Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Януари, 2023 14:09, обновена 7 Януари, 2023 15:00 3 287 136

Москва: Руските войски ще продължат да спазват прекратяването на огъня до полунощ въпреки насрещния обстрел

  • русия-
  • украйна-
  • примирие-
  • владимир путин

От своя страна украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Кремъл иска да използва Коледа като прикритие, за да спре поне за кратко настъплението на украинските военни в Донбас

Москва: Руските войски ще продължат да спазват прекратяването на огъня до полунощ въпреки насрещния обстрел - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руските войски ще продължат да спазват прекратяването на огъня до полунощ въпреки обстрела на Въоръжените сили на Украйна по населени пунктове и позиции на Руската федерация, съобщи министерството на отбраната на Русия, цитирано от ТАСС.

Руските въоръжени сили ще продължат да спазват примирието до полунощ, въпреки обстрела от украинските войски. Това заяви днес на руското министерство на отбраната генерал-лейтенант Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

Още новини от Украйна

„Въпреки артилерийския обстрел на въоръжените сили на Украйна по населени места и руски позиции, изпълнението на обявеното прекратяване на огъня ще бъде продължено от руската група войски (сили) до 24:00 часа днес“, каза Конашенков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    20 46 Отговор
    Браво! Ушиха ли вече белите знамена?

    Коментиран от #76, #78

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 15 Отговор
    ДИПЛОМАЦИЯ МИР

    Коментиран от #13, #41

  • 3 Петьо Петров

    78 9 Отговор
    Избягвам да пиша за бойните действия в Украйна. Не че не поназнайвам нещо, но съм далеч от познанията на пишещите тук "експерти". Характеристики на оръжия, брой на жертви и унищожена техника, медийна пропаганда и заличаване на последните останки на критичното мислене и четене между редовете. И лошото е, че хората наистина вярват и се вживяват. Лягат и стават с Украйна. Мразят Путин, мразят Зеленски, мразят Русия и САЩ, мразят опонентите си в коментарите, мразят и себе си за неосъществените си желания и мечти. Кому е нужно това? Аз знам, но ми е някак тъжно как не се осъзнава от повечето хора, че позволяват да бъдат използвани и подготвяни за чужди цели. Не виждат собственото си дередже, но се кахърят за чужди държави. Някакъв тук дращи:-"НАТО ще ни пази, ЕС ще ни храни!".
    Ами НАТО си ти и приятелите ти, ти и те ще са в окопите, но не го озъзнаваш. ЕС ще те храни, ама в кухня за бедни и то само ако някой се смили и ти даде подаяния.
    Време е да си погледнем в собствената ни къщичка, макар и ипотекирана от управляващите ни продажници, тя си е още наша. Да прочетем малко история или поне някоя книга? Ще добием повече знания от поредната доза пропаганда. Да поработим за нас вместо за поредните господари. Да оставим Великите сили да си решат предначертаната игра, а ние да си вземем поуките от нея.

    Коментиран от #17, #19, #27, #29, #39

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 7 Отговор
    който СЕЕ ВЕТРОВЕ ЖЪНЕ БУРИ
  • 5 АХА

    57 15 Отговор
    "От своя страна украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Кремъл иска да използва Коледа като прикритие, за да спре поне за кратко настъплението на украинските военни в Донбас." Опашата лъжа с най -дългата опашка, която съм виждал скоро. Какво настъпление, какви пет лева. Ядат як пердах и викат на това настъпление.

    Коментиран от #11, #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Украинците са гадни

    52 12 Отговор
    и нямат никакви ценности.
  • 8 Браво на Русия

    66 14 Отговор
    Прави бяха/ Украйна са жалки фашисти, не уважаващи ни празници на собственият си народ. Продажници, продали страната си на САЩ. Загинаха хиляди, за да си натъпче жалкият отпадък зеленски сметките.

    Коментиран от #30

  • 9 Булгаков: "Руският лъжец - най-наглия и

    12 41 Отговор
    голям лъжец на света"!
    Един човек е загинал, седем са били ранени при руски обстрел в Херсонска област в Украйна през последното денонощие, съобщи областният управител Ярослав Янушевич, цитиран от БНР. По думите му са били извършени близо 40 атаки въпреки обявеното спиране на огъня за отбелязването на Коледа по стар стил.

    Руските сили са нанесли удари и в райони на Харковска област, където са нанесени щети на жилищни сгради и стопански постройки.
  • 10 Некой си

    43 7 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не е психопат,актьор е ! Играе роли според Запада.Показва се с лоша физиономия и кълне руснаците,после реве в бункера.После се показва жертва и се хили зад кадър и шмърка.Абе....

    Коментиран от #16

  • 11 Да ти кажа...

    11 35 Отговор

    До коментар #5 от "АХА":

    Абе може и да е лъжа, ама ВСУ вече овладя Бахмут. А Пригожин почна да разпуска мародерите и убийците..да му мислят сега бабите

    Коментиран от #50

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ИСТИНСКИЯТ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОБИЧАМ младежи от ЕТНОСА много са НЕЖНИ
  • 14 Примати

    13 2 Отговор
    Знаете ли колко ще струва една кутийка кока - кола в Москва няколко години след като Русия нападна Украйна: 5 московски копейки

    Коментиран от #92

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Да питам

    9 21 Отговор

    До коментар #10 от "Некой си":

    Ти за оня жужак дето се моли сам в църквата с жилетка под сакото говориш? Щото, както го описваш, точно за него става дума..
  • 17 Емил

    9 31 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Петьо, бе, ти да не живееш в 18-ти век?! Тая цялата тирада е актуална за преди Първата световна война! Погледни календара - живеем в Третото хилядолетие!!!

    Коментиран от #23

  • 18 рашисти

    9 24 Отговор
    На москалия вяра да нямаш !
  • 19 Петьо,

    28 7 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Благодаря Ви!!! Вие сте лъч светлина тук в коментарите. Пишете по- често, ако имате тази възможност. 👍👏
  • 20 Значи от

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "АХА":

    една страна руснаците прекратили огъня, от друга настъпват и украинците ядат як пердах. Какво е това настъпление без използване на оръжие? Кой лъже и кой казва истината?
  • 21 Да, бе

    12 6 Отговор
    Да спрат украинското настъпление означава, че руснаците трябва да застрелват в гръб укрите, щото много добре се знае как настъпват милите... Сега пак са "настъпили" в някакви подземни мини, мда.
  • 22 ТаУмВзе

    19 7 Отговор
    Окраинското наци, ще си разкрие позициите, ако Наруши. И утре няма да ги има. Наистина са толкова Зле. Z
  • 23 Не е така

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "Емил":

    Който не иска да не чете. Тук всеки е свободен да пише и чете това, което иска. Насила никой не те задължава.
  • 24 Жреца на Ботунец

    11 26 Отговор
    Поредната лъжа на ватенките.Няма никакво "примирие",а само демагогия и пропаганда от кремълската мафия.Около Нова Година украинците изпекоха с "Хаймарс" над 1000 "асвабадители" при няколко прецизни удара срещу лагери на окупаторите и сега им трябва време на орките да се прегрупират.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ТръмпЛин

    8 29 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Петьо, има много истина в написаното от теб, но и много скрита пропаганда. Преди да започне войната в Украйна, нормалните хора в България не издигаха лозунги-“НАТО ще ни пази” нито “ЕС ще ни храни”! За разлика от тези нормални хора, които искаха да бъдат част от Европа, русофилите не спираха да крещят-“Вън НАТО от България! Не искаме в ЕС!” Тогава трябваше да отправиш своите призиви! Сега когато света гори, подпален от Русия, не можеш да кажеш-А бе да се оправят, ние ще си гледаме нашата колибка! Колко държави останаха неутрални през ВСВ? Да ми кажеш, че не трябва да вземаме страна в конфликта между Азърбейджан и Армения, съм съгласен, но когато на карате е заложена съдбата на половин Европа….Някак си е неприлично!

    Коментиран от #31, #34, #37

  • 28 Перо

    23 5 Отговор
    Ционисткият режим в Киев не празнува Коледа!

    Коментиран от #68

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    20 5 Отговор

    До коментар #27 от "ТръмпЛин":

    Ти на ционизма и превратаджиите, половин Европа ли им казваш?

    Коментиран от #36

  • 32 Помним

    18 1 Отговор
    През 2020 г. Народното събрание прие декларация /държавен вестник, бр. 47 от 2020/ срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.
  • 33 Всички ли

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "българин":

    простокирчовци та се чувствате и наричате?
  • 34 Петьо Петров

    24 7 Отговор

    До коментар #27 от "ТръмпЛин":

    Приятелю, не казвам, че е лошо да сме европейска държава, дори и го желая, но и да бъдем третирана като такава, а не като прилежаща територия. ЕС е вреден за България и не само за нея. Доколко кой е запалил огъня, трябва си четене на сериозни източници, а не на пропаганда.

    Коментиран от #60, #63

  • 35 За да не те дразни истината

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Пут@0 Петров":

    и да се дразниш фалейки какъв си, има книжки! :))
  • 36 ТръмпЛин

    7 16 Отговор

    До коментар #31 от "Перо":

    Казвам половин Европа на Украйна, Молдова, Румъния, България, Чехия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Унгария….А само Бог знае дали ще спрат до там Орките, ако света седи и гледа безучастно.

    Коментиран от #54

  • 37 И как

    20 5 Отговор

    До коментар #27 от "ТръмпЛин":

    е заложена съдбата на половин Европа? Обслужвайки интригите на САЩ, така е.

    Коментиран от #97

  • 38 БайДънчо:

    20 5 Отговор
    САЩ - ИскамеВойна доПоследниятУкраинец.!
    Вие сиСпазвайте прекратяването на огъня, ние искамеВойнитепоСвета да продължаватЗащото печелимоттях!

    Коментиран от #45

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Баро

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мирът постигнат чрез дипломация не е справедлив и т раен
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 лицемерни подлеци

    4 17 Отговор
    Лъжци, рашистите лъжат постоянно и за всичко. Общо 39 руски обстрела на Херсонска област по време на примирието на Коледа. Путин беше обявил едностранно прекратяване на огъня. На 23 декември руският президент Владимир Путин беше обявил едностранно прекратяване на огъня след разговор с турския президент Ержеп Тайип Ердоган. sviat/obshto-39-ruski-obstrela-na-hersonska-oblast-po-vreme-na-primirieto-792947
  • 44 и да се кръстите дяволът остава

    2 16 Отговор
    Лъжци, рашистите лъжат постоянно и за всичко. Общо 39 руски обстрела на Херсонска област по време на примирието на Коледа. Путин беше обявил едностранно прекратяване на огъня. На 23 декември руският президент Владимир Путин беше обявил едностранно прекратяване на огъня след разговор с турския президент Ержеп Тайип Ердоган.
  • 45 Путин

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "БайДънчо:":

    Искаме ние да сме горна кора
  • 46 Петьо Петров

    16 4 Отговор

    До коментар #39 от "Оракула":

    Ами воювай на страната на болшевиките в Белия дом, не те спирам. Точно заради децата си поддържам тезата, че не трябва да стават пушечно месо на псевдодемокрацията. А това, че не знаеш кой къде стои в политиката, нямам вина.
  • 47 Жълто джудже

    5 4 Отговор
    Ще добавя, че спазването е възможно само в определени участъци от линията на съприкосновение. Където украинската армия демонстрира пасивност и небоеспособност.
  • 48 Казал го е

    16 4 Отговор
    Бисмарк :Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците.
  • 49 Макс

    6 16 Отговор
    Светът не вярва на сълзите на Москва. Ще плачат и кървят, след като имат глупостта да нападнат Украйна .
  • 50 АХА

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Да ти кажа...":

    Я пак си провери източниците.
  • 51 Жужи

    4 8 Отговор
    Браво на Кокошинков!Почти успя да убеди света,че ние сме жертвите...Вярват му ,обаче само русофилите в България!...Всъщност зависи,колко им дава МИКРОФОНОВА...!

    Коментиран от #67

  • 52 Жълто джудже

    11 3 Отговор
    Времето работи срещу Европа. Москва разбира това и не възнамерява да бърза.

    Коментиран от #61

  • 53 Анализ

    11 4 Отговор
    Путин има само две възможности. Едната е да унищожи Украйна с 2-3 тактически ракети, но ще пострадат и Русия от радиацията. Другата е продължителна война до заличаване на Украйна и разделянето й между съседните държави.

    Коментиран от #56, #73

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Жълто джудже

    10 3 Отговор

    До коментар #53 от "Анализ":

    Най-вероятно това е последната мярка. Русия има богат арсенал за удължаване на войната. Това е по-ефективен и разрушителен инструмент за натиск върху Европа.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 българин

    3 14 Отговор
    Лъжи, лъжи и дезинформация, това е в основата на рашистката пропаганда и демагогия, кремълските военнопрестъпници лъжат от мига в който нарекоха човеконенавистната война "специална операция" и до днес. Лъжат за загубите и жертвите, лъжат за причините довели до идиотската война, лъжат за положението на изстрадалите потърпевши от войната, лъжат за военните действия и безчинствата на престъпните рашистки орди в Украйна, лъжат и сега за примирието, какви долни и подли лъжци и гадняри, не е за вярване.
    https://fakti.bg/world/745012-pentagonat-rusia-narushi-sobstvenoto-si-primirie-v-ukraina Пентагонът: Русия наруши собственото си примирие в Украйна

    Коментиран от #82

  • 59 И все пак

    13 2 Отговор
    С елементарната си пропаганда Зеленски подвеждаше украинския народ и е на път да унищожи Украйна, а сега се опитва да манипулира целия свят. Пази Боже комик да прогледне.

    Коментиран от #98

  • 60 ТръмпЛин

    2 18 Отговор

    До коментар #34 от "Петьо Петров":

    Щом ЕС е вреден за България според теб, нямам какво да коментирам! ЕС е пътя към Мира! Пътя към еднополюсна Европа!!! Все пак ЕС не е военна организация като НАТО. Обединена Европа е може би единственото нещо което ще се противопостави икономически на САЩ или Китай. Аз лично предпочитам ЕС пред Евразийския такъв! Казахме че няма да коментираме кой пръв започнал и кой кого е предизвикал! Или се бъркам?

    Коментиран от #64, #70, #81

  • 61 Анализ

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Жълто джудже":

    Времето работи срещу Европа, но работи за САЩ.

    Коментиран от #95

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ТръмпЛин

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "Петьо Петров":

    И като казвам Еднополюсна Обединена Европа, имам в предвид с присъствието ма Русия. Защото ЕС няма идеологически разногласия с днешна Русия. Нали? Вярвам Русия скъса с комунизма, или се лъжа?
  • 64 Жълто джудже

    6 2 Отговор

    До коментар #60 от "ТръмпЛин":

    Никой няма да ви позволи да направите избор. Оставете съмнението и се подчинете на неизбежното.

    Коментиран от #66

  • 65 Ушанков

    2 11 Отговор
    Нищо не са спирали Ушанковците.
    Бият се до последния Мобик .
    За Кремълските Терористи животът на Мобика няма Стойност.
    Кадировци и Вагина.рите малко ли от тях разстреляха , ако някой не иска да се бие на фронта .
    Сега чакаме новата Могилизация.
    А уж говорят за примирие .
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Баро

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Жужи":

    Вярно е тука гледам едни палачинки. Постояно се обръщат.
  • 68 Да така

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "Перо":

    Е на 24 и 25 декември видяхме Ватниците как празнуват Коледа .
    Големи християни са .
    Не спираха да пускат ракети и дронове , много християнско .
  • 69 Госあ

    7 3 Отговор
    Да не са очаквали от нацистите и долното западно простолюдие нещо по различно ?
  • 70 ЛиБеРаст

    8 4 Отговор

    До коментар #60 от "ТръмпЛин":

    ЕС е финансова пирамида управлявана от наднационален глобалистки олигархат. ЕС не е нито военен, нито политически субект.

    Коментиран от #134

  • 71 Истината

    6 9 Отговор
    Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Но няма нормален човек по света, който да вярва на руските лъжи.

    Коментиран от #79, #84

  • 72 ЧМОбики летят в космоса

    5 2 Отговор
    Няма такова нещо . ЧВК Вагнер не го спазват примирието и открито заявиха ,че няма да го спазват още преди да започне.
  • 73 Русия

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Анализ":

    ще пострада само от радиацията(собствената ѝ). Направо ме разсмя, велик виц!
  • 74 Студопор

    2 2 Отговор
    Анатолий, повтаряйки едно и също нещо 3 пъти, не прави статия.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Лол

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Истината":

    Ти пък дето знайш кой лъже,бегай в кингстън
  • 80 Баро

    3 6 Отговор
    Никой не може да предвиди апетита на кремълската върхушка затова трябва да бъде унищожена.
    Ако цивилизования свят ги беше игнорирал сега всичко щеше да е мирно и тихо, а те тръгнали хора да ги правят.
    От тях хора не стават.
  • 81 Студопор

    9 4 Отговор

    До коментар #60 от "ТръмпЛин":

    И толкова години като сме в ЕС какво стана? Обира е боклука на Европа. Буквално! Изплаща е неустойки по проектите от ЕС, парите са взети от политиците, работа не е свършена никаква. Даваме военните си бази за безвъзмездно ползване за неограничен период на американците, чакаме самолети, които ще платим. Защо не ги вземем от ЕС без пари като сме толкова едно голямо братство?
    Истината е, че сме в Европа от 13 века (най-старата европейска държава), но не ни приемат. Дори ни покръстиха насилствено, за да ни приемат западните държави и пак не стана!

    Коментиран от #88

  • 82 за платените тролове

    1 10 Отговор

    До коментар #58 от "българин":

    Драги минус драскачи, поне четете написаното в сайта, в който дращите минуси, че станахте за смях и на гаргите, то бива заработване на копейки, близачество пред митрофанка московска, путински опорки, но това вашето невежество и простотия надмина всякаква граница, ами четете и после дращете или или чукчи е писател, а не читател, а? https://fakti.bg/world/745046-britanskoto-razuznavane-nama-koledno-spirane-na-boevete-v-ukraina
  • 83 майор Чëpнобаев

    2 1 Отговор
    руzzкие phидари вдоль дорог валят,это ССО-ошники шалят.с рождество орки
  • 84 Факт

    8 3 Отговор

    До коментар #71 от "Истината":

    Меркел и Макрон официално си признаха,че са лъгали руснаците с Минските споразумения.

    Коментиран от #87

  • 85 Изобщо не е имало

    3 6 Отговор
    ... спиране на огъня от руските терористи. Факт.

    Коментиран от #90

  • 86 Мисля

    4 4 Отговор
    Фашисти Рождество не празнуват.Те убиват и на светия празник.Браво на християните!
  • 87 Проктолог

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "Факт":

    Няма такова нещо. Факт.
  • 88 ТръмпЛин

    5 0 Отговор

    До коментар #81 от "Студопор":

    “Дори ни покръстиха насилствено, за да ни приемат западните държави и пак не стана!”

    Я пак. Кой те е покръстил? И кога?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ТаУмВзе

    3 11 Отговор

    До коментар #14 от "Примати":

    Хахаха, след година няма да има пр00сия, каква кока кола, там ще има само вода от бунар и обелки от картошки, разпада се алкохолния клозет на 100тици държавици биещи се помежду си, а Украина тогава ще е в ЕС и Нато, подлогович пиян!
  • 93 хаххахаха

    3 5 Отговор
    Ооо ама колко сте "великодушни"! Жалки нещастни рашисти!
  • 94 ПЛОХА

    1 6 Отговор
    ТРУДНО ЩЕ Е СРЕЩУ НАТО И МОДЕРНИТЕ ИМ ОРЪЖИЯ! ПУТИН ДА ДА МОБИЛИЗИРА И ДА ПРАЩА ПОВЕЧЕ ЧУВАЛИ!

    Коментиран от #96

  • 95 Хммм

    3 1 Отговор

    До коментар #61 от "Анализ":

    Работи за една шепа олигарси в САЩ, а те не са САЩ!
  • 96 Хммм

    4 2 Отговор

    До коментар #94 от "ПЛОХА":

    Модерните им оръжия от 60-те години на миналия век:)))) те и по модерни нямат де:)

    Коментиран от #104

  • 97 Рашавия

    4 8 Отговор

    До коментар #37 от "И как":

    Значи това че един цял народ не иска да робува на кремълските джуджета е интрига на сащ, така ли?
    Ако е така - добре че ги има сащ, защото алчните джуджаци иначе ще превърнат света в с. Корея.
    Знаеш ли че прасчо всяка година си прави конкурс за 60 масажистки? Това прави по 5(ПЕТ) на месец - без да повтаря, и живеещите в 17 век "свободни" РОБИ даже го смятат за съвсем нормално.
    А относно "кухнята за бедни" ние живеем в такава, разликата е че трябва и да работим.
    Това горното благодарение на твойте братя-асвабадители.
    А, и между другото в сащ дрехите втора употреба(върнати в магазина) ги раздават безплатно на бедните.

    Коментиран от #102

  • 98 Баро

    2 5 Отговор

    До коментар #59 от "И все пак":

    Думи хвърле ни в ространството!

    Типично за русофилията.

    Коментиран от #103, #118

  • 99 НИЕ ОТ НАТО!

    1 5 Отговор
    НАТО, Т.Е. НИЕ НЕ РАЗРЕШАВАМЕ РАША ДА ИЗПОЛЗВА ЗАБРАНЕНИ С ДОГОВОРИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ. А СА НАРУШИЛИ ДОГОВОРИТЕ, А СМЕ ГИ ИЗТРИЛИ ОТ КАРТАТА! НА ПУТИН И ГОТВАЧА МНОГО ИМ СЕ ИСКА АМА ГИ Е СТРАХ?
  • 100 Баро

    4 6 Отговор
    Никой не може да предвиди апетита на кремълската върхушка затова трябва да бъде игнорирана
    Ако цивилизования свят ги беше игнорирал сега всичко щеше да е мирно и тихо, а те тръгнали хора да ги правят.
    От тях хора не стават.
  • 101 Баро

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "Бесен- _Язовец":

    Гадно а?
    Помоли се на поглед инфо да направят форум нали са ваши хора.
  • 102 А кой е казал. че иска да робува

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "Рашавия":

    А какво да кажем за другата част която не искаше да робува на интригите на САЩ? И ги трепеха и стреляха. Ти тогава къде беше? Защо не беше против? Много са ви елементарни глупостите, когато не търсите причините! А като не ги разбирате, творите боза!

    Коментиран от #106

  • 103 В пространството

    1 3 Отговор

    До коментар #98 от "Баро":

    Но факт!

    Коментиран от #105

  • 104 Баро

    4 4 Отговор

    До коментар #96 от "Хммм":

    И от 50 те да са пак са по модерни от руските
  • 105 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "В пространството":

    Факта от драган цанков не е факт а опорка
  • 106 ТръмпЛин

    2 7 Отговор

    До коментар #102 от "А кой е казал. че иска да робува":

    Кога ще се научите да казвате истината, дори да не ви изнася? За стрелбите и убийствата в Донбас преди началото на войната са отговорни и двете страни! И за да не търсим чия вина е по-голяма, ще попитам-Защо Русия като член на СС на ООН не повдигна въпроса там? Защо не се съгласи да бъдат изпратени наблюдатели от ООН? Едно предложение за санкциониране на “Режима в Киев”, щеше да бъде подкрепено от Китай и проблема можеше да намери своето решение още тогава. Отговора е ясен! Защото Режима в Москва подстрекаваше и поддържаше сепаратистите от Донбас!

    Коментиран от #113

  • 107 0000

    3 3 Отговор
    Рашистка пропаганда.
  • 108 КОЙ Я ХВАНЕ ЩЕ Я БИЕ!

    5 6 Отговор
    ВТОРАТА ПО СИЛА АРМИЯ ЯДЕ БОЙ? ЗНАЧИ Е ТРЕТА? АМИ АКО НАСРЕЩА Й Е КИТАЙСКАТА АРМИЯ ИЛИ ИНДИЙСКАТА? АМИ ЯПОНСКАТА? ДАЖЕ И ЕГИПЕТСКАТА...
  • 109 СПЕШНО НА РАША Й

    3 5 Отговор
    ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ РЕЗЕРВИСТИ И ПОВЕЧЕ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ!
  • 110 Сух

    8 2 Отговор
    Зеленски е сатанист!

    Коментиран от #111, #112

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 И как са отговорни двете страни

    3 2 Отговор

    До коментар #106 от "ТръмпЛин":

    Обявиха се против Майдана спонсориран от САЩ. Малко след това, беше пратена армия на там! Русия се намеси година след това с оръжие. Имаше Мински 1. Резултат нула! Имаше Мински две! Резултат нула. Защо? Защото САЩ наливаше пари и оръжия на азовците. Колко народ се изтрепа? Колко предупреждения за спазване на Минските споразумения имаше? Къде беше тогава? Защо Франция и Германия, мълчаха услужливо заради САЩ? Защо когато Русия струпа войски около украинската граница, започна най масовата стрелба по Донбас? Удариха и училище! Дали всичко това което се случваше пред всички ни, е случайно? Тази война е търсена и предизвикана и сега целенасочено удължавана и ако продължи по дълго, Европа ще се разпадне и всеки ще се погрижи за националните си интереси! Гледайте случващото се и мислете, а не четете глупостите, на тези дето мислят вместо вас!

    Коментиран от #114

  • 114 ТръмпЛин

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "И как са отговорни двете страни":

    Донбаските руско говорящи се Обявиха против кандидатурата на Украйна в ЕС! Майдана беше организиран от украинците които желаеха политиката към членство в ЕС да бъде продължена от Янукович, но вместо това той реши да бъде руска марионетка! Спонсориран бил от САЩ?!? Някакви доказателства?

    Коментиран от #115

  • 115 Поинтересувай се

    1 1 Отговор

    До коментар #114 от "ТръмпЛин":

    колко пари са наляти през НПО-та, подобни на америка за България! Поинтересувай се и как се окървави Майдана. Посолствата, агентите.

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Коко

    0 0 Отговор
    А твоите стоят като миризливо лай-но
  • 120 ТръмпЛин

    1 1 Отговор

    До коментар #115 от "Поинтересувай се":

    А ти се позаинтересувай, по колко пари превежда руското посолство за да хрантути шпионите си у нас и да разединява Народа! Не НПО-та а директно от Мутрофанова! И не само у нас, а и в Македония, Босна, Ч.Гора, Унгария…..

    Коментиран от #121

  • 121 Колко

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "ТръмпЛин":

    Че празни приказки за четирихилядници и не знам си какво, се наслушах от лъжците от ПП, но не видях един. И дипломати изгониха и се оказа без грам доказателство и някаква разработка! Та пълен срам и там!
  • 122 ТръмпЛин

    1 0 Отговор
    Е, същия отговор ти давам и аз за НПО-тата и спонсорирането на Майдана от САЩ-празни приказки! Колкото до ПП, те спечелиха изборите и симпатиите на голяма част от хората в България! Да, факт е че след изгонването на дипломатите, голяма част от русофилите гласували за ПП се отвратиха и снеха доверието си от тях. Това показва колко им пука за България, и осветляването на Задкулисието! Те показаха че за тях Русия е пред България!

    Коментиран от #123, #124

  • 123 Ами същият

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "ТръмпЛин":

    не може да ми дадеш, защото НПО-тата си имат отчети. :)))
  • 124 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "ТръмпЛин":

    щяха да показажат, ако бяха извадили доказателства! А без тях, се показаха като жалки продажници на чужди интереси. Аз лично зад лъжци, не стоя.

    Коментиран от #125

  • 125 ТръмпЛин

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "Ами":

    В Данс и прокуратурата имат доказателства. Ти мислиш че лично К.Петков ги изгони без доказателства?

    Коментиран от #126

  • 126 Къде са

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "ТръмпЛин":

    Нали направиха изслушване на ДАНС и само са мънкали, че уж някъде имало някаква разработка. :))) Просто пълна излгация. И да е имало, ние нямахме. Чехите показаха клипове и доказателства, докато ние се оказахме жалки лакеи. Кой уважава продажници? Ползват ги, докато имат интерес. Срам!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Коско

    0 0 Отговор
    КОЛКО СТЕ ВЕЛИКОДУШНИ.Иде ми да ви разцелувам,двуличници такива.
  • 130 Иван

    0 0 Отговор
    Бойците на PMC продължават да обкръжават града, превземайки друго селище източно от Артемовск. Село Подгородное попадна под контрола на наемниците.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Баро

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "ЛиБеРаст":

    Говори си на никого не пречиш
  • 135 Баро

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "стоян георгиев":

    Пръщиш от мозък виш в огледалото дали не прелива от ушите
  • 136 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    Смешно е, че евреинът Зеленски честити православния празник Рождество Христово, когото те самите разпнаха и все още не признават за Спасител. Чудни са делата ти, Господи! В какъв луд свят живеем!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания