Last news in Fakti

24 Май, 2023 12:52 3 394 1

Конфискуваха 300 килограма метамфетамин, скрит в хидравлична преса

  • наркотици-
  • метамфетамин-
  • дрога-
  • австралия-
  • полиция-
  • хидравлична преса

Откритият наркотик е бил разпределен в 79 пакета

Конфискуваха 300 килограма метамфетамин, скрит в хидравлична преса - 1
Снимка: Shutterstock

Австралийската полиция конфискува повече от 300 килограма метамфетамин, скрит в стоманена хидравлична преса, пристигнала в Сидни от Мексико, предаде ДПА, като се позова на изявление на полицията и граничните сили на Австралия, съобщи БТА.

Откритият наркотик е бил разпределен в 79 кръгли пакета, поставени в две облицовани с олово вани в хидравличната преса, пристигнала в Сидни с кораб на 18 април, се казва в съвместно изявление на австралийската федерална полиция и граничните сили.

Според полицията стойността на метамфетамина се оценява на повече от 273 милиона австралийски долара (180 милиона щатски долара).

Австралийската полиция сега се опитва да открие информация, за да идентифицира престъпния синдикат, който стои зад опита за контрабанден внос на наркотика.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    Е за кво? Изпрегориле са орицата!
Новини по държави: