Last news in Fakti

1 Май, 2023 20:35 1 529 5

Голяма грешка! Фалшив Борис Джонсън беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние

  • борис джонсън-
  • консервативна партия-
  • брекзит

Задържаният пиян шофьор имал у себе си шофьорска книжка на името на Джонсън, която била издадена през 2019 г. и валидна до 3000 година

Голяма грешка! Фалшив Борис Джонсън беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Фалшив Борис Джонсън бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Нидерландия", предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Инцидентът е станал през уикенда. Задържаният пиян шофьор имал у себе си шофьорска книжка на името на Борис Джонсън, която била издадена през 2019 г. и валидна до 3000 година. На фалшивата шофьорска книжка фигурирала и снимката и датата на раждането на бившия британски премиер. Полицията я дефинира като украинска книжка.

Пияният водач се блъснал с колата си в стълб в Гронинген. После той избягал. Когато полицията дошла на мястото на инцидента, в колата открила именно фалшивата шофьорска книжка на името на Борис Джонсън. Самият пиян водач бил намерен в района. Той отказал да се идентифицира и да си направи тест за алкохол. Впоследствие се оказало, че той е от град Зедхор, в района на Гронинген, и е на 35 години. Мъжът бил арестуван.

Засега полицията не може да каже къде е произведена фалшивата шофьорска книжка. Според Кисия Хекстер, журналистка от нидерланската обществена медия НОС и бивша кореспондентка в Русия, подобни шофьорски книжки можели лесно да бъдат купени в магазини за сувенири в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    4 2 Отговор
    Пияница
  • 2 Конспираси

    15 3 Отговор
    Да не се окаже накрая, че е бил самия Борис Джонсън, а полицията да е заловила първия попаднал и пияница по улиците, за да замажат нещата?

    Да не забравяме, че : Конспиративните теории вчера са доказани истини днес
  • 3 Култура миянко

    4 2 Отговор
    Абе кажете ,ако някой знае ,къде мога да си купя книжка на името на Блоу Джоу.
  • 4 Америка сее смърт

    5 3 Отговор
    Англо саксонски финансови НАЦИСТИ. Ще пеем като дойде доброто
  • 5 Ццц

    11 2 Отговор
    Хахаха. "Книжката е украинска, ама за сега не може да се каже от къде е." Оле Боже, наистина е много забавно когато се налага да рисуващ грозното пате като красив лебед и то с тебешир вместо с молив. И матряла гаден и рекламата тъпа.
Новини по държави: