Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 17:17 1 105 11

Невинен! Силвио Берлускони беше оправдан, че е подкупвал свидетели по делото "Руби 2"

  • руби-
  • силвио берлускони-
  • италия-
  • форца италия

Заедно с Берлускони бяха напълно оправдани около 20 млади жени, присъствали на партитата

Невинен! Силвио Берлускони беше оправдан, че е подкупвал свидетели по делото "Руби 2"  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше оправдан по делото "Руби 2", по което е обвинен в подкупване на свидетели, за да дадат лъжливи показания за истинския характер на партитата, станали известни като "бунга бунга". Берлускони винаги е определял тези партита като елегантни соарета, предаде АНСА за БТА.

Медийният магнат и експремиер беше оправдан по обвиненията в подкупване на свидетели по един от няколко процеса, произтекли от друго дело. По него той бе обвинен, че е платил на непълнолетна проститутка с прозвище Руби за сексуални услуги, но впоследствие беше оправдан, тъй като по онова време не знаел, че момичето е само на 17 години.

Руби, чието истинско име е Карима ел Махруд, както и още 29 подсъдими, днес също бяха оправдани. Заедно с Берлускони бяха напълно оправдани около 20 млади жени, присъствали на партитата.

Малко преди произнасянето на съдебния акт, в понеделник вечерта, правителството се оттегли като граждански ищец по делото - роля, която през 2017 г. тогавашният премиер Паоло Джентилони изтъклуваа основание, за това, че случаят накърнява репутацията на премиерската институция.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кво?

    9 2 Отговор
    Пак ли Гешев е виновен?

    Коментиран от #4

  • 2 Жена Зелена

    2 2 Отговор
    Ако УМРА ,ме очакват женското тяло същество и душа,в следващия ми живот ,с огромно нетърпение вече ,ДЕПРЕСИЯТА МИ ГО ГАРАНТИРА ,,,,,,,,
  • 3 Хихихи..

    9 0 Отговор
    Кошницата му е оплететена бе,шматки,още когато сте лазили под масата..
  • 4 АмиТо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "И кво?":

    Ами то навсякъде "демокрацията" се пази от Гешовци, не е наш патент, ние просто копираме каквото ни кажат от зад голямата вода. Случайно и байдоновците там им правят обиски и после си мълчат с намереното.
  • 5 рамбо

    7 0 Отговор
    Дедо ви Силвио е железен пич. Жалко ,че остаря вече, иначе по случай победата в съда щеше да си организира едно от неговите прочути бунга-бунга партита във вилата му, с много наети като "актриси" леки жени, популярни личности, музика, алкохол и пр.които се превърнаха запазена марка през годините.

    Коментиран от #10

  • 6 АБВ

    3 3 Отговор
    Майко мила този е най корумпираният в цяла Италия
  • 7 Тошко

    2 3 Отговор
    Този е толкова корумпиран, че за тубичка фон дьо тен и едно 14-годишно, ще продаде и умрялата си майка.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А най-нагли

    2 0 Отговор
    са англосаксите от Америка. Те, след като взеха пари за непроизведени самолети, след като отлагат доставката им за неопределено време, се загрижили за преследването на хората ощетили бюджета на България. Ай стига бе, ако стане конфликт с Македония, първи ще им доставят бомби та да ни убиват.
  • 10 тед

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "рамбо":

    блазе им на поканените
  • 11 хммм

    2 2 Отговор
    Taя Мумия отдавна трябваше да е извън политиката! Той пак се набута в правителство..
Новини по държави: