да има погребение, нито каквато и да било церемония – гражданска или религиозна. Това също е изрично желание на Барбара и Димитър, заявено във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Biancko Nero

    1 0 Отговор
    mladi i zdravi.....tova reshenie e delo na noviq svetoven red koito podtikva horata kam tova

    Коментиран от #2

  • 2 Le0n

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Biancko Nero":

    Млади и здрави таратанци- на по 50 години , мъжът с тежко заболяване.
Новини по държави: