Тема: Украйна

2 Януари, 2023 14:54 4 835 110

Бивш генерал от НАТО прогнозира: Спиране на огъня в Украйна към средата на годината

  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • нато

Преговорите вероятно ще отнемат много време, нужен е посредник, каза още Ханс-Лотар Домрозе

Бивш генерал от НАТО прогнозира: Спиране на огъня в Украйна към средата на годината - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Прекратяване на огъня във войната на Русия срещу Украйна може да се очаква през 2023 г. и дори още в средата на годината, смята бивш генерал от германската армия и НАТО, предаде ДПА.

"Очаквам това да стане през лятото, когато и двете страни ще кажат, че нещата не вървят наникъде", заяви Ханс-Лотар Домрозе за германската медийна група Функе. Според него най-вероятното време за възникване на такава патова ситуация е между февруари и май.

"Това ще бъде моментът за преговори за прекратяване на огъня", каза Домрозе, който е заемал високи постове в международните сили в Афганистан, а по-късно и в командните структури на НАТО в Европа.

Той обаче подчерта, че това не означава мир. "Спирането на огъня означава, че се прекратява стрелбата. Преговорите вероятно ще отнемат много време, нужен е посредник", каза той и посочи генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, турския президент Реджеп Тайип Ердоган или индийския президент Нарендра Моди като възможни кандидати да ръководят процеса.

Единственото, което остава, е решение чрез преговори, което да е приемливо и за двете страни, "дори ако Путин всъщност би искал да има цяла Украйна, а Зеленски би искал да освободи цяла Украйна". Възможно решение Домрозе вижда в това украинският президент да се откаже от искането за незабавно връщане на територии като Крим към Украйна и да се договори това да стане след преходен период.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано

    15 6 Отговор
    да бъде прав !

    Коментиран от #9, #109

  • 2 мдааа Дааа

    31 17 Отговор
    3аповедта е бой до П0CЛEДHИA 0KPИHEЦ... ноооо ще продължи щото ФAЩ не мое да гyби!!!!

    Коментиран от #8

  • 3 А50

    45 16 Отговор
    О нещата никак не вървят на никъде, всеки ден руснаците превземат опорни пунктове на ВСУ изграждани 8г А се очаква температурите да паднат под 0 след 7-8 дена и тогава със сигурност нещата резко ще потръгнат, но не за 404. Така че към средата на годината Окрайна ще бъде разпарчетосана

    Коментиран от #11

  • 4 Хахахаха

    17 35 Отговор
    Мдааа. Това писах и аз отдавна! Украйна ще си върне териториите, а ще даде Крим временно за да има мир! Но не е сигурно и за Крим.

    Коментиран от #89

  • 5 Войната ще продължи с години

    16 49 Отговор
    Путлиристан няма да бъде унищожен военно, а вече е унижен военно и ще бъде унищожен икономически в дългосрочен план. Точно затова се действа по този начин. Помага се само толкова колкото Украйна да може да продължи да се съпротивлява без да загуби. Времето работи срещу Путлеристан. Това е по-добрата стратегия защото ако Путлеристан само бъде разгромен военно ще се възстанови след време и всичко ще се повтори защото имперските амбиции ще продължат да съществува там.При икономическото поражение Путлеристан ще престане да съществува защото ще се разпадне, а това е единствения начин да се гарантира дългосрочен мир в глобален план.
  • 6 КОТарАК

    11 29 Отговор
    МОЖе-като РФ се върне там , от където е дошла
  • 7 Азов

    17 40 Отговор
    Никакви преговори с кремълския дъртак, само бой!
    А иначе да питам рубладжийките тука - нещо да кажете за 300-те изпарени руски пияници в Макеевка, а? Аааа, сетих се - като пореден "жест на добра воля" те са решили да идат при др. Кобзон май... Или не - прегрупирали ги да направят котел на ВСУ, или некоя друга безмислица - вЕрвам ви

    Коментиран от #105

  • 8 Ееееее

    13 48 Отговор

    До коментар #2 от "мдааа Дааа":

    Стига с тази Америка бе. Украинците се бият за Украйна не за Америка! Много лесно ви е да се оправдавате с Америка! Ако Русия се биеше с Америка в Украйна, да беше нападнала Америка а не Украйна!

    Коментиран от #28, #36

  • 9 Ами не е прав...

    43 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дано":

    Русия официално обяви 4 области за руска територия. По конституция не може да ги остави на Украйна, иначе все едно да си плюе на суратя и да загуби всякакъв престиж. Да не говорим какви ще са вътрешните брожения, ако почнат да обясняват на руснаците, че цялата война е била за нищо. Освен това една голяма, мощна и антируска Украйна си остава смъртоносна заплаха. Така че път назад вече няма и да искат. Ще се воюва или до пълна победа, или до поражение. Няма среден вариант.

    Коментиран от #17

  • 10 С Крим

    11 23 Отговор
    започна , с Крим ще свърши .
  • 11 БТР-56

    15 21 Отговор

    До коментар #3 от "А50":

    Бе ти нормален ли смешник русофилистичен - гледал си скоро картата на фронтовата линия! Какви лум.пени се навъдили тъдява.

    Коментиран от #16, #32

  • 12 Хахахаха

    12 16 Отговор
    Това, че Зеленски казва че ще си върнат и Крим е за да може при мирни преговори да го размени за мир! Ако изключи Крим преди преговорите и каже че Крим е руски, при преговорите ще трябва да отстъпва други територии. За това държи всички територии, за да може да размени Крим за мир. Но все пак не е сигурно и за Крим, може да си върнат и него.
  • 13 Ела да ти кажа колко им е акъла

    8 17 Отговор
    Русофилите масово сллушат бивш военни от НАТО. Те хората като пенсионери са ги пратили на информационна война. Първо говорят неща дето русофилите ще харесат. Като по този начин проникват във информационите канали на глупавите руснаци и русофили. После почват да си вършат работата. Тънко финно и професионално. Така че приятелю русофил. Като видиш такъв американски генерал или там нещо подобно. Да говори точно това дето милиш. Разпространявай го пращай го на приятелите си русофили. За да покажат на нормалните хора,че не са прави хахаха
  • 14 Смех 😆🤡🤣

    27 11 Отговор
    Какви преговори бе чугун немски хаха нали ония искат връщане на Крим Донецк и Луганск е кой ще им го върне Русия има оръжие да води война 200 години

    Коментиран от #20, #21, #90

  • 15 Мечкаря

    10 22 Отговор
    Най вероятно май месец Зеленски да се чуди с кого да преговаря, щото ще има отсреща 40-50 республики, ханства и хаганства правоприемници на кочината.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мразя до гроб Русия безплатно

    11 28 Отговор

    До коментар #9 от "Ами не е прав...":

    Значи предстои поражението на Московията и разпадането й на парчета, нещата вече са подготвени отвътре - украинците само ще дадат тласък. Тласъкът ще бъде на фона на военния им разгром Путята да обясни за какво пукнаха 100 К рушляци и защо блокираха държавата си с девет вълни от санкции.

    Коментиран от #22

  • 18 наивници

    26 9 Отговор
    Такава мисъл - "украинският президент да се откаже от искането за незабавно връщане на територии като Крим към Украйна и да се договори това да стане след преходен период" - може да генерира някой изгубил всяка връзка с реалността. По-скоро, Украйна няма да има излаз на море, ще има нов президент и пълен неутралитет.
  • 19 Зла карма

    11 1 Отговор
    Най лошият късмет е да си заселен на територия която е голо поле
  • 20 Антируснак

    15 14 Отговор

    До коментар #14 от "Смех 😆🤡🤣":

    Смешката рубладжийска си ти - затова ли хленчат на Иран за дронове и малки ракети?
    А бе я да вървиш на - знаеш къде...
  • 21 Хахахаха

    10 17 Отговор

    До коментар #14 от "Смех 😆🤡🤣":

    Кажи го на руснаците. Защото те не знаят, че имат толкова оръжие! Хахахаха. Доста сте се заблудили! Даже Крим е лесен за връщане, но ще го заменят за мир! Когато Путин види, че може да изгуби и Крим ще седне на масата, за преговори да преговаря да го задържи! Останалото ще бъде върнато!

    Коментиран от #27

  • 22 Всичко е възможно по принцип

    25 10 Отговор

    До коментар #17 от "Мразя до гроб Русия безплатно":

    Но нещо не ми се вярва. Е, аз пък съм твърдо за Русия

    Коментиран от #25

  • 23 НАСТОЯЩ ГЕНЕРАЛ

    29 11 Отговор
    Края ще настъпи когато Руската армия денацифицира цялата територия на Окрайна без изключение!

    Коментиран от #29

  • 24 "Докато и двете страни незаявят , че нещ

    28 5 Отговор
    ВЪРВЯТ НА НИКЪДЕ" АБСОЛЮТНО ГРЕШЕН ПОСТУЛАТ ! Украина няма участие в преговорите ! Тук става СХВАТКА само между САЩ и РУСИЯ ! Ппез Април в Истамбул - Украйна реши да се договаря с Русия а САЩ и Англия и забрани ! Днес РУСИЯ натисна ПЕДАЛА и САЩ започва за ПРЕГОВОРИ за се СЪГЛАСЯВА ! КОЙ КАЗВА ЧЕ БОЯТ НЕ ПОМАГА ! Помага не ами ми ПОМАГА ! И Белия дом говори вече за преговори и Байдън и Командващ Пентагона Ген.Мили, и НАТО всички почнаха за ПРЕГОВОРИ да говорят ! Ти да видиш как УМЕКНА на всички Боба и тъй бързо той УВРЯ !
  • 25 Мдааа

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "Всичко е възможно по принцип":

    А живееш в България що ли? Която е вражеска държава за Русия?

    Коментиран от #35

  • 26 Кравар 🐮🐄и Мечкадар 🐻 🐻

    10 3 Отговор
    Наредили се мед с мечка да ядат.
    🐄 Крава с 🐻 Мечка???? Хахаха.
    Чудо невиждано нечувано 🙈🙉.
  • 27 Факт

    17 5 Отговор

    До коментар #21 от "Хахахаха":

    Нямат шанс за крим ни по вода ни по суша окраинците

    Коментиран от #33

  • 28 Мдааа Дааа... и д-р Михайлов каза

    20 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ееееее":

    "Дали може да се случи мир? Всички се надяват на това. Мобилизиране на дипломацията ще стане, ако хегемонът, който е пряко ангажиран в тази война, разреши - САЩ. САЩ воюват в Украйна и чрез Украйна. Загубената война на украинския терен е катастрофа за свръхсилите, които са ангажирани в конфликта - Русия и САЩ. Това не може да бъде позволено. Продължават да настояват за военна победа на всяка цена. Трагически-гротескно това е изразено така - до последния украинец".

    Най-страшното, което се случва в Украйна, смята д-р Михайлов, е тази нечувана безмилостност към украинския народ, която е "заслуга" на САЩ, които отдавна са решили да превърнат Украйна в шило, в инструментализирана страна, която да се противопостави на Русия за целите на нейната дестабилизация, политически безпорядък и дезинтеграция.

    "Трябва да си извънредно наивен да си мислиш, че това не е цел и че САЩ са неспособни да жертват многомилионен народ. Има плач за украинците, но тези, които настояват за тази победа, настояват за проточване на изключителните украински страдания. Ние сме в разгара на много голяма трагедия и няма обозрими перспективи за приключване на този ужас"."

    Коментиран от #48

  • 29 Мммммм

    10 6 Отговор

    До коментар #23 от "НАСТОЯЩ ГЕНЕРАЛ":

    Интересно как ли ще стане това! Вече не се намират такива руски оптимисти! Ако побързаш да те мобилизират, можеш да им удариш едно рамо.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Реалист

    20 8 Отговор
    Руснаците ще приключат окраинските фашисти максимум до края Февруари.

    Коментиран от #46

  • 32 А50

    15 11 Отговор

    До коментар #11 от "БТР-56":

    Фронта се движи бавно но сигурно на запад. Окрайнските резерви се топят като пролетен сняг в Бахмут, с ракетните обстрели в тила се извършва подготовка за зимното настъпление , което може да започне по всяко време след една седмица. На окрайнците освен единични обстрели по руснаците нищо по съществено немогат да направят срещу настъпващата руска армия, колкото и да ти е неприятно. Всеки ден минимум по един ВСУ батальон отива при бандера. Има още много Искандери, Сонцепеки(хохлопеци), ФАБ3000, Торнадо-С, Калибри, Герани...за фашистите

    Коментиран от #39, #51

  • 33 Хахахаха

    5 19 Отговор

    До коментар #27 от "Факт":

    Скоро целия Крим ще е под обсега на Хаймерс! Крим е полуостров, който по суша е само през Украйна! Та Крим може да бъде много лесно отрязън от военни доставки и техника. Не е проблем, но ще удължи войната. А мисля, че ще бъде заменен за мир!

    Коментиран от #49, #55

  • 34 Поредния ненормален кравар

    16 6 Отговор
    Разкарай се псевдо експерт ти си страна в кондликта и мнението ти е 0! НАТО запали този конфликт!

    Коментиран от #103

  • 35 Що?

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "Мдааа":

    Ти ли си тоя дето ще ме гони от България? Не си ли малко нагъл?

    Коментиран от #42

  • 36 Хммм

    20 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ееееее":

    Ти наивник ли си, кво? В Украйна на фронта се бият чужди наемници+фанаизирани бандери, за интересите на англосаксите.. Ако това не го осъзнаваш, просто те съжалявам...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Поредния ненормален кравар

    18 4 Отговор
    Разкарай се псевдо експерт ти си страна в конфликта и мнението ти е 0! НАТО запали този конфликт!

    Коментиран от #43

  • 39 Мммммм

    7 12 Отговор

    До коментар #32 от "А50":

    Време е да си свалиш путиновите очила! Няма такова нещо, което пишеш. Рашките започват да отстъпват от Бахмут.

    Коментиран от #53

  • 40 Иван

    2 4 Отговор
    Може и по-рано, 10ти Януари.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мдааа

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "Що?":

    Като си в България защитавай интересите на България!
  • 43 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Поредния ненормален кравар":

    Този боклук е гордо участвал в "Коалицията на желаещите".
  • 44 наивници

    19 7 Отговор
    В резултат на възможния мир, всички присъединени към Русия територии ще придобият официален статут за целия свят, колкото и да не му се иска на света. Така, че когато попитата някой чия е Одеса, отговорът ще е бъде еднозначно руска. Докато не си върнат Одеса, руснаците едва ли ще искат преговори. Миналата година щяха да се съгласят само на Крим и Донбас, но сега вече не. Украинците, ако са малко по-разумни трябва да побързат с иницииране на преговорите, иначе ще изгубят още територия.

    Коментиран от #50

  • 45 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #41 от "РОШИ":

    Явно вече не са останали много.
  • 46 Антипутлерист

    5 11 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Февруари месец ама коя година? Може би някъде към 4023. Като се има предвид как за три дни стигнаха до Киев и тази прогноза е оптимистична защото триста дни по-късно в някой участъци на фронта не са напреднали и няколко десетки километра.
  • 47 като свършат иранските моторетки

    8 13 Отговор
    ТО НЕ БЯА КИНЖАЛИ, САРМАТИ, АРМАТИ И СЯКАКВИ БЕЗАНАЛОГОВИ КОСМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ НА ВЕЛИКАЯ И НЕПОБЕДИМАЯ И НАКРАЯ СЕ ОКАЗА ЧЕ СЕ БИЕМ С ИРАНСКИ МОТОПЕДИ.

    Коментиран от #85

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Хахахаха":

    Голанските Възвишения ще бъдат заменени за мир.
  • 50 Хахахаха

    9 12 Отговор

    До коментар #44 от "наивници":

    Аз бих хванал бас с русофилите, ако Русия загуби заминават всички русофили за Русия! Ако Русия спечели, заминавам за западна Европа! Хващаме ли бас русофили! Ако Русия загуби войната, заминавате за Русия?

    Коментиран от #77, #93

  • 51 Кажи честно ...

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "А50":

    Гледай покрай "Калибрите" да има и хапчета, но не само да има, ами и да ги пиеш ! :)))
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 нннн

    17 8 Отговор

    До коментар #39 от "Мммммм":

    е, всички знаем, че украинците побеждават веднага щом комика се нашмърка. Той ги трепе руснаците още кат отвори очи, всеки ден сваля всички ракети, и украинците са все по-добре и по-добре. Важното е прах да е качествен, какво е реалното положение, на кой му пука.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Факт

    11 8 Отговор

    До коментар #33 от "Хахахаха":

    Свалят ли руснаците хаймарс свалят ги и то с една тунгуска от 80-те.хаймарса е като ракетите фау2 оръжие на пропагандата не толкова ефективни но пък шумно рекламирани

    Коментиран от #64, #80

  • 56 Възрожденец

    8 15 Отговор
    В Украйна няма "конфликт". Има война. Има брутална агресия, има терор над мирно население, което се отбранява героично.
    Една агресивна, изостанала нейде във вековете всякога проклета по думите на Раковски Русия нападна съседна суверенна държава, за да я вкара отново в имперските си владения.
    Украинците се бият самоотвержено за свободата си и заслужават цялата ни подкрепа, не само от човешка гледна точка, а и от инстинкт за самосъхранение.
    Защото ако Русия беше успяла да завладее Украйна, следващите щяхме да сме ние.
    А празниците ни щяха да са истински весели, ако всякога проклета Русия не бе подпалила поредната терористична война.

    Коментиран от #62, #69

  • 57 промит

    7 6 Отговор

    До коментар #48 от "Простя Копейкин":

    си от пропаганда. Трудно ще приемеш реалностите. Имаш късмет, че засега само гледаш прокси войната. Стискай палци, да не се наложи да участваш, че суперсилата САЩ не иска да играе с нейните сили. Като си отиде последния украинец идва реда на поляци и българи. Пак регионалното джудже само ще ги отнася
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Хахахаха

    5 5 Отговор

    До коментар #55 от "Факт":

    Не не, те Хаймерса не е нужно да го свалят, сами падат, само че там където трябва!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Зевзека

    3 1 Отговор
    Това не го ли казаха онзи ден перуанските шамани? С помощта на боата Мария!
  • 67 УСЛОВИЯТА за Мир се решават

    7 5 Отговор
    Само от МОСКВА ! Другите ще седят Тихо, Мирно и ПОСЛУШНО ! Иначе в Задната Полусфера ! Що ? Проблем ли има нещо !?
  • 68 германче,мързеливо

    6 5 Отговор
    Анат,ли ,пиленце на батко,не си уточнил в статията си този бивш немски генерал на какво е гледал-на карти ли,на сфера ли,на боб ли?Да беше хвърлил един боб да отговори на по-важни за дойчовците неща!Като въпроса;тази година ,вследствие на антируските санкции колко завода ще затворят?Тази година дали ще изгонят 35 000 окупационни американски войника?След като американците намалят значително добива на газ,вследствие на арктическата зима,кой ще им доставя втечнен такъв

    Коментиран от #102

  • 69 Ха ха ха ха ха

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Възрожденец":

    Сто процента си бил партиен секретар през соца:))) личи си......
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Не се хващай

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Хахахаха":

    на бас.
    Хвани се за палците на краката си!
  • 78 !!!?

    8 5 Отговор
    Кремъл е в безизходица ! Четирите области които Путин анексира, но от никого не са признати са само таралеж в гащите, защото тези области ще останат постоянен военен полигон за украинските оръдейни залпове докато там има руски башибозук !!!?
  • 79 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    8 10 Отговор
    Държавата УКРАИНА - повече няма в бъдеще да я ИМА ! Както се е появила - така ще се и ЛИКВИДИРА ! Помниш ли думите на ТАРАС БУЛБА когато срещна за последен път своя блуден СИН : " Аз съм те СЪЗДАЛ и аз ще те УНИЩОЖА !" . Та такава е и съдбата на този ГЕОГРАФСКИ РАЙОН ! СССР го създаде и той ще го ПРЕОБРАЗИ !

    Коментиран от #81

  • 80 Антипутлерист

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Факт":

    Че отдаде тези ракети за да ги свалят нали всички доставени установки бяха унищожени повече от веднъж на цели 150%? Путлериската пропаганда си противоречи за пореден път. Както всичко тяхно и пропагандата им даже е нескопосана. Примати са си във всяко отношение тези пяндурници некадърни и крадливи.
  • 81 Питанка

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    А къде е СССР ?!

    Коментиран от #83, #84

  • 82 УКРАИНА НЯМА да я има !

    6 7 Отговор
    2023-та година ще е последната за държавата Украина ! Който я създаде той ще я и ПРЕОБРАЗУВА - СССР !

    Коментиран от #97

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ами

    9 6 Отговор

    До коментар #81 от "Питанка":

    Там където ще бъде и Русия скоро. В историята поредния разпад на остатъците от предния разпад предстои . Този път разпада ще е плен и окончателен без цели остатъци. Тоест ще има 60-90 нови независими държави на картата на света
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Живко Йорданов

    6 5 Отговор
    Без победа над Русия от страна на Запада посредством армията на Украйна, заплахата от Русия ще бъде постоянна, даже и да бъде свален Путин и не само за Украйна! Защото след Путин вероятно начело ще застане ръководител който ще бъде по-сговорчив със Запада, но това не значи че ще мисли много по-различно от Путин! За западните държави които подпомагат Украйна във войната, би било много по-добре да има някакъв завършек който да създаде едно по-трайно равновесно положение, което във всеки случай се налага да включва една по-трайна невъзможност на Русия да подпалва войни. Това може да се случи само, когато икономическите санкции сработят дотолкова, че тя да е изправена пред дефолт, или е реално във такъв!

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кой е доставчикът?

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахаха":

    Много е позитивен
  • 90 да си го кажем

    7 14 Отговор

    До коментар #14 от "Смех 😆🤡🤣":

    Ти вярно си голям клоун.Русия НЯМА абсолютно никакви възможности да води война от такъв мащаб дълго време.И за какво оръжие говориш,като Украйна до момента сама успя да унищожи близо 40% от руското въоръжение.Жалката просия на Русия за оръжие от Иран и Северна Корея е нагледен пример в каква несъстоятелност е руската армия.Русия е една посредствена сила и всички митове за руската военна "мощ" бяха разбити на парчета от една Украйна.Русия няма нужната военна сила,че да се репчи наляво и надясно.

    Коментиран от #92, #94, #95, #107

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Заминавай за Запада още сега!

    8 6 Отговор

    До коментар #50 от "Хахахаха":

    Колко чинии има за миене и тирове за каране. А още по-добре - в украина

    Коментиран от #100

  • 94 Посредствена ама сила

    7 4 Отговор

    До коментар #90 от "да си го кажем":

    А кравите са си крави
  • 95 Кумчо

    4 3 Отговор

    До коментар #90 от "да си го кажем":

    Кажи и за славата на компартията другарю!
    Знаем че комсомола на Запад е силен и непоколебим. Обаче е време и вие комунистите да се замислите какво ще ядете?

    Коментиран от #96

  • 96 коми терористи

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Кумчо":

    Не си интересен ,шумкар !
  • 97 Живко Йорданов

    5 6 Отговор

    До коментар #82 от "УКРАИНА НЯМА да я има !":

    Интересно как така след като "специалната операция" вместо 3 -4 дни, се проточи почти вече година, а Русия непрекъснато отстъпва завзетите територии и зад Украйна стои около 60 % от брутния продукт на света, а Русия имаше (преди войната) ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 1,8 % от този продукт, ще се случи това за което говорите?! А факта че брутния вътрешен продукт на Русия преди около 5 години беше по-малък от военния бюджет САМО НА ЩАТИТЕ !!!!!!!!!????? За какво си говорим а? Говорим си приказки от 1000 и една нощ, само че вместо Шехерезада си дрънкаме за Путин! Хи хи хи?
  • 98 Матей преображенски

    6 3 Отговор
    Напълно безпочвени и безоснователни предположения,и откъде съди,че руснаците ей тъй ще отстъпят всички области, които вече присъединиха към РФ.тОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и ако западняците си въобразяват с някакви хитроумни преговори в стила мижи да те лъжа,да си го избият от главите.

    Коментиран от #99

  • 99 А ти

    2 7 Отговор

    До коментар #98 от "Матей преображенски":

    Да си чул от някой важен политик , да е казал че са готови на преговори .
    Хахаха
    Не говорим за разни бивши политици военни или анализатори .
    Едва ли е нужно да припомняме ,че Оня ден Путлерана сам викаше че иска преговори . Но никой не го интересува той какво говори ,при положение че го знаят какъв подъл лъжец е,освен разни русофили
    Хахага
  • 100 И пак

    2 3 Отговор

    До коментар #93 от "Заминавай за Запада още сега!":

    Ще е по-добре отколкото в руската кочина . Хахага
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Алооо

    2 4 Отговор

    До коментар #68 от "германче,мързеливо":

    В Германия сме заблуден . Ква зима кви пет лева какъв газ
    .
    Ама нормално за един русофилтак да седи на село и да ръси простотии.
    Кви предприятия се затварят , хахага
    Стига си сънувал , не живеем в 1985 година .
  • 103 Дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Поредния ненормален кравар":

    Едни тираджии и те запалиха пунгията на май.и.н.ята ти ,ама на теб не ти пречи особено !!
  • 104 Хахаха

    1 2 Отговор
    Темата Крим не съществува на преговорната маса. И точка. Както и Донбас.
  • 105 Хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Азов":

    Те можеха и 300 000 да напишат за такива като теб - полезните и д и о ти.
  • 106 Украинка от Донбас

    3 1 Отговор
    Киевска хиени искат още и още и още,но ще получат каквото заслужават и това, ще стане тези дни.
  • 107 Украинка от Донбас

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "да си го кажем":

    Ти нормален ли си? Украина сама не може и да пръдне, тя от 9години не сама. Господ да накаже всички, които пращат оръжие и убиват цивилни и деца. Киевска хунта разруши градове и обвинява Русия.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Цветанов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дано":

    Ще се случи ако продължи путинската шайка да им тъпче на укринците войничета по 300 в сградка и да не бара там където не са се договорили с американците. Ако в Русия се появи някой като Сталин и ги набута всички от полковник на горе в миниран бункер, прати народа да се пръсне из бункерите по Сибир и Ледоразбивачите из Антарктика и даде на НАТО 45 мин да се саморазпусне, държейки копчето от минирания бункер в една ръка и ядреното куфарче в другата, тогава... ше се нагледаш на майтапи из западните столици....

    Коментиран от #110

  • 110 Цветелина

    0 1 Отговор

    До коментар #109 от "Цветанов":

    И на масови фалити!
Новини по държави: