Тема: Украйна

19 Март, 2023 16:16 4 901 194

Киев към Кремъл: Международният престъпник Путин в окупирания град

  • владимир путин-
  • мариупол-
  • крим-
  • русия-
  • украйна

Руският президент посети Мариупол през нощта, като крадец, добави украинското министерство на отбраната

Киев към Кремъл: Международният престъпник Путин в окупирания град - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинските власти на Мариупол, контролиран от Русия от май 2022 г., осъдиха днес посещението на руския президент Владимир Путин в пристанищния град и го нарекоха "международен престъпник", предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Международният престъпник Путин посети окупирания град Мариупол" нощем, "вероятно за да не види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", написа в Телеграм градската управа с намек за международната заповед за арест, издадена срещу държавния глава на Русия.

Путин посети Мариупол през нощта, като крадец, добави украинското министерство на отбраната.

"Сякаш е крадец, Путин посети украинския град Мариупол, криейки се зад нощта. Първо, това е по-безопасно. Освен това нощта му позволява да постави акцента на това, което иска да покаже, и държи града, който армията му напълно разруши, и неколцината му оцелели жители, далеч от любопитни очи", заяви министерството в Туитър.

Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, съобщи по-рано ТАСС, като се позова на Кремъл. После е прекосил с кола няколко района на града, като е спирал на различни места, говорил е с жителите, разгледал е различни обекти, пояснява агенцията. А Ройтерс допълва, че Путин сам е карал колата.

"Всичко това беше много спонтанно", увери по-късно пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    174 30 Отговор
    Всички снимки на Путин от Мариопол са на дневна светлина.

    Коментиран от #33, #118, #152, #181

  • 2 Чичак

    134 61 Отговор
    Силите на САЩ и НАТО обаче не искат край на войната, а нейното разширяване. В петък говорителят на Съвета за национална сигурност на САЩ Джон Кърби каза пред репортери, че „със сигурност не подкрепяме призивите за прекратяване на огъня“. На фона на катастрофална загуба на живот от украинските сили, САЩ и техните европейски съюзници наводняват страната с модерни оръжия в подготовка за голяма офанзива през следващите два месеца.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реалист

    171 62 Отговор
    Е сега, те всички атлантически лидери на Колективния Запад се изредиха в Киев потихо-потайно като крадци, пък сега обсъждаме Путин, видиш ли. След като Мариупол е украински и градът си има украинска управа, зашо не арестуваха този международен престъпник, кво блеяха?
  • 5 Крис

    128 46 Отговор
    А Зеленски да не е отпуск,не е сънувал скоро?

    Коментиран от #55

  • 6 РУСКА МЕЧКА

    160 71 Отговор
    Продьлжавайте да лаете против Путин и Русия а накрая ще имате една Укрия която ще бьде срината сьс земята.Но вие си го заслужавате.

    Коментиран от #37, #50

  • 7 Чичак

    161 18 Отговор
    Държавата, която води кампанията за обвинения във военни престъпления срещу Путин, е отговорна за изтезанията в Абу Гариб в Ирак, бомбените атентати на сватби и други цивилни събирания в Афганистан, затвора в Гуантанамо и стотици операции "убийството с дрон".Тъй като въпросът за малтретирането на деца е повдигнат в заповедите за арест, трябва да си припомним скандалното изявление на тогавашния посланик на САЩ в ООН Мадлин Олбрайт, която заяви през 1996 г. във връзка с половин милион мъртви деца от подкрепяни от САЩ санкции срещу Ирак, „Смятаме, че цената си заслужава.“
  • 8 Българка

    79 164 Отговор
    "Путин посети Мариупол през нощта, като крадец..."
    Защи като крадец. ТОЙ Е КРАДЕЦ, НО ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО МУ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗАЕДНО С КОХОРТАТА СИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИТИ, ОСАКАТЕНИ . Той е международен терорист, изчадие на ада

    Коментиран от #25, #34, #67, #70, #125, #136, #168

  • 9 Чичак

    117 42 Отговор
    Както при предишните обвинения във военни престъпления, водената от САЩ кампания се характеризира със зашеметяващо ниво на лицемерие. По всеки обективен стандарт всяка администрация на САЩ в последно време е виновна за престъпления, много по-лоши от всички, които са били обвинени срещу Путин: от ядреното унищожаване на два японски града в края на Втората световна война; до унищожаването на Северна Корея между 1950-1953 г., до точката, в която не е останала нито една сграда; до масовото клане и пирохимическото изгаряне, което беше водената от САЩ война във Виетнам; през тридесетте години на безкрайна и разширяваща се война, последвала разпадането на Съветския съюз.
  • 10 Делю Хайдутин

    115 44 Отговор
    А снимката опровергава укрите.

    Коментиран от #65

  • 11 Дедо ви.....

    121 11 Отговор
    В Хага търсят доброволец да занеce една призовка в Kpeмъл…

    Коментиран от #21, #74

  • 12 Чичак

    104 6 Отговор
    Съединените щати дори не признават юрисдикцията на Международния наказателен съд от опасения, че в даден момент той може да бъде използван за обвинение и преследване на американски правителствени служители. Въпреки че Римският статут, съгласно който е издадена заповедта срещу Путин, беше подписан от Бил Клинтън, той никога не го изпрати в Сената за ратификация. През 2002 г., докато неговите адвокати изготвяха меморандуми, предназначени да оправдаят „превантивната война“ и изтезанията, президентът Джордж У. Буш информира ООН, че САЩ вече не възнамеряват да ратифицират статута.

    Коментиран от #43

  • 13 Ха ха ха ха ха

    99 8 Отговор
    Е как през нощта бре... Бял ден е.

    Коментиран от #116

  • 14 оня с коня

    77 17 Отговор
    като гледам снимката е към два часа през нощта!!!
  • 15 ТОЯ БИВШИЯ БАКШИШ,

    36 48 Отговор
    ТАЯ КОЛА ДА НЕ Я Е КРАДНАЛ,А🤔
    ЧЕ ТИЯ ОТ ЛЕНИНГРАД СА „МАЙСТОРИ”
  • 16 Последния софиянец

    38 60 Отговор
    Пратили са двойник да си повдигнат авторитета пред крепостните.
  • 17 Чичак

    79 5 Отговор
    През 2020 г. администрацията на Тръмп обяви, че налага икономически санкции и ограничения за пътуване на следователи от МНС, след като те започнаха да разглеждат обвинения във военни престъпления, включително изтезания, изнасилвания и сексуално насилие, от американските военни в Афганистан и в центровете за изтезания на ЦРУ в Източен Европа. Новият прокурор на МНС Хан прекрати разследването на изтезанията в САЩ през 2021 г., малко след като беше назначен.
  • 18 А на кой му дреме

    91 30 Отговор
    Какво са казали отпадъците в Украйна?
  • 19 Не бе

    6 17 Отговор
    Не "сякаш" !
  • 20 МирО

    93 33 Отговор
    Като гледам снимката е правена през деня (защо се пише за някаква нощ), после Мариупол си е на руска територия и е нормално президент да си ходи в който си иска град от страната си.
  • 21 Соломон Паси

    31 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо ви.....":

    Може ли аз?

    Коментиран от #105, #139

  • 22 СталиН

    68 33 Отговор
    С Бананабългерия е почти приключено ,за 30 години западна демокрация България е тотално съсипана и превърната в най смешната бананова република,сега когато тези нищожества Тулупа и Киртака които ще бъдат назначени на власт в България ще вкарат страната във война за интереса на западните мародери.Всички които са готови да са бият за свободата на България от тези западни чакали да слагат плюс,с останалите предатели и страхливци да слагат минуси колкото искат.
  • 23 Чичак

    57 29 Отговор
    Силите на САЩ и НАТО в момента обсъждат задкулисни планове за въвеждане на войски на НАТО в конфликта. Пропагандата за военни престъпления и „геноцид“ може да се използва, за да се обвинява Русия за всяка провокация или произведен инцидент, който да се използва като оправдание.В изключително провокативен ход британски и германски изтребители прехванаха руски самолет за зареждане с гориво във вторник над Балтийско море по време на рутинен полет от Санкт Петербург до ексклава Калининград.прехващането, което беше оправдано от Британските кралски военновъздушни сили като необходимо, тъй като руският самолет се приближи до естонското въздушно пространство, подчертава, че напрежението между империалистическите сили на НАТО и Русия е разтегнато до точката на счупване в Балтийския регион, както и в Украйна
  • 24 Бу Бу

    73 6 Отговор
    Ужас. Призрак е посетил Мариупол, а преди това Крим и Севастопол. Нали Путин беше на "смъртно легло" от около година. Нали беше се заключил в бункер. А сега бил посетил..... Е няма угодия.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ОСВОБОДЕНИЯ МАРИУПОЛ

    59 29 Отговор
    ще възкръсне като Феникс. Чеченците не могат да се нарадват на Грозни, който бече разрушен до основи. Сега са най-върлите войници на Русия. Так и Донбас ще стане Витрина на Русия
  • 27 Чичак

    50 5 Отговор
    Опасната ескалация на напрежението в Балтийския регион и Далечния север идва, докато Вашингтон и неговите европейски съюзници подготвят почвата за по-нататъшно разширяване на участието си във войната в Украйна. След свалянето от Русия на американския дрон във вторник, полският президент Анджей Дуда обяви, че Варшава ще предостави на Украйна до 12 изтребителя МИГ-29, като четири ще бъдат доставени незабавно. Словакия последва примера в петък, като се ангажира да изпрати малък брой МИГ-29 на своя украински съсед. Въпреки че тези съобщения не изпращат модерни военни самолети на НАТО в Киев, вече е създаден прецедент, който да последва още самолети.
  • 28 Вирус

    46 46 Отговор
    Абе то ясно тъпите фащ и НАТО що не може да го бутнете бе нали сте отворени и носете демокрация по целия свят хахаха смешници
  • 29 СПОРЕД НАС ПРЕСТЪПНИКА ЗЕЛЕНСКИ

    61 56 Отговор
    ще бъде съден точно в Мариупол
  • 30 Чичак

    41 6 Отговор
    НАТО е в разгара на множество военни учения в цяла Европа, в които участват много хиляди войници. В прессъобщение от 13 март се съобщава: „През март 20 000 войници на НАТО, плюс Финландия и Швеция, тренират да защитават Норвегия в ученията „Joint Viking“ и „Joint Warrior“, най-големите учения в Арктика на Европа тази година. В Средиземно море кораби, подводници и самолети от девет съюзници от НАТО проведоха учения за борба с подводници по време на учението „Динамична Манта“. Франция провежда най-големите си военни учения от десетилетия като част от „Орион 23“, в които участват 19 000 съюзнически войници за три месеца. Около 600 германски войници се упражняват да защитават Литва по време на „Griffin Lightning“. Излитайки от Испания, американски бомбардировачи B-52 провеждат съвместни учения със съюзническите военновъздушни сили в цяла Европа.

    Коментиран от #79

  • 31 ЗЛОБА И ЖЛЪЧ СЕ НОСЯТ ОТ СТАТИЯТА

    51 44 Отговор
    Уж така казали в Киев. Че вие там в редакцията какво мислите.

    Коментиран от #145

  • 32 Чичак

    42 39 Отговор
    През юни германските военновъздушни сили ще ръководят Air Defender 2023, най-голямата военна операция във въздуха от основаването на НАТО. Повече от 10 000 войници от 18 държави, включително 210 бойни самолета, ще провеждат военни игри в европейското въздушно пространство. Самолетите ще оперират от бази в Германия, Холандия и Чехия между 12 и 23 юни.Да се ​​говори за тази координирана военна мобилизация на целия континент като за отделни „учения“ е изкривяване на реалността. Това, което все повече излиза наяве, е откритата подготовка на ръководения от САЩ агресивен военен алианс за директна война с Русия, която се приближава все повече поради задълбочаващата се криза на крайнодесния режим в Украйна.
  • 33 Да, бе

    48 41 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На укрите им е все тъмно, защото краят наближава.

    Коментиран от #106

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 До Последния Софиянец

    5 24 Отговор
    Всички снимки, които Ти си видял ! Явно и по информация си последен !
  • 36 ТаУмВзе

    40 34 Отговор
    Значи Артьомск вече е Паднал! Z

    Коментиран от #42

  • 37 Ко рече?

    55 52 Отговор

    До коментар #6 от "РУСКА МЕЧКА":

    То да беше мечка като мечка, а то панаирджийска! Ти за Украйна не бери грижа, руската мечка ще си плати за всичко което е унищожила, но лошото е, че няма да може с пари да си изкупи вината за хилядите загубени и руски и украински животи.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 украинче,ама говорещо само руски

    45 38 Отговор
    Анато/и,гладно американско слугинче,не усещате ли че ставате за смях пред хората?Защо не отиде екип от Фаткибг в тези руски области и да вземе интервю от рускоговорящите жители?Зная,че няма да ми отговориш,затова ще дам отговора;истината е такава,каквато кажат американците!Те ни плащат,затова слушкаме...

    Коментиран от #63

  • 40 Чичак

    53 46 Отговор
    ""Международният престъпник Путин" не е "Международен престъпник". !!!! Докато съд не се е произнесъл, и то международно признат ! А такъв няма .....и всичко е тъпа пропаганда и уйдорми за олигофрени ! Предимно Атлантически олигофрени !

    Коментиран от #45

  • 41 Българин Русофоб

    27 3 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Е човек, хоспитализиран в психодиспансер..... ъхъъъ
  • 42 Българин

    32 33 Отговор

    До коментар #36 от "ТаУмВзе":

    Не позна Батковото не е паднал и няма фа падне .Почакай още малко може би месец и те искам тук да коментираш.Да не се скриеш в мишата си дупка само и да не ми разказваш,че воювали с НАТО..

    Коментиран от #57

  • 43 бобо

    38 3 Отговор

    До коментар #12 от "Чичак":

    Прав сте - МНС упражнява правомощията си,ако лицето, обвинено в престъплания, е гражданин на държава, член на МНС, или престъплението е извършено на територията на държава-член на МНС. Нито Русия, нито Украйна, са членки на този съд. Така че тази заповед е една хартийка, МНС обслужва противниците на Русия - главно ЕС и САЩ.

    Коментиран от #47

  • 44 Това не е

    32 29 Отговор
    Путин, а негов двойник с доста развита долна челюст. Истинският си нанка в бункера.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Краевед

    35 28 Отговор
    Ми тичайте да го арестувате , той на крака ви идва сам , по главната улица на украинският град . Ейй не се натуткахте . Докато се задействате , и той ще вземе да си отиде . Той е мислил да се предаде сам , по собствено желание , ама никой не пожелал да го арестува . Омръзнало му да чака , Кабаева му звъннала , че му е приготвила любимият борш . Помислил си - Абе аз мога да се предам и в Киев , по нататък , или в Лвов . И отишъл да си хапне борша.

    Коментиран от #51

  • 47 Прабългарин

    5 32 Отговор

    До коментар #43 от "бобо":

    Много си умен .Слободан Милошевич как го съдиха бе моето момченце .
  • 48 В тъмни доби

    27 20 Отговор
    Да не видят, че е холограма
    и настане голяма драма
  • 49 хихи®

    20 18 Отговор
    Да де ама не Зеленски е там

    Коментиран от #53

  • 50 Фори

    32 32 Отговор

    До коментар #6 от "РУСКА МЕЧКА":

    Руската мечка е вързана на китайски синджир и бай Си ще я разхожда по панаирите.
  • 51 Трай бе

    28 28 Отговор

    До коментар #46 от "Краевед":

    Краевед ще му дойде реда не съ бой .Собсвените му другари ще го нагласят няма фа го спасини двойник ни бункер ни бронирани прегради.Взе много да се плаши ,виж Кафиров нещо изчезна май е взел новичока нещо бил болен

    Коментиран от #86

  • 52 Да те допълня:

    30 35 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    РФ печелеше по 1млрд. евро на ден само от ЕС и още толкова от САЩ и останалия свят преди войната. На простите руснаци им обясняваха, че давали нефт, газ, ценни метали, а западът им давал печатани хартийки дето и за в тоалетната (дори и за външната) не ставали. Олигарсите и висшите им политици обаче си купуваха дворци и яхти в мръсния запад, а останалото - за оръжие. Е, сега светът ще търгува с останалите 7/8 от света, да му мислят 1/8. Ще има опашки и празни рафтове както в СССР, ходил съм там 1978г.

    Коментиран от #59, #69

  • 53 Българин

    27 29 Отговор

    До коментар #49 от "хихи®":

    Зеленски беше в Херсон ,а путин не.А пък Херсон било рассия батка
  • 54 Чичак

    31 1 Отговор
    Реално трябва да се гледа на събитията младежи. А Пропагандата е за простите хора. .......
  • 55 Гост

    38 1 Отговор

    До коментар #5 от "Крис":

    Той е на няколко пътечки кока във своя бункер.
  • 56 Един сопол...

    3 27 Отговор
    В Мариупол....
  • 57 Блогър от Москва

    33 15 Отговор

    До коментар #42 от "Българин":

    То и Хитлер така твърдеше за Берлин.И зелето така твърдеше за Мариупол.Руската путетъпкателна машина ще мине отгоре всички ефроаналисти
  • 58 стоян георгиев

    23 39 Отговор
    Двойника на Путин се помота около десетина минути сред охранители облечени като обикновенни граждани плюс двама местни колаборанти. Тва беше целия цирк.събитието бе в зоната дето руснаците построиха двадесетина нови панелки за да настанят част от местните предатели.

    Коментиран от #158

  • 59 останалите 7/8 от света, по население

    42 17 Отговор

    До коментар #52 от "Да те допълня:":

    Си търгуват със Русия умнико ......а Европа умира

    Коментиран от #62, #72

  • 60 Военнопрестъпника Путин

    22 32 Отговор
    Страх го е,пак е бил с памперса и наколенки,през деня ще свърши като иранския терорист Солеймани,дето му намериха само едната обувка и едно синджирче,дрон го беше изпарил
  • 61 Жалка работа

    31 18 Отговор
    Престъпник е мумията.Путин сам си кара автомобила и разговоря с хората.Не се крие по влакове и лимузини.

    Коментиран от #66

  • 62 Руски ценности-глад и мизерия

    21 28 Отговор

    До коментар #59 от "останалите 7/8 от света, по население":

    Кво търгуват камили за жито на бартер,бягат с двеста към лошия запад

    Коментиран от #68

  • 63 Българин

    19 30 Отговор

    До коментар #39 от "украинче,ама говорещо само руски":

    Ти що не гледаш в Нета мнение на руснаци за войната .И дали им се участва във еойната на путин.Повечето путинофили са дъртофелите.Младите или траят или бягат.Сега в гадния САЩ се препълва идват като скакалци .Бягат от хубавото,ще има място за такива като Вас.

    Коментиран от #129

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ами

    6 14 Отговор

    До коментар #10 от "Делю Хайдутин":

    снимката всъщност е от Севастопол..до него е губернаторът на Севастопол Развожаев...

    кога се стъмва в Мариупол? Вечер и нощ са различни неща....:)
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бягат те...... На подскоци даже

    34 13 Отговор

    До коментар #62 от "Руски ценности-глад и мизерия":

    Социалното неравенство е нараснало до почти неразбираеми нива, като 400-те най-богати американци претендират за богатство от над 3 трилиона долара, докато половината от възрастните съобщават, че биха имали трудности да покрият спешна сума от 400 долара. В Съединените щати трима милиардери притежават толкова богатство, колкото долната половина на обществото или 160 милиона души. 
  • 69 Ха ха ха ха ха

    38 15 Отговор

    До коментар #52 от "Да те допълня:":

    Ти четеш ли кво си написал? Сега светът ще търгува с останалите 7/8..Кой свят ще търгува с останалите 7/8? Ако говориш за Европа и САЩ като "светът", то останалия свят ги изолира... Бай ти Дън ходи при арабите да проси петрол и го отпратиха с празни ръце... Останалия свят наложи пълно ембарго на ЕС и САЩ! Не си ли го разбрал още?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гого

    27 1 Отговор
    Пияният Йелцин заложи всички тези мини и източна Европа !!!!! Затова и България в това състояние ! Клинтън го изработи напълно

    Коментиран от #77

  • 72 стоян георгиев

    18 27 Отговор

    До коментар #59 от "останалите 7/8 от света, по население":

    Европа си е супер.и без европа сащ,япония австралия канада корея сингапур...деугата част на света са пълнеж.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 продължение

    29 17 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо ви.....":

    Русия ще залепи призовката на една ракета Кинжал , един МИГ-31 ще достави ракетата до международният съд в Хага . С обратна разписка на която ще пише "Сбъркали сте адреса"
  • 75 НЕ на НАТО, НЕ на САЩ !

    31 13 Отговор
    НЕ на Атлантическият слугинаж !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Българин

    20 19 Отговор

    До коментар #71 от "Гого":

    Не България не е за това ,а защото имаше ком.преврат Смениха се едни с други комунисти.Нямаше закон за лустрацията и бившите агенти.Глрдай как е вЧехия ,Словакия ,Полша .Виновни сме си ние нирен преход,а в Румъния Чаушеску на стената.Тук още ни оправляват бивши комунисти ,агенти .Даже имаме президентче с сърп и чук на гърдите
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Последния Софиянец

    23 14 Отговор

    До коментар #30 от "Чичак":

    А ти какво очакваш? Да стоят и да си бъркат в носа, докато орките се вихрят в Украйна?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 До Последния Софиянец

    22 20 Отговор
    Не само нощни снимки, а и нощни видеа има, при това снимани от една ръка разстояние, както и от колата му (ЗАПАДНО ПРОИЗВОДСТВО) ! Между другото, по Кримския мост също с Мерцедес мина големият "критик" на Запада ! Всичко е прах в очите на такива като теб, които да го следват сляпо !
  • 84 дядото

    21 0 Отговор
    тия от се-командата все повече заприличват на малко,озлобено и безсилно кученце-не пропускат случай да не се разлаят безсилно
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Колко по 10

    14 0 Отговор

    До коментар #51 от "Трай бе":

    Да де , аз щото от 10 години все чакам да му дойде редът , и взех да се притеснявам , че може и да не съм жив да го видя . Нали знаеш , пари, цикъл и възмездие не ти ли дойдат на време , не ги чакай.
  • 87 Наблюдател

    22 25 Отговор
    Престъпника се връща на местопрестъплението!
  • 88 До продължение

    20 24 Отговор
    Ти недей да си мислиш, че Хага няма с какво да му я прати обратно !

    Коментиран от #134, #170

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 До Наблюдател

    3 6 Отговор
    Да, точно !
  • 91 Мимчят

    31 14 Отговор
    Ами Путин си е началник и както ,където и когато си реши,може да посещава.Престъпнице сте вие укри,че просите и крадете от целия двят.Зеления е не за Хага,а за Сибир....
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 факти

    29 15 Отговор
    ВЪПРОС КЪМ КИЕВ:
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ГЛУПАВ , ЧЕ ДА СИ ДАДЕШ ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ, ЗА ДА СИ ВОДЯТ ВОЙНАТА НА ТВОЯТА ТЕРИТОРИЯ?
    ОТГОВОР: МНОГО

    Коментиран от #172

  • 95 Последният софиянец

    22 22 Отговор
    Излагат се братушките, нескопосана работа на Мосфилм, много лоша часова, нулево операторско майсторство. Пълни некадърници!
  • 96 Ехехе хе

    27 12 Отговор

    До коментар #66 от "Българин":

    Зад бронирано стъкло беше Байдън в Полша... С брониран влак го от караха в Киев...

    Коментиран от #162

  • 97 Дед

    24 13 Отговор
    Скоро ще го посрещате и в Киев, а дрОгаря Зе ще му целува ръка за да не го прати в Сибир за гаджв на Чикатило!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 освободеният град Мариупол нощем,

    21 14 Отговор
    е най красив !
  • 100 Днес във Мариупол

    32 15 Отговор
    Утре в Киев. А на здраве!

    Коментиран от #103

  • 101 Краварските ненормалници сами се хвалят

    28 12 Отговор
    Простите Урки вместо да търсят начин за излизане от ситуацията затъват все повече и повече по вещното ръководство на фашиста бай Пън! Не ни интересувате вие сте опитните зайчета на краварите колко са им добри оръжията!
  • 102 баба

    27 19 Отговор
    тези укри с всеки ден ми стават по-безинтересни и антипатични
  • 103 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #100 от "Днес във Мариупол":

    От твиете уста във божиете уши.АМИН
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Дедо ви...

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "Соломон Паси":

    МоЗе, моЗе наше момче си

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Яне Сандански

    30 21 Отговор
    Путин ходи в района на войната с дънки и яке ,Зеленски с бронежилетка и фотоколаж от райони където се води война .

    Коментиран от #114

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 мдаааа ... нема лабаво

    24 18 Отговор
    Ами проверява Трибунала дето ще съдят неонацистите начело със зеленчука!!!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 стоян георгиев

    26 29 Отговор

    До коментар #109 от "Яне Сандански":

    Района на войната? Двойника на путин беше в мариопул.провери това на колко км е от бойните действия.за сравнение зеленски бе в бахмут на около километър и половина от фронтовата линия.та да повторя това не е путлер а двойника му.мнението е на игор гиркин.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Някой

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ха ха ха ха ха":

    Те така си лъжат - по принцип.
  • 117 Иван

    27 26 Отговор
    Похитителя на деца е пристигнал през нощта, дева страх дева!
    Ако въобще е той, а не двойника.
    Официално е военнопрестъпник, ще изнася деца, тва да не са ти картофи, бе, кгб агент.
  • 118 Абе руснак

    21 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Този е двойник бе.

    Коментиран от #166

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 !!!?

    4 24 Отговор
    След Мариупол - в Хага !!!?

    Коментиран от #142

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 оня

    26 27 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Ти май си гейроатлантичка:)) Разбираемо е, но до лятото ще млъкнеш:)) Победителите не ги съдят.
  • 126 Макробиолог

    17 0 Отговор
    Кат се поизбистри мътилката ще видим кой престъпник кой не.
  • 127 Русороб

    21 6 Отговор
    И Хитлер беше в Париж!
  • 128 Име

    21 0 Отговор
    Ако не бяха руснаците да ни спасят - само в Стара Загора са избити дори и децата - няма какво да си мълчим.

    Територията ни е привлекателна - меки сезони, ама - ние сме първи - един вид.

    Дотук с политиките, според мен - руснаците са обидчиви като нация и - твърде тъпо е - да ги третираш - като - последни.
  • 129 Укропат

    10 15 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    Тъпатсите вярват на нета. Ние вярваме само на шефчето. Ако каже че Бахмут е Артьомовск значи сме умрели от предозиране.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Цирк МаЦква

    29 15 Отговор
    Даже и двойника му пътува през нощта. Така са международните терористи.
  • 132 Зеленски+Байдън международни терористи

    19 23 Отговор
    А международните престъпници(но от страх не обявени) Зеленски и Байдън пътуват от и за Украйна по тъмни доби със смяна на няколко превозни средства,а за количеството на охрана няма да споменаваме - хахаха
  • 133 Блогър от Москва

    13 19 Отговор
    То и Хитлер така твърдеше за Берлин.И зелето така твърдеше за Мариупол.Руската путетъпкателна машина ще мине отгоре всички ефроаналисти
  • 134 оня

    14 18 Отговор

    До коментар #88 от "До продължение":

    Хага просто няма да я има:)) Как да върне:))
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Георги

    15 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Проста “Българка”!
  • 137 Превратаджийте от Майдана защо никой

    23 22 Отговор
    Не ги осъди, Свалиха от власт Легитимен президент на Украна! И кой организира и Финснсира тоя Преврат! Същите които Реват срещу Путин!! Престъпниците викат "дръжте престъпника" Наглост!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Георги

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Соломон Паси":

    Ти ела ми я донеси първо на мен!

    Коментиран от #144

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 дедовият

    9 0 Отговор

    До коментар #122 от "!!!?":

    Размечтала се стрина Маринка , за нероден Петко . Не видяла един камък на пътя , спънала се , счупила кошницата с яйцата които трябвало да продаде пазара. С парите да си купи нов фустан , да я хареса някой момък на хорото. . Заревала с цяло гърло - Петко Петко .
  • 143 Пако

    10 1 Отговор
    АВТОРА ПАК Е ПИЛ СЯРНА КИСЕЛИНА.
  • 144 Българин

    0 4 Отговор

    До коментар #139 от "Георги":

    Къде си да дойда.

    Коментиран от #148, #165, #194

  • 145 Георги

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "ЗЛОБА И ЖЛЪЧ СЕ НОСЯТ ОТ СТАТИЯТА":

    В тая редакция нямат с какво да мислят!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Име

    6 12 Отговор
    Добре - защо дразнихте руснаците - ето ви сега.

    Как така ще слагат ракети на всяка граница с НАТО, не става и това.

    Свърши филма.
  • 150 Ундердог

    1 7 Отговор
    А дали това е Путин, или някой, който прилича на него?! Попитайте шофьора му!

    Коментиран от #163

  • 151 сори

    11 13 Отговор
    Надяваме се скоро Путин да посети и Одеса ...изцяло руски град .
  • 152 Хм Хм

    24 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    "Всички снимки на Путин от Мариопол са на дневна светлина."
    С изключение на тези, които са на изкуствено осветление, т.е. всички.
  • 153 До Превратаджийте..

    18 8 Отговор
    Това са вътрешни работи на Украйна, не на Русия ! А навремето руснаците като си свалиха царя с преврат (че и го убиха), за това що не говориш ?!
  • 154 сота

    10 13 Отговор
    украински власти в мариупол няма . мариупол в момента е руски . путин посети града по обедно слънце , а вечерта се прибра в москва . путин се разхожда спокойно и не се крие като зеленски в бункера .
  • 155 Иванушка🇺🇲

    22 10 Отговор
    Джуджето иска да покаже че все още е жив. Но няма да е за дълго. Русия агонизира преди да загине окончателно. Между другото защо кара тойота тоя пършивец къде му е новия москвич.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Наркос

    5 11 Отговор
    Снимките са на светли.
    Да не би Зеления да му тъмней в бункера и да си мисли че е нощ?
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #150 от "Ундердог":

    Абе все едно кой е бил.Да го бяхте арестували и осъдили .На хвърлей място е бил от Херсон.А защо и янките мълчат по въпроса?
  • 164 САЩ

    4 13 Отговор
    не признава ICC - Международният Съд .
    Украйна и Русия също не са членове .
    Този водевил няма юрисдикция .
  • 165 Само питам

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "Българин":

    И ти ли Пасиш ,бе?
  • 166 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #118 от "Абе руснак":

    И така да е.Защо не го утрепахте или поне до Хага закарате ,за да потвърдите бълнуванията си?
  • 167 Павел пенев

    3 11 Отговор
    Мариупол не е окупиран град, а законно призната руска територия.

    Коментиран от #182

  • 168 Тичай за хонорара

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Тролчице
  • 169 радио ереван

    0 11 Отговор
    ....обадил се терориста зеленски от бункера
  • 170 пояснение

    2 11 Отговор

    До коментар #88 от "До продължение":

    До колкото съм запознат . Куфарчета в което светят, като копчета за стартиране , имената на градове милионници , имат само президентите на Русия , и САЩ . На президента на САЩ са му отнели куфарчето поради настъпилата деменция , да не го отвори по погрешка да си търси вътре хапчетата , и самобръсначките , и да се чуди защо светват при допир . На китаеца Си , му изработват в момента куфарчето в Русия. А Европа използва куфари за пренос на газ , и не разполага със светещи куфари.
  • 171 Хоаши

    4 12 Отговор
    Мач@кай Вова
    Тази @ган уср@инс@а !
  • 172 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 3 Отговор

    До коментар #94 от "факти":

    Ако си мислиш, че руснаците са се примирили със загубата на „Студената война“, много се лъжеш. Русия иска реванш и това е параноята на Путин, Медведев и компания. Заради реваншизмът им са и всичките приказки, че водят войната в Украйна против САЩ и ЕС... Между впрочем, „РЕВАНШИЗМЪТ“ е една от причините ХИТЛЕР да започне ВСВ.

    Коментиран от #176

  • 173 БПФ

    0 10 Отговор
    Не че нещо, ама кои са тия "украински власти" на Мариуполь? Случайно и Иркутск да има украински власти, за които не знаем?
  • 174 Стефанhttps://fakti.bg/world/765091-kiev

    16 1 Отговор
    От как свят светува, грабежът е основание да се нанасят удари по грабителя.
    Мирът не може да е средство за улесние на грабежа и узаконяване на заграбеното.
    Проблемът ни е, че за някои българи Русия е винаги права.
    Вече си плащаме за това. Срам ме е...
  • 175 Развеселен

    16 1 Отговор
    Как ще е карал сам кола, като не достига педалите?!
    Гейл!
  • 176 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор

    До коментар #172 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Пре Хитлер има реваншизъм срещу Англия и Франция,но втората световна война не избухва тогава.Сталин бива привлечен на страната на хитрите англичани и е било въпрос на часове той да удари пръв.Затова хитлер напада русия!

    Коментиран от #184

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Токсик

    3 12 Отговор
    На 9 май 2015 година в Мариопол по време на шествието в памет на загиналите във ВСВ, върху хората се нахвърлят нацистите от азов, които започнаха да ги бият. Ветераните и техните роднини бяха заливани с боя, замярани с яйца, изтръгваха им наградите и медалите, а понякога просто поваляни на земята и жестоко тъпкани и ритани в корема. В украинския интернет те се смееха на това, и дори нарисуваха карикатури със заглавие Стъпчи стареца. Полицията се опита да защити шествието, но озверелите азовци се нахвърлиха върху тях. В резултат нацистите нападнаха централното полицейско управление и безцеремонно разстреляха всички полицаи в него като дори ги обстрелваха с гранатомети. Убиха няколко десетки полицейски служители и после овладяха целия град. Путин никога няма да прости този акт!

    Коментиран от #180, #185, #186, #188

  • 179 Ушанков

    18 3 Отговор
    Това е някакъв двойник .
    Путлер е страхлив плъх .
    Толкова са тъпи тия Циркаджии.
    Че даже и двойникът , отишъл през ноща . Поредната тъпа постановка .
    Хаха

    Коментиран от #189

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Хахаха

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А бе ти верно си Изтрещял.
    Хаха каква дневна светлина
    Хахаха
    Явно от много хапчета , всичко за тебе е ден хаха

    Коментиран от #183

  • 182 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #167 от "Павел пенев":

    Законно от гого. Чай да напишем една точка че тука един даскал ме тормози.
  • 183 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #181 от "Хахаха":

    Абе запетайки пишеш а къде са ти точките даскала ште изгони от час. Точка
  • 184 Баро

    2 3 Отговор

    До коментар #176 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не е точно така
    1 не е въпрас на часове а на цял месец +
    2 хитлер е мислел че има преимущество (което си мисли всеки който напада) грешка
    3 путин за 3 дни до киев(грешка)
    Никой нападнал не знае какво ще стане
    За това или си седиш на проскубания з@дник или слушаш
    УМНИТЕ
  • 185 Баро

    0 2 Отговор

    До коментар #178 от "Токсик":

    Абе много ти дълга лъжата се си мислех че поне краката са ти къси
    Русия първа влезе в дон бас но плахо щото не знаеше кво ще направи запада в последствие получи сила ама уазки.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Баро

    17 2 Отговор
    Не са лоши руснаците обаче е време да им върнем жеста и да ги освободим от русия
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Шаро

    0 0 Отговор
    Ами нормално да намине, аз като си ходя на село на минавам да си видя и градинката, щото си е моя.
  • 191 ФАКТ

    0 0 Отговор
    Объркан свят.
    Бремена лекарка кара мигранти. Пиян залян 93 годишен кара кола. ЦСКА играе срещу ЦСКА. Санкционират Руски банки. Фалират американски. Заповед за арест на Путин -Тръмп го тресе. 1943 германците мръзнаха пред Сталинград днес мръзнат у тях. Объркан свят.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: