Last news in Fakti

8 Март, 2023 22:23 5 619 16

Тревога в Европа! Джорджа Мелони засилва призивите за спешни действия на ЕС по миграцията

  • мигранти-
  • италия-
  • африка-
  • средиземно море-
  • джорджа мелони

Съгласни сме, че следващата среща на Европейския съвет трябва да постигне конкретен напредък по отношение на миграцията, най-вече що се отнася до маршрута на през централното Средиземноморие

Тревога в Европа! Джорджа Мелони засилва призивите за спешни действия на ЕС по миграцията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Италианската министър-председателка Джорджа Мелони каза днес, че лидерите от Европейския съюз трябва да предриемат бързи действия по отношение на миграцията, след като миналия месец най-малко 72 души загинаха при корабокрушение близо до бреговете на Италия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Съгласни сме, че следващата среща на Европейския съвет трябва да постигне конкретен напредък по отношение на миграцията, най-вече що се отнася до маршрута на през централното Средиземноморие и сътрудничеството с африканските държави", каза Мелони след среща с нидерландския си колега Марк Рюте в Рим.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се чете

    29 4 Отговор
    Пускаме редовни линии по маршрута,дори Нато-то ще помага
  • 2 маршрута на през.....

    14 2 Отговор
    Кой ти даде свидетелството за 4 клас?

    Коментиран от #3

  • 3 Спестявал е от закуски и

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "маршрута на през.....":

    сам си го е купил:)
  • 4 лесно приключване на БГ

    21 9 Отговор
    Трябва да се съберат всички мигранти в ЕС и да се вкарат в България и така със сигурност България вече няма да я има. Дано не ни гласят нещо такова само.
  • 5 чичо цръню

    24 1 Отговор
    На тази снимка все едно се разхождам в Париж и е снимана пред Айфеловата кула./



    Еле пък съм се върнал у времето и съм на пазара за роби
  • 6 ЗЕЛЕНСКИ

    19 5 Отговор
    ТАЯ КОЙ Я СЛУША ,САМО МЕНЕ УВАЖАВАТ ,КВОТО ПОИСКАМ ТОВА ИМАМ ,ХА ,ХА И МАЛКО БЯЛО ПРАХЧЕ ВЪВ НОСА ,НАЙ-ОБИЧАМ ДА МИ Е ТАКА
  • 7 Хрихор

    39 1 Отговор
    Тези сега ли се усетиха че ги хвърлят горе на черешата. Мигрантите създават само проблеми където и да са и каквито и да са. България направи голяма грешка като пусна укри . Да не говориме за другите мигранти. Мигрантите не се интегрират никъде. Дори в САЩ си правят гета, общности само за тях си и се чифтосват помежду си. Каква интеграция, какви пет лева ?

    Коментиран от #8

  • 8 Българин

    39 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хрихор":

    Сами се качихме на черешата. Тва с мигрантите да го бяхте мислили кога трепахте колективно Муамар, кога цъфтяхте арабски пролети, кога намайданихте Асад, кога подпалихте Йемен…..До тук само краварчетата са на плюс от тая орташка работа, Европа е факъна оффф дето вика Викито Нюланд. Та не тук, всички мигранти да се натоварят на кораби и директно към Флорида и Манхатън.
  • 9 Запознат

    30 2 Отговор
    Докато умните се наумуват, лудите се налудуват. Следващото име на Европа ще е АФропа . Сега се сетиха че са със свалени гащи.
  • 10 Нормална реакция

    20 1 Отговор
    На продължаващите тъпотии и лицемерие. До къде ще стигнем с тия еврочиновници?
  • 11 гост

    15 1 Отговор
    Киево Ами маршрута през Бг не ви пука нали
  • 12 Черен даже син

    15 0 Отговор
    Как се спира Цунами?
  • 13 Меги

    10 1 Отговор
    ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНИЯ ЮТУБ КАНАЛ НА КОЛЬО КИТАЕЦА ИЛИ КИТАЙСКИ ДРАКОН ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКИ РАЗКРИТИЯ НАТУРАЛНО ОТ ФРАНЦИЯ НА ПРОТЕСТ НА 12.03.23Г.В 14Ч.В 7 ГРАДА В БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ПРАЩАНЕ НА НАШИ СИНОВЕ НА ФРОНТА В УКРАЙНА
  • 14 Меги

    13 0 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯ САМО ИСКА ЕВРОПА Е ОГЛУПЯЛА С УРСУЛА ,МЕРКЕЛ НАТРЕСЕ ЕМИГРАНТИТЕ СЕГА СЕ СКРИ КАКВА ИНТЕЖРАЦИЯ НА ВЮСЮЛВАНИ НЯМАТ АКЪЛ ЕВРОПЕЙЦИТЕ АМЕРИКА СЕ КЕФИ ЧЕ НИ ПОБЪРКАХА ЩЕ ПЛАЩАМЕ 50Г.НА ЗЕЛЕНИЯ ТОЙ ДА СЕ КРИЕ ДА ОТИВА НА ФРОНТА КЛИЧКО КАК СЕ БИЕ ТУК ГИ ФРАНИМ В ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ А НИЕ НЕ МАЖЕМ ДА СЕ НАХРАНИМ ТЯ ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ 5 Г.И НИЕ КАКВО ОБЩО ИМАМЕ С ТАЗИ ВОЙНА УКРАИНЦИТЕ НИ МРАДЯТ НЕ СТЕ ГИ ВИДЯЛИ ПО МОРЕТО БЪЛГАРИ СЪВЗЕМЕТЕ СЕ
  • 15 А де..

    6 2 Отговор
    Кой разруши живота на ХОРАТА в Близкият изток и Африка и ги накара да бягат от "демокрацията", той да се погрижи! Той да плати за емигрантите и да си ги прибере дома. Този който ни обезлюди територията и ни натика в десетина резервата!
  • 16 ХАХАХА

    1 0 Отговор
    То само с бля,бля не става! Изгонете НПО тата ,които им дават пари за еврогейското приключение ,защото тези не налазват еврогеята без пари ,които са им дадени с цел пълното и унищожение . Ако парите ,с които плащат на "спасителите "си са техни за какъв глад и и липса на "демокрация "говорим? С тези пари и при стандарта на тези страни паразитите ще живеят по добре и от някои еврогейци.
Новини по държави: