18 Януари, 2023 18:53 1 163 4

Ердоган се отчете: Турция успя да постигне повечето от целите си

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • партия на справедливостта и развитието

Подготвяхме се и участвахме във всички избори с голяма борба, решителност и усърдие и благодарение на Бога успяхме да излезем победители на всички избори, каза турският лидер

Ердоган се отчете: Турция успя да постигне повечето от целите си  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Турция до голяма степен успя да постигне целите, поставени пред републиката по повод 100-годишнината от основаването ѝ. Това заяви днес пред турския парламент президентът Реджеп Тайип Ердоган, предадоха турските медии, цитирани от БТА.

До голяма степен сме постигнали целите, които искаме да постигне страната ни и народът ни през 100-годишнината на нашата република. Въпреки сериозните изпитания и глобалните кризи, които страната ни изживя през последните десет години и които доведоха до забавяне в някои области, това не са проблеми, които могат да навредят на мащаба на нашите постижения. Годината 2023 е и символ на нашата двайсетгодишна работа (на управляващата Партия на справедливостта и развитието на Ердоган - бел. ред.), каза той в реч пред съпартийците си.

Според Ердоган именно това прави исторически важни предстоящите президентски и парламентарни избори, които ще се проведат през следващите месеци.

Нито едни избори в живота ни не са били лесни. Подготвяхме се и участвахме във всички избори с голяма борба, решителност и усърдие и благодарение на Бога успяхме да излезем победители на всички избори, каза турският лидер.

Турският президент също така заяви, че Анкара е "способна да превърне световните катаклизми в основа за собствен пробив".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРИЗАЦИЯ

    8 11 Отговор
    ЗЕЛЕНОТО БЪДЕЩЕ ,така определят Турция на Ердоган Султана, световните медий ,само една Българска артилерия от 5 000 айдука могат да превземат цяла Гърция и Турция за 8 часа
  • 2 Диктатора ердоган скоро ще бъде свален

    10 15 Отговор
    от по-добри и миролюбиви хора
  • 3 Ф-16 ЙОК

    3 13 Отговор
    „Конгресът трябва да продължи с продажбата на F-35 на Гърция, но трябва да постави условия за продажбата на F-16 на Турция, които включват прекратяване на окупацията на Кипър, изтеглянето на турските сили от Ирак и Северна Сирия и края на полети над гръцките острови, както и вдигане на блокадата на Армения" / Майкъл Рубин, Американски предприемачески институт

    Коментиран от #4

  • 4 Филко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ф-16 ЙОК":

    Като няма ф-16 има TFX
Новини по държави: